HEMMA I MIN SÄNG


Nu är jag hemma i min härliga säg, eller härliga och härliga vi säger så här, nu är jag hemma i min säg och så var det med den saken.. Haha! När jag gick hem från jobbet idag/ ikväll så gick jag inte denvägen jag brukar, jag gick istället förbi hon ho Ida en sväng och sa hej. Sen gick jag genom stan och det är ju så himla vackert när man går där vid brännastrand.. Så härligt nu när solen fortfarande lyser på kvällen. Jag och Ida har bestämt att vi någon gång efter jobbet ska sätta oss där och ta oss en härlig svalkande öl/cider..

Nu på lördag så blir det en utgång.. På Boden alive var jag nykter men den här gången ska jag få ta mig ett glas i alla fall.. Härligt. Jag och Malin kanske drar till Sävast, vart min bror och hans tjej kanske även kommer vara. De kan ju bli trevligt:) Sen blir det väl säkert att kika in en sväng på Ica, de var ju ett tag sedan sist nu. På Lördag är det i alla fall dags för en sväng, kan bli riktigt härligt och trevligt tror jag..

Nu ska jag sussa.. Natti natti!



Vackra Brännastrand.. Så himla fint.
Jag skulle kunna sitta på bränna hela dagarna när det är sånt här väder
som det vart dom här sista dagarna.



Min mamsi är Bäst på att föda upp blommor! Haha..
Kolla så fruktansvärt vackra rosor vi har utanför oss!



Och till sist, min lunch.
Åt MASSA melon ute i solen på morgonen:) Härligt var det!

MÅSTE TA MIG EN PROMENIX

Åh, någon elak hade köpt väskan som jag verkligen inte trodde att någon annan här ville ha utom jag.. Säkert någon väldigt konstig typ.. Haha! Nu är jag här hemma en snabbis aoch ska byta om så att jag kan ta mig en härlig promenad, känns som en evighet sen sist.. Ska bara njuta av en skål med jorgubbar som mamsi kom ner med.. Hon är så go min mor!

Ha en fin kväll!



Mmmm m! :)

TRIPPAR IVÄG TILL STAN

God dagens!


Har presic gjort mig i ordning för att ta en promenad till stan och kanske få mig en ny söt väska, får väl se hur det går. Jag har spanat in en lite smått.. Hehe. Så nu är det raka vägen mot stan och sedan ska jag möta upp min lilla älsklings kusin..


Ha en fin dag! Puss



Kör på VÄLDIGT lite smink idag :)

GRATTIS LILLEBROR OCH BELLA!

GRATTIS till lillebror och hans kvinna som båda blev 18 idag/igår!!! GRATTISGRATTISGRATTIS! Hoppas att ni/dom har haft en bra dag och att dom har det trevligt på Boden alive.. Nu ska jag sova till 05 skönt, verkligen! Haha!

Nattinatti!

Alive tonight

Nu ska jag ta en titt på alive.. Kan inte hålla mig även fast jag ska upp 5 imorgon eller i natt om man kanske ska säga så.. Haha! Nu ska jag fixa mig väldigt fort här sen bär det iväg!!



Kanske ses. ha det bra!

TREVLIG TORSDAG

God morgon!

Igår hade jag riktigt trevligt.. Var jätte kul att träffa Anette, det är inte varje dag.. Men trevligt var det i alla fall. Nu blir det nog inge mer Boden alive för min del iår. Kanske kanske tittar förbi där ikväll en snabbis. Hej och hejdå ungefär.. Hehe. Nä nu är det upp och hoppa klä sig och sedan är det bara att springa iväg mot Erikslund..

Ha en fin dag!
och sola lite för mig också!!





Anette i en sjukt söt blommig klänning.. Vill ha!



Myggen har ätit upp mina ben!
Och ja min underkläder råkade synas lite för mycke genom tunikan.
Det var verkligen inte meningen!



Anette kissnödig.
Syns inte alls på den här bilden;) haha

KLAR FÖR KVÄLLEN

Okej nu råker det vara så att jag blev klar väldigt mycket snabbare än vad jag trodde. Så nu sitter jag här och läser bloggar. Idag eller just, för några minuter sedan plockade jag fram ett smycke som jag tror att jag aldrig har använt.. Ett stort härligt kors som passade perfekt att ha till armbandet jag köpte på Lindex här om dagen.. Och nu kom jag på att jag älskar de! fick det när jag var typ 15, så det är ett bra tag sedan. Råkade även vara i silver.. Det skadar ju aldrig.. hehe. Bytte kedja till en mycket längre och titta så fint det blev!




Vad har vi lärt oss av detta. Släng aldrig smycken!
Du kan älska dom om några år;D haha

FÖRSTA DOPPET

Idag har jag solat hela dagen lång, på en strand för första gången i år. För ett tag sedan då jag bestämde jag mig för att ta min promenad som jag brukar försöka göra varje dag. Sen ringer Ida och ber mig komma med en sak och så kom jag ¨på att jag skulle fixa lite saker på stan åt min broder. Så det vart ju inte mycke till träning idag inte. Haha! Sen när jag gjort allt så gick jag där med en systempåse i var hand, de måste verkligen ha sett riktigt bra ut.. Haha!!

Ikväll kanske det blir en sväng på Stan. Tänkte kanske kika in på öltältet en snabbis:P

Ha en superfin kväll!



Hääääärlight!
Tror att jag lyckades få lite färg idag, men inte var det då mycke..





Mallan-brallan and the gääääng

EN RIKTIGT LUUUGN DAG

Kom precis hem från min härliga promenad.. Har hummit med en promenad och sedan har jag hunnit möta upp Vanessa, Ivak och pojkarna hos mormor, pratade på ett tag och sedan fortsatte jag promenade tills för inte så länge sedan. Alltså med andra ord har det inte hänt mycke idag.. Haha! Inte alls mycke.
Men imorgon är jag hemma vid 16.20 kanske och då blir det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att gå ut en sväng med ho Malin.. Mysigt! Allsång blir det då ju! Hehe Och sen kanske det blir att ta en öl eller två.. Det ska bli riktigt trevligt! Men hinner nog där mellan lägga upp en outfit bild och så ;)

Nu är det sussa som gäller. Sov gott.. Natti!

HURTIG IDAG

Nu är det hård träning som gäller här. Jag har ju vart ganska så bra på att promenera och jag har till och med försökt hålla mig till att gå i ca 3 timmar varje gång.. Det blir tyvärr inte varje dag men då jag hinner och då det inte ösregnar eller så. Idag har jag hunnit med tre timmar. Efter ca två timmar mötte jag morbror som också var ute och motionerade så vi följdes åt en bit och efter ytterligare en bit träffar vi Vanessa och Ivan. Då vart det att gå en bit med dom också men då vart det visserligen ett stop inne på frasses för att Vanessa skulle köpa sig lite mat (Jag och morbror tog en vatten) ;) hehe.. Nyttiga som vi är! Haha. Men i alla fall så gick vi lite med dom. Efter de fortsatte jag och morbror  hem fast jag var tvungen att fortsätta ungefär 30 minuter till för att det skulle bli precis tre timmar. Annars är det så att jag kan bli ganska arg på mig själv bara för att jag avbryter mitt i och då blir det att börja om från början, börja om på nytt ;D Haha!

Jag känner att jag skulle behöva köpa mig lite snygga träningskläder, det blir genast mycke roligare att träna då man känner dig någorlunda snygg i kläderna.

Adidas har välding fina träningskläder.. Skulle doch inte rekommendera att ha två lagder rosa på mig på samma gång.. Men detta skulle jag kunna tänka mig att beställa i alla fall
Gör träningen roligare!

ÄNTLIGEN SOMMAR!

Då var det dags för en promenad ute i de fina.. Idag har det inte hänt mycke. Har jobbat hela dagen lång. Men nu är det så att jag inte tänker bli en sån där som bara skriver att jag har jobbat hela tiden.. Finns inget tråkigare än att läsa om hur länge folk har jobbat och att som har jobbat över huvud taget.
Så i fortsättningen så tänker jag inte skriva de. Har man inte skrivit på hela dagen om man bruker skriva varje dag så har man antagligen jobbat. Så jag tänker "börja dagen" med en härlig promenad i alla fall.
Sen ska jag tvätta massa kläder, städa, ta mig en skön dusch och sist men inte minst fixa mina naglar. Imorgon ska jag försöka hinna på stan minsann! Och sedan ska jag kanske sätta mig och beställa litegranna från http://kyssjohanna.jetshop.se/  Weeeei!Vi får se när jag har ro att sätta mig med tanke på att det är så mycke jag vill ha och jag tänker verkligen inte beställa allt för det skulle bli en förmögenhet.. Haha!

Men nu ska jag ta en promenad innan solen försvinner helt..



Finns det något härligare än att ligga och njuta i solen!
Speciellt dagen efter massa festande

PANIK!

Jag är så sjukt shopping sugen nu så det går inte med ord att beskriva!! Har hittat en hel del som jag inte skulle tacka nej till.. Hehe. Jag får panik! Vill ha precis nu!


Älskar färgen på skorna till höger..
Dom till höger skulle passa perfekt att ha till en söt tunika, till stranden..
Om man nu kommer kunna gå till stranden någon gång i sommar!


Härliga solbrills.. Skit snygga rättare sagt.
Hade velat ha ett par färglada också eller fler.. Hehe

Alla produkterna finns på http://nelly.com

MIDSOMMAR

Det vart en ganska så trevlig midsommar i alla fall:) Vi har spenderat hela helgen hos Mackan i Kalix.. Tänkte bara bjuda på lite bilder från de hela. Men det blev dock inte alls mycke bilder den här helgen. Brukar vara riktigt bra på att ta bilder när jag är ut, men tyvärr inte den här gången.




Midsommarafton, då blev det en ganska tråkig men bekväm outfit
med tanke på att vi skulle åka båt halva kvällen
Med massa par.. Haha! Kändes lite, ja


På lördag var det jag som var kocken



Lördagens frippa, till en början. Haha






I ♥ my shoes



Träffade på Marika mitt i allt..Trevligt :)
Och så där såg min frisyr ut lite senare på kvällen.. Fy!

SOMMAROCHSOL!

Idag har det ju inte vart LITE fint väder! Men så klart har Maya vart inne hela förbajjade dagen!!!!! Märkte inte att det var fint väder förän vid 3 tiden och då var det ju lite för sent att lägga sig ute och sola. Men imrogon då jämanch, då har jag ställt larm på 10. då ska här solas hela dagen lång!!

Nu är jag snart klar för utgång här, nagellacket ska få torka och sen ska jag bara finjustera litegranna:)
Paaaarrrtey!

Puss och ha det bra!

JAI HO!

Lätt den BÄSTA låtern just nu!!!
Perfekt att ha på när man fixar sig inför kvällen, så att man kommer igång;D





i love!

INKALIX

Haha.. Ja så kan det gå.. För några minuter sedan SKULLE jag åka hem från Kalix och nu ska jag vara kvar. Fattar ingenting om jag ska vara ärlig.. Men då får jag då användning av drickan jag har här i alla fall.. Haha!
Nu blir det en liten promenad och sen e det väl bara att fixa sig för nästa partey! hehe

Ha en superfin dag.. Kika in imorgon så bjussar jag på lite bilder;)

Puss

STRUMPEBYXER PÅ COOP.. WHY NOT?!

Nu är det packning på hög nivå som gäller här. Jag är så fruktansvärt noga med att få med mig att och lite till när jag ska åka någonstans. Ibland kan en hel dragväska få hänga med mig till pappa som bor i GUNNARSBYN fast jag bara ska
spendera en helg där.. Haha! Men nu ska jag försöka vara lite smart i mitt val av saker som ska med. Först ska jag i alla fall börja med att göra mig i ordning och sen ska jag kila iväg till Coop och köpa mig ett par strumpisar. Ja, jag måste köpa strumpbyxor där eftersom att jag inte köpte de igår.
Sen till Sandra en snabbis och hämta min jacka. Sen är det bara att fortsätta packa tills Ida slutat jobba klockan 15.. De är vad som händer Idag på förmiddagen.
Sen är jag inte riktigt 100 på vad vi ska göra ikväll vet bara att det kommer bli skit kul och mysigt.. Det blir vad man gör de till, eller är det inte så? ;)

Nu ska jag firra mitt nyklippta hår och sedan är det coop next!

Ha en suuuperfin midsommar alla glada!



Igår, nyklippt


Igår, på väg att kolla på fotbollen.
Mitt hår blir aldrig bra på kort!
Ja ja jag ser då lite brun ut i alla fall. Haha!

DAGENS SHOPPING

Jag vet inte vad jag ska säga om fotbollen.. Inge bra och det tycker jag får räcka. Skulle kunnat spela en aning bättre och skulle gärna fått vara lite varmare. Men men man kan ju inte få allt heller. Hehe.

Jag har då fått mig de jag ville ha idag i alla fall. Nöjd med frisyren och nöjd med shoppingen! Kom hem med lite härliga stuff. Lyckligare än lyckligast är jag nu.. Köpte mig ett par stövlar och sen när jag kommer till bilen och ska möta utt familjen granström och Nilsson så står lill mamsi dör och har köpt ett par suuuuupersöta skor åt mig. Pekade på dom för några veckor sedan och nu är dom mina.. Hehe. Vilken tur man kan ha ;)


Mina nya söta gummistövlar och dom extremt snygga gladiator inspirerade kilklackarna från mamsi♥
Kommer få lov att beställa stövlarna som jag skulle köpa,
eftersom att Luleå och Boden inte har så mycke att välja bland.
Men dom här var också söta:)
Från: Euro sko


Ett härligt blått nagellack med ett MINI gloss som man fick på köpet..
Sååå söt;D



Lite hårprylar. Värmeskyddande serum som luktar extremt gott!!
Serum från: Frisyr



Superdupersnygga armband
Från: Lindex


Nu är det läggdags för ho Maya..
God natt och sov sött!

LOVELOVELOVESHOPPING!

Weeeei! Nu är jag hemma en snabbis för att ta en dusch och sedan springer jag in till stan för att vara lite smaksåd åt gummsi sen är det frisören och efter de shooooppppppiiing! Sist men inte minst fotboll;D hehe..
Men Shoppingen är de jag ser fram emot! Hoh! shoppa shoppa shoppa! Låter som att jag ska köpa hela affärer men jag ska faktisk bara köpa lite småsaker. Men bara att gå i affärer gör mig såååå lycklig.. Haha galen jag låter men så är det ;D.. Och sen är man ledig hela helgen, kan det bli bättre! Nää!

Nu, duschen! Ha det superbra!

FULLTUPPIMORGON.. "LEDIG"FREDAG

Idag har jag inte haft allt för mycket för mig. Mötte Malin på vägen hem från jobbet så då blev jag kvar där och surrrade lite. Efter det åkte jag till Sandra och fixade lite och sen en snabbis till Mormora..
Så jag har hunnit med lite idag i alla fall. Men imorgon är min dag fullplanerad. Börjar med jobb till 12 efter det ska jag vara hos frisören klockan 14.15 sen plockar troligtvis mor och Pg upp mig för att åka till Luleå för lite shopping.
Mor kanske vill bjussa på ett par härliga skor också?;) hehe. Gummistövlar ska jag i vilket fall som helst köpa.
Efter de blir det att se fotboll, man kan ju inte låta bli att bli lite fotbollsfreak när man har versta fotbollsnördarna här hemma. Ordet fotboll hör man då minst 50 gånger per dag här hemma.. Galningar är vad dom är! Haha!
Lär vara hemma vid typ 10 tiden kanske. Men sen på fredagen får jag sova ut efter som att Ida jobbar så vi lär ju inte åka iväg till Kalix förän vid 14 tiden.. Härligt! 

Nää, nu är det snart läggdags för unga damen! Ska hinna tvätta lite kläder innan också.. Hoh!

Ha det bra.. Sov gott! Puss

MELIKE!

Nästa vecka blir det att beställa litegranna från härliga http://kyssjohanna.jetshop.se/ Där kan man hitta en hel del fina smycken.. Man kan hitta både billiga smycken och sen så har dom även lite dyrare.. Hehe

Ska bla beställa de här söta örhängena


 


Ett par Chokladdoppade jordgubbar och ett par rosa söta cupcakes örhängen..
Så himla gulliga! Kul med en liten färgklick i ören i sommar.. 
Sen har jag hittat lite annat fin också men måste fundera på vad man vill ha, det finns sjukt mycke fint på den sidan.. Kika in där så ska ni se att ni hittar något fint :)

Hoppas ni blev lite klokare av detta girls ;)

HÄRLIGABLOGGAR!

Bloggar som du bör kolla in ifall du är lika mycke blogglover som jag..
Rekommenderar verkligen dessa!



http://ulrikkelunds.blogg.no/
Härlig och MYCKET modemedveten bloggare från Norge
Btw måste hitta de blå härliga nagellacket som kvinnan har på bilden! På torsdag i Luleå!
MÅSTE MÅSTE MÅSTE!;D



http://carolinelundh.blogg.se/
Härlig och modemedveten bloggare



http://stinalee.se/
Som just avslöjar att hon är gravid


                                                                                          
http://therez.se/
En tjej från Luleå

Här är några få av alla bloggar jag följer varje dag.
Sen har vi ju dom vanliga som Blondinbella, Kenza och kissie.
Men dom känner ju dom flesta till


Nu är det tack och god natt för min del!
Sov gott








 

HARDWORKWORK

Idag har jag jobbat 12-21 så jag kom hem för inte allt för länge sen.. Imorgon börjar jag klockan 8 så det är typ bara att lägga sig nu med andra ord, efter desperate houswives.. Hehe.
Imorgon kommer det inte heller hända allt för mycke efter som att jag då slutar 17 och de betyder att jag inte hinner gå på stan och då vill jag inte göra någonting annat heller.. Haha!
Men på torsdagjobbar jag bara till 12 och då har har jag fått mig en klipptid på frisyr 14.15 efter de blir det raka vägen till Luleå för lite shopping.

Ska ha!
Söta gummistövlar
Härligt blått nagellack
smycken

På fredag blir det Kalix, vart det blir att spendera midsommar med Ida och Smörgåsn.. Kan bli ganska mysigt. Åker på fredag och kommer hem på söndag. Härligt att inte alltid vara i Boden.

Men man ska ta en dag i taget.. Så imorgon jobb och sedan möta upp Sandra för att få min väska och jacka som blev kvar hos henne efter helgen.

NATTINATTI

Idag började jag dagen med att jobba från 07-16. Efter de var det raka vägen hem för att ta en härlig dusch och byta om sen tog jag en snabb sväng på stan, mötte upp Ida och Smörgåsn.  Vi gick till Rönnbäcks och köpte oss mjukglass.. Supergott! Imorgon börjar jag jobba klockan 12 så jag ska försöka fixa en klipptid innan de.. Hoppas! Vi får se hur det blir:) på onsdag ska jag i vart fall försöka hinna åka till Luleå efter jobbet och kolla litegranna.. Shopping sugen! Hehe.

Men nu ska jag faktiskt sova så att jag orkar upp imorgon..
Natti natti på er!






Med en kaka i högsta hugg ;D

I NEED A HAIRCUT

I NEED A HAIRCUT, RIGHTNOW! Imorgon tror jag fasen att jag ska beställa en tid för att fixa frippan! Måste glra något åt det, de är galet hur mycke håret kan växa på bara någon månad.. Men nu SKA det fixas! Var tvungen att sätta upp håret i lördags när jag skulle ut bar för att det var för långt och Maya med uppsatt hår på kort blir ingen vacker syn.. Haha!
Tror att det får bli lite kortare baktill den här gången dock och längre framtill. Nu när man vågar lite mer.. Hehe



Nyklippt



Är till och med längre nu än vad det var här..






GÅRDAGEN

Gårdagen spendesades först i Sävast hos Nina, mycket trevligt! Grillade lite och hade det trevlige med tjejerna och Ninas kille. Efter de åkte vi till farmen och den här gången tycker jag faktiskt att det var trevligt för första gången någonsin, har aldrigt tyckt att det har vart så himla bra där men den här gången var det helt okej:)

Lite bilder från igår. Hade ingen kamera med mig så det blev inte så många bilder. Fick sno lite av Sandra.. Tyvärr


Frida and Sandris



 


Nina + pojkvän





Haha härlig bild;D



MYYYSPYYYS

Ligger och myser och ser the city.. Härlig så här på en söndag..
Sen blir det alla the hills avsnitt. Weeei! hehe Jag vet inte hur många gånger jag har sett dom där avsnitten;D
men tyckert de är lika bra varje gång;D
THE HILLS & THE CITY



 Myyyyspyyys!
Ser lite sliten ut efter gårdagen.. Hehe

DONE

Ikväll blir det leopard.. Like it!
Frisyren var dock inte allt för fin på kort. Men he blir bra! haha
Jag är själv väldigt förvånad över hur fort det gick att fixa mig igad, galet!;D Jag brukar ju inte vara klar förän typ vid 17 tiden. Men nu jäklar. Fast det var ju i och försig inte allt för avancerat de jag skulle göra idag. Men på det här viset blev det i vart fall:)




WESTERN FARM TONIGHT

God morgon!

Ja då var det bara att börja firra inför kvällen då. Hoppa in i duschen, en sväng på stan, sminka, fixa frippan och ja en hel del som vanligt. Det är så skönt att äntligen få göra sig i ordning hemma för en gångs skull! Det blir bäst då.. Hehe.

Igår blev det som sagt en sväng till Luleå vart jag köpte mig lite smått och gott.
Det vart en tunika/klänning till ikväll, massa smycken och sen la jag undan ett par skor som jag hoppas att kanske mammsi vill hämta ut innan måndag.. Hehe.
Åhh, man ser varkligen på kort att jag MÅSTE klippa mig. Ska och måste göra det väldigt snart! usch!

Nä nu är det skynda sig mot stan som gäller eller först fixa lite och sedan stan.. Haha.



Ha en superfin dag!

NU ÄR JAG FÄRDIG MAMMA!

Haha nu är jag redo för en sväng på stan kanske. Är du kanske sugen på Luleå mammsi?.. Hehe




Ready, set go!..
Kolla in den vänstra bilden,
det ser ut som att jag när som helst ska springa iväg.. Haha!
Tycker den såg lite rolig ut ;P

FREDAG 12 JUNI

Hemma! Nu ska jag hoppa in i duschen.. Ska bli fruktansvärt skönt sen ska det fixasa lite och efter de hoppas jag på en sväng til Luleå kanske.. Hehe. Känner mig riktigt rastlös idag så något ska ske! Imorgon blir det i vart fall farmen. Haha ja lite svag är jag.. Sa sist att jag aldrig mer skulle dit men så faller man ju för grupptryck då så klart.. Haha!
Den här gången blir det med härliga Sandra:) Var ett tag sen jag var ut med henne, var faktiskt fortfarande snö kvar på marken.. Men nu är det dags gumman!:)
Har bara ett problem, vad ska man ha på sig och måste man kanske köpa sig lite smycken eller vad ska man göra? Ja ja men det löser sig ju oftast. Kul ska det bli i alla fall...

