ALL I WANT FOR CHRISTMAS










GOOD SHIT!




Lady gaga och Beyonce en galet bra kombination!
Galet bra!

HOME NOW

Nu blir det att bila hem från fetaste stället /(Kalix) Haha! Hem och lägga in de få bilder vi tog på datorn. Roligt var det med nytt folk i alla fall.

Nu är bryden här snart klar så nu drar vi tillbaka. Skööönt! Det som är mindre skönt är att jag har kläder och grejer över hela mitt rum.. Hojja! Det ser jag icke fram emot.. Men det firrar sig alltid som Maya brukar säga.. Det är mycke annat som jag också hoppas firrar sig och det tror jag det gör också men kan ta lite tid.. Men det firrar sin ;D haha.

Nu drar jag mig tillbaka!

KALIX ÄR TUFFT.. HAHA

Har vart en sväng och handlat i storstan (Kalix) Haha! Shoppade en MASSA, så mycket som två hela grejer.. Haha! Ahh nä men ikvällkan nog bli ganska så trevligt.
Snart är det dags att börja firra med kläder och make och kanske fylla upp ett glas med något gott.
Jag vet inte om Kalix kanske är det bästa stället att gå ut på men det är alltid kul men lite variation oavsett om det är Stockholm, Gunnarsbyn eller Kalix.. Hehe. Det blir vad man gör det till ;)

Haha Markus har precis kommit hem från att ha vert  till sitt jobb och hämtat hörselkåpor ifall grannen skulle få för sig att knacka på.. Haha!
Han är gode tokig den grappen!


Nu ska här firras!
Ha en superduperbra Lördag!







I WOULD LIKE



MUSIK



WHAT TO DO WHAT TO DO

Jo de bäste är att gå vidaremen ska absolut inte deppa ihop över saker.. Det blir vad man gör det till ;)
Nu ska jag åka iväga och kolla lite på stan med ho Idis och sedan blir det hem och packa för en helg i Kalix. Weei! Myspys. Det e så härligt att bara sitta och bubbla med någon dag in och dag ut en hel helg.. Haha. Dom kommer ha sår i öronen när jag åker där ifrån.. Haha! Som det brukar bli men ändå vill dom att jag ska komma, jag fattar inte.. Haha!

Nu ska jag åka vidare.. Ha en superbra dag de tänker jag!






Galne maya.. Haha kommer ni ihåg affären galnegunnar.
Jag skulle tusiken kunnat sitta på den flaggan ;D haha!

THAT´S LIFE

Idag blir det hemfärd. Just nu sitter jag hos grannen (Sara) och bubblar lite om allt möjligt vi båda känner oss lite nere.. Men men det blir alltid bra.. Det är nog vädret ;) Hehe..

Imorgon drar jag vidare till Kalix och spenderar helgen over there.. Myspys. Så blir det väl kanske en nykter utgång.. De va bra! Hehe. Ja nä nu ska jag gå över till papi och packa lite och så tar jag med mi ho Sara dig


Ha en superbra dag!

Gunnarsbojn

Sitter hos grannen i Gunnarsbyn och har det mys.. Nu ska vi snart röra oss ut och firra igång en brasa och ha det mys! Sedan blir det hockeykväll och mys framför tv:n en hel del mys alltså..

Nu skriker Sara som just har ätit jag ska grilla korv, vart rymmer den lilla människan allt.. Haha. Galning!
Nu ska jag firra med Saras and Elins hår..

Ha en trevlig kväll!





"lilla" bossan


PAPIS HOUSE TOMORROW

Imorgon blir det papis house. Åker och myser lite i Gunnarsbyn och käkar renkött.. Gottigott!

Saknar M 

MYSPYS




Mysbild från gårdagen

EN TREVLIG LÖRDAG HOS PELIN

Fattar inte alls men ahh det var väl inte bra antar jag.. Gårdagen hos Pelin var i vart fall mycket trevlig måste jag säga, jag dansade till och med lite pardans under kvällen hos Pelin.. Haha. Dansa kan jag men pardans är fasen inte min grej.. Hehe.


