HALLOWEEN TODAY

God morgon!

Idag vart det verkligen att sova ut.. Vaknade av att mamma kom till mig med mat från Max. Jag känner mig dock inte allt för hungrig så jag tackade nej. Nu blir det att hoppa in i duschen, stå där ett riktigt bra tag och bara njuta och sedan är det väl bara att börja med min make.. Ska bli galet kul att lägga på min GALNA make idag!

Nää nu ska jag nog hoppa in i duschen och börja göra mig iordning lite smått



en gammal härlig visa!


Familjen - det snurrar i min skalle

BIOMYYYYS




Done hos Brallan!
Bio next

CHAILATTE DIETEN?

Lunch
Man blir faktiskt galet nig mätt på en sån liten rackare hur konstigt det än låter..
Vad säger du Brallan chailatte dieten eller? Haha!




Chailatte
Galet gott är det i vart fall!

MOT CENTRUM

Weeei! Nu är det fredag.. Hehe. Idag ska jag börja dagen med en sväng på stan för lite små "ärenden" och sedan är det raka vägen till Brallan för att hjälpa lill systeryster med lite saker efter de är det raka vägen hem för då blir det biomys för hela slanten! Självklart ska jag se Michael Jackson på duken! Lillebrors idol. Men nu är jag i vart fall klädd och klar för att börja röra mig mot staden!

Imorgon blir det UTGÅNG!!!


Ha en galet fin dag!




Och en pose då som vanligt.. Haha!







GALET SNYGGT

En vit pälsmössa så är jag galet nöjd! Tänk så snyggt det skulle vara med en vit pälsmössa till en sotad make och röda läppar.. Underbart! Men vart fasen skulle man ha hittat en sån



Galet snygg! Precis vad jag vill ha!

GALLERIAN HELA DAGEN LÅNG

Då har man vart och kollat i nya gallerian och ja shoppat lite så klart.. Hehe. Den vart supermysig .. Haha och jag gick inte precis bara ett varv heller. Först gick jag två gånger i varje affär med min älskade mami och sedan ringde Sandra och ville ta en fika och kolla i gallerian lite så då vart det två gånger till i varje affär haha. Sedan ringer Brallan, hej jag är i gallerian nu så det var bara att ta och knata dit och kika runt några varv till.. haha. Nu behöver jag nog inte gå dit på ett gode bra tag till. Jag kan verkligen inte ha missat ETT plagg när jag vart där nu måste verkligen ha sett ALLT.. Haha

Nu är jag i alla fall hemma. Tänkte tvätta lite kläder så att jag slipper gå in på gallerian och köpa nytt ;) haha

Ha en superfin kväll! Peace




Men oooh så vacker jag är.. Hahaha!
Ser lika galen ut som vanligt. Haha


En riktigt glad Sandström.. Härligt!

PROMENAD TIME

Nu har jag haft mys med lillebror och hans brutta men är nu mer rastlös än vad jag var innan.. Jag tror att det blir på med vinterjackan och i med lurarna.. Behöver lite luft tror jag så att man sover gott sen. Hojja jag tror eller jag känner då fasen ingen som är mer rastlös än vad jag är. Jag har bara vart hemma en dag och ändå har jag inte vart hemma hela dagen men ändå får jag panik.. Ja ja en promenad kommer sitta galet fint. Är inte så galen som jag låter i detta är bara galet bra på att överdriva en smula och lite till.. Hahaha!

Nä på med vinterjackan och kängerna!

Sussa sött!

HEMMA MYS MED LILLEBROR OCH BRYDEN HANS

Ja nu har jag hunnit vara på stan men inte fasen fanns det något mer att göra där idag inte.. Jag tror att jag ska ta mig iväg till godisarenan och firra en film och lite candy och bara mysa ikväll. Som sagt så är det ju något kul som sker imorgon i alla fall och på fredag och på lördag och ja alla dagar utom denna extremt sega dag.. Haha Nä nu kanske jag överdriver en smula, har bara galet svårt att sitta still som de flesta kanske förstår nu.. Hehe

Nä nu bär det iväg till arenan så får vi se vad som händer och sker..


