SE POSITIVT PÅ FRAMTIDEN.. SNART 2010!

God morgon!

Nu är det snabba puckar som gäller här! Jag ska hinna åka till Luleå för att köpa något till kvällen sedan ska jag ta bussen där ifrån till Kalix vart jag sedan måste hinna göra mig iordning innan middags time och sedan är det grönt.. Haha.Låter inte så mycke men det tar ju ett tag att göra allt som ska göras där mellan.. Hehe.

SNART ETT NYTT ÅR! Hur härligt är inte de.. Nu kan alla som känner att det börjar gå åt skogen börja om på nytt, ett nytt sundare liv!! Tummen upp för se (lite så där nördigt och härligt) haha!

Nu ska jag skynda mig och firra fejjan och packa lite..


GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA, ¨de skålar vi på kl 00.00 år 2010!!!!!! WEEEIIII!!

Kram på ALLA!

Tänk nu var det sista blogg inlägget för mig 2009! Ganska tufft.. haha

SUSSENUSS SNART

Hojja så trött man kan vara! Det  blir att se victoria's secret show och sedan blir det att firra lite med packning till imorgon då det bär iväg för att fira nyår.. Weeei! Sen efter det ska det sussas.. Hehe

Nattinatti
Haha försöker hålla tvdosan varm så att den går att använda.
Jag tror att det kan vara dags att köpa en ny kanske.. Haha!

DUSCHEN NEXT

Så då ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för en tur på stan med Pohan.. Haha. Hoppas på att hitta någon skapelse till imorgon. Nytt år ju! Ny garderob då också med andra ord.. Haha om det vore så väl.. Hah.

Nej fortsättning följer efter "shoppingen"


Ha en bra dag!

SKRUBBAD OCH KLAR
Fast Brallan kommer klockan 17
Nu ska jag mysa med lillebror
Eller ja om jag får.. haha. Han är fast i datorns värld (klor) haha

SARAH


Till Helena :)


MOVING ON

Är inte van att ha såna här galna känslor. Jag brukar inte ha såna här jäkla problem. Men nu är det i vart fall slut på de. Det går verkligen inte förklara hur hemskt det känns, det går verkligen inte.
Men nu är det i alla fall så det är. En kniv rakt i hjärtat. Men det ska man väl också hinna med.
Man lär sig av allt. Så klart önska jag att man skulle slippa vara med om detta men det firrar sig alltid till slut. Men det kommer göra ont ett bra tag. Det är lite tur att jag kan koppla bort såna här känslor när det behövs och sedan låta känslorna flöda vid bättre tillfällen. 
Man vill egentligen bara gräva ner sig vid såna här tillfällen men nu är det snart ett nytt år med nya möjligheter. Hoppas att allas nyårslöfte är att tänka ljust på framtiden och inte tänka tillbaka vad som kunde ha varit, vad du borde gjor på de viset och vad du inte borde gjort.
Det hjälper inte! Allt blir vad man gör det till jag önska bara att folk kunde förstå det. Jag syftar inte på någon speciell person, alla borde tänka så eller jag ska i och för sig inte sitta och säga vad andra människor ska göra och inte göra men det är i vart fall bra att tänka i dom banorna.

Blev lite skumt de jag skrev ovan.Idag blir det i alla fall att ta en tur i centrum med Brallan och sedan blir det att åka vidare till Brallis för att träffa "mormor" och "morfar" innan dom åker hem. Dom är så mysiga. Nu ska jag ta en dusch!Ha de
LIFE GOES ON

LIVE YOUR LIFE
OM MAN TÄNKER EFTER

Så då var man hemma igen.. Hojja idag när jag var på hockey kom jag på mig själv med att vara extremt elak!.. Det satt en kvinna brevid mig som inte verkade vara på allt för bra humör (mungiporna nere vid backen) då skrev jag ett sms till Pg vart det stod, kvinnan brevid mig verkar vara en surgumma.
Sen kom jag på, hojja vad elak man är när man säger så! Tänk hon man säger sånt om kan ju ha vert med om världens hemskaste grej den dagen eller i livet. Usch så elak man kan vara iblan utan att tänka på det.
Jag menar inte tusiken går jag omkring och ler hela dagarna 7 gånger i veckan eller ja jo kanske 80% i alla fall.. Hehe men inte hela tiden och inte om jag vert med om något tråkigt.
Så man kanske ska låta folk vara på dåligt humör, ledsna eller sura det kan ju finnas en riktigt bra anledning.
Man ska ju inte ta ut saker över andra men det är ju faktiskt att så att det är lätt hänt utan att man tänker på det.
Jag fick i vart fall galet extremt dåligt samvete efter att ha tänkt så och sedan ha skrivit ett sms till Pg brevid mig och sen för det andra hur galet barnsligt är det inte att skriva ett sms så där till någon som sitter brevid mig. Kevin höll nästan på att läsa det högt så att dom brevid mig skulle ha hört det och det hade i och för sig vart rätt åt mig tycker jag. Det kanske var därför vi fick punktering på vägen hem från Luleå, karma! ohh shit det var nog fasen de! Hojja...