Nu väntar en dusch och sen är det Luleå nästa!
Ha en fin dag och grattis till alla studenter!

SNYYYYGA

Älskar fortfarande de här snyggingarna från http://nelly.com!



MÅSTE HA!

LILLEBROR1

Så då har man vart och fyllt i papper så att jag får jobba i sommar. Känns väldigt bra att börja innom vården igen, var ju ett tag sen sist nu. Erikslund hamnade jag på den här gången. Sen har jag hunnit med ett ärende på stan. När jag kom hem så var kära bror hemma.. Kul! Min lilla knasboll till lillebror.

Nu ska jag försöka hitta på något, känner mig en aning rastlös, väldigt rastlös rättare sagt. Som vanligt! Hehe


Ha en fin dag!




Jag och min galningen till bror! ;D

HAPPYHAPPYHAPPY


Kom hem för inte så länge sen. Först var jag och mammsi en sväng på stan och kollade lite, fick med mig en lite påse hem.. Hehe. Att man kan bli så glad av lite shopping. Är man på riktigt dåligt humör så är det bara att trippa in på någon klädaffär så blir man genast mycket gladare.. Lovar! Hehe.
Vart i alla fall en sväng på Lindex. Sen blev det att åka och kolla när lillebror Kevin hade fotbollsträning. Dom är så söta när dom springer omkring dom små liven ;D

Idag tänkte jag faktiskt skippa promenaden för första gången på länge.
Känns dock inte bra. Känner på mig att jag kommer ha en hel del ångest över de ikväll och imorgon, men jag får väl ta en dubbel sväng imorgon då, om det är väder vill säga.
Nu håller jag i alla fall på och tvättar kläder och städar för fulla muggar här. Ska snart sätta mig i bilen och åka förbi hos Malin och hämta väskan som blev kvar där efter Farmen i lördags. Saknar min väska som en galning, den innehåller blandannat mitt kära smink och min älskade plattång så MÅSTE ha den NU! Hehe..

Nu ska jag tvätta och städa vidare. Ha det bra!





Lite härliga sommarplagg ;)




LITE SEGT

Då var man klar för att röra sig utåt. Tänkte börja med att kika förbi hos Ida och sen efter det får vi se vad jag hittar på. Känns lite segt idag, är lite uttråkad.. Jag är riktigt rastlös kan jag bara säga! Men jag får väl börja med promenaden till Ida så får vi väl se vad som händer efter de..                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                

VACKER TISDAG KVÄLL

Kom precis hem från en härlig promenad. Har även hunnit med att titta förbi hos ho Ida som kom hem med en Emelie.. Kul! Härligt att bryyyden är tillbaka in town.. Hon kom precis hem från USA, så det var kul att träffa henne även fast hon bara vart borta i 10 dagar.. Hehe.

Det har verkligen vart härligt ute på kvällarna den här veckan och förra, det klagar man ju verkligen inte över, men det skulle verkligen inte skada ifall solen kanske kunde titta fram på dagen också och utan kalla vindar!.
Men man ska nog vara glad att det är sol på kvällen i alla fall.



Perfekt promenadväder.. Så vackert!



Ida och Emelie står och latar sig och är onyttiga..

DÅ KÖR VI


Oj. Kan man se yngre ut.. Haha!
Nu är jag redo för start

Beyonce - Halo

Världens vackraste låt!



Älskar den fortfarande!

MMM M

Har precis suttit och smaskat på jordgubbar och grädde.. mums! Riktigt gott. Det som vänter nu är en härlig promenix och sedan blir det att gå mot Ida.. Var ett tag sen jag var där nu. Först är det ombyte.

Har inte allt för mycke att skriva idag. Kom hem ganska så sent från jobbet och sedan var det bara att hoppa in i duschen och sen efter det körde jag mamsi till affären för att handla. Så har min dag sett ut idag.. Lite seeeg. 