Ha det galet bra så länge!!




I löööööv Kissie minen. Hahaha!!
Detta e den absolut vackraste minen man kan göra på bild.. Haha! Hojja!


Nä nu ska jag åka iväg.. Tack och hej leverpastej!

KLÄTTRAR SNART PÅ VÄGGARNA

Hoh nää nu klättrar jag snart på väggarna här! Nä nu hoppar jag in i duschen och sedan firrar jag mig för att hitt på nå. Att det ska vara så svårt att vara hemma en dag och ta det lugnt.
Det får nog först bli en sväng på stan sedan kilar jag väl kanske vidare till kära Brallan.

Ha en superfin dag i finvädret!

HEMMA HELA DAGEN LÅÅÅNG

Idag ska jag försöka på att vara hemma hela långa dagen och bara tvätta massa kläder och sedan ska jag kolla hur min make ska se ut på lördag och det lär ta ett bra tag. Imorgon öppnar gallerian! Weeeei! Gud så galet kul det ska bli att se hur det ser ut där inne.. Man har ju försökt kika in varje gång man har gått förbi där men man har inte vågat gå allt för nära.. Hehe. Men det ska i alla fall bli galet kul. Ska försöka dra med mig mamsi och kanske Brallan imorgon.

Nu ska jag ta mig något litet att äta och sedan blir det att börja firra med allt.

Ha en superfin dag!

GALET RASTLÖS

Klart! Nu har jag hunnit shoppa lite, hunnit göra mig en chai latte och sedan har jag hunnit firra lite med mina underbara nya skor.. Nu är dom snäppet tuffare än vad dom redan var.. Hehe. Ja och jag har även hunnit städa.. Men den stora frågan är vad man skulle ha gjort nu.. Tror att jag ska börja med att hoppa in i duschen och stå där ett tag och det brukar ta sin lilla tid, lär inte hinna med något mer idag med andra ord.. Haha.

Nää nu blir det en lååång och skön dusch sedan får det för en gångs skull kanske bli en lugn och skön hemmakväll, själv!
Hojja så tråkigt det lät.. Men ja ja

Ha en mysig tisdagskväll!







Jag just nu..
Hojja det är ju obehagligt för tusan!
Ännu större ögon än vad man redan har.. Haha
Ja ja man fick mindre nos i alla fall.. Hahaha!

LULEÅDAG

Hallåj!

Nu är det dags för en sväng till härliga Luleå här igen med Brallan och sötungarna Frida och cissi.. Ska bli sååå mysigt.
Nu har jag lite brådis här!


Ha en superbra dag!





Tre ansiktsuttryck..
Gillar de första ;P

PEACE OUT

Då har man vart på hockey och inte var det då mycke att se denna gång. Mycket segt spelat av Luleå.. Förlorade med 2-3!
Ja ja nu är jag i vart fall hemma men ska knata vidare..


God natt!






Peace out!

EN DAG MED LILLEBROR

Hej hopp!

Idag var det meningen att jag och lillebror nr2 skulle baka peppkakor men icke sa nicke. Vi gör små fina figurer och sedan när vi ska stoppa in i ugnen så går en sak i ugnen sönder så då aar det bara att skippa bekeriet idag då. Istället har vi lyssnat på lite musik och kollat på lite klipp från hål i väggen på datorn.. Han älskar de sötungen min till lillebror.. Nu är mami påväg hem och då¨byter vi av så att jag kan få dra mig mot stan med Brallan och shoppa lite smått. Hehe..


Ha en superfin dag!



Jag och tokungen! Haha!



Kolla in den tandlöse.. Hahahaha! Jag döööör!
Lillebror säger, hejhej!

SOVTIME

Nu är det läggdags för min del.. Imorgon blir det lite shopping och sushi hoppas jag. Får ta med lillebror eftersom att jag ska vara hemma med honom imorgon. Vi ska baka pepperkakor.. Weei! eller ja vi får väl se hur långt den underbara degen räcker, om det blir kakor eller ej.. Haha. Men nu lägger jag ner för "dagen" här..

