DET ÄR MJÖLK JAG VILL HA!





Yesterday


Nu är det sussenuss som gäller i stugan.. Först ska jag kila upp i hoppen om att mami ska ha köpt mjölk. Måste ha ett glas.. Annars kommer jag ha svårt att sova.. Haha. Nu ska jag SPRINGA upp!


T R Ö T T






Nu ska jag börja knata i kylan, gruvar mig som bara den! Men ack så skönt det ska bli att sova heeela natten lång.

Håll tummarna för att jag inte ska råka sussa i ett dike på vägen eller frysa till en enda STOR istapp.. Haha



BJUSSAR PÅ DE..





Ugglan




MYSMYSMYS








Mina gobitar!

Nu är det mys hos Sandstorm heeela kvällen med god mat och hela köret. Myspys!



LÖRDAGSSKOJ














Jo men det var ju en trevlig kväll igår.. Men på kort gjorde jag ICKE någon nytta, det är en sak som är säker! Haha!


MOT LULÄÄÄ! IGEN










HAHA!


Såå då har jag hunnit som en liten liten stund i vart fall. Nu blir det en sväng till Luleå igen.. YES! haha.. Ibland funderar jag på varför min mor och min plastis inte bor där, det är ju som att dom bor där men har hus här i Boden.. Why liksom.. haha!
Ahh nä men nu ska vi i avrt fall dit och checka läget!


Ha en superbra dag!

SHAKE IT SHAKE IT SHAKE IT!




Nu ska jag röra lite på höfterna, skaka loss lite energi och rastlöshet.. Haha!





I NEEEED!





Jag BEHÖVER mer klädgalgar och en till klästång! En sväng till Ikea är alltså nödvändigt och behövligt..


Idag är det en sån där dag då jag känner att jag skulle kunna sitta och blogga hela dagen/kvällen, minst 10 inlägg. Fast det kan ju bero på att jag inte gjort någonting idag och känner mig lite rastlös och frustrerad.. Haha!
Ahh men imorgon är det lördag och då blir det nog att hitta på något i alla fall, skulle vara hemma och ta det lilla lugna hela helgen egenligen men det går nog inte. Men jag tycker att jag har vart ganska duktig som vart hemma en HEL dag.. Hehe
Men det börjar väl kanske med en sväng till Luleå med la familja som alltid på lördagar.




NAAADAAA








Jag tänker klara av att inte göra något idag..
Och så här ser det ut!

FRUKTANSVÄRT SKÖN





JAJAJAJAJA!!








Såå, tid för tatuering bokat. Ringt några andra viktiga samtal, klart.. Hojja så snabbt och fint det gick.. Haha! Och hojja så shoppingsugen jag är!! Men jag ska hålla mig, jag ska inte in e en enda affär idag! Då hade det vart kört kan jag tala om! Hehe. Men nu är jag i alla fall nöjd över denna dag nu är det inte mycke som återstår... Weeeeeiiiiii! Galadare än gladast!
Nu ska jag kika runt lite här sedan ska jag tvätta hela dagen lååång, typ..

Harebrao!


RASTLÖS I EN STRUT





Idag var det inte fullt lika fint väder, tur att jag ska hålla mig inne hela dagen för att tvätta ALLA kläder i stort sett och för att försöka få tag i min galet upptagna "faster"
Som vanligt k´änner jag sastlösheten smyga sig fram men nä nu ska jag fasiken hålla mig.. Haha! Har till och med stängt av telefonen. Haha! Ja precis så rastlös är jag som människa. Nu ska jag kila och försöka få tag i kvinnan och sedan ska jag göra annan nytta. Mycke mer händer väl inte idag... Så säger jag nu i vart fall men man vet tusiken aldrig när det gäller mig jag har ju lite svårt för de där.. Hoh nu kryper det i hela kroppen.. haha! Tusan! Ja ja bäst jag sätter igång.


Ha en superbra dag!

älskar LIVET! Ohh jag ska väl ta och ringa Oskar idag om tatuering också!! Så var det.. Haha!





SOVTIME











Så, nu är det dags att sova och vakna upp till en ny underbar solig dag! Måste firras MASSA MASSA saker imorgon.. Men det är härligt!


SÄLJÄKÖL (BULAN PÅ KAGGEN), FÖRSVINNNN!





Då ska vi se hur länge det kan ta att få bort en sån där sälkagge och om det går!




Så innan vi har sommar? Vi får la se..
Bantar dock INTE! Borde förbjudas.. haha!



MÅSTE SLUTA UPP MED ONYTTIGHETERNA!






Nä nu jäklar!! Nu ska här tränas!!!! På tok för mycke sötsaker denna vecka och ahh, fasen sedan jul! Nu blir det träning tills det är läggdags! Härligt.. ÅNGEST! Men det firrar man med lite träning så blir det plus - 0.. Haha!




NU!

'





Så då är jag klar för att ta mig ut genom dörren.. Inget nummer till han Oskar än dock.. Mitt sökande går inte alls bra nog för att lillebror skulle firra det åt mig men jag vill bara ringa nu så att det är klart.. Men ah det firrar sig.. Nu ska ajg i vart fall kolla vart min mami håller hus och sedan ska jag väl trippa iväg till stan.

Ha en superbra dag!


TATUERING TIME



God morgon!



Allså guuud så galet fint väder! Det blir verkligen bara finbare och finare för var dag.. Idag ska jag firra mig lite, klä mig och sedan ska jag ut i finvädret sätta mig och njuta i solen och kanske ta en härlig promenad.. Gud man blir så fruktansvärt gld när det är sånt här vackerväder!! Musik och fint väder finns det något bättre!? NEJ!
Och en stor god frulle har jag fått i mig så jag står mig till lunch/middag, gröt med bär och frukt i som alltid.




Hohooo vad allt är underbart!!!!!!!! Med hundratusen utropstecken!
Idag kanske man skulle ha beställt en tid för att tatuera sig kanske.. Jo men så gör jag!
Men det var då inte de lättaste att få tag i Oskars nummer men nu kanske jag har något på kroken här.. Haha



JAG FATTAR I-NGEN-TING





Men oooh så fager kvinnjäköl! Hahaha




Och hennes vackra Brusha! Haha
Hojja man blir nästan lite rädd för den här.. Haha!