Ha det finare än finast

HOCKEYTIME

Nu tar jag en sväng om till Luleå med lillebror och mamis sambo för att se lite hockey.. hehe ja jag e lite av ett hockeyfan


He en fin kväll
Stilrent
LIFE GOES ON

Idag blir det bussen hem.. Vad skulle man ha hittat på sen. Känner redan nu hur rastlösheten smyger sig fram.. Hehe. Nä men jag vet inte kanske kan bli en promenix och lite städ.
Sen är det väl bara att vänta in de nya året och börja på ett nytt kapitel kanske.
Nu ska jag börja firra mig här i vart fall så att jag kommer någon vart

Ha de

OJ

Hoh nog visste jag att man kunde hitta mycke på fejjan (facebook) men inte trdde jag då att jag skulle var tvungen att se de! Aldrig! Man kanske inte ska lita för mycke på folk i alla fall speciellt inte om det e ett bra avstånd mellan. Ja jag vet inte man kanske ska veta säkert innan man tänker vidare på saker men man kan ju inte låta bli at grubbla kring de. Hojja nej inte kul

SAKNAR GALET MYCKE!Saknar!
Älskar den här mysiga!

UNDERBART

Har vart en supermysig jul! Med galet mycke mat! Underbart med julmat.. Tänk nu får man det inte igen förän om ett år den tanken är hems måste jag säga.. Haha. Oj det känns typ som att jag har glömt bort hur man bloggar nu när det var ett tag sen sist.. Hehe. Jag har i vart fall haft tre underbara dager, en då jag var hos Ida gummsi och sedan då M kom och hämtade mig och stannade två dagar! Underbart och sedan idag, jul! supermysigt!

Imorgon bär det av till Gunnarsbyn för att ta en svängom där med girlsen. Ska bli galet mysigt. Farmen är som sagt inget för mig, kanske inte Gunnarsbyn heller men det kan bli mysigt..

Ha det bra!

CHRISTMAS TIME!
Jag har redan haft en underbar present hos mig..

Ha en supefin dag!

All I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


Så sant som det är sagt :)
YOU´RE WORTH IT

Saknar och vill!.....En lek för vissa kan var en mardröm för andra
SAKNAR

Inget nytt. Känner bara hur jag vill ligga och kura ihop mig under täcket hela dagen men det får mig på ett vis bara att tänka mer på allt/de.. Har ALDRIG var så här ledsen över något faktiskt och verkligen ALDRIG så här länge. Men jag måste ha gjort något för att fötjäna att sitta i den här sitsen antar jag men jag verkligen verkligen inte komma på vad et skulle vara.. Verkligen inte alls.

Det är riktigt tungt

Saknar så oerhört!

FinSÅNT ÄR LIVET, DEAL WITH IT
Smile your on Candid Camera
På kalas looking like this i fejjan, inte kul!
Som en sliten jäkel

IDAS DAG IDAG

Grattis Ida gummsi!
Snart åker jag iväg och grattar lillgummsi, kanske kan få mig på andra tankar.

Hoppas på en utgång ikväll kanske. Fast egentligen hade jag bara velat åka iväg till Stockholm och bara vara borta ett tag och kanske glöma eller få mig på andra tankar ett tag i alla fall.
Kanske drar dit efter jul och allt.

Ha det bra

......

Varför är jag så svag. Jag tror dock inte att jag orkar var ledsen mer.. Nu är jag verkligen de och ja, samma den här gången, för en inte så stor grej men det blir en stor grej för mig som inte är van att känna någonting för någon på det här viset. Men det verkar och kan inte vara ömsesidigt. Man kan som sagt inte få allt här i livet och för mig är det väl så den här gången.

Det gör ont


Sov gott

KANSKE KANSKE

Kanske kanske.. Hoppas hoppas!

Det firrar sig alltid! Lita på mig

PEACE

Det finns så elaka människor runt omkring oss och det är oftast dom snälla fina människorna som hamnar i elaka människors klor. Livet är långt ifrån rättvist. Jag förstår mig verkligen inte på människor som kan och vill göra en annan människa illa på något vis, varken psykiskt eller fysiskt att det ens finns såna människor är helt galet!
Man måste ha så mycke hat inom sig när man "vill" gör någon annan illa.
Men det e nog inget man kan göra åt hur vissa andra människor beter sig.
Jag syftar absolut inte på någon viss person säger bara att det sinna snälla och mindre snälla människor. Men jag tror att alla kan ändra sig jag tror inte att man föds elak.Alla är inte elaka och alla kan ändra sig till något bättreHa de!

HOPPAS

HOPPAS HOPPAS! Saknar och längtar


 
Ha det bra!

FIN SÅNGBEHÖVER FRISK LUFT

Förstår bara mindre och mindre känns det som. Nu tar jag en promenad och rensar och glömmer


Vi hörs

WHAT TO DO WHAT TO DO

Förstår inte riktigt än vad som händer. Kanske bara fylle snack? Vad ska man göra har nog gjort allt i min makt i vart fall

VACKER


SPLITTRAD

känner mig splittrad! Idag vaknade jag och tänkte högt så att Ida hörde, jag ska nog bara ligga i sägen hela dagen och bara ligga. Haha! tror du att DU kommer kunna ligga i sägen hela dagen???
Nej. Och hade hon rätt? svar:JA
Det känns som att jag har så jäkla mycke att tänka på även fast jag bara har bara en sak som jag maler run run run i skallen. Jag blir typ rädd för mig själv. Hojja! Har aldrig sett den här sidan av mig själv. Men så kan det vara. Det firrar sig alltid.Ha de

GILLAR INTE DEN HÄR MAYA

Hojja det står verkligen still just nu. Jag fattar ingenting! Vad, om, hur och när?! Riktigt riktigt jobbigt! Jag är verkligen ledsen över detta.

TORSDAG
Inget nytt

ATTANS


Inte meningen helt enkelt

WHAT TO DO

Det är så galet svårt att hålla sig från att skriva ett inlägg här när man är van att skriva minst ett varje dag. Så här kommer de, hur jag känner just nu


Jag är ledsen, väldigt ledsen. Det märks mycket väl på min blogg men skulle man träffa mig så skulle det inte synas alls om man inte känner mig väldigt väl. Jag förstår inte riktigt varför jag är så ledsen för det är inte så stor grej egentligen och ja jag vet att jag skrev de i de sista inlägget också och säkert i inlägget innan de. Nä nu är det så att jag verkligen SKA försöka hålla mig från att blogga när jag känner mig så här men jag kan inte lova någonting. Jag är inte deprimerad eller negativ jag är bara väldigt ledsen just nu.

Ha det bra

HEJ EN SNABBIS

Jag kommer att skriva igen så fort jag känner mig nog positiv och glad för att göra de. Känns som att det är första gången i mitt liv jag är nere så här länge över en sån här sak eller över huvud taget.
Men det e inte så alvarligt :) Det löser sig alltid. Det blir vad man gör det till. Önska att jag kunde göra lördagen ogjord bara men icke sa nicke, ganska så omöjligt.. Hehe
Man får gå vidare helt enkelt :) och det går bara man vill. Hemfärd today. Lite tröstshopping skulle verkligen inte skadat just nu

Hörs..

VACKER VISA
FREDAG

Hojja!!!!! Jag börjar bara lite lätt med ett hojja skrik idag. Hehe. Inge mer om den saken.
Idag blir det väl att hitt på något med min kära familja antar jag eftersom att planen sprack så mycket som det bara går. Finns nu inte alls på kartan! Jaja men jag hoppas väl kanske på en sväng till Luleå även fast det känns lite som att jag just var dit med mami en sväng. Haha!


Man kan inte få allt i livet men det gäller att tänka på allt de bra man har och sluta slösa energi på att tänka på det dåliga.. Så blir allt ALLTID bra! :)

KASSBRA

Den är som på något vänster så dålig att dne blir bra. Den är ju ganska gräslig men jag vet inte haha!


Med massa bloggerskor i bakgrunden ;P
Haha

VÄRLDENS BÄSTA JULPLAPPSTIPS!

En extremt bra julklapp som vem som helst skulle bli överkycklig över att få, The Body Shops body butter.. Har själv en med doft av hallon och den är UNDERBAR.. Skulle vilja ha en av varje ;)


VILL HA ALLA!


WANTED

Det är mycket Maya
över denna vackra skapelseAaa

Hm ja. nä Nu har jag gått och lagt mig här för att mysa under täcket till lite bra på tv och ett glas julmust, finns det något bättre nu under jul än julmust och sedan julmat då. Undra hur många kilo man ska gå upp i år på julafton.. Hahaha! Fyfanken.. De ser man dock inte fram emot!

Nu ska jag snart somna in till tvmyyys
sussa sött!

GOOD MORNING

God morgon alla glada!
 
Jag känner mig själv lite förvirrad just nu (men fortfarande glad som alltid) 
Men jag måste ändå säga, upp med hakan alla deppiga! Det finns så mycke att leva för, tänk inte bara på de dåliga sakerna för tusiken det finns massa saker att leva för! låt inte en person eller NÅGOT få dig att deppa ihop. Det blir vad man gör det till och det firrar sig alltid OM MAN VILL!
 
Tänker vakna upp till den här superbra låten.. Härligt!


Jay-Z feat. Alicia Keys "Empire State of Mind"

SLEEP TIGHT

Jag tror att jag är lite synsk.. Vem frågade om jag ville följa med till Luleå idag nästan precis efter att jag hade skrivit att jag ville dit! Precis efter att jag bloggat om det så pratade jag med mami i telefon och då var det första hon sa, vill du haka på till Luleå när jag kommer hem. Jag blev gode glad kan jag ju säga.. Hehe. Nu har jag fått mig lite fint till helgen.
Får se vad det blir att hitt på denna helg utgång eller kanske en liten tripp? Något kul SKA jag i vart fall göra!

Nu ska jag krypa ner och mysa lite under täcket och se the hills & the city.
Nattinatti!

I LOVE RED BRALLS

Fy i helskotta så galet snyggt det är med röda bralls på killar! Det e sjukt! Hojja, jag blir knäsvag!
Och hojja vad shoppingsugen jag är! Skulle sitta väldigt fint med en sväng till Luleå, känns som att det var flera år sedan jag var där sist! Men känner jag min familj rätt så tror jag att det blir en Luleåsväng på fredag eller lördag.. Weei!

HOJJA INTE LIKT MIG ALLS

God morgon

Ja jag har vart lite seg och dålig på att skriva nu senaste tiden.. Jag har vart lite nere och "ledsen" i några dagar och känner fortfarande lite så. Men det firrar sig alltid.. Hehe.  Men därför har jag inte skrivit så mycke.
Jag är inte så förtjust själv i att läsa bloggar vart det står, jag mår dåligt, livet är skit, hatar den och den och massa sånt så för att det inte skulle bli något i den stilen, kanske inte riktigt så illa men för att det inte skulle bli något tråkigt att läsa så har det typ blivit att jag inte skrivit något alls typ. Såå nu har jag vart negativ nog tycker jag! Det är verkligen inget allvarligt så jag har ingen anledning att känna mig nere.. Hehe.
Det är nog vädret ;) Haha.

Det råkar vara så att jag VERKLIGEN inte är van att ha ett minsta litet problem och sedan när jag får ett så kan ett mini litet problem kännas hur stort som helst även fast det kanske bara är som en liten fis i rymden!

Ja ja nog om detta nu!

Igår somnade jag GALET tidigt! Jag var en sväng till Ikea med girlsen.. Myyyssiiigt! kom hem vid 17 tiden och sedan somnade jag ungefär 20.30 kanske. Jag var heeelt slut som artist.. Galet skönt!
Idag blir det lugna puckar tror jag. Ska laga en god middag tills då galningarna kommer hem och sedan tänkte jag kanske hinna ta en sväng på stan med mami. Vi får väl an se vad som blir av denna dag.


Ha en superduperbra dag!

VILL HA


Snyggt fårn Indiska.. En fin julklapp ;)

EN TRÖTT MÄNNISKA

Drar iväl en sväng med girlsen över dagen nu.. Weeei!

Ha en superbra dag!

Idag kör jag på den galet trötta looken.. Hehe