OM MAN TÄNKER EFTER

Så då var man hemma igen.. Hojja idag när jag var på hockey kom jag på mig själv med att vara extremt elak!.. Det satt en kvinna brevid mig som inte verkade vara på allt för bra humör (mungiporna nere vid backen) då skrev jag ett sms till Pg vart det stod, kvinnan brevid mig verkar vara en surgumma.
Sen kom jag på, hojja vad elak man är när man säger så! Tänk hon man säger sånt om kan ju ha vert med om världens hemskaste grej den dagen eller i livet. Usch så elak man kan vara iblan utan att tänka på det.
Jag menar inte tusiken går jag omkring och ler hela dagarna 7 gånger i veckan eller ja jo kanske 80% i alla fall.. Hehe men inte hela tiden och inte om jag vert med om något tråkigt.
Så man kanske ska låta folk vara på dåligt humör, ledsna eller sura det kan ju finnas en riktigt bra anledning.
Man ska ju inte ta ut saker över andra men det är ju faktiskt att så att det är lätt hänt utan att man tänker på det.
Jag fick i vart fall galet extremt dåligt samvete efter att ha tänkt så och sedan ha skrivit ett sms till Pg brevid mig och sen för det andra hur galet barnsligt är det inte att skriva ett sms så där till någon som sitter brevid mig. Kevin höll nästan på att läsa det högt så att dom brevid mig skulle ha hört det och det hade i och för sig vart rätt åt mig tycker jag. Det kanske var därför vi fick punktering på vägen hem från Luleå, karma! ohh shit det var nog fasen de! Hojja...

Ha det finare än finast



Kom ihåg mig?