Såå, nu har jag och lillebror fått vår dagliga dos av träning, jag är snart klar med min jag ska bara göra några situps och plankan så är jag nöjd.. Har proppat i mig MASSA onyttigheter och ja Jessica och Sandström mer än vad ni tror och vet.. Haha!
Ja nä nu ska jag återgå jag är så galet pepp på träning så det går inte med ord och beskriva men det låter som att jag tränar och står i hela tiden men så är verkligen inte fallet kan jag lova, fast det skulle inte skada ifall det var så.
Ja nä nu, alltid när jag säger eller skriver nu ska jag göra de så kommer jag alltid på något annat att prata om och att göra men nu jämansh, ahh eller jag har ju som redan gjort de.. Attans! Hahahaha!!  Var det någon som förstod de jag just skrev, det kan jag säga att jag inte riktigt tror att jag gjorde i vart fall och inte nu heller. Ahh hej på er! HAHAHA!




ÄLSKAR FORTFARANDE!!!!!






Tränar till den här exakt precis just nu!! Love it!!



CA 2 TIMMAR SENARE.. HAHA






Men helskotta! Nä nu klarar jag inte detta längre. Jag måste ut! Hoh.. På med make, käder efter väder och jag säger hejdå! Weeei! Haha


GALET!








Utkast: Feb. 24, 2010

Ännu mer av min görning klar.. Weei! Nu är det inte mycke kvar att göra! Nu ska jag i vart fall ta en liten paus och fortsätter med allt detta klockan 14.25. Nu hade jag tänkt slänga ihop lite mat medans jag väntar, har inte så mycke mer att göra när jag är/ska vara hemma hela lååånga dagen.. Tungt! Hahaha! Men det kommer bli galet bra!

Ha en superbra dag i vackervädret. Galet vackert ute idag!

BLIR NÄSTAN LITE RASTLÖS










Två nya vackra, sega men vackra bitar..



HELA DAGEN LÅÅÅÅNG






Oj haha "ser ut" som att jag har världens valkar.
Ah då blir man bara mer pepp på träning.. Hehe




Idag är det myskläder, sitta hemma och firra MASSA som gäller. Det ska faktiskt bli väldigt skönt. Nu sitter jag och proppar i mig lite gröt med frukt och bär i och dricker galet gott te. Och kollar på älskade the voice så klart!
Kan det bli bättre! NU lyser solen in precis när jag sitter och äker frulle.. Gud så galet mysigt!!!! Jag njuter! Det tycker jag att vi slöar mycke tid på, på att gnälla över hur kallt det är men ingen pratar om hur underbart det är nú när solen lyser längre och kommer upp precisa till frukosten.. Underbart!!!!!!!
Nu ska jag fortsätta njuta av mitt te, solen och the voice sedan firra! jaaaa!



OH HAPPY DAY!...





Solen sken in så vacker när vi lunchade! Mysigt värre!
Loka är inte alls så nyttigt som man kan tro, därför höll jag mig till Grekisk sallad och kranvatten
men dock "smör"bakelsen på Opalen strax efter.. WHY!!?



Papi som ser stressad ut när han äter med jacka på



Rent smör smakade den typ.
Den var då fin kreationen jag tröck i mig trots att jag inte alls var förtjust i den.. Why liksom?!


Underbar sommarjacka! Älskar den!!!



Idag har jag vart på mys lunch med papi igen. Nu har jag tryckt (mitt vanliga uttryck) i mig en bakelse idag som inte bara hette något som lät galet onyttigt utan den vad nog minst lika onyttig. Hojja! Den smakade smör och jag tror att den hette något med smör också.
Sedan har jag hunnit spilla (hälla) ut en halv kopp te på bordet på Opalen och på mig själv och en stund senare hälde jag ut socker på ryggen. Ja precis, för det första varför häller jag ut saker så där och hur i helskotta, socker på ryggen!!? jag lyckas med det omöjliga och så är det VERKLIGEN! förstår inte hur i hela friden!
Men vad tusan de bjussar jag på, spilde som tur var bara på mig själv.. haha

Nu ska jag firra lite saker! hoho.. Haha
Oj och tvätta kläder, de höll jag på att glöma!






MITT HÅR VÄXER SOM OGRÄS!






Det är ändå inte så kort som det var när jag just hade kuttat håret, var alltså ännu kortare
Detta var på nyår



NU
Det är dock lite lite kortare bakon luggen på "vänster" sida (höger)
Detta, två dagar sedan


Det är sjukt hur fort mitt hår växer ut.. Det var inte allt för länge sedan jag klippte mig och nu ser det ut så.. Ja ja tur att det inte ser helt galet ut. Det är som både bra och dåligt att det växer fort, dåligt då man måste klippa sig väldigt ofta och bra ifall att man kanske inte blir så nöjd och speciellt jag som gillar att "utmana ödet" lite när det gäller håret.. Kul! Haha


TIDEN RINNER IVÄG!





Lite torrshampo hade inte skadat på denna bild.. Haha!



Hurtegumman var på G!


Så nu kan jag känna lugnet flöda genom kroppen.. Haha jag är verkligen ingen poet om man säger så.. Haha! Nu har jag hunnit med ett två timmars träningspass poch sedan handlat lite nyttigheter som jag just tryckt i mig, avokado på hårdbröd med lite keso och örtsalt på.. Mmmm m! Det låter så fruktansvärt nyttigt när man skriver att man har tryckt i sig saker, låter som att man pressat i sig världens fettbomb.. Haha! Nu väntar en extremt härlig dusch efter några situps och sedan ska jag sussa så att jag är pigg och glad imorgon också..

På tal om pigg så skulle jag behövt firra frippan så att jag kanske skulle se lite piggare ut!
Hmm vad skulle man gjort för något kul. Tror att det blir något enkelt denna gång, men snyggt.. Hehe
Imorgon ringer jag 08nummer! Weeei!




STRESSIGT VÄRRE!





Hoh gode gud så stressad man kan känna sig.. Stan för dika och sedan träning!

Höres!




PIGG KLOCKAN 00:31

Maya?

1. är du kär?
-Lite
2. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
3. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
4. tar du droger? - nej
5. har du pussat en tjej? - ja
6. hatar du någon? - hata är ett starkt ord som inte finns för mig, så NEJ
7. älskar du någon? - Många!

8. har några av dina vänner svikit dig? -
Nej
9. har du skämt ut dej för den du gillar? - Ja, fast skäms inte över saker men om man går på vad andra hade tyckt
10. har du en plattång? - ja men helskotta det är klart! Den är en stor viktig del av mitt liv.. Haha
11. har du en bror? - ja, två UNDERBARA!





12. har du sjukt bra humor? -  Haha jag tycker i alla fall de
13. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Ja
14. har du skilda föräldrar? - Jo

15. hjälper du dina vänner? - Självklart!
16. gillar du att dansa? - Älskar!!
17. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? -  Kanske
18. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - hah
19. äger du en locktång? - Självklart!

20. gillar du kläder? -
ÄLSKAR!
21. hatar du falska vänner? - Det är inte kul nej
22. kan du sjunga? - haha nej men gör det ändå

23. säger du vad du vill? - ja
24. är du stor? -  jo
25. älskar du sommaren? - JA
26. älskar du vintern? - Nja
27. har du mer än 6 par skor? - JA
28. brukar du sjunga när du är i duschen? - Alltid

29. är du förvirrad? - Det händer JA.. Haha
30. gillar du att shoppa? - ÄLSKAR!!
31. klarar du deg själv? - ja :p
32. är du klantig? - Allt för Ofta

33. sminkar du dej varje dag? - Jo
34. skäms du ibland? - för vad?
35. är du singel? - ja





Jaa, vad gör man inte om man har sovit hela dagen och är pigg på natten istället?
Var faktiskt riktigt kul att svara på frågor.

MOBILEN ÄR HEMMA IGEN








Who´s the white sheep now?! Hahahaha!!
Får nästan ont i ögonen när man tittar på den bilden.. Haha


"NY" UNDERBAR BIT AV KERI HILSON




I like!







HOJJALISTA




Hojja jag ligger just och ser på 5:an och det är galet hemskt! housewives of new jersey. Jag kan inte påstå att den där Danielle är en fin snäll människa men hon verkar ha vart med om mycke. Jag tycker dock att hon som är lite äldre verkar helt galen. Varför är det så jäkla typiskt det där med att "skydda" släkt och familj för alla från "såna" länder. Jag tycker att vi alla är människor har en släkting gjort något hemskt mot någon och en annan människa samma sak skulle i vart fall jag reagerat samma mot båda det spelar absolut ingen roll om man är släkt eller inte jag skulle aldrig försvara en bara för att det är en släkting. Vi alla är människor spelar ingen roll om man är "samma blod" eller inte. Det är i vart fall vad jag tycker, men alla tycker vi olika och tur är väl de.

Hojja nu måste jag snart klä mig och trippa iväg till Elin och hämta min mobil som ligger och låter illa.. Haha
Glömde den så klart där igår. De roliga är att jag först glömde den när vi gick vidare till Linno och sedan gick vi förbi hos elin innan vi skulle ut för att hämta den, vi gjorde allt hos Elin utom att ta mobilen så den blev kvar där igen.. Haha Typiskt. Tur att jag inte är så beroende av den, klarar mig ganska bra utan den.

Hojja jag måste verkligen verkligen träna!!! Det här är illa!
Hojja hojja hojja! Det får lov att bli galet hård träning tomorrow!
Fredagen: Gröt, singalesisk mat, natchos+guacamole, jordgubbspaj
Natten till lördag: korvstroganoff+ris och Jordgubbspaj
Lördag: En bit choklad
Natten till söndag: kycklingburgare+pommes
Söndag: 100 glas mjölk som för det första gör att min mage svällt, lunch (kommer inte ihåg vad) haha!
50 glas mjölk till och sist men inte minst gröt.
Nu har jag nog fått ner allt.. Haha!!

Klockan 19 går jag. Jag är så galet lat.. Fy på mig! Haha!

Men vad tusan, livet är underbart anyway!!!!!!






ÄR MAN SVULLO SÅ ÄR MAN





Oooh så fager kvinna.. Hahaha!



God dagens!
Nu har jag precis slagit upp ögonen här, igen. Har vart upp en gång tidigare idag också men sedan slocknade jag igen. Men nu! ja gårdagen var trevlig men jag tror att jag ska hålla mig hemma next weekend i vart fall. Man ska sluta på topp, eller hur man nu brukar säga.. Haha! Det här måste vara det flottigaste helgen på LÄÄÄÄNG nu sitter jag t ex och trycker i mig glass med chokladsås i mängder, nyttigt och bra! haha och sedan har jag inte tränat lördag och inte söndag. Nää fasen det får bli lite övningar i alla fall här hemma om jag inte ska försöka ta mig till ett gym men det känndes lite drygt idag.. Imorgon SKA jag dock dit. Skööönt!

Hojja nej nu får jag ånget av allt skit jag ätit sjuter glassen åt sidan! Sånt behöver inte kroppen.
Måste dock gå upp och ta mig ett 500:de glas mjölk





NERD!








Då var det dags att fira lördag igen.. Haha! Nu har jag precis gjort mig klar för kvällen, snabb som bara den var jag. Jag tycker dock inte om att vara klar så här tidigt, det är så segt att "vänta" Men just precis exakt nu kom jag på att jag ska och måste se ett Galmorama avsnitt så det var bara bra att jag var snabb denna gång. Japp Glamorama var det och sedan ska jag börja kila mot flickornas håll..



Ha en extremt trevlig kväll! Drick int ihjäl er! Haha



NU ÅKER JAG FAKTISKT TILL LULEÅ






Hojja vilken dröm jag hade.. Haha. Att min kusin Alex slog mig på magen och sa, vad är det här Maya, den måste du ta bort.. Fy vilken bröm! Hahaha! Nä nu gör jag mig iordning för att åka till Luleå, jag som just kom hem känns det som. Haha



Mango 1 och Mango 2

FLOTTKVÄLL





Nä men oj vilka svartsäckar jag fick under ögonen på bild! Haha hojja!


Nu sitter jag och myser hos Sandstorm med ett glas vitt eller fler och natchos och guacamole i mängder och har även hunnit med ett lass med jordgubbs paj.. Fettttsoe gånger femtusen!! Haha. Ja ja det tar vi bort i next week.  Nu ska jag/vi fortsätta flotta.. Vi har inte riktigt bestämt oss för hur kvällen ska "avslutas" troligt vis på dansgolvet, röstar jag på i vart fall.. Haha!
Ha en superduper bra kväll/natt!!







NJUTER AV ALLT DE GODA I LIVET







God morgon!
Nu sitter jag i myssoffan och dricker mitt gröna mint te och har precis slevat i mig gröt med jordgubbar i allt detta till vakna med the voice.. Det var en hitt! Och så lyssnar jag så klart på alicia keys underbara verk till låt, som varje morgon den h´är tiden. Snart ska jag kila ner och packa lite inför träningen och sedan blir det raka vägen hem för en dusch och för att firra lite saker efter de ska jag kika förbi ini stan för att kanske hitta mig något nytt.

Underbart kallas det!




EN BESTÄMD EN!

Hah! Nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag.. Om jag hittar det på Linkan (Lindex) imorgon.. Hoh skönt då är de ur världen.. Haha!

DET ÄR EN FRUKT JAG VILL HA!




Ohh men gud så bra att man sovit tills nu när man ska upp klockan 4.. Perfa! Nu är jag ju pigg som jag vet inte vad.. Haha. Attans! Ähh det firrar sig. Tur att det blir en myskväll imorgon med nachos och MASSA guacamole. Utgång sparar jag till lördagen med Brallan, känns som en evighet sedan jag såg den bruden sist.. Men vad tusan ska man ha på sig! Det vanliga problemet.. Hojja. Men det firrar sig alltid. Det är verkligen någonting man kan få galen panik över när man ska ut, "vad tusan ska man ha på sig"! Men man stressar upp sig själv helt i onödan för man lyckas ju alltid komma på något. Hehe. Fast det är kanske inte alltid man är så nöjd med valet.. Ja nä det firrar sig.. Haha det låter som att jag försker intala mig själv att det löser sig i det här inlägget.. Haha.

Idag har jag inte fått mycke gjort kan jag säga och är lite arg på mig själv över de men vad tusan vad ska man göra på en torsdag det viktigaste idag var i och försig att ringa "faster" och det har jag ju inte gjort men det får bli imorgon. Så det firrar sig mer skulle jag i och för sig inte göra. Ahh men det var ju skönt då behöver jag inte vara så arg på mig själv.. Haha!


Nu ska jag ta mig en frukt och sedan ska jag väl kanske göra några situps och sedan försöka bli lite trött innan jag ska upp.. Haha vilket är ganska snart. Hoh

Sov väldigt gott!








FÄRDIGTRÄNAT






Så nu är jag hemma fårn ännu ett galet härligt träningspass. Jag har bara precis hunnit äta och tänker nu förflytta mig till duschen. Efter de Blir det att ringa ett samtal och sedan är mitt personliga brev och CV helt klart.. Då är det bara att SÖKA!! WEEEEI!!!!! Så fruktansvärt pepp!
Hoppas det hålls tummar och tår och hela köret för mig nu.. Haha!

Ohh idag höll jag på att bränna upp mitt "sängbord" (mitt rum)
Det ska alltid vara någonting! Men vad tusan jag lever ju fortfarande i alla fall.. Haha

Nä nu ska jag krypa till duschen så att jag inte slår ihjäl mig, bara för att jag sa "men vad tusan jag lever ju fortfarande i alla fall"




TORSDAG, AND I FEEL GOOOOOD!








Hoh kolla in svartsäckarna under mina giraffögon.
Dom ska suddas bort inann jag rör mig utanför denna dörr.. Haha!

God Morgon alla superglada!

Nu sitter jag här och är nyttig och äter gröt och dricker en stoooor kopp vitt te  inför träningspasset senare, en bra start. Ska bli skönt! Känner att jag har lite träningsvärk sen gårdagen men det är bara bra, blir alltid glad när jag har det.. Haha. Jag är nog inte ensam om att älska att ha träningsvärk.
Oj vad jag känner att jag måste investera i nya träningskläder så snart som möjligt. Det blir för det första så galet mycke roligare att träna ifall man får sätta på sig snygga träningkläder och sedan så vill man inte behöva tvätta allt för ofta bara för att man har för lite träningkläder. Skulle behövt lagra upp med ett par toppar, bralls och ett par riktigt riktigt bra träningsskor. Ja så får det bli.
Och något mer jag behöver göra är att kika in på Face och Makeup store och fylla på förådet med såna roliga ting också..

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan ska det packas!

Ha en super fin dag!









PAPI MIN ÄLSKADE PAPI!





Får aldrig en normal bild på den där matglada gubben.. Hahaha!



Trillade baklänges när det knäppte i datorn.. Haha!
Jag kanske inte ska säga något om min far. Tro vart jag har fått mina miner ifrån, kan det vara han Pelle (min älskade far)?! Haha


Shit vad galet fort tiden går! Det var ju just helg och nu är den snart här IGEN! hoh. Då är det alltså inte så länge kvar tills vi får våran sommar och det är ganska så extremt positiv.

Idag vaknade jag åt att papi klampande in genom dörren och jag hann tänka tanken, vart tusan är stekpannan! Haha blev rädd när någon bara öppnade dörren så där den tiden på morgonen men så såg jag att det var min älskade far.. Vilken lättnad! haha. Han ville bara kika förbi och ta med mig ut och äta guuuuben.. Mysigt! Efter de åkte jag hem, gjorde mig iordning för en mysfika som i vanlig ordning med flickorna.. Alltid lika trevligt och sedan var det raka vägen mot ett träningspass.. Fruktansvärt härligt! Och nu sitter jag här och är redo att hoppa in i duschen och hoppa i säng

Imorgon ska det ringas ett samtal till min underbara "faster" för att hon ska läsa igenom en grej och sedan ska ajg kolla runt lite efter lägeheter och sedan ett träningpass med Sandström. Ganska härlig dag med andra ord, som alltid!




ONE MORE TIME ONE MORE TIME!!...





Ännu en låt som jag är galet beroende av och har vart sedan den kom. Får mig att tänka på en "speciell" människa.. Hehe.. Mysigt.
Några ord i texten skulle dock behöva bytas ut.. Hehe haha!
Älskar när den kommer på krogen vilket är gode extremt ofta just nu.. Haha
Blir inte less den även fast jag kör den och Alicias låt hela dagarna (då jag är hemma).
UNDERBART!
Underbart, är inte det de underbaraste ordet som finns! Hahaha!



UNDERBARA DYRBARA STUNDER






Haha ja jag är en sån där gammeldags människa som kladdar på papiiir innan jag skriver över det på datan.. Haha!

En kopp te under mysstunden som jag hade för mig själv som inte händer allt för ofta, innan jag gick iväg till Sandstorm.
Blev underbart härlig träning idag och sedan gick vi vidare till kwinnan och firrade slinger i hennes hår som hon btw blev galet nöjd över. Är men bra så är man liksom.. Haha!
Kom inte hem först prick 00.. Nu ska det sussas en liten liten stund.

Nattelinatt!



MICHAEL JACKSON och LIONEL RICHIES GAMLA GODING I NY VERSON





Jag kan ju inte vara sämre.
Jag är nog en av miljoner som lagt upp denna mysiga bit nu






KÖR HÅRT!







Nu kör vi Sandstorm!! Nu blir det hårdträning ikväll!




JÅO









DOCKSÖT ROSA PUDERPUFF







Sötful liten dress. Ett kanske känner jag med ett par strumpisar och andra skor..
Kroppsformen vart inte allt för vacker i den, typ en Maya utan kurvor.
Älskar dock att den hade fickor, gjorde att jag måste fundera på den ändå, bara för fickorna.. Haha
Och nej så stor är inte min mage som den ser ut att vara på första bilden.. Haha


HAPPY PEOPLE


Goooood morning!


 Gudash vad jag känner mig stor idag eller så är det bara att inse att jag gått upp några ton, dom där jämansh semlorna som sätter sig på dom ställena vart man inte vill. Det hade inte skadat om det kanske la sig på rumpan i men nej då! Sälmagen ska fyllas på ännu mer.. Nä ingen semla 4 me 2day.. Ska träna bort semelfettman senare. Hoh. Tur! Nu har jag precis kollat på mysiga vakna med the voice.. Underbart program så här på morgonen! Sedan ska jag göra lite ärenden. Men nu är det dags för lite Alicia music tycker jag..


Aaaaa shit nu kan man ju inte bli annat än glad när solen kikar in genom fönstret!!

Allt är bara så UNDERBART!!










SÅ ÄR DET DE LIGGER TILL








TRÄNINGSKLÄDERNA NEXT






Men vilken blandning. Det finns en förklaring till detta men jag vet dock inte vad förklaringen till minen på tjejen i bakgrunden av Jessicus och Jillis är.. Hehe


Då har jag hunnit stoppa tjuvstarta med en semla idag också då.. Haha. kom precis hem från en mysfika med flickorna som i vanlig ordning.. Nu väntar jag på att lillebror ska somna och sedan vakna igen för att sedan köra ett träningspass men jag tror att det blir att tjuvstarta även där. Ska först lyssna några varv på låten som jag inte kan släppa! Är galet kär i Alicia keys-Try Sleeping With A Broken Heart.. Den är så galet underbar! Jag tror att det är rekord på hur många gånger jag lyssnat på en och samma låt under en dag..

Hojja så galet mätt jag är nu efter middags och semelkalaset. Nä nu får det bli på med träningskläderna FÖR TUSAN! Hoh. Imorgon blir det stepin för hela faderullan! Weei! men nu blir det Alicia keys plus övningar/träning underbar kombination! that we löööv.. 



FIRAR






Tjohooo! Haha


Livet ska firas varje dag tycker jag. En fika på stan nu med flixen!

MAYA NILSSON







Såå nu är det klart. Imorgon firrar jag bara lite sedan är det dags att kolla runt! Weeei! Vad skulle man ha gjort nu då. Jag känner mig lite rastlös men jag tror att jag ska ta och dra på mig träningoutfiten och köra ett pass, ja de gör jag! MÅSTE jag rättare sagt.. Haha! Nu vart jag galet pepp här.. Haha

Livet är UNDERBART!



VÅR IS IN THE AIR








Turister? haha! Snart är då jag i vart fall turist här.. Weeei




UT OCH INHALERA FRISKLUFT!











VAD HÄNDER I VÅRA LÄNDER!




Vad tusiken är det med killar och alla hjärtans dag?! Hehe. Jag trodde att det var "tjejernas grej" Men icke sa Nicke så var inte alls fallet. Alla killar verkar ju vara skit fjantiga när det gäller det, typ, jag MÅSTE ha någon att dela alla hjärtans dag med. Hojja sluta fjanta för tusan! Det fínns väl för tusan mer än de i livet.

Ikväll var det riktigt trevlig ute men det var en aning för mycke folk. Tror att jag kommer hålla mig till fredagar fram över. Inte kul när man inte kan röra en fena på dansgolvet. Nä nu ska det skrivas CV tomorrow. Ett klart tror jag två kvar att skriva sedan söker jag mig bort från denna "by" haha!


Ser fram emot morgon dagen och resten av livet! Borde alla göra och inte ta allt på så galet stor allvar!

Löööööv Maya



LÖRDAGKVÄLL






Snart en mys kväll på Bodensia och sedan vidare till dansgolvet.. Weei!


BAKISHÄÄÄÄNG





Bakismänniskor




Inte jag! Piggare än piggast! Mohohaha




BOD´N CENTRUM






In mot staden med mami, nej tyvärr inte Luleå.. Men mysigt i alla fulla fall



LÖRDAG UNDERBARA LÖRDAG




Lördag morgon, det gillar vi! Det är alltid lika skönt att ha vart ut på en fredag och vakna på lördagmorgon och kunna tänka, fasen helgen är inte slut! Haha. Nu ska jag se vad mami har för planer idag på förmiddagen. Börjar känna mig lite smått rastis som vanligt.. Underbart! Hmm undra om man skulle ha tränat lite efter att ha tryckt ner massa onyttigheter igår och de där kan man tolka på väldigt många olika sätt men JAG menade faktiskt pizza.. Haha ha!

Nä nu får det vara dags att kliva upp, snart.. Haha



ENKELT





Så då var jag mer än halvklar. Ska bara firra de sista (finslipa)
Sedan ska jag möta upp flickgänget på coop för att handla lite.. SEDAN KÖR VI!




DÅH KÖR VI!




God dagens!

Nu hade jag tänkt börja firra mig för kvällen. Blir en mysmiddag med girlsen och sedan blir det troligt vis att fortsaätta partyt på dansgolvet på Lotus.. Weeei! Som sagt tyckr inget speciellt om Lotus men ett dansgolv är ett dansgolv. Sandstorm ska då med i vart fall och då kommer säker resten sv gänget också.. Hehe. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sedan är det bara att börja med de roliga, sminkningen.. KUL! Klädvalet är dock värre men det firrar sig.. Haha. Som vanligt! Nu ska jag lyssna lite på en ny favvo låt som jag la in här sist på kategori Musik.







SUR GLASÖGONORM






Så ser jag ut när jag funderar och tänker så det ekar i hela stan
Ingen vacker syn, så få mig ínte att börja tänka.. Haha



GOTT&BLANDAT




Danssugen som vanligt inför helgen!
En Alanya bild


Precis kommit hem från en lite mini shopping runda med mami. Pressade i mig en glass.. Ångest!! Men vad tusan.. Hehe. Sedan hittade jag mig ett par mysiga skor och en topp som var galet billig och ganska söt. Nu är kruxet vad jag ska ha på mig imorgon när jag ska på mysmiddag med flickorna. kommer bli galet mysigt men vad tusiken skulle man ha på sig!? Det firrar sig alltid men jag känner lite lite att det är ett problem.

Nu har jag blivit helt kär i Glamorama som går på http://tv3play.se , only. Jag vet inte om det är så galet extremt bra men det är lite av ett typiskt Mayaprogram. Hoppas det går ikväll!! hehe


Jag har i tre dagar sagt att jag ska börja på mitt CV och har fortfarande inte skrivit ner ett ord. MEN NU! haha. Imorgon lovar jag mig själv att jag ska ha kommit en bit på det i alla fall. Nä nu ska jag kanske sätta fart. Så att jag hinner med lite annan mellan också.




Ha det prima ballerina!


MYSIG BIT






FÄRDIG FIRRAD









Då var det firrat så att jag ser ut som folk.. Nej jag har inte precis klivit upp, så illa är det inte.. Haha'
Ska snart tra mig mot stan och kolla läget inne på Opalen kanske och sedan en runda på Åhlens




 

 

 

KATEGORI: UNDERBART







Kan icke sova! Så jag tror det är lika bra att hålla sig vaken och se lite tv sedan kanske hoppa in i duschen om kanske en timme eller så efter som att jag ändå ska upp på två timmar. Hoh hoh jag är så pepp! På allt! Imorgon blir det fika med flickorna har jag bestämt, dom ska även få hjälpa mig lite med mitt CV om dom nu vill det... Kommer ju hälsa på er mina flickor.. Hehe.. blink blink. Jag tror att jag är galet hög på livet just nu. U N D E R B A R T jag tror inte någonting skulle kunna ändra på det faktiskt. Fast å andra sidan så är det inte allt för ofta jag inte känner så här. Nå nu ska jag slå igång tvn och fortsätta njuta av varje minut!


Nu har jag även kommit på att jag älskar när killar har tatueringar i överflöd (på en arm) Haha! Btw. Haha




IN LOVE




WITH LIFE!!!!!




Nästa tatuering




Hojja vad jag ÄLSKAR livet!! Finns inget underbarare ( underbarare, det lät lite skumt med are i slutet) haha! Även fast jag HEEELT vänt på dygnet och somnadet klockan 18 och vaknade nu, "hela dagen förstörd" NEJ det tycker jag inte..

Man ska som människa få vara ledsen men det finns galet mycke man/folk är ledsna över helt i onödan tycker jag, även jag! Det som gör mig ledsen är krig och när folk går bort bara så där. Det är inget man vill ska hända men allt annat! Jag menar bara människan lever ska man vara glad. Finns det någon man inte alls gillar, varför vara med den, ogillar man en person som ska på samma ställe som en behöver man inte sitta och pussa på den, gör någon slut, finns det fler minst lika underbara människor. Det finns fina människor även fast man ibland börjar fundera. Men det vet jag att det gör, har MASSA omkring mig varje dag. Det versta jag vet är ordet HATA.. Hojja så det missbrukas och borde bli olagligt att använda nästan.. Haha! Nä men det är ett ganska så onödigt ord måste jag säga att jag tycker. Hatar man en person så tycker JAG att det ska vara riktigt riktigt illa och det är inte så ofta det är de när en person använder det "mot" någon annan. Nu tror jag att jag fått ner vad jag tycker här om hat och livet.. Haha!




Ditt liv är unerbart!
Tro det eller ej men så är fallet


BURN IN H...






Lördags
Lite partysugen måste jag medge att jag är (fredag/lördag)


Nu har vi hunnit äta middag plus tårta.. Galet mätt är jag nu. Ska bara ta en timmes paus och sedan ska jag köra ett HÅRT tränings pass med lillebror. Hojja det behövs!!! Sedan fårr jag inte missa att se glamorama på http://tv3play.se/ .  Men det får bli efter träningen. Nu ska jag låta maten och sötsakerna sjunka och sedan sätter vi fart och BRÄNNNNER FETT!Burn in hell sälkagge! Haha ha



MAMIS DAY


Haha vilken tur att man ser vad det står också.. Hahaha!!!! Ojoj vad jag skrattade  när jag satte dit första M:et och kom på att A:et kommer rymmas men satiken inte EN bokstav till.. Haha! Tror att jag hade lite lite för stor sprits. Det står i vart fall, Grattis mami och den svarta klumpen högst upp är ett Hjärta i hallonsylt.. Hahahahahaha!!!!!!
Ja man kan ju inte annat än skratta. Det hade ju kunnat bli värre, näää det hade fasen inte.. Haha!




Är precis färdig med en tårta jag gjort till mami som fyllde år igår. Haha. Ja vad ska man säga, jag och allt som har med bak är väl kanske inte världens bästa kombination.. Haha. Idag ska kwinnan i vart fall firas och sedan blir det HÅRDträning för mig och lillebror och efter de ska jag CVa (skriva på CVt) haha. Kom inte så långt på det igår. Men nu Jämansh i helskotta!!

