MINI SHOPPINGRUNDA NEXT

God morgon/god dag!

Då är jag redo för en liten shopping runda i vart lilla Luleå då.. Tänkte försöka få med mig hem några toppar och ett par bralls kanske.. Får se vad man finner.. Någonting hittar man alltid.. He he!
Känner mig riktigt pepp även fast jag är riktigt sjuk. Har en galet jobbig hosta och är lite förkyld men har det någonsin hindrat mig till någonting.. Haha! Nu är jag och Sandström på G i alla fall sedan blir det väl kanske att hänga hos Mallan-brallan eller något sådant:) Länge sedan sist.. Saknar henne som en galming!

Men nu ska här börja dagen med en mini shoppingrunda.. Weeei! Var tre veckor sedan jag ver till Luleå sist.. Hehe.. 
 
Nu kommer Mallan och hämtar mig!

Ha en super fin dag. Det ska jag! Puss





Funkar inte idag;D haha!

SNART REDO

Hej hopp ....

Ligger fortfarande i sängen här och vilar kommer troligt vis ligga kvar ett litet tag till och bara mysa.. Sen kommer Sandström förbi och innan eller efter de ska jag förbi hos morbror och firra lite saker. Men nu ska jag börja med att hoppa in i duschen.. Sköööönt!

Ha en fin söndag!


En del av min älskade outfit!
Älskar brallsen!


Härlig bild!
Men ser galet stor ut på den!

PÅ MED DRÄKTEN

Då var min make och mitt hår klart för ikväll nu är det bara resten kvar och lite finslipning.. Som alltid..
Sedan är jag redo för heltrevlig kväll!!



Grrrrr..


LUGNT OCH SANSAT

Blir hemma i alla fall! Och jag är så fruktansvärt förbannad som man kan bli.. Men det var en annan femma.. Nu har jag då mer tid till att komma på frippan .. Blevjag ska ha ikväll efter som att de jag hade tänkt ha sket sig. Frisörsalongen hade inte öppet idag. 
Det var ju så klart att de stället jag skulle på var det enda som inte skulle ha öppet.. Ha ha! Men det är ju ganska typiskt när det gäller mig..

Nu ska jag ta och städa lite och sedan ska jag ta mig en lång och härlig dusch och inte stressa för fem öre..
Så ser min dag ut idag.. Sen blir det partey kan jag lova!! Jag har fortfarande Alanyamovesen kvar, de kommer sitta i tills nästa månad då man troligt vis drar dit igen.. Mohohaha! Får se hur det blir..

Ha de!





Bild: Alanya 09
Sitter aldrig fel!

LULEÅ NEXT

God morgon!

Ikväll blir det Bränna.. Hade kanske fått vara lite finare väder, men nej då! Men skit samma det blir nog superkul i alla afall. Blir vad man gör det till!

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Alanya-musik, åh gud så jag saknar Vanessa och Alanya då! Älskar dig sjukt mycke gumman!!

Men snart blir det i alla fall en sväng till luleå för en mysig middag med mami, kevin och PG sedan blir det raka vägen hem för att börja firra lite för kvällen.. Stressss! Ja aj det blir mysigt i alla fall..

Ha en superfin Lördag!




Ricktigt ball!


Toppar med en snygg ring

HOME

Dåså, då var man hemma då.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Ska dock bli superkul att få träffa Sandström och Jessica igen och resten av bunten.. Men saknar som sagt Alanya som jag vet inte vad!

Just nu har jag i vart fall gjort mig i ordníng för att hänga lite med tjejerna och sedan blir det raka vägen hem för att sova några timmar för att sedan orka med morgondagen. Imorgon blir det shopping och en snabbis in på syrre. Sedan på kvällen blir det Bränna på kvällen.. Mysigt! Där ska jag även ta ett snack med Lindman om Stockholm planerna.. He he. Riktigt kul!

Men nu ska jag ta mitt pick och pack och dra! Ha en mysig fredagskväll!

HEMFÄRD EFTER SHOPPING

Hallåj!