Nattinatti!



Så så så vacker utan spackel! eller hur.. Haha!

FILMKVÄLL

Nu ska jag bara ta en härlig dusch och sedan blir det filmmys! Har lite brådis..



Ha en mysig kväll!





GulleBrallan Igår

MINA NYA ÄLSKLINGAR

Självklart har jag köpt dom galna skorna som alla pratar om från dinsko;)




Galet snygga, sååå Maya!

HALVKLAR

Nu är jag snart klar här. Sminket e halvklart och sedan är det bara på med partykläderna så är jag på G! Ska nog börja bege mig mot Brallan vid 18 tiden. Jag har bara ett litet problem och det är va jag ska ha för skor på mig.. Men det fiar sig som alltid.. Hehe

Ha en supertrevlig Lördag!




Sup int ihjäl er! ;)

NYDUSCHAD

Så då är jag nyduschad och klar för en riktigt täckande sminkning! Haha. Ser galet sliten ut!.. Men det firrar vi. Jag har till och med vart hurtig och städat nere i källaren.. Men nu ska jag börja firra här känner jag mig själv rätt så hinner jag ändra mig 500 gånger när det gäller smink och så..

Höres!

IDOLMYS HOS BRALLIS

Så nu har jag hunnit shoppa i Luleå i 4 timmar efter de har jag hunnit hem, ätit och bäddat min säng.. Hehe hade så brådis på morgonen att jag inte hann göra det. Men nu ska jag pysa iväg till Brallan för en idolmyskväll.. Mysigt!
ikväll blir det chai latte i mängder. Gott! Det är galet gott.. Rekommenderar att testa det ifall du inte gjort det! 


Mot Brallan!


Ha en supermysig fredagskväll!




 

LULEÅ NEXT FÖR SHOOOOOPPING

Då var det dags! Shooooooppa! Det bästa som finns efter.. Hahaha!
Nä shopping kommer nog fasen först av allt..Hehe


Nu ska ajg snöra mina skor.. Ha en superfin dag!







SHOPPINGFREDAG

Då var det fredag igen då. Det är galet hur fort veckorna går! Idag blir det en sväng till Luleå med brallan för lite shopping som jag skrev igår sedan blir det myshäng hos brallan ikväll, det är ju idol och det får man inte missa för allt i världen. Hehe.
Men nu ska jag börja med att äta lite frukost, duscha, sminka mig, firra håret och sedan är jag redo för en liten shoppingrunda, eller liten och liten.. Hehe!

Höres!

GOD NATT

Imorgon blir det shopping för hela köret..


God natt på er alla glada!





Sweet dreams ;)

MYROR I BRALLAN

Hojja nu har jag myror i brallan här!! Blev ingen hockey today. Jag har inte gjort något på hela dagen sedan jag kom hem. Eller jag har hunnit med att städa och ta en dusch och så men jag har inte GJORT något. Hoh! Få se vad Brallan hade tänkt göra lite senare.. Det var länge sedan jag var hemma så här länge. Jag vet att jag alltid skriver att jag inte gjort något och att jag är uttråkad men då brukar jag oftast överdriva en smula men nu är det på riktigt här!

Imorgon blir det i vart fall att åka och shoppa lite i Luleå, var ett bra tag sedan sist. Så nu är det dags! Hehe
Jag behöver Massa mysiga kuddar, kläder till helgen och lite grejer till halloween sen är det klaaart!.. hehe

Nu ska jag nog klä mig.


 Ha det bra! 





En ofirrad drud
som även skulle behöva firra naglarna ser jag nu.. Haha

THE HILLS TIME

God morgon!

Idag tror jag att det får bli att städa. Sedan ska vi se om det kanske blir en sväng till Luleå för att se hockey med grabbsen. En seg förmiddag framför mig känner jag att jag har.. Hehe. Ähh vad fasen nää jag tror jag skippar att stanna hemma idag, jag kommer ju bli gaen annars! haha. Alltså betyder det att jag nu borde börja städa lite smått, hoppa in i duschen och sedan kanske kika förbi hos Brallan..