Nää, nu MÅSTE jag röra på mig, grägge sitter inte fint i magen.. Usch!
Ha en fin kväll!


                                                                 

Muma!


PROMENAD NR2

Ja nu var det då dags för promenad nummer 2. Den första vart inte allt för lång, det började ju så klart regna efter en bit. Så nu gör jag ett nytt försök.. Hehe! Har bytt kläder, vart genomblöt!





 Myskläder på promenaden

PROMENERAMERA

Nu blir det superduperlång promenad! Minst tre timmar! Hehe



I promenadkläderna..

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG

Då var det dags att uppdatera om fredagen och gårdagen då.. Hehe. Har vart extremt dålig på att skriva den senaste tiden. Men nu! haha. I fredags hade vi myskväll hos Malin.
Det blev ett glas vin och så vart det en heldel struntprat.. Hehe. Sedan såg vi en film och mumsade på lite grönsaker med dipp. Nattade över hos Malin så att man kunde fixa sig där dagen, inför Farmen..  Farmen på lördagen då med andra ord. Jag vet inte om jag tycker att det vart så lyckat om jag ska vara ärlig, hade en bad hair day och jag var inte alls nöjd med mina kläder och ja nää, jag var inte alls pepp.. EMD var bra i alla fall.. Hehe! Ska bjuda på lite härliga bilder på tjejerna:)

Nu ligger jag i sängen och tar det riktigt lugnt och väntar på att Ida och Smörgåsn ska komma. Fick ett samtal sv gumms för ett tag sedan vart hon sa att jag MÅSTE bjuda henne på en smoothie.. Haha!
Hon e som lite tokig den där brudn;D

Hoppas på att alla andra hade det bra på Farmen i alla fall!:)
Usch, efter den här helgen känner jag verkligen att jag måste skillpa mig en aning!

Fredagen

   
Gosaker hela fredagen lååång.. Haha!


Lördagen


   


EMD, ganska så fruktansvärt snygga!!!








SKYNDASKYNDA

Då var man hemma, en snabbis.. Hehe. Nu är det bara att skynda sig in i duschen och sedan åka till Luleå en sväng med kära Mallanbrallan.. Hoppas på att hitta något att använda imorgon.

Nää, nu drar jag, peace!

REDAN ONSDAG!

Ojojoj, det kan verkligen inte finnas någon som är mer virrig och klantig än jag. Idag har jag då bara slagit mig hela dagen och sen så har jag lyckats ramla från en stol, rakt på rumpestumpan;D haha!

Men nu ligger jag i alla fall i min säng så nu kan ju bara inget hända. Haha! ligger och kollar på mtv movie awards.. Älskar det! Jim Carrey är ju bara för bra! hahaha. Ska spring upp och göra mig en god liten sallad..


Ha en härlig dag!

TISDAG 2 JUNI

Då var man hemma.. Skönt! Nu är det bara att hoppa in duschen och sedan e det bara att fixa frippan och allt. Sen blir det att gå förbi hos Ewa och fixa lite.. Sen ska jag försöka hinna med en liten promenad också. Så klart!

Nu ska jag först fixa mig och sedan hänga med lillebror till chilichili så han får i sig lite mat. Själv åt jag lite musli till lunch/middag.. hehe.

Och det viktigaste av allt.. THE HILLS!! Idag kom ett nytt avsnitt! Weei.. Måste se! hehe



Lillebror♥

FINSOMMARDAG

Härligt väder idag! blåste lite för mycke tyckte jag dock. Men men. Idag har jag i vart fall hunnit sola litegranna och nu är jag på väg att ta mig en liten promenix.. Härligt! Då kan det ju vara skönt att det fläktar lite..

Nää, nu ropar mammsen att jag ska köra henne till coop så det får bli en vända dit först ;D hehe

Ha en bra dag!


Lite färg har man i alla fall fått... Hehe