Idag tänkte jag börja dagen med lite shopping. Jag är ute efter ett kanske två par skor sedan blir det väl lite kläder också, brukar man kunna hålla sig, nej! he he. Men nu ska jag i vart fall bara på med lite make och sedan bror jag mig inn med min extremt stora och tunga väska. 17.35 flyger jag mot hemmaplan. Ska blir kul att träffa alla igen men annars vet jag inte vad jag tycker om att åka tillbaka eller jo det gör jag ju.. Det suuuuger! Men vad ska man göra åt saken.. Haha! Lindman skrev igår att hon hade lite att säga om våra Stockholm planer så jag hoppas på att hon har något kul och bra att säga mig om de. Men nu blir det i vart fall sminkning och sedan är det bara att rusa så att man hinner göra den här storstaden osäker..


Ha en superduperfin dag!




Saknar så sjukt fruktansvärt mycke!

Akcent - That's My Name


Detta e Alanya för mig..
Älskar den här låten!  Bästa låten som gjorts!

ALANYA 09 <3

Fyyyyy i hellllskotta vad bra vi har haft det i Alanya! Saknar det redan som en galning! Vi hann ju bara vara där i en vecka, skulle inte alls sitta fel med en vecka till eller kanske en månad.. He he.
Alla på hotellet tyckte typ att vi var helt galna som gick ut redan första natten.. Ha ha! Vi var färdiga för tugång vid 2 tiden då vi drog till Robin hood som hade öppet till 3 sedan for vi vidare till Otorium och dansade vidare. Var hemma vid halv sju om jag inte minns fel.. Haha sedan var det bara upp vid 12 tiden och steka i solen och lyssna på musik vid poolen.. Sjukt härligt!

Bilder i massor ska läggas upp ;)



På arlanda
Innan vi förstod hur sjukt kul vi verkligen skulle ha!


Och alla goda drickar min fick i sig!


Våra Lambada-pojkar!


Sverige-tjejerna i baren



Mys vid vår pool med en drink i hand <3


Dans på baren som varje kväll/natt





Sista stekminuterna


Mycket ledsen Maya som lämnar Alanya! :(


Fast vi hade ganska trevligt på bussen med hjälp
av dessa grabbsen + Adam.. Mycket trevliga



Vill tillbara!! <3


NU ÄR DET SNART DAGS

Så! Då var det färdigpackat inför Alanya.. Ska bli så sjukt galet kul! De som är kvar att göra innan vi åker är lite shopping på stan och sedan vid 17 tiden är vi på G! Weei!

GÅRKVÄLLEN


Vanessa, Shero och Maya


Jag och Maria


Girlsen

SOVDAGS

God kväll/natt. Är precis hemkommen från en mysig utekväll.. Mycket trevlig. Idag vart det bara att vara ut och prata lite strunt och ta en drink.. Mysigt! Och så har jag även hunnit med att mysa med Sabina lite men vi hann dock inte umgås allt för länge eftersom att hon skulle jobba och att jag skulle ut. Tråkigt.. Men nästa gång ska jag försöka hälsa på HENNE bara. Imorgon blir det att shoppa lite inför Alanya och sedan blir det att kolla film med lite folk.. Mysigt.

Nu ska jag fortsätta samtala med kusin här.. Vi har det såå mysigt! Nattinatti!

IGÅR/IDAG/IKVÄLL

God dagens!

Gårkvällen var MYCKET trevlig! Vi hamnade först på Dembow (ett ställe där dom spelar reggaeton) Dit ska man bara gå om man älskar att dansa kan jag ju säga  så för mig var det perfekt.. He he. De sista timmarna spenderade vi på layercake. Själv föredrar jag då layercacke med tanke på att det är ett 23+ ställe och inte bara msaas småmännisko överallt. Men även där ska man tycka om att dansa till reggaeton musik. Då skulle hag rekomendera dessa ställen. Men som sagt så har jag inte hunnit vara på så många fler ställen än så så jag vet ju inte de bästa än. Men strax ska ni se ;).. Nä men hade i vart fall extremt trevligt!

Idag blir det att snart börja göra sig i ordning och sedan bege sig in mot the voice och kolla lite sedan blir det att dra vidare ut för ett glas eller två

Nu ska jag börja göra mig i ordning.. Har gode mycke att göra den här helgen och veckan tills på onsdag!
Ha en suuuperfin dag!


En superdupergammal bild på mig som jag hittade
på kusins dator.. He he

BOKAT OCH KLART!