Men nu ska jag börja med att kolla på the hills!


Ha en superfin dag!

FIRRAR HÅRET

Snart färdig för dagen. Måste bara få komma med ett litet tips för er som vill slippa friss och som vill få sitt hår att se mindre slitet ut rekommenderar verkligen Bed head, Dumb Blonde smoothing stuff.. Det är superbra,luktar underbart och är galet drygt!


Bra grejer!

WHAT TO DO

Tjoh breee! Haha!


Nu ligger jag här och myser under täcket och lyssnar på lite härlig musik. Idag är den första dagen på lääänge jag känner att jag inte hr något att göra. Känner att jag får lite smått panik snart.. Men det löser jag alltid på något vänster. På fredan blir det i var fall en sväng till kära Luleå med kära Brallan, måste hitta mig något till helgen och så.. Hehe. Börjar bli slut i garderoben.

Men först en härlig dusch och sedan tror jag att det får bli en härlig promenix!
Eller tror och tror det SKA bli en!

Ha en fruktansvärt fin dag!
Njut av varje sekund.. Du lever fasen bara en gång!





Det är så det ska se ut

INGEN SHOPPING TODAY

Så har har man gjort allt de "viktiga" (ätit sushi) som skulle göras idag.. haha! Nu har jag precis kommit hem för att andas ut lite men är snart på fötterna igen.


Ha en trevlig kväll!


Pose från sängen som alltid;)


Galet tufft guldnagellack .
Kollar man snabbt på bilden ser det ut som att jag har fler än fem fingrar.. Haha!

TISDAG-SUSHIDAG

God morgon!
Nej jag har inte varit så lat att jag just stigit upp.. Hehe. Jag har till och med hunnit vara ute och trampat i snön. Nu är det snart riktig vinter här, är det bara jag som inte gillar vinter och vill ha sommar igen?!
Nåja, nu ska jag i vart fall börja med att ta en härlig dusch och sedan blir det sushi för hela slanten. Är galet sugen på de! Sedan blir det en sväng om till mormor för att hjälpa henne med lite småsaker och efter de blir det nog en mysfika med Brallan på stan.. Så ser mig dag ut denna tisdag.
Sedan ska man väl kanska kolla läget i butikerna ifall det kanske finns något för helgen.
Hoh nu känner jag genast paniken här! Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på Halloween!
Det är fasen inte länge kvar nu.. Ojoj! Ska börja kolla lite på de nu tror jag.


Ha en superfin dag!




Jag och Brallans lillasyster påvägen till Gällivare..
Haha jag ser ut som en busig liten pojke

TERVE TERVE!

Päivä!


haha ooh så finsk jag har blivit nu!
Nu jäklar är man tillbaka i "storstan".. Måste erkänna att jag saknar Gällivare.. haha.. Och "mormor" och "morfar" kommer jag säkna som jag vet inte vad!.. Huvva. Dom är så galet säta!

Men nu är jag tillbaka hemma igen.. Jag kan bara säga så här, det blir hårdbantning som gäller hela veckan ut.. Oj oj oj vad dom har proppat i oss mat. Rullar fram.
Men vi har då haft det galet trevligt där borti Gällivare med mat, utgång och mys!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa upp lite grejs sedan är jag på G igen
Nu råkar det vara så att ja har vart då klantig och inte tatt kort där borta typ för att jag har trott att jag inte har haft med mig kameran.. Det känns lite svårt att blogga nu när man vart borta så här men kommer snart igång igen.. Haha

Ha det fin!

PACKAT&KLART

Nu har jag i stort sätt packat klart här. Jag har bara ett litet problem, jag saknar en svart liten vante och problemet är att den ligger här någonstans bland alla mina kläder på sängen och grejen är den att i stort sätt allt jag har är svart så det kommer bli ganska så svårt att hitta den.. Haha! Får väl ta ett par andra svarta vantar då.. Haha. Jag sa ju de att typ allt jag äger är svart i klädväg 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa ner de sista som inte går att packa ner nu. 