Idag ska jag bara ta det väääldigt lugnt hela dagen lång. Kanske en promenix senare ikväll..

Ha en fin dag




Brallish och Linno hos Pelin

DONE

Då tjör vi! haha! Nu är jag klar för en partykväll med girlsen.. trevligt trevligt.


Ha en superduperbra kväll!





RUNT ARMEN

Armbanden med den fina texten som alla bloggar om just nu..





Men Johan pohan var fört ;)

LUGNA PUCKAR

Då har jag vart och gjort de jag skulle göra på stan. Nu ska jag nog faktiskt hör och häpna, vila innan jag ska börja göra mig iordning för kvällen.. INTE typiskt Maya.. Hehe. Känns lite segt idag faktiskt men det firrar sig kommer bli galet kul ikväll tror jag. Så nu är det vila sedan är det bara klara färdiga GÅ!


GANSKA MYSIG





20 Nov

Idolmmys för fulla muggar ikväll..Känner mig lite smått deppig men det löser sig ALLTID :) Det blir vad man gör det till. Åker nog till Brallis och kollar idol och babblar lite ikväll.. Myspys! Imorgon blir det utgång för hela slanten! Weeei.. Hehe. Mmm aah nä det får väl räcka så


ha de..

KORTARE ÄN KORTAST

Nu är frippan kort.. Haha. Ja något nytt vart det i allla fall. Lite kul :)






"killkort" på en sida och halft en page på andra.. Skojigt

MOT CENTRUM

Ska snart dra mig mot stan och göra ett litet ärende hos frisören ;) hehe.. Ska nog börja bege mig snart så att jag hinner förbi på Lindex och lite annat kul.



Jag i mitt lockihår och med mitt ÄLSKLINGS halsband i hand!

GRATTIS CHILLEPILLE!

GRATTIS TILL KÖRKORTET LILLEBROTHER!!!!!

Hemmmmelihemma

Då var man hemma igen då. Har haft det underbart i Skellefteå! Brallan vi ska dra ett party där någon gång verkar vara mer partystad än vad vi trodde ;) haha!

Nu än jag i vart fall hemma och har saknat mamis underbara starkmat. Igår köpte jag till och med en sambal oelek att äta för att jag var så sugen på något starkt så jag åt väl lite mer än en halv sån.. haha! Men nu ska jag i vart fall få mig lite strong food.. Hehe. Sedan ska jag väl kanske börja packa upp lite smått. Tråkigt att lämna "kompisen" i Skellefteå känner jag dock. Men det firrar sig som alltid..

St t t arkmat next.. Haha! Ha en superfin kväll!

SNART ÄR DET BYE BYE SKELLEFTEÅ

Jaha då var det hemfärd imorgon då tråkigt men sant.. Hm ja livet går vidare för tusan :) Nu är mina helgplaner i vart fall klar. Lördag utgång lördgen efter de = utgång.. Hehe. Nu har jag lovat Brallan den här helgen plus att Pelin fyller år och sedan har jag lovat Ida en Kalixsväng helgen efter de. Men det kan ju vara trevligt.

Nu ska jag mysa resten av kvällen och passa på att ha det trevligt nu när jag e här.


Ha en fin måndagskväll!

SKELLEFTEÅ NEXT!

Så du var det bara att slänga ner de sista och sedan är det väl bara att börja bege sig mot bussen och dra från denna stad för några dagar. Kul ska det bli! Nu kommer man troligt vis somna på bussen och se förjäklig ut när man e framme. Nu kom mami ner och sa att vi ska åka och gå en sväng på stan :D tackar man nej till de kanske, NEJ! hehe


Så nu är det stan next och sedan drar jag.. Ha en superbra dag!






Peace out!

UPPE FÖRE TUPPEN

God morgon!