Sååå! nu har vi bokat biljetter och till och med vart och skrivit ut biljetter till Alanya.. Weeei! På Onsdag eftermiddag sticker vi och den här gången är ddet inte bara från Boden-Luleå eller Bode-Stockholm utan nu är det Boden-Stockholm-Alanya! Hehe.. Ska bli super kul i vart fall. Landar i Alanya tar en snabb dusch och sedan är det utgång för hela slanten och lite till!

Ikväll är det Dembow som gäller. Dansa hela natten lång. Härligt. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla om jag har lyckats packa ner partykläder fast i och för sig så är nog bara partykläder som finns i min väska.. Har inget att ha till vardags rättare sagt.. Ha ha! Men det firrar sig.. Men dusch-make-påklädning och sedan är vi ready to go!

Ha en superfin kväll!

IN STOCKHOLM

God morgon! Nu sitter jag här i Vanessas lilla rum och väntar på att vännen ska stiga upp så att vi får göra våra ärenden idag. Flygresan hit gick bra. Hade lika kul som alltid.

Frågan är vad man ska ha på sig idag. Känns inte riktigt som att man har packat för dagarna i Stockholm riktigt. Men jag ska nog kunna gräva fram någonting.
Nu blir det nog troligtvis lite tråkigt här eftersom att jag befinner mig hos kusin och inte kommer kunna lägga upp bilder. Inte lika mycke i alla fall. Tyvärr! Jag som själv inte alls tycker om bloggar som inte har bilder.
Men sen när jag kommer hem kommer det bli galet mycke bilder att lägga upp. Så vänta bara.. He he

Ha en superfin dag! De ska jag ;)



Jag och lillebror1
Från stugtrippen.. Mysigt!

STOCKHOLM NEXT

Ojojoj! Kom precis hem här! Har vart på stan tills nu med tjejerna och tatt en fika och shoppat lite. Jag har så galet mycke att göra nu! Ska börja med en gång och så ska jag ringa Vanessus.. PANIK!! Varför är jag så galet virrig hela tiden.


Ha en riktigt bra dag! Höres när jag är framme i Stockholm.. Weeei! Puss

BRÅDISBRÅDIS

God morgon!

Ligger i mitt rum och kikar ut genom mitt lilla lilla minifönster och ser att solen lyser för fullt. Hade nu tänkt kliva upp och börja tvätta lite kläder eftersom att jag inte kommit mig för att göra det tidigare och eftersom att jag åker idag så vore det bra ifall att det hann torka. Så nu ska jag tvätta som en galning så att det kan få torka ute i solen.. Vart ganska så trevligt igår lite segt på något vis eftersom att det inte alls var mycket folk, inte alls! Nu känner jag att jag börjar få lite smått panik här.. Gud jag har inte packat ett dugg och ska vara borta ett bra tag och ska utomlands, gud!!

Nä jag måste kliva upp nu! Jag måste packa, ringa kusin, ringa PG och kanske lägga mig och sola en smula.. He he! Hoh panik panik!

Ha en superduperbra dag!




Gårdagen.. Men jag kan ju säga att hået inte riktigt såg ut på de viset
när man väl var framme på Bränna. Haha.. Hojja!

BOKAT&KLART

Färdig för kvällen. Ska slå en signal till lillkusin och kolla hur långt hon/dom har kommit. Nu börjar jag känna mig lite rastlös här. Så här blir det när jag sover för länge, då blir jag bara mer rastlös än vad jag är i vanliga fall och då är jag riktigt rastlös.
I alla fall, ikväll har jag på mig en topp jag shoppade på Lindex idag, jeansleggings och mina älsklingar från din sko. Kör på lite härligare stil ikväll. Mina skor är det bästa köp jag gjort! Älskar dom!

Nu är även Stockholmbiljetten bokad! Weeei! Imorgon drar jag! Kommer tillbaka på typ två veckor efter Stockholm och Alanya.



Översatt, Niiiiice

BLACK BEAUTY

Hoho! Nu ska jag nog börja bege mig mot "centrum" snart kan man kalla det centrum men inte förän H&M har öppnat tycker jag.. He he. Ska kolla läget hos Sandström först av allt nu.

Ha en superfin dag!



"helsvart" idag


Och nästan hela jag! ;D HAHA!

EINSTEIN KALUFS

God morgon!