I mitt sum spelas just nu denna älskade visa.. Älskar Kings Of Leon!




Presenterade den för Brallan här om dagen så den lär spelas en hel del på denna lilla tripp.. Haha!
She lööööövd it!

Och snygg som jag vet inte vad är ju songaren!!

MYCKET BRA



Beyonce Sweet Dreams



Ny favorit beyonce låt

NU SKA HÄR PROMENERAS






Min nya fina älskade stora ring: PÅ


Varm halsuk & varm jacka: PÅ
varma sköna galet snygga kängor: SNART PÅ

PACKAPACKAPACKA

Imorgon bär det iväg så nu är det dags att börja stura upp lite här med packningen! Har latat mig hela dagen men ska nu börja. Jag får alltis lite smått panik vid såna här tillfällen när det gäller att packa för några dagar för då tänker man attid. de där behöver jag nog kanske inte ta med mig och sedan när man kommit fram dit man ska och ska använda kläderna så tänker man, vad fasen! Jag skulle ha tagit med de där i alla fall!
Det betyder alltså att det är lika bra att packa med sig hela garderoben, annars kan det bli fel. Haha!

Så nu är det upp och hoppa sedan MÅSTE jag få luft innan jag blir galen.. Hehe
Promenad efter tvätt och packning.


Ha en superfin dag!



För ungefär ett år sedan, på väg till Stockholm

Snacka skillnad det kan vara på en och samma människa med bara ett års mellanrum




För bara någon månad sedan, på väg till Alanya

JAG KOMMER FÅ PANIK

Goood morgon!

Hoh, idag kommer jag ha lite panik känner jag. Ska nämligen hålla mig nästan hela dagen och tvätta massa kläder och packa och allt vad som ska göras. Förstår inte på något vis hur det ska gå! Men ahh vi får väl an se.
De versta är att det verkar vara galet fint väder ute när man kollar ut genom den ytters lilla springan i fönstret.
Jag tror att jag får ta och ta en liten promenad sen i alla fall och ikväll blir det verkligen en myspromenad, det var så galet skönt igår så nu har jag sagt att det får bli en sån varje kväll.

Nu ska jag ligga och dra mig lite till här bara och sedan ska jag upp och börja firra äta lite lunch/frukost och sedan måste det nog bli en sväng ut i det friska.. Hehe. Kan verkligen inte sitta still en heeel dag.

Ha en superfin dag!
Bjussar inte på någon bild today, för min egen och för er skull.. Haha!

MYSDAG

Hemma en snabbis och myser under täcket.. Men snart kommer Brallan förbi och plockar upp mig.. Hehe. Gud idag är det verkligen inte min dag jag har en riktigt bad hair day och allt ser bara förtaskigt ut.. Tur att man har och ska hålla sig inne typ hela dagen.. Hehe. Ska bli skönt att ta en promenad ikväll även fase det e galet kallt ute! Men har man kläder efter väder så. Jag ska ha på mig min fetso/sumo jacka så det blir mysigt.

Nu hade jag tänkt kila upp och ta mig lite fika innan jag åker vidare.. Ha det fint!



Byebye





MYS MED BRALLAN

God morgon!

Nu har jag fått vila ut för en gångs skull.. Hehe. Idag har jag lite saker jag verkligen MÅSTE göra men som jag hinner göra ikväll lite. På onsdag bär det kanske iväg en sväng och då behöver jag verkligen ha med mig kläder eftersom att vi då blir borta tills på söndag, om vi åker.. Kul! Ja ja vi får se hur det blir.

Nu ska jag i vart fall göra mig iordning för att ta en mysfika med Brallan på stan. Så nu är det bäst att jag börjar firra mitt trollruffs till hår och allt.. Haha

Ha en superfin dag!

EN RIKTIG SKALMAN IDAG

Trött och sliten så idag blir det sängen heladagen lång! Jag som ens inte är sliten när jag vart ut och igår tog jag det bara lugnt och är mer sliten än när jag är ut.. Det är lite konstigt! Men det brukar inte bli som jag säger när det gäller att vila. Rastlös kommer jag att bli hur seg och sliten jag än är nu. Kanske en sväng förbi Brallan senare.. Hoh allt detta var mycket onödigt skrivet känner jag nu men, ähh vad tusan.. Haha!

Ha en superfin söndag!

LULEÅ NU

Tjoho alla glada!

Idag blir det kanske en sväng till Luleå.. Min mobil har börjat överge mig sakta men säkert.. Jag som älskar den. It´s my lööööv! Men men igår la den av för ett tag i alla fall och det är inte så kul när man går själv i mörkret, då vill man ha en fungerande mobil om man säger så. Nu när det börjar bli vinter och mörkt.. Nu kommer gänget där uppe hem så nu ska jag kila upp och se vad dom hade tänkt sig.. 

Ha en superduperbra dag!


Bjussar på dessa galet ruggiga bilder.. hahaha!





Kolla in i kameran! hoh, haha!


Ojojoj.. Ser jag bra ut när jag gör så här,
svar NEJ!!! haha

GO CALLE GO!

Idag blev det ju så klart lite shopping. Kom hem med en parfym och lite annat smått och gott och så blev det en mysig fika med Brallush och Fridish!

Nu har jag och Brallan vart till mig en sväng och tatt oss lite strongfood.. Det var gott som bara den! Men nu är det dags att åka vidare för lite fredagsmyyyys hos Malleballe..

Nu ska vi åka vidare! Ha en fin fredagskväll!




Lika galen som alltid..
Älskar snodden på "min" arm, sååå hardcore!



Ohhh så fagra "kvinnor"


Gode taggade inför idol..


PÄLSAR PÅ OSS

Såå mycke vila fick jag idag! Haha. Var meningen att jag skulle vila hela dagen men icke sa nicke! För nu är Bralluscka hänna! Mysigt värre! Vi hade tänkt ta en tripp ini stad´n. Så int nå vila hänna.

Ha en superfin dag.. Peace out!





Mini


Hardcore Brallan!

HIT OCH DIT

Kom precis hem en snabbis från att ha vart på stan med söta Sandra, Elin och Mois.. Mysigt. Hör och häpna, köpte inget på stan! Haha.


Hockey next! Ganska trevligt faktiskt

Ha en fortsatt bra dag!



Mys med stickat
Ser galet sliten ut dock..

UP UP AND AWAY


God morgon!

Eller ja hej.. Haha. Nu är jag vaken på riktigt här har redan vart upp en gång och då höll jag mig vaken någon timme men lyckades i alla fall somna om igen. Konstigt.. Brukar inte kulla göra de..
Nu känner jag i alla fall att jag börjar bli väldigt rastlös här så jag tror att jag måste klä mig en hel del och pallra mig ut i de friska.
Ska nog ta mig en liten promenad genom stan.. He he. 
Fast jag vaknar inte just precis "vacker" så först ska jag gå igenom en dusch, make och allt

Måste bara tillägga att det var galet mysigt att ha tjejerna hos mig igårkväll! Hade lika trevligt som alltid. Men nu efter de är jag gode sliten av allt skrattande och babblande ;) hehe

Synes!


SVULLO

Och nu har jag hunnit äta lunch och fikat en gång sen blir det att äta sushi till middag som jag verkligen MÅSTE ha känner jag, har vart sugen på det i jag vet inte hur många dagar/veckor! Så nu är det dags sedan blir det fika igen klockan 17 coh sedan 19 igen! Hoh jag kommer rent utsagt avlida av all mat och allt socker jag kommer få i mig idag.. Haha!

Nää nu ska jag brumma iväg i pg´s bil och köpa mig lite rå firre.. Haha!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Heeemmma! Då var man hemma har redan hunnit vara en sväng till Luleå. Köpte mig ett paraply eftersom att det regnade men det slutade ju så klart när jag kom ut med de nya paraplyet då.. Haha! Typiskt. Nu ska jag i vart fall börja firra lite här hemma till senare då vi får lite besök och så. Mysigt!! Först hade jag tänkt få i mig något och sedan hade jag tänkt fixa en tårta men ajg vet inte om jag verkligen vågar ge mig in på de.. Haha. Det är mamma som kan den biten här hemma. Hehe.
Men en dusch ska jag väl i alla fall kunna klara av.. Hah!

Ha en superfin dag, de tänker jag! ;)



 

MYSPYS I KALIX

Ohh så mycigt det har vart att hälsa på gummsi här i Kalix. Vi har ätit en underbart god middag som bestod av potatisgratäng, fläskfile och massa såser.. Supergott! Till de blev det även ett härligt glas rött.

Imorgon blir det hemfärd men först hade vi eller jag tänkt hinna med en liten shoppingrunda i Luleå och sedan efter det blir det hem för att fixa med fika för halva tjocka släkten.. Mysigt! Sedan kommer väl girlsen som var med i lördag också.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Vi är gode trötta alla här i huset.



Sov sött!

KALIX NEXT

God morgon!

Eller morgon och morgon. Nu har jag precis gjort mig iordning för att rulla mot stan utan bil.. Usch! Jag behöver verkligen börja röra mig mer igen. Nu har jag vart lat ett bra tag här så nu får det vara bra. Men i alla fall nu ska jga komma till saken här.. Ha ha. Jag ska gå mot stan för att ta bussen till Kalix vart lillNordan har flyttat.Skulle åkt klockan 08 men vart så sent igår så jag fick lov att ta en senare. Ska bli galet kul att få träffa henne igen var ett bra tag sen nu. Skönt att komma från Boden ett tag även fast det bara är Kalix man ska till, kul med lite nya/andra ansikten.. Hehe.

Nää nu är det dags.. Ha en superfin dag!






Idag kör vi med peace som många andra dagar.. Haha!
Ett vackert ord

ÄLSKAR VÄNNER AV ALLA SLAG

Ligger och kollar på älskade vänner.. Finns inget bättre! Måste blogga för det känns så tomt
när jag inte är med Brallan om kvällarna.. Haha! Men ikväll hade varken jag eller Brallan tid. He he. Oj nu känner jag här att jag verkligen MÅSTE ha sushi imorgon. Hoppas att det finns i Kalix. Jo, imorgon blir det att hälsa på lillNordan i Kalix. Kvinnan har valt att flytta till Kalix av alla ställen. Galning! ;)
Kommer dåå hem på onsdag för lite firande av födelsedagsbarnet.. Hehe.

Nä nu ska jag promenera iväg här. Ha en trevlig kväll!




Hardcore på dig Brallus! Haha!

DONE

Okej, nu känenr jag mig ganska så mycket vackrare än igår i alla fall.. Haha. Stackars människor som var tvungna att se mig då. Hoh! Okej men nu är jag i vart fall klar och Brallis är snart på väg hit. Myisgt det ska bli med stan.. Mindre mysigt att se hur mycke man gjorde sig av med på krogen men vad tusan vad ska man gå omkring och spara pengar för, dom är ju till för att användas, eller hur! hehe.

Nu ska jag springa upp. Ha en superfin dag!




Mina älskade smycken! Love love love!
Vargen hakar på oss today
älskar den mysiga toppen!

JUMP IN THE SHOWER

Det verkar inte bara vara jag som är helt såld för idolCalle.. Haha! Han är ju bara för go och han blir bara mysigare och mysigare ju mer man ser honom..
JA ja men i alla fall. Jag har just kommit på att jag MÅSTE skärpa mig en hel del när det gäller bloggandet. Skriver i stor sett ingenting här och bilder som jag vart noga med sedan start har det inte blivit mycket av.
Nä skärpning!

Idag blir det att vänta på att Brallan ska höra av sig. Om hon inte jobbar today så blir det en sväng på stan och kanske en mysig fika. Sedan efter de är det ska jag nog kanske raka vägen hem för att tvätta..
Gud jag vet inte hur mycke jag har att tvätta men det e galet mycke i vart fall! Huvva det är så drygt att hänga upp tvätten tycker jag. Haha! Okej där lät jag ganska så extremt lat.. Haha.

Nä nu är det bara så att jag ska kliva upp ur min älskade säng och hoppa i duschen och sedan är jag på fötterna igen.



Ha en superfin dag!

BEHÖVER EN NYPA LUFT

Gårdagen var trevlig.. Men jag tror att jag kan ha vart aningen för pepp på att dansa så när vi väl var på ice så var det inte så galet bra på dansgolvet.. Men det var kul hos mig innan i vart fall. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag nog klä mig riktigt bra och ta en liten promenix. Har inte rört en fena på hela dagen! Och så ska vi se vad Brallan har att säga om gårdagen.. Kul!

Ha det bra!


HAR KOMMIT EN BIT I ALLA FULLA FALL

Såå då vad min make klar men sitter inte i mina "partykläder" är. Tänkte att det kanske kan vara smartare att laga maten klar först och sedan byta om så att man inte förstör kläderna vilket de flesta jag känner vet skulle hända mig. Deppigt men sant! Haha.

Nu ska jag i vart fall fortsätta där uppe och sedan kommer finfolket;)
He en EXTREMT galet rolig kväll!




Sminket blir inte allt för fint på bild ikväll ser jag..
Men vi kör på!


GOD MORGON

God morgon happy people!

Hoh, nu börjar jag sagta men säkert känna stressen här. Fast nu har jag faktiskt inte riktigt någon anledning för jag hör nämligen att dom springer omkring som yra höns där uppe med dammsugaren i högsta hugg. Haha.  Så städet kan jag nästan räkna bort.. He he. Gullepluttar! Då är det alltså bara att städa lite här nere, firra sig lite, fixa med mat och sedan sist göra mig klar för kvällen. Känner mig inte så galet nöjd med kläderna jag ska ha ikväll faktiskt men de får lov att gå.

Ska börja med att städa på bara någon minut och sedan ska jag åka iväg och handla lite grejs

Ha det bra till vidare!

HEMMA

Hemma! En mycket trevlig tur till Luleå blev det.. Jag och Headbanger-Malin har alltid lika kul på våra bilturor.. Ha ha! Eller hur girl?!.. Nu ligger jag i vart fall och tar det lilla lugna i sängen men ska snart börja plocka ihop lite smått eftersom att det blir mysmiddag här imorgon innan utgång. Ska bli galet och kul! Ska dansa hela kvällen lång speciellt eftersom att det inte blev någon dans förra helgen därför är jag nu ännu mer på G denna helg! Lämnar väskan hemma så man är helt fri.. Hehe!

Ha en de mysigt!




ja vad ska man säga om detta?
Peace

SHOPPING GILLAR VI

Hallå alla glada och ledsna!

Nu har jag precis stigit in i mitt rum. Ska börja med att hoppa in i duschen och sedan medan jag står i duschen kommer Brallan och firrar sig lite här innan vi åker iväg till Luleå.. Ska på en liten shoppingrunda.. Mysigt!
Känner att jag behöver fylla på i garderoben lite.

Nu måste jag SPRINGA in i duschen!

VÄLDIGT UTVILAD

Hoh, nu kan man nog verkligen säga att jag är så utvilad som man kan bli.. Tror verkligen att det behövdes och speciellt om jag ska orka med helgen.. Hehe Imorgon blir det först att röra på sig lite och sedan blir det en sväng till kära Luleå med Brallan och Elin O.. Kul! Shoppa bör man annars dör man;) hehe. Sedan blir det nog bara att städa och firra här hemma resten av dagen. Ser ut som ett bombnedslag i "min" källare!

Men nu ska jag nog göra mig iordning för natten och
sedan ska jag nog lägga mig och mysa framför min tv ett tag
 
God natt och sov gott!