Ahh fasen alltså!! Haha! Ja Johan det blev som jag sa och inte bara uppe med tuppen utan till och med uppe för tuppen.. Haha!!.. Ja ja nu har jag i vart fall vart uppe ett bra tag och har inte alls fått min skönhetssömn.. Väntar på at vänner ska börja så jag har suttit och gjort mina naglar medsan. snart är det väl kanske bara att kliva upp och stoppa i sig lite frulle och så. Känns faktiskt ganska bra att vara uppe tidigt men det hade vart skönare att kanske vakna typ nu och inte för ett antal timmar sedan. Haha.

Ja ja nu ska jag vänta på vänner och sedan är det frulle och efter det är det bara att packa ner allt grejs jag ska ha med mig..




Klart! Har dock inte dom längsta naglarna just nu.. Inte vackert

IDOLFREDAG

hoh nu är jag gode trött här. Igår somnade jag ju ganska så extremt tidigt och det var skönt men vad fasen tror ni händer jag vaknar så klart klockan 00 och är pigg som jag vet inte vad! Somnade nog lite väl tidigt kanske så de gör vi inte om idag.. Hehe. 

Ikväll ska jag börja med att se älskade idol och efter de ska jag packa.. Weei! Åker ju imorgon. Så efter idol blir det alltså att packa, vi får väl se hur det går. Men jag är ju faktiskt gode van vid att packa så det ska nog gå bra. Sedan blir det att sussa för hela slanten. Inte före 23 för då är det kört verkar det som.. Haha! Imorgon blir det upp och hoppa gode tidigt för att ta en dusch och packa ner de sista. Sedan vet jag inte om man kanske skulle försökt hinna på stan en snabbis innan.. Ahh vi får an se.


Trött trött trött.. Weeei! Natti natti!




Ser gode sömnig ut denna kväll och ÄR

SÖNDRIGA BEN

Okej jag ska då fasen jag borde ha en personlig benrakare eller något! Jag kan verkligen inte raka mina ben utan att skära sönder dom HELT. Jag vet inte hur mycke ärr jag har nu! Det ser bara galet ut. Hojja.. Haha!

Idag dår jag Idabesök det blir galet kul. Nu när hon flyttat till Kalix så ser man henne inte varje dag och de e man ju ganska van att göra så de e verkligen jätte tråkigt. Men det ska bli kul att se henne nu!

Ja nä nu ska jag firra lite här och sedan lägga på en make och sånt.


Ha en superfin dag!

EN UNDERBAR BIT

Hmm vaknade nog lite väl tidigt nu kan jag tycka.. Haha! Ahh men pigg som ett vildsvin är jag då i alla fall. Jag tror att jag e lite nervis.

Nu ligger jag i vart fall och lyssnar på en underbar bit här. Dras oftast till musik med lite fart men den här är verkligen underbar! Snodde den från brallans blogg.. Tack girl! Hehe



GALET I LIKE!

Rihanna.. Jag säger bara me like!! Älskar hennes musik men mest av allt henne galet härliga frisyrer! Dom är underbara! kort kort ska det vara. Får se vad det blir för mig next time. Tror dock tyvärr inte att jag skulle passa i dom galna härliga som rihanna har haft nu den senaste tiden. Men det e fasen inte omöjligt när det gäller mig att göra något sånt mitt i alla. Vi får se vad frisören säger att jag ska ha för frippa. Måste beställa tid snart känner jag.. Hojja hur jag ser ut i håret.


LÖÖÖVLÖÖÖÖVLÖÖÖÖV

Måste bara lägga ut denna härliga låt igen.. Kolla don underbara sminkningarna och kläderna i denna video!! Underbart!




I´M BACK IN THE GAME

Såå nu har jag nog kanske äntligen vänt tillbaka dygnet! Weeei! Jag har hunnit med en massa idag jag. Började med att äta frulle och sedan satte jag direkt igång med att koka ris (i mängder) haha! Lagade stekt ris idag och jag tänker vara ärlig och säga att jag aldrig sett så mycke ris på gilvet i hela mitt liv!.. Hahaha.. vilken jäkla tur att jag typ kokade 5 portioner för mycke. Hoh! haha. sen har jag i vart fall duschat och allt möjligt där mellan..
Nu är det kanske snart en sväng på stan med mami som gäller.

Ha en superbra dag!




Så ser jag ut när jag koncentrerar mig.
Inte en glad min precis.. Haha!


;D


Normal.. Hoh! Haha!
Men den var då tusiken inte vacker ;D



STORT


Galet snyggt med stora halsband
Älskar halsbandet i mitten högst upp, en favorit!!

BUS I GRANNRUMMET

Haha sitter och myser i lillebrors rum och hör när lillebror FÖRSÖKER och då menar jag verkligen försöker ;D spela gittar. Det låter knappt som en gittar när han "spelar" Gode kul! haha






Crazy people
Var håret gott lillebror ;P hahah!


Brors gäääärl och jag

IDAG

Nu börjar jag bli frisk här känner jag.. Weeei! Det är bara på morgonen jag känner mig lite snuvig men annars är det ganska bra. Jag känner mig dock lite arg just nu eftersom att jag inte hade gjort mig iordning när mams ringde och frågade om jag kanske ville följa och shoppa lite. Men som tur var så sa hon att vi kan gå imorgon istället.. Hoh! hehe.
ikväll blir det teparty med girlsen.. Myyyypyyys!

Ha en superfin dag!





Exakt now

GOD MORGON

God morgon!

Fortfarande vaken.. Det vart så sent att det inte var någon ide att sove och det betyder att jag kommer vara supertrött ikväll. Sönt! Jag ligger just nu i sängen och håller på att skratta ihjäl mig åt afv så galet kul det kan vara ibland alltså.. Hahahahaha! Nu forsätter det här så nu MÅSTE jag fortsätta se.. Hahahaha!

Ha en UNDERBAR dag!

LÄNGTAR

En hel del nattbloggande har det blivit för mig nu de senaste dagarna men nu är det slut på de snart.. Guuud så jag längtar till helgen! Ska bli galet mysigt att åka iväg.Hihi.

Just nu ligger jag i varje fall här och är pigg som en mört! Hujja jag kan verkligen inte sova men det e mitt eget fel när man sover mitt på dagen då är det ju klart att man inte kan sova på natten och då blir det drygt. Ja ja nu ska jag inte gnälla över de. De firrar sig alltid.

Imorgon eller idag.. Haha! blir det att tvätta mer så man har allt rent och sedan hade jag KANSKE tänkt gå förbi Enter och sedan blir det temys med J och S.. Mysigt värre! Hehe. Jag är så galet rastlös nu så det går inte med ord att beskriva! Haha.. Nää nu ska jag försöka sova en 4 timmar och sedan är jag på fötterna igen.

 




Jag och min lilla älskling (lillebror, Kevin)

MVG!

MARIAH C





GRATTIS GRATTIS GRATTIS LILLEBROR!

God morgon!

Grattis lillebror som klarade teorin idag!!! vissta att det skulle gå bra! Han är verkligen inte som sin syster. Ingen av mina bröder är sim mig på den fronten. Hehe. Fast teorin klarade jag faktiskt också på första måste jag då få lägga till. Hehe. Men nu är jag i alla fall VÄLDIGT stolt över lillebror här!

Idag ska ajg tvätta massa klädera hela långa dagen. Har börjat bli lite sjuk känner jag men det bryter som aldrig ut. Ja ja det firrar sig alltid.

på lördag blir det troligtvis utgång.. Var ett tag sedan nu känns det som. Haha. Hoppas även på att det kanske inte blir i den här stadan. Vi får se vart man hamnar!


Ha en underbar dag!




Jag och Bralls leker kockar i en lägenhet i Skellefteå
för måååånga år sedan

VACKERT




NATURAL HALVA DAGEN

Då har jag duschat, lagat mat och firrat håret. Men jag känner mig väldigt lat plus att det känns som att det är lite sent att börja göra något nu. vi får se om jag tar mig ut på en promenad vid 21 tiden för klockan 20 är det ju sista ensam mamma söker och de vill jag verkligen icke missa.




Natural beauty ;D hahaha!

VILODAG

Got kväll! ;P

Mattias har precis åkt hem så nu ska jag precis börja laga lite food och sedan är det raka vägen in i duschen. Sen ska jag vara så duktig och ta en premenad ifall inget annat kommer upp.

Ha en fortsatt fin söndag!

LÖRDAGKVÄLL

Såpp nu äe Mattepatte ponken påväl hit. Får se vad vi ska hitt på ikväll då. Kanske mys med film eller om man kanske går ut och tar en öl.. Ja vi får väl an se. Men först får vi se om han tar sig hela vägen hit i de här galet hemska vädret..

Ha en fin lördag!




New from Luleå Kappahl

GOOD

Härlig gagalåt som man hatar eller älskar


Lady Gaga Bad Romance

LULÄÄÄ

Då drar vi en sväng till Luleå då..


Ha en superfin dag!




Ser galet nyvaken ut!
Är galet nyvaken

REGGAETON ATT DANSA TILL

Denna hade vart gode trevlig att dansa till ikväll.. Men den här helgen blir lugn för första gången på lääänge.




Galet härligt att dansa till reggaeton!

I VINTER

PAPI KIKADE FÖRBI

Papi kikade just förbi!! Min älskade myspapi!
Måste åka dit snart någon dag..
Ska dra med mig Brallis dit



En äkta bondlurk! haha!

IDOLKVÄLL TILL ATT BÖRJA MED

Iväll är det ju för tusiken idol! De tänker jag inte missa denna gång. Så nu bär det iväg till coop med mami och sedan blir det idolmys..


Ha det bra.. Sup int ihjäl er! ;)




Hörs!

FREDAGSMYYYYS

Hej hopp...

Idag är det FREDAG herre jäklar redan fredag! Vad skulle man ha hittat på en fredag.. Planering är inte hitt tycker jag så nu får vi se vad som händer och sker.. ¨Något finns alltid att göra. Idag ska jag laga världens godaste mat här hemma. Lassagne finns det något godare! Nej!
Sedan ska jag hoppa in i duschen. Man kanske skulle kika förbi Bränna ikväll och bara ta en mysöl kan ju vara trevligt att bara sitta och bubbla lite. Imorgon får jag kanske besök så då blir det att hålla sig hemma i think. Men vi får se. Jag är en rastlös galning. 

Nu ska jag firra lassagne! YES!

ha en superfin fredag!





När jag hade lite svårt att sova inatt.
Försökte vara snygg men jag vet inte.. Hahaha!

BATMANMYYYS

Batman is the shit! Haha! Nu sitter jag hos han Johan och ser på batman för fulla muggar.. Trevligt trevligt. Har tryckt i mig en halv B&J eller tryckt och tryckt det gick ner gode lätt.. Hehe. Nä nu fasen får jag inte äta mer sötsaker på ett tag. Huvva vad jag stoppat i mig massa fettbildande saker hela månaden! Men nu är det slut på de! 

Snart är det dags att preomenera hem, tur att man inte syns allt för mycke i mörker.. Hahahaha!!!!
I´m black and i´m beautiful! ;) haha!


Natti natti!




Batwoman ;) Haha
Ser bara ut som att Batwoman håller på att somna på den bilden.. Haha!

DEN LILLA JÄKELN

Hojja nu är den allt funnen den lilla rackaren.. Haha! Det var som jag sa den låg på en svart matta under ett bord som man inte tänker på och fallet gjorde att simkortet hamnat lite på tok.. Haha. Men nu har jag den lilla rackaren.

Nu ska jag åka och handla lite..

NEW


Härlig!