Ligger här i sängen och försöker samla kraft för att pallra mig iväg mot duschen så att jag kan börja promenixa mot stan. Men är man lat eller är man lat! Ha ha. Ja men idag ska jag i alla fall försöka hinna ta en sväng på stan och kolla lite på mitt kära Lindex. I love! sedan ska jag gå hem och kanske t aoch boka mig en stockholm biljett och efter det ska jag lugnt och sansat börja fixa lite för ikväll.

Nu är det hopp in i duschen här! Ha en fin dag!



Nyvaken Maya.
Nu när man har kort hår så går det verkligen inte att vakna och se okej ut i håret längre.
Ser ut som einstein, VARJE MORGON! ha ha

GÅRDAGENS STUGMYYYS

Tillbaka i "stan". . Har varit en sväng på Lindex och kikat men hittade faktiskt inte ett skvatt. Konstigt. Men jag hade lite brådis så det kanske var lite därför. Jag vet att det finns en topp där som jag tror att jag skulle vilja ha och ha på mig imorgon, ska försöka kika förbi där imorgon.

Nu är jag i vart fall hemma och vi har haft det riktigt mysigt i stugan. Tog oss en prips ute på träsket och firrade och grillade även en liten fångst som Ivan tog upp. Var mycket trevligt. Men eftersom att JAG var med till stugan så var det ju som sagt tvungen att hända någonting. Vart jag än åker ska det alltd hända någonting. Ni kanske kommer ihåg hur det var då jag var i stugan sist, låsten in sovstugnyckeln så vi fick bryta upp dörren. Den här gången gick en åra mitt i tu och så tappade vi i ankaret i vattnet eller ja det släppte från repet. Lite av en otursmänniska är man nog. Haha!

Ikväll har jag haft ett litet besök av Sandström. Hon mötte tidigare på kvällen upp mig på coop var jag var tvungen att funda lite smink och sedan gick vi vidare till frisören och köpte lite hårprodukter. När vi kom hem fick jag testa lite av mitt nya smink på Sandströn (Sandström agerade sminkdocka) mycket fint.

Nu har jag precis blivit själv här och ska ta mig en lång härligt dusch och göra ansiktsmask och sedan ska jag lägga mig och mysa i min härliga säng. Skönt!
Tänkte först njussa på lite mysiga bilder från helgen.



Lillebrir1, alltid lika vackra miner


Mulet men vackrare än vackrast!


Där har vi dom! Sötungar där dom sitter


Mys på båten


Vackert!!


Vanessa blev väldigt harmonisk under stugbesöket..
Så härligt är det där


Kocken


Bror and Ivan


Den bjussar jag på.. Haha!

Natti natti! Peace


SEGARE ÄN SEGAST, DOM DÄR

I väntan på att gänget ska bli klar. Man får då ALDRIG förvänta sig att man ska komma iväg den tid man planerat ifall att man ska med dom där två segpropparna! Hm. Hah



Exakt now med lillebror1 (galning1) 



Nu med min favvo skjorta på,
Från kära Lindex

Colour

Haha ser ur som att jag skulle kunna heta svullo på bilden men jag tänkte bara visa att jag fått lite fär av att sola på jobbet i alla fall. Den dagen (igår) råkade jag även somna i solen i typ två timmar och det var ca 39 grader.. Galet! ett under att jag är vid liv.. Haha


TILL STUGA

Idag blir det att åka till stugan och mysa på med kusin+Ivan får se om vi blir fler.. Älskar älskar att vara där, det är sååå underbart! Så vid 12 ska vi åka och handla lite smått och bott och sedan bär det iväg mot Gunnarsbyn vart pappa bor som ska köra oss eller så blir det att ta hans bil till gunnarsdjupträsk vart vår underbara stuga ligger.. Jag vet världens längsta ord, Gunnarsdjupträsk. Haha!
Men i alla fall, det ska bli sjukt mysigt! Så nu är det bara att kliva upp ur sängen och börja packa och ladda kameran.


Nä nu är det dags! Ha en underbar dag!





Vår underbara älskade stuga!

BIG NO-NO!

Ja då var det Western farm helg igen då och till och med den sista. Men de enda jag kan säga om Western farm är, BIG NO-NO! Jag har aldrig gillat det och kommer aldrig att gör det heller. Bara massa sjukt packade människor som springer omkring. Nä tacka vet jag att ligga hemma i sängen och bara mysa ikväll, ska i och för sig upp 5.30 imorgon men i alla fall.. He he börjar nästan bli som jag umgås tror jag.. Haha då tänkte jag på erikslunden. Haha!.

Kom just hem från en LITEN promenad med Sandström. Nu hade jag i alla fall tänkt ställa mig på tramp mojängen i 60 minuter och sedan ta en dusch och efter de blir det att sussa..

Ha en trevlig kväll! lillebror och Vanessa, fall int fel mina små bänglar! ;)





Träningskläderna på.. Fit for fight! ;)

NU SKA HÄR TRÄNAS SOM FA*!




Haha oj im so shiny!
Nu ska jag ställa mig på min orbi trac framför tvn och köra på i minst en timma.
Mycket tyngre än att jogga kan jag lova! Hehe

Nattinatti! höres

YESTERD

God morgon!

Igår var det då meningen att vi skulle ha en lång och trevlig dag framför oss på Alder men det varade bara i, ja vad kan det ha vart, högst 2 timmar och under de 2 timmarna var det sol i kanske 1.. Känns inte som at  man hann få allt för mycke färg. Men efter alder bestämde vi oss för att åka och äta lite middag. Sushi blev det.
De bästa som finns!! Sedan gick jag och Jessica och tog oss en fika på nyfirrade opalen. Ganska mysigt var det där men jag kan tycka att det kanske blev lite stelt. Jag gillar ju stilrent men det känns lite för mycke som restaurangen på Ikea typ. Ja ja efter de kommer Sanström och så tar vi en liten promenad till mig vart vi umgås lite med lillebror2 och dusagde lite vid datan.. Han tyckte att det var riktigt kul och det tyckte vi också för den delen.haha jag erkänner!

Ahh, vi tog en liten tripp på stan också! köpte mig en bikini inför Alanya.. Weei! Och på den svängen hann jag även blotta mig lite när jag provade kläder. Glömde av mig lite och råkade slita bort kläderna jag ahde på mig utan att dra för "gardinen" och så kom Jessica, MAYA! hahahahahahahaha!! och jag, men herre jäklar! hahahahaha!! under den tiden hinner jag även se att en liten flicka och hennes mor kollar på mig med stora ögon och kanske tänker, men gud vad händer? vad gör människan!
Haha man är kanske lite van att såna saker händer mig. Haha! Jag bjussar på den.. Haha!

Nu ska jag göra mig i ordning för ännu en dag in Erikslund.. Ha en fin dag!


Mulet. Men man kan ju inte deppa för de :)


Svarta J med "besticken" i högsta hugg


dark chocolate gäääng


Vi fixade frippan på lillebror2.. Haha
han vart nöjd säger han.. Hahaha


Den här tycker jag vart sjukt obehaglig! Lillebror blev livrädd när han såg sig själv så här!
Jag tycker att man tänker på typ en musikvidio till en Kent låt.
Jag vet inte varför


Men så fint


Ahhahahaha. Men så söta. Massa lillamy:er


Ska vara med i the city next year

Haha jag vet. Kan var LITE barnslig iblan. Men det tcyker jag är tillåtet.
Jag är trots allt bara 21;) hehe

Nä nu ska jag bege mig. Ha en fin dag!

Later!

WOHOO



Now!
Med typ svartsäckar under ögonen ;D
Måste nog tvätta fejjan innan jag beger och solar
tills mitt ansikte är jämt med svartsäckarna under ögena. Haha

ALDERSTEK SNART.. ÄNTLIGEN!

God morgon!

Uppe med tuppen här.. Jag sa ju att jag skulle upp tidigt för att lägga mig och steka på så att jag får mig någon riktig bränna någon gång.

Igår på bränna var mycket mysigt. Hade doch velat ha kvar Sandström längre, men, ahh.. Vanesus och Ivan kikade ju förbi på bränna också..

Nä nu ska jag dra på mig my bikina och lägga mig. Måste komma ikapp tjejerna!..
Ha en underbar dag!




Weeei girl! ;D


Hm


Myyyys


Hoh hur man kan se ut.. Haha..
Ja ja i alla fall Jessica, en björn ( en Björn!, Hahaha! Den var fsen bra)
En konstig person som inte kan hålla sig för att alltid göra dom där jäkla peace;D
och lillkusin som nu inte är så liten längre



Man kan ha kul när man är på väg hem i sin ensamhet ;D.. Tydligen.. Haha!!!