Ha en superfin dag!




KVÄLLSTRÄNING





Försviiinnn! Det är dom där jämansh kaffedrinkarna.. Haha!




Tränings "outfiten" i en grådaskig spegel



Då var "träningen" klar, 30 minuter på Orbitracen och lite annat i ca 30-40 minuter. Skönt! Längtar till sommaren då man kan jogga utomhus, hur underbart är inte de?! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag klura på ett CV..

Next week blir det träning med Sandroshkos hela veckan lång! WEEEEI!
Spiiiiinnninnnng!


TOMORROW






Sälmagen ska väck!!


Imrogon ska det, göras "ärenden", skrivas ett fett galet jäkla bra CV och sedan ska jag bara använda dagen åt MASSA nyttigheter. Peppere än peppast! Haha!


INNE PÅ BRALLANS WC







MYYYS







Nu har jag krypit ner under gosetäcket (ett sånt där prassligt härligt täcke) sånt som dom hade i Big brother som prasslade gott när de gjordes de ena och de andra under.. Hahaha! Nu ligger jag här och funderar och har kommit fram till massa trevligt som sak utföras . Jag har inte bara suderat på det utan jag har kommit fram till att så får och ska det bli!

Man kan bara man vill!

TISDAG AVKLARAD





Vems är glaset?! haha!
Favvo kaffe (kaffedrink)..



Mysig klädsel idag


Hemma!! Har precis ätit  lunch/middag som bestod av något så underbart som avokado med räkor och några stänk pressad citron.. UNDERBART! Skulle kunna äta det varje dag! Hehe.. Nu ska jag i alla fall slänga in lite kläder i tvätten och sedan ska hade jag tänkt ta en dusch och krypa ner under täcket och bara mysa. Är lite sliten efter allt fikande idag (en kaffe) Men det tär på krafterna.. Haha! Sedan har jag faktiskt hunnit med en HEEEL del till. Jag känner mig trött men samtidigt galet rastlös.. Hur fasen går det till!? haha!




BODENSIAMYS






Mors lilla Olle te.. Haha


Då har snart ännu en söndag gått. Kom precis hem från en mysig fikastund med Sandström. Ska nu klä mig igen för att ta en liten promenad och sedan kika förbi hos ho Sandström igen.



MJÖLKGALNINGEN VILL HA MJÖLK








Snygg Bralls i sina snygg glajjs tittar in i ett hörn.. Haha!


Mys inne på Lotus..


Nu vet jag vad jag ska göra idag. Jag ska ta en LÅÅÅÅNG härlig promenad. Galet fint väder idag!
Men först MJÖÖÖÖÖÖLK! hehe 



LATUNGE

MORNING!!

Är på topp men tänkte ligga i sängen hela dagen i vilket fall som helst.. Haha. Fruktansvärt lat. MEN! vi vet ju hur det brukar gå/bli när jag säger att jag inte ska göra något. He he. Så fruktansvärt bra det hade suttit med lite singalesisk mat, ska nog smsa mami där uppe och be henne firra det till middag senare.. HAHA! och ett fett stort glas mjölk till.. Mmm mmmmm Kan inte bli bättre! Ja nu ska jag se om jag kan sussa lite till..

+++++++

Det är åt helvete fast ändå bra! hahaha! Ja så det kan gå. Men som sagt livet går alltid vidare, det blir vad man gör det till och man lär sig av ALLT!

Ha de

DRAR









Luleå










OKEJ

Nja ja jo gårdagen var trevlig till en början i alla fall. Kände mig för det första inte allt för "snygg" och sedan var det bara lite tokigheter som blev men det hör väl till.. Hehe. Ikväll tar jag nya tag. Drar till Brallan först och har det mysigt sedan blir det väl vidare ut. Känner mig inte alt för pepp men det ska nog firra sig.
Jag ska börja med att ta ett FETT stort glas mjölk!.. Sedan ska jag bara ligga några timmar innan jag går och tvättar bort gårdagens spackel för att sedan spackla nytt.. Hehe. Haha samma visa som igår.
Jag vet inte vad jag tycker om Lotus måste jag säga tycker att man ser alla lite väl mycke på dansgolvet, för bra sikt, lite för litet med andra ord. Annars är det helt okej. Japp men som sagt det blir super.. Ska BARA dansa ikväll, inget ska få rubba det! 



Ha de!

EN FLARRA RÖTT TONIGHT








Fort var det gjort!




SNURRAR I MIN SKALLE





Länge sedan sist men den här gör jag mig i ordning till nu. Blir galet glad och partysugen av denna visa! Tänker på klädaffärer och klädaffärer gillar vi.. Tummen upp! Haha



RIHANNA IS THE SHIT






Lööööv hennes musik, hår och kläder!




PRESENTJAKT...

 


Haha lite gangsterMaya.. Haha!
Försökte i alla fall..





Nu har jag gjort morgon rutinerna så nu är det dags att dra sig mot stadens kärna för att hitta något fint till kwinnan som fyller år idag och lite annat smått och gott. Så nu har jag alltså sminkat mig för att sedan när jag kommer hem tvätta bort det och lägga på ett nytt lager spackel.. Haha! Känns pytte lite onödigt men det är så det brukar vara.

Ett telefonsamtal sedan är jag på fri for!




 

BRUDEN FYLLER FÖR TUSIKEN ÅR!





GRATTIS JESSICUS!!

LUGNA NER DIG LUGNA NER DIG..



Nu kommer snart stressen smygandes! Shit jag har en hel del att göra idag! Vad ska jag ha för topp ikväll, vad ska jag köpa till Jessica, jag måste hinna dit, dit och dit! hojja.. Haha. Det firrar sig. Lugn bara. Även fast jag fortfarande ligger i sängen, shit! Hoh. Ska bli galet kul och härligt att få dansa ikväll dock OCH IMORGON! he he. Vi får se vart man hanmnar ikväll tror Lotus står högst upp på listan men imorgon är det i vart fall Lotus som gäller.

Nu ska jag strax göra mig klar för en sväng isi stan! Haha! Älskar "norrländsk stavning"!





KLART





"ser ingenting" haha!
Hamsterkinder, check! Haha!!!!



Ha ha Luleå 4-1 mot Modo.. Foppa loppa kan slänga sig i väggen med sitt modogäng! Men lite synd är det om honom. Jag hörde av en som satt bakom mig, det är ju bara att slå lite lätt på Foppas revben så är han ute. Jag tänkte bara dumjäkel, det finns en gräns när det gäller alt och det gäller verkligen sporten! Ja ja det var en GALET bra match i vilket fall som helst.

Har vart två svängar till Luleå idag, först med Brallan+syster nr1 för lite shopping och sedan när jag kom hem så var det bara att sätta sig i våran bil och köra en sväng till. Härligt.. Haha!

Nu ska jag krypa ner strax efter en härlig ansiktsmask, BEHÖVS!.. Nattinatti




LULEÅ MED MY GÄRLS








En sväng till Luleå nu innan helgen.. Perfa!!



MITT I NATTEN/TIDIGT PÅ MORGONEN







Alltid lika mysigt att ligga vaken den här tiden och se Dawson's Creek.. Vem fasen är det som bestämt att dom ska sända de underbara programet den här tiden på natten/morgonen?! Ja ja mysigt har jag i alla fulla fall, som alltid!



"God morgon"


TRÄÄÄJNING





Ohh så vacker.. Haha



Min BRUR! haha!


Nu är det läggdags efter dusch. Imorgon bär det iväg till Luleå med Bralls eller de andra gänget, vi ser ju vem som hinner först tjejer?!.. Hahahahaaa!

Sov gott!


SVULLOT REDO FÖR TRÄNING! HAHA






Efter att ha tryckt i mig en fet cupkake är det dags för lite träning med lillebror.. Weei!


LALALA...UNDERBART




Så här ska lillebror se ut på vagnen (i träningskläder) haha han sa faktiskt, nejj, ta inte kort när jag har träningskläder på mig.. Haha


Belloshka var minst lika glad!




Lyckliga ungar! Jag kommer sååå ihåg den dagen man fick hem sin galet fula mössa.. Haha men det var underbart!
Nu har jag precis kommit hem från mysfikatimmen på stan. Nu har vi allt planerat för älskade Jessica i helgen i vart fall. Det blir middag på Bränna på fredagen och sedan utgång på Lotus och lördagen blir Loutsutgång nr2.. Hehe. Ja ja det är ju inte varje dag man kör på en två dagars. Men nu när det är födelsedag så tycker jag att man får det. Håller mig väl kanske lite lugn på fredagen.. Vi får väl an se. Trevligt blir det hur vi än gör!




MYROR I BRALLAN










På med kläder och ut på en HÄRLIG promenad, ofta jag kunde hålla mig.. Haha! Fasen jag ryser i hela kroppen av tanken på att bara sitta hemma en HEL DAG! haha!

Nu ska jag röra på fläske mot Opalen för att möta upp Jessicus och gänget först!


Ha en superbra dag!






VECKORNA BARA SPRINGER FRAM!




God onsdag!

Idag ska jag nog bara vara hemma hela dagen och städa, tvätta och allt som behövs. Men som sagt vi får väl se hur det går, det brukar inte funka så bra när jag säger så.. Hehe. Oj nej nu blev jag rastlös här! Det kommer säkert gå superbra att stanna hemma och ta det lugnt idag! haha! Ja ja nu ska jag slå igång lite musik så jag kan röra mig lite. Härligt!




LOVE THE DANCEFLOORE








Då är fikahänget slut.. Hojja vad man blir länge när man sätter sig där. Tror att vi satt närmare 3 timmar. Men det är mysigt! Sedan efter "fikat" kom mami och plockade upp mig så gick vi och kollarde på lite kläder. Hittade ett plagg till helgen. Weeei!  Sedan har jag faktiskt inte hunnit göra så mycke eftersom att jag just klampande in genom dörren här.. Haha. Men planen nu är i vart fall att Trycka in lite kläder i tvättet, slut i garderoben. Hehe.
Sedan ska jag hoppa in i duschen.

Hojja vad danssugen jag blev nu! Det blir jag i och för sig alltid när jag har vart och kollat i klädaffärer, dansar mig alltid fram bland alla underbara plagg (himelriket) Plus att jag inte kan stå still när jag hör musik.
Det går verkligen inte! Så längtar tills jag får stå på dansgolvet i helgen! Underbart!
Är verkligen inget proffs på att dansa men det är fruktansvärt kul och härligt!


NATTPLAGG





Nu ska det fikas mitt i staden!

Ha en underbar dag!

TO BI ÅR NOT TO BI?! HAHA





Snygglillebror! (vår lilla uggla) haha!


Hojja kan man nattuggla mer än vad jag gör.. Man börjar väl bli gammal.. Haha. Mormor omnar ju 8 och vaknar 3 varje natt. haha! Hojja så jag har blivit stämplad på foten i helgen känner jag.. Haha. Så kan det gå när inte haspen är på!

Snart uppstigning.. Haha.. Det var gode osammanhängade detta.. Kul!


TROR BRÄÄÄLS DYRKAR BLÅTT




Haha snacka om att Brallan matcha rubbet!


Hemma! Hojja jag är en rastlös människa! Nu känner jag att jag och Brallan måste ta vårt pick och pack och åka iväg snart mot varmare trakter.. Men det är inte så länge kvar och sedan när vi kommer tillbaka så är det VÅR! Härligt! Nu ska jag gå in i lillebrors rum och surra på som vanligt.. Dom klarar sig inte utan mig.. Haha. Sedan är det bums ner i sängen. Men först det viktigaste av allt om kvällen, "läsa" bloggar.

Sov underbart extremt gott!

LULEÅ FÖRST







Sandstorm rimgde just och sa att jag skulle haka med till Luleå så så blir det

Ha en superbra dag!

NY DAG NYA TAG

Måndag.. Idag blir det en härlig dag. En sväng på stan och sedan blir det kanske at åka vidare Med Sandström till Luleå. Vi får se hur det blir. Jag känner nu hur rastlösheten börjar smyga sig på.. Haha.

Jag ska snart hoppa in i duschen och stå läääng läng under strålen och sedan är det på med make
Först ska jag äta upp min frulle/lunch. Baby carrots söta och goda. Det här måste vara ett av de tråkigaste ingäll jag någonsin skrivit.. Ha ha.