Jay-Z feat. Kanye West & Rihanna - Run This Town

LYCKA TILL

Okej nu är jag hemma och har sökt igenom hela förbajjade huset. Men ingen svart mobil bland allt annat svart i detta hus!!! Allt är ju svart hur tusan ska jag då hitta en tunn svart mobil som verkar vara avstängd. Det skuma är att det var fullt med ström i den när jag använde den sist och sedan två minuter senare när det är borta så är den avstängd. Hojja hur kan man tappa en mobil i sitt egna hus OCH när man just har använt den innan. Ja ja vad ska man göra åt saken det är väl bara att fortsätta söka så får vi väl an se.. Haha! Lycka till! Hahaha.

Idag har jag i vart fall inte gjort allt för mycke var en sväng på stan IGEN sedan åkte vi vidare till Brallan och nu sitter jag här och funderar. Haha

Nä nu ska jag fortsätta leta här ;D den som söker den finner.. Haha! Kanske

Ha en superfin torsdag
Shit det är ju redan torsdag för tusan! De är galet hur fort veckorna går !

HERR

Man kan ju inte ha skinnjacka och tygskor hur länge som helst till.. Eller hur?!







Love kängor! Galet snyggt!

EN TILL

Ännu en gång till Enter.. Haha. Det kommer alltid upp något som gör att man måste dit.. Denna gång fick jag i vart fall med mig en Jacka men jag har fortfarande en jacka som jag bara MÅSTE ha och det är den som jag skrev om tidigare. Den underbara vita peakisen.. Den ska jag ha så är jag nog nöjd och belåten för ett tag.

Nu ska jag kila iväg och kolla på film..

Ha en fin kväll!

SHOPPING

Då bär det iväg mot stan snart då.. Nu börjar jag nog snart bli lite less och då blir det tillbaka till Luleåresorna igen.. Kanska i helgen.. Hehe saknar Luleå lite fast jag tror att jag var där här om dagen faktiskt. Haha! Nä men nu blir det en sväng på stan i alla fall för att handla lite farsdags presenter och kanske en liten jacka till min mami ;) hehe..

Synes!




SNYGGT I VINTER

Tre galet snygga vinterjackor som jag gärna satsar på





En sådan modell är ett MÅSTE i vinter!




En "päls" kan vara fin ibland



Mysig från Peak


WHY MEEEE! PRECIS I FEJJAN!

NEJ DET ÄR INTE EN FINNE NI SER PÅ MIN KIND PÅ FÖRSTA BILDEN


Hojja jag måste bara få visa något riktigt galet som just nu syns på mitt ansikte! Sedan ska jag åka och handla lite fooood med mami.. Tycker det kan vara ganska mysigt faktiskt. Men jag säger det igen och de flesta vet de, jag är ju ganska speciell. Hehe



Detta är för tusiken inte vackert för två öre!


Verkar dock som tur var inte sunas från denna vinkel.. Hoh! hehe
Nu ska jag ha myskväll med mami på coop.. Hahahaha!

MER

Har precis vart och haft det mysigt med girlsen.. Tog en fika på Opalen och sedan vart det att kolla runt på lite jackor.. Jag har hittat två som jag vart lite betuttad i.
Nu ropar mami att ajg ska komma och äta lite. 



Later!





Hittade just dessa på Amandas blogg.. Hehe
Jaa vad ska man säga ;P






MIN ABSOLUT STÖRSTA SVAGHET

Finns verkligen verkligen inget snyggare än ett par halv tighta röda jeans på en kille/karl och röda skor.
Ett par knallröda jeans/chinos elller skor så är jag helt såld i vart fall

GALET SNYGGT!






GgggGalet snyggt!!!
Då menar jag galet!


 









DEPP I TVÅ MINUTER.. HAHAHAHA!

Hoh så obehagligt. Jag var just under en väldigt kort tid (2 timmar högst) väldigt seg och deppig.. Var så rastlös att det gick över till depp.. Haha. Men nu är det bra. Hoh det var segt. Haha.. Väldigt obehagligt.. Ja ja imorgon blir det att vara kvar i Boden i vart fall ska firra lite saker så vi får se när det blir papis house..
Imorgon ska jag börja med att laga någon riktigt god middag till gänget och jag och efter de blir det nog träning för hela slanten oj och så ska jag hinna på stan och ta en kaffe.. Hehe. Nu blev jag helt plötsligt ännu mer pepp till livet än vad jag redan var och jag har alltid vart gode positiv och glad till ALLT.. Men nu. Hoh! jäklar vilken liten spark i rumpan det där var.. Hahaha. ja jag vet jag är typ den konstigaste människan ni mött. Hehe. Har hört den förr. Haha!






Peace out alla glada och ledsna!
Allt firrar sig alltid ;P

GUNNARSBYN FÖR HELA SLANTEN

Imorgon tror jag att det får lov att bli en tripp till Gunnarsbyn. Tänkte stanna där några dagar med tanke på att jag har min kära far där och att det var ett rba tag sedan jag var där sist. Så imorgon blir det myyys hos papi och härliga skogspromenader. Bara vara och njuta av naturen.. Underbart! Är väldigt trött och seg just nu men det kan nog bero på att jag är väldigt extremt rastlös. Men som sagt imorgon blir det Gunnarsbyn och troligtvis en sväng till Råneå för att kika förbi hos Sara.. Var ett år sedan jag var till Sara sist.. Så nu är det dags att göra Gunnarsbyn.. Haha!

Natti natii!





Ca ett år sedan. Hahahaha Kan man se mer galen ut!
Men det var fint då i alla fall.. Hehe

VART HEMMA I 30 MINUTER OCH REDAN RASTLÖS

Hojja vad trött jag känner mig nu men rastlös på samma gång.. Får se vad man ska hitta på. Idag har jag i vart fall hunnit köra mormor till Kallax sedan åkte vi vidare till Luleå för att shoppa lite med Kevin (lillebror 2) Skriller och ett spl fick han. Och nu har jag precis kommit hem.. vad som händer nu återstår att se..


Ha en fin dag!





Halloween..
Är så röd i ansiktet att det ser ut som att jag vart på en joggingrunda. Haha!!

JAG VILL HA CANDY!

Okej då var söndagen snart över. Idag har jag vart en sväng på gallerian. Ja jag vet jag skulle inte dit på väldigt länge men det var fasen omöjligt. Men nu ska jag nog fasen inte kliva in för dom där dörrarna på ett riktigt bra tag! Efter det vart det att gå och se hockey i Boden för första gången på väldigt länge men jag måste tyvärr säga att det inte var något för mig. Luleå hockey kan jag tycka är kul men Boden, nja. Men det vart i alla fall 7-1 till Boden.

Nu sitter jag här och känner ett extremt sug efter snarra! galet sugen är jag! Men jag tänker då inte gå ut i denna kyla för lite godis.. Icke sa Nicke!

Nää nu blir det nog att krypa ner och slå igång tv:n

Ha en mysig kväll!


GÅRDAGEN.. VÄLDIGT RASTLÖS JUST NU

Gårdagen var trevlig. Började med mys hos Brallan och sedan åkte vi vidare till Tuvis och hade det trevligt. Hamnade på Farmen på något vänster i vart fall. Trodde att fler skulle våga klä ut sig men icke sa nicke. Det var då intet många som var utklädda. Gud nu känner jag att jag inte har någon kolll alls på vad jag skriver här.. Haha!
Nu får det lov att bli en dusch sedan får vi se vad som händer och sker. Jag börjar nu känna mig lite smått rastlös här.. Hojja då är det inte kul! Kanske man ska haka på mamsi och dom till stan.. Ja så gör jag!

Ha en supernice dag!





När jag firrade min GALNA make som jag hade igår.. haha
Ser ju faktiskt nästan farlig ut hojja. haha


Ser lite snällare ut på den här bilden.. Hehe