MYSIGT VÄRRE!



Brrrrr:S Haha!


Hojja hon är så knasig ho Sandström ;D


Synes!

INTE RIKTIGT KLAR! Ha ha

God morgon!

Haha nu är man trött och borta i skallen när man försöker söka på god morgon.se och funderar men vad är det för fel! ;D hahahahaha!!  + att mn försöker logga in med blogg.se.. Ojojoj.. Nu har jag lite brådis här!
Hojja men snart är jag hemma igen.. Vaknade just för ett tag sedan och tänkte, hm, vad skulle man hittat på idag då?! haha tills jag kom på att jag redan hade lite planer, bränna ikväll ju! ;D oj oj vad jag kan vara borta när jag just vaknat alltså ;D..
Jag kan inte göra annat än att skratta åt mig själv. Men säg när jag inte gör de, jag skrattar alltid åt mina egna skämt.. Hehe!

Nu drar jag! Höres later!




Galen bild;D



Haha haha!

HÄRLIGA VECKOR FRAMFÖR MIG!

Hoh nu ligger jag i min sköna säng! Härligt.. Imorgon börjar jag tidigt tidigt! sedan efter jobbet blir det att rusa hem för att dörja firra för kvällen.. Blir mysigt brännahäng tomorrow igen ;D I like.. Hehe. Det är ju så fruktansvärt mysigt, jag skulle kunna sitta där varje kväll när det är sommar och bara njuta.. Sedan på torsdag ska jag ÄNTLIGEN få sola! Jag ska ligga på Alder hela dagen lång kan jag ju bara säga! Jag kommer vara först på plats och den sista som åker hem.
Typ första och sista gången jag kommer kunna sola en hel dag innan Alanya. Sedan fredag, lördag och söndag jobb för fulla muggar och efter det på måndag tror jag att det blir att åka till Stockholm för att njuta en hel vecka innan Alanya. Hehe.. Härligt!

Nä nu ska jag sova tidigt för första gången på lääänge! :) Natti natti! Kisses




Vackra Bränna, imorgon.. Myyysigt värre!




Peace!

SOTIS PÅ ALLT OCH ALLA TODAY

Aah god morgon då!

Jag kom precis in och fixade lite grejer som ska med till worket. Ska snart hoppa in i duschen.. Härligt! Idag komme det inte hända allt för mycket här hos mig men imorgon blir det Brännamys med tjejerna och några till.. Mycket trevligt. Men nu råkar det vara så att jag lovat min älskade lillebror och hans bryyyd att vi ska ta en svängom till stugan, grilla och ta oss ett glas ifall att vi kan ta bilen. Så alltså har jag bil så blir det mys i stugan, som också är underbart annars blir det trevligt på Bränns med girlsen.. Blir bra vad det än blir :)
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för hard work work.. På måndag drar jag troligtvis till the city, btw.. Hehe!

Ha en superduperfin dag!


Är så fruktansvärt sotis på dom som kan
ligga och steka på Alder dagar som denna!


Me & Jess


Go Sandström med den gyyllene drinken..


TESTINGTESTING

Ingen Alderresa idag. Men det vart ändå riktigt mysigt, vi la oss på gården utanför Sandström och Dennis och hade lite tjejsnack och sedan tycket jag att vi skulle röra på rövvva så då tog vi och promenerade till supersöta Jessica eller ja till henna minst lika trevliga kusin och pratade lite strunt och sedan för inte så länge sedan kom jag hem.. men det har i vart fall vart en riktingt trevlig och mysig kväll..


testade en ny choklad eller den är ny för mig i alla fall. Jag vet inte men den var sisådär.. Om dom hade tatt bort caramel smaken hade den nog vart godare. He he. Nu är det läggdags och imorgon ska jag försöka hinna pressa en liten stund innan kvällsturen. Ställer klockan på 8.. Heh


Natti natti! Kisses




Nää

SOMMARSOMMARSOMMAR

Nu sitter jag här hos ho Sandström och väntar på att få ta Dennis bil till Alder. Ja, lite sent kankse det är men mysigt :).. Så Alder snart alltså med sandström and the gäääng! Weei! Fast vi lär inte vara där förän vid 18 tiden. He he.
Nu håller jag på att avlida av värmen här, har svarta byxor och en topp på mig, inte de svalaste kläderna precis..
Tänkte mig kläder efter väder imorgon tror jag.. Haha!
Hoh håller på att avlida här!

Ha en superfin dag i vackervädret! :) Puss


Från Brännahänget i fredags


Haha hittade världens snyggaste bild på Sandras dator!


Hahaha! Så går det när jag inte är med på att det tas kort ;D

ÄLSKAR STUGAN!

Sååå då var man hemma.. Idag har vi haft mys i stugan och lillebror 1 var även med.. Jag och lillebror tog oss en liten åktur i båter med mig i fören.. Haha!!!!! Ni kan ju gissa vad han tyckte om de. Jag var även radio och den som skrek, roo roooo ro roooo! Ha ha! Nä det var en vacker stämma.. Riktigt mysigt och trevligt.. Skulle kunna vara där hur länge som helst. Älskar vår stuga!

Idag orkar jag inte ta mig någon promenad faktiskt. Har fått nog med friskluft för dagen.. He he. Nä, men ska trampa lite på en grej här hemma och sedan lite små lätta övningar och sedan är det bara att nannna så att man tar sig upp. 

Idag kom jag och kära kusin på att vi skjuter fram Alanya till 16/8 men att jag kanske åker till Stockholm redan nu nästa måndag för lite shopping och mys kanske. Vi får se vad det blir av den saken, känner mig lite sugen. Men Alanya ser man ju fram emot en hel del fyyyy fasen vad kul vi ska ha.. Bara njuta av de goda i livet!

Nä nu ska jag göra någon nytta här! Ha en fin kväll.. Puss


Dagens


Lillebror1 i llite för mycke musche kan jag tycka ;D


Lillebror number dots som är minst lika galen som number 1


Underbart! Solen sken hela kvällen lång i stugan


Hahanog är man gode rynkig!


Vackert!


Finns inget vackrare än den miljön! <3
Man blir så lugn och harmonisk

GARDAGEN/KVÄLLEN

God morgon!

Aa nu förstår man i alla fall varför man inte vart på Luleåkalaset på tre år. Ha ha. Ingen hitt skulle jag vilja säga. Sen så kanske det också är så att det blir lite bättre om man ställer in sig på att det ska jag vara de och om man kanske inte är så negativ mot det. Men ja i alla fall. Rekomenderar inte. Det var då trevligt till en början i alla fall. Började hos Malin med lite mys. Det var ju så fint och härligt ute igårkväll så vi satt ute i några timmar och tokade på sedan åkte vi bil in till kalaset, skulle kanske ha stannat kvar i Boden? ah nä men det är inget att göra åt nu :)

Idag verkar det vara riktigt fint väder ute men jag har blivit lurad förr av att bara kolla ut genom mina minifönster., Haha! Men nu ska jag i vart fall gå ut och kolla läget. Promener lite kanske, skulle VERKLIGEN behövas kan jag ju säga!


Ha en fin söndag!


Sommarklädd igår :)


Min lilla snygging till lillebror2


Gårkvällen hos Brallan


Coolingen


Mina nya älskade älsklingar!
 Med lite lera på


Frida i snygg paljett + min sommardricka
dock inte allt för god en

ÄVENTYR MED MAAAAH <3

God morgon kan jag då vara säker på att det är nu.. Ha ha! Eller ja, vaknade för ett tags dedan. Nu ska jag börja göra mig i ordning för lite äventyr med mamsingen här.
Vi vet inte riktigt vad Pg har i görning men vi ska i vart fall göra någonting idag. Hoppas lite på en sväng till luleå, får väl se. He he. Nu ska jag i alla fall bra på mig något fodral här och sedan bege mig upp och få igång folket. När jag e klart fort så är det alltid dom man får vänta på och när don är klar då jäklar.. Typikst va? Ja ja.
Luleå ikväll i alla fall.. Trevligt mys med Mallan-brallan and the fjällen gäääng..

Ha en fin dag så länge!

NATT/MORGON?

God natt eller god morgon kanske man ska säga.. He he..  Nu är aj i vartfall hemma och gode trött är man också.. Tänkte bara kika in och bjussa på lite bilder


Kvällens Outfit



Myyyyyss ;D



Sötungarna, S&J
Muma!



Guppis.. Ah ha ha