VALBORG

Kom precis hem från en sväng på stan.. Ny kväll nya kläder eller hur ska man säga?!;) haha.. Nu har jag alla fall kommit hem fixat lite här hos gumms.
Då är det att hoppa in i duschen och sedan fixa maken och klä sig som återstår.. Ikväll blir det mysmiddag med gummsan och sedan vet jag faktiskt inte vad Ida har planerat att vi ska hitta på. Men kul blir det nog i vart fall..

Ha en riktigt fin Dag/kväll! Kram

HOS GUMMS

Kom hem för några timmar sedan. Sedan dess har jag hunnit åka och handla på coop, hjälpt Ida med att städa ur hennes garderob och sedan har vi hunnit ta det lugnt och druckit ett glas vin.. Härliga tider.. Haha! Nu ska jag gå och ta mig lite kalvsylta, ja precis jag älskar kalvsylta de kan man inte tro va? haha! Så nu är det i alla fall dags för det..

Imorgon blir det kul med Ida och Emelie!!

Ha en mysig kväll!! Kram

MYS PÅ BUSSEN

Nu sitter jag på bussen hör och det vra faktiskt riktigt mysigt om jag ska vara ärlig, det var ju tur de.. hehe. Ikväll blir det nog att mysa framför tvn och snacka en HELDEL med gummsan om allt som hänt dom tre dagarna jag vart borta.. HAHA! ikväll ska jag nog köpa mig lite suchi och kanske en B&J.. Gott! love it!

Nu ska jag surra i telefon lite. hehe!

Ha en superfin dag!

HOMESWEETHOME

Hemfärd idag.. Härligt! hehe då får man träffa gummsi och alla igen. Bussen går först till Umeå klockan 07.55 - 1420. Från Umeå - luleå 14.20 - 18.25. Luleå - Boden 18.40, sedan rakavägen hem till Idis..
Men det är en riktigt lång bussresa kan man ju säga även fast jag gillar att åka buss så kan jag tycka att den är lite dryg.. Men men jag har ju med mig min kära dator och min älskade mobil så det ska nog gå ganksa så bra.. hehe

Ha en fin dag!

FRÅN ETT STÄLLE TILL ETT ANNAT

Imorgon är jag alltså i Boden igen och då ska jag nämligen flytta in hos, min lilla Ida och bo där några dagar medans jag ändå har en packad väska och allt.. hehe! mysigt värre!

Kram ♥

GANSKA SÅ IRRITERAD!

Ja, då var man på väg hem igen och irriterad är jag som jag vet inte vad.. Ja ja men imorgon är jag i alla fall tillbaka i Boden igen.. Kul att träffa gummsan igen även fast det bara gått typ tre dagar.. haha!
Ser dock inte fram emot en 10 timmar lång busstur men vad gör man inte..

Just nu sitter jag här i telefon med min käraste kusin Vanessa.. Skrattar ihjäl oss som vanligt.. Alanya snart gummsan!!!! weei! Längtar..

Ha en fin dag! ♥

KYLA OCH REGN

God morgon alla pigga och glada!

Vaknade för inte allt för länge sedan, när ..... trippade iväg till jobbet. Ska aldelens strax hoppa in i duschen och efter det hoppas jag att det har kommit upp så att man kan se ett nytt avsnitt av the hills! hehe.. I love!
Hade hemskt gärna velat ta en promenix idag, fast vädret är dock inte det vackraste plus att jag inte riktigt vet hur man hittar ut och sedan hur man hittar tillbaka hit till lägenheten. Tjejen med väsldens dåligaste lokalsinne, det är jag de haha. Men jag ska i vart fall börja med en dusch strax och sedan får vi se vad man hittar på.

Ha det riktigt bra! Kram





Regn gillar vi inte! 5 grader ute

ÖSTERSUNDDAG1

God morgon!

Eller för mig var det god morgon för ett bra tag sedan.. hehe. Första dagen i Östersund, känns riktigt bra faktiskt, längtar inte hem än men jag saknar faktiskt redan Ida efter som att man van att umgås med henne varje dag. Men de ska nog gå bra. Jag bor i en supermysig lägenhet med en super mysig person. hihi! kan det bli bättre än så. Tur kallas det!

Idag tror jag inte att det kommer ske allt för mycke, har precis städat undan lite efter mig här i lägenheten och väntar nu på att ..... ska komma hem så ska vi fara och handla och kolla hur det ser ut i härliga östersund.. mysigt!
Sedan ska det lagas god mat och och bara prata en massa skit.. hehe. Nu ska jag hitta på något så att tiden går fort tills då .... kommer hem..


Ha en superfin dag, peace!





BUSSRESAN

Nu itter jag på Bussen här och äe på väg mot xxx  hehe! Ska bli superkul.. Annars håller jag bara på att avlida här, måste vara minst 30 plus här inne i bussen plus att den e fullproppad, usch det e inte kul.. Men men det är ju BARA 5 timmar kvar.. Blä! haha.. Nu ska jag försöka sova eller någonting, kan bli riktigt svårt men ett försök. Imorgon kommer jag med lite bilder.. Hehe

Ha en superfin dag!

10 TIMMAR PÅ BUSS, INTE KUL!

Nu ä det snart dags att åke mot östersund.. Ser verkligen inte fram emot den extremt långa bussturen, 10 timmar på en buss låter verkligen inte lockande. Ja ja det ska blir en kul resa det här i alla fall.. hehe..

Ha en härligt söndag!

PACKATOCHKLART

Nu är det bara att göra sig iordning här.. Ska snart börja röra mig mot Malin..

Jag har som tur var packat klart nu i alla fall. Men nu är det bara att hoppa in i duschen och sedan börja göra sig iordning för utgång IGEN.. Haha. Men dettta får dock bli en nykter utgång men det går ju också.. Nä nu är det dusch sedan är det på med maken som gäller.. Haha! 

Ha en superfin kväll för det ska jag ha!




Här hade jag kommit halvvägs i mitt packande! hehe

GÅRDAGEN

Jaha då missade man bussen idag.. Det var ju typiskt! Men det får bli att hoppa på första bussen till östersund imorgon istället..

Gårdagen var mycket trevlig, var riktigt härligt med bowligt, god mat och en massa folk man inte alls kände men de var ju ingen fara.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska sätta på mig för kläder, ska iväg till Ida och hämta lite grejer..

ha en fin dag! Lite bilder nåste ju läggas upp också.. hehe






Haha! Så kan man ju kanske inte se ut!;D


Ida var superfin!


Mycket god mat

STRESSED

God morgon!


Då var det dags. Idag har jag extremt mycket att tänka på! Först ska jag till stan och köpa mig lite grejer och sen ska jag trippa till Ida för att börja göra oss i ordning för 40- års festen! weei!
Ska bli riktigt kul med bowling och middag.. Så de kommer det komma bilder på, på söndag eller kanske måndag eftersom att jag har mycket att göra nu och eftersom att det blir en heldags resande för mig på lördag sen.
Mm, jag får lite panik nu när jag tänker på hur mycket som är ogjort.. Usch! Men nu ska jag snabba mig här så att jag hinner göra allt..

Ha en fin dag!! ♥ Kram

KVÄLLSBLOGG

Nu var det dags för lite kvällsblogg här.. Jag ska precis till att börja packa efter som att man åker till Östersund på lördag morgon;) hehe.. KUL! och efter som att jag ska på fest imorgon så känner jag mig sen när det gäller att tvätta kläder och packa, men nu! Åker på lördag klockan 11.50 från luleå..  Allt ska typ vara klart ikväll/inatt! Så nu ska jag sätta igång här, Har satt på mig myskläder så nu är jag redo!..

Nattinatti på er!




Nu är det dags!

DAGENS KÖP




 Köpt på Lindex idag: 150:-
Som hittat!

ILOVELINDEX

Nu är det dags. Snart kommer Ida och hämtar mig för at ta en titt inne i stan. Har kollat in en väska som jag är väldigt sugen på. Hehe! Men nu ska jag börja bege mig här

Ha en fin dag! ♥




Fick bli en liten Fläta i håret.. Hehe!

Torsdag 23 april

God morgon!

Då var det en ny dag. Gud så fort tiden går det var ju just helg och nu e det snart helg igen.. Läskigt! Längtar till helgen, då händer det alltid något kul.. hehe.

 Idag kommer mig dag se ut följande

1. Hem Från Ida
2. Tvätta MASSA kläder
3. Handla på coop och Lindex
4. Beställa en tågbiljett
5. Ta en långpromenad
6. Tillbaka till Ida

Sedan ska jag ta det lilla lugna.. Haha!
Ha en bra dag!

Onsdag=Luleå

Idag blir det en sväng till Luleå med kära Mallan.. Ska bli kul att kika runt lite där, det finns ju en aning mer kläder där än här i Boden.. Hehe. Idag skiner även solen för fulla muggar, så fruktansvärt härligt! Man blir ju så glad. Så nu är det fram med sina sunglasses! Weei!!




 
Solglasögon från Gina
Min härliga kofta från Monki

HOMESWEETHOME

Då var man hemma igen.. Hoh! Skönt. Men det var riktigt mysigt att ta hand om lille Jimmy ♥
Men nu är det i alla fall bara att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning.. Haha! Jag är lite efter idag,kan man ju säga.. Sen ska jag kanske ta en tur på stan och kolla in på Lindex kanske.. Hehe!

Ha en fin dag!

Tisdag 21 april

God morgon!

Idag var jag uppe med tuppen, eller långt innan tuppen. Haha! Jag vaknade redan vid 5 tror jag det var och kunde bara inte somna om. Det var lite irriterande kan jag ju säga!
Men nu är jag i alla fall redo för den här dagen. Idag ska jag nämligen följa med Ida när hon ska sitta barnvakt.. Trevligt.. Tror att det komemr bli kul.. Så nu är det bara på med myskläderna och iväg mot vändträsk..

Ha en fin dag. verkar bli fint väder idag, så idag är vi glad!  ♥


Helt jätte sliten ser jag ändå inte ut.
För att ha somnat 00.30, vaknat  05.00..

Måndag 20 april

Då var det Måndag igen! och snart fredag.. Haha! Nä nu ska vi inte vara såna.. Idag kommer det inte hända allt för mycket. Jag ska börja med att ta en promenad till min tokiga mormor. Hon är så söt min lilla mormor! haha.. Och sen efter jag vart där ska jag försätta promenerandet tills Ida kommer hem så får vi väl se vad vi hittar på för bus. Mohohaha! Ja, just nu "bor" Ida hemma hos mig tills hon fått sin lägenhet fixad. Kul!

Men nu ska jag i alla fall börja röra på mig här. Hoppas att det blir varmare idag än igår!
Ha en fin dag! Kram





Min söta topp som mor min kom hem med här om dagen..
Från Lindex så klart! 
Min mamma är underbar! ♥

ILOVESHOPPING

Gårdagens shopping i Luleå blev. En Mörkbrun/vinröd härlig penkjol från Monki, en stickad härlig kofta från monki, vita tunikan från gina som jag har på mig i det förra inlägget, två rosa nagellack, en topp från gina och ett par örhängen från gina.. Super nöjd är vad jag är! Shoppa och var glad! hehe
Men nu tror jag i alla fall att jag är belåten i några veckor/dagar.

Ha en fin dag och kväll!

GÅRDAGEN I ÖVERSTBYN

Igår var det 40-års fest för Camilla, Emelie Perssons mamms. Det var riktigt trevligt och det hände en hel del saken den kvällen kan jag ju bara säga kul saken och knasiga saken. Haha!

Blev att natta över hos min kära papps i Gunnarsbyn och sen så åkte jag hem vid 12 tiden idag. Så nu befinner jag mig i alla fall hemma i Boden.. Skönt. Idag har jag bara tänkt slappa och kanske ta en promenad lite senare på dagen men det blir nog inga hastiga rörelser i alla fall. haha!




Lilla söta trevliga Moa och Idis



SötEmelie



BOWLINGPROFFSET

Då vart det lite shopping idag också. Kul! Idag fick det blir en söt kjol från åhlens, en body, en klänning och ett skärp och sen så köpte jag även en lite present till Idas mamms som ska ha 40-års fest nästa helg.
Då blir det moonlight bowling.. Weei! Proffset Maya. haha! Kanske inte.
Sist jag spelade så råkade klotet fara baklänges, dit vart alla satt. Men det tror och hoppas jag inte kommer hända den här gången.. Haha!



 Myyyyspyyys med moonlight bowling!



Ha en trevlig fredagkväll! ♥

READY SET GO!

Nu kommer jag (klänning på Lindex)! haha!


 Ser lite förvånad ut. Men så var inte fallet. haha!

KULIGT

God morgon!


Vaknade typ 8 idag. hehe. Efter det har man hunnit äta frukost och sett one tree hill. Nu återstår att hoppa in i duschen sen springa iväg till Ida och sen ska jag på stan en sväng och kanske shoppa litegranna. hehe! Älskar! Kul dag.

LITETORSDAGSSHOPPING

Idag blev det två gobitar som fick förja med mig hem.. Weei!





Härliga gladiator skor
Kommer tyvärr inte ihåg vad skoaffären hette


Tuff kuvertväska från gina

MONSTERBIO

Då var man hemma igen. Bion var extremt rolig. Monsters vs aliens såg vi. Jag tror att jag och min lillebror skrattade högst i hela salongen.. Haha! Han med pyttelite shopping innan också. härligt!



 Lillebror på bio!

BIOMED MIN LILLE PLUTT

Nu är det dags för en Luleåsväng för mig! Till att börja med ska jag hämta min lillebror och sen ska vi ta bussen till Luleå, in på en skoaffär och sedan skynda oss och boka platser för att sedan kl. 16.25 gå på bio. Ska bli så himla mysigt. Haha ni ska se hur det ser ut när jag går på bio med min lillebror, han sitter och gapar så sitter jag och matar honom med snacks och läsk. haha! Han är nog lite bortskämd skulle jag vilja säga. Inte bra. Nu ska jag sätta fart här så att jag hinner köpa dom härliga skorna. Visar sen hur snygga dom är!


Ha en superfin dag!

IT´STIME

Nu är det verkligen dags för  min dagliga promenad. Jag har vart så fruktansvärt lat nu hela påsken och efter och allt så nu är det dags att sätta igång! Promenera-mera!.. JA, då kör vi! haha




 Promenad outfiten
 Ser inte så kry ut idag.. Men men det blir nog bra! ♥

BODEN=OKEJ

Lycklig även idag! hehe. Idag har jag ätit en underbar middag hos lilla Ida och väntar nu på att maten ska sjunka så att man kan ta en härlig kvällspromenad.. Mysigt!
Det är så härligt nu när solen har börjat titta fram på kvällarna! Imorgon blir det troligt vis en tur till luleå för att köpa mig ett par gladiator till.. hehe. Dom får ni kanske se här imorgon.




Supergod kycklinggryta.
Ni kanske förstår varför man måste ta en kvällspromenad. haha!




Mysigt!
Detta var dock innan solen började lysa över stade;D

 

LOVEIT

Kan man vara lyckligare! Har precis ätit middag hos Ida.. Mysigt!
Nu blir det en promenad ute i det härliga och sen ikväll blir det filmkväll med Shen och Bella..

Ha en fruktansvärt fin kväll!♥

SOMMAROCHSOL

idag ska här solas! Vilket sommarväder alltså! Jag ska börja med att klä mig och efter det ska jag börja promenera hem. Jag är så glad och lycklig just nu så att jag inte ens kan skriva. haha!

Ha bara en fin dag, bränn er inte!;) hehe

MYPYS HOS IDIS

Nu sitter jag här framför tvn hos Idis och dricker ett glas vin och tuggar på lite marabou choklad. hihi.. Supermysigt och trevligt! Snart ska vi ta och få oss lite friskluft. en snabbispromenad blir det. Älskar att promenera!

Ha en trvlig kväll! Kram

PAGLA NEXT

Nu är det dags för mitt första paglabesök i år.. Mysigt!
Ska bara klä mig nu och sedan är det pagla next! Weei.. hehe

090412

Idag vaknade jag till min förvånan redan klockan 10.00 och det är ganska tidigt med tanke på att man inte var hemma förän ca 04 . Igår var det mycket trevligt, hos Sandra i alla fall.
Nu har jag verkligen fått det bevisat för mig att det inte är kul att gå ut allt för ofta. Det blir som inget speciellt när man går ut om man gör det typ varje helg, speciellt när man bor i lilla Boden och är ute på samma krog vart det är samma människor varje gång. Nä nu har jag VARKLIGEN bestämt mig för att ta det lite lugnt på den fronten. Nästa krogbesök får vänta ett bra tag. 

Åh det är så härligt när man tittar ut och ser hur all snö smälter bort.. Man blir så glad! Snart kan man börja jogga noch strosa runt i bikini hela dagarna.. SUPER! Längtar så.
Man blir sååå sotis när man hör hur varmt det redan har börjat bli i Stockholm. Jag börjar nästan fundera på om jag kanske skulle ta och göra ett litet besök där nu medans det är så tråkigt här.
Men sammtidigt så tycker jag om den här tiden på året här. Ja ja vi får se hur det blir med den saken.

Lägger upp lite bilder från igår lite senare!

Ha en fin dag! Massa kramar!

UTGÅNG

Kolla in mina extremt tunga örhängen




Okej?.. hehe


Nu ska jag bara hoppa i min dress
Sen drar jag! hehe

Ha en supertrevlig kväll! ♥

PÅSKMYS

Är det inte mysigt med påsk?! Imorgon ska vi först ha en mysig påskmiddag här hemma med grillat och potatisgratäng och sen ska jag göra mig i ordning för att kila vidare till Sandra. Imorgon är det alltså utgång för oss.. Kommer bli riktigt kul känner jag på mig.. Har man Sandra med så blir det alltid kul! haha

Hoppas att ni får en minst lika mysig påsk! ♥

TRAININGNUUU

Nu är det dags för lite training! NU JÄMANSH! Blir att stå lite på min OrbiTrac och sen blir det lite små övningar. Känner mig pepp!

Ha en fin dag!

LAST SATURDAY

Min kamera är äntligen tillbaka så nu blir det LITE bilder från förra helgen..

Enjoy..



Petra kör på den härligaste pose! ;D



Malin med dom snygga naglarna







Elin med den somrigaste,
härligaste korallfärgade klänningen!

ONYTTIGARE ÄN ONYTTIGAST

Nu sitter jag här i byn, haha! och har precis tryckt i mig massa oliver och en liten snutt spiralkorv. haha! Det här är nog den mest onyttiga "HELG" på länge kan jag ju säga. Usch! och inte vill man gå ut och gå i det här vädret heller. Ska försöka mig på lite övningar här lite senare. Men det finns ju faktiskt en bra sak med att det snöar som det gör och det är att den nya snön förhoppningsvis kommer ta bort den gamla. SNART HAR VI SOMMAR, weei!.. hehe. Längtar!

Ni får ha en superfin kväll! ♥

GOOGUNNARSTBYN

Idag var det meningen att vi skulle ta en härlig fisketur. Tycker det är så mysigt med fiske och grillning ute i naturen. Men tropr ni att min far och lillebror väcker mig!? Dom kläcker ur sig, det går inte att väcka henne så det är ingen ide. Usch v ad jag är arg över det nu! Ja ja nu ska jag sätta på mit musik och sen ska jag äta lite "frukost.
Goo Gunnarsbyn! haha!  Imorgon är det hemfärd och då blir det fortsättning av mina härliga promenader. Härligt!

Ha en superhärlig dag!

GOINGAWAY

God morgon!

Idag ser min dag ut på det viset att jag ska åka till Elin och hämta min väska som aldrig blev av igår, på stan och köpa ett par örhängen, hem och packa och sedan så är det raka vägen till min far som befinner sig (bor) i Gunnarsbyn. Myspys! haha. Så från onsdag till fredag kommer jag vara i Gunnarsbyn.. Det ska jag nog klara av.. hehe.
Nä men visst är det mysigt där, men man vill inte vara där för länge då kan man få lite panik över att det är för lugnt. På sommaren är det dock jätte härligt att vara där.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka iväg

Ha en superfin dag!

VÄSKLÖS

Idag ska jag tvätta i stort sett ALLA mina kläder och sen ska jag åka en sväng till Elin och hämta min väska. Sedan ta mig en härlig dusch. Härligt! Det är så tråkigt att vara sjuk, man blir så himla negativ och sen blir det inte bättre när man måste ligga i sängen för att bli frisk heller. Ja ja men det ska väl ha blivit bättre innan helgen i alla fall.. Hoppas jag! hehe.

Ha det fint!

TISDAG

Jaha då har man helt plötsligt bestämt sig för ännu en utgång, kanske en nyckter sådan den här gången. Hehe. Vi får väl se men ut ska jag i alla fall nu när det är påsk och allt.. hehe.
Eller om jag hittar ett par snygga örhängen jag kan köpa.. Men det tror jag inte ska vara allt för svårt.
Jag tycker man kan få i stort sett vad som helst att se snyggt ut ifall man ser självsäker ut och matchar det bra. ALLT FUNKAR! Har man en tråkig svart klänning/topp kan man matcha med snygga accesoarer, skor, kanske snyggt midjeskärp eller extremt och snyggt smink. Det gäller bara att våga! Det kör i vart fall alltid jag på.


Ha en superfin dag ute i det vackra vårvädret! ♥

MÅNDAG



Söt topp från Gina
Hängde med mig hem från Stockholm

VÅRLJUVAVÅR

Nu är det upp och hoppa för min del! Nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem från Ida. Så nu tänkte jag "börja dagen" med en härlig promenad. Det är ett måste mig. Så nu tänker jag klä på mig och sedan ska jag börja promenera, ska även försöka få med mig Ida på en promenad, vi får väl se hur det går med den saken.
Den här tiden på året tycker jag är så fruktansvärt härlig, även fast jag gillar sommaren mest! Skulle kunna vara ute hela dagarna. Härligt härligt!

Ha en superfin dag

SJUKER

God morgon!

Igår vid 22 tide blev det att åka till Ida. hehe (blev kvar där till idag) Var jätte trevligt, vi kollade på min favoritfilm Dirty dancing och babblade en hel del.

Nu sitter jag har och ser för hemsk ut, har lyckats få en riktigt hemsk förkylning.Tråkigt! Men men nu funderar jag i vart fall på att klä på mig och ta en liten promenad och sedan röra mig hem. Jag säger bara detbörja inte "klä av" bara för att solen skiner, då kommer ni se ut som jag gör idag. Ingen vacker syn.. haha!

Ha en mysig morgon!

MYRORIBRALLAN

Nu tar vi en till promenad. Tror att jag ska kika förbi hos Ida en snabbis, känner att jag inte kan sitta still idag. Sen måste jag försöka ta mig till Elin på något vänster för att hämta mitt kära smink! Men nu ska jag i alla fall ut i det friska. Ikväll får det nog bli att hyra en film och bara mysa.

Ha en mysig kväll!

HOMESWEETHOME

Då var man hemma. Nattade över hos mormor. hehe. varför tar man på sig skor som det inte ens går att ta sig fram i.. Knasig som man är! Ja ja. Det var en okej kväll igår, inte så kul som jag förväntade mig men det kanske var just därför det inte var så galet kul. Var hos Elin först och sedan åkte vi in mot ice.
Hos Elin var det trevligt men när man kom till ice så, var det inte lika kul längre, som vanligt. Så det blev en rätt så tidig kväll för mig igår i alla fall, det var det jag vill komma till. haha!

Idag skiner solen som bara den! och därför tycker jag att det  är dags för en liten promenad i det härliga. Precis nu!. Så ni får ha det så bra! Ska inte bjuda på bilder den här gången. hehe

LOVELOVELOVE

Nu har jag fyndat i Lukeå! Och vad jag fick med mig härliga saker! (Smink). hehe!




Från härliga Too Faced. ÄLSKAR det smink märket!

Läppstifti en gammelgagsrosa ton

Två skimriga ögonskuggor (Blir Sååå perfekt att sota med)
Rosa/svart= Super Nova
Marinblå/vit=Deep Space




Blev även en topp och ett flätat hårband från Monki
Solglasögon från Gina

BRÅDIS

Oj oj oj nu vart det ändrade planer. Haha. Nu ska jag hinna med en sväng till Luleå! Det här kommer bli tight. Haha. Luleå, fixa i ordning, till Ida och sen sist men inte minst till Malin. Hoh!
Vilken tur att jag vaknade klockan 7  idag! haha. Nu ska jag fixa lite och sedan bär det iväg mog Luleå. Weei!
Ha en superfin morgon, lär ju vara hemma igen när det är normalt att vakna på en lördag. haha! 

Kram!

HUR KLARAR MAN SIG UTAN NORRLÄNDS MJÖLK

God morgon!

Ja, jag vet jag är helt galen som är vaken klockan 7 på en lörag. Men jag vaknade med ett ryck av ett extremt mjölksug. Haha! Knasigt. Så nu kan jag inte somna om.. Blir lite irriterad över det. hehe.
Men men nu är jag vaken i vart fall men ligger kvar här i sängen ett litet tag till och lyssnar på lite musik. Härligt så här på morgonen.

Jag känner även av lite förkylining idag. Inte så bra! Men jag håller mig i alla fall till mina planer idag. hehe. Får äta lite starkmat till lunch så blir det nog bra. Är fruktansvärt pepp på utgång kan jag ju säga, och med det menar jag inte att jag är sugen på att dricka utan det är dansa jag vill! haha! och så var det med den saken! hehe

Nu ska jag nog hoppa in i duschen snart, skippar promenaden och gör lite träning här hemma istället,  ser lite kallt ut när man kikar ut genom fönstret. Hoppas på bättre väder. Ha en superfin dag!

SOVDAGS

Då var man hemma igen. Det blev ingen luleåresa. Men det blev istället att promenera till Ida och hjälpa henne fixa hårt hennes. Så ikväll ser ni henne ute på krogen med "min" frilla. hehe! Efter att jag hade vart där så promenerade jag, eller jag tog massa omvågar hem för att det skulle bli lite längre. Haha! Det var lite kyligt ute så ville inte gå allt för långt.
Men jag tror att jag ska försöka hinna ta mig en riktigt härlig och lång promenix imorgon innan jag börjar göra mig iordning, så det gäller att vakna tidigt med andra ord.
Imorgon är det Lördag.. Weei!

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen så att jag kommer mig upp. Natti natti!

ILOVEMAKEUP

MINA favoriter

1. Make up stores underbara täckstift
2. Lancome ögonskugga (Perfekt att sota med) håller hela dagen lång
3. Face ögonskugga i puder form (går även att använda som eyleliner)
4. Maybelline  mascara, förlänger fransarna!
5. Lancome eyeliner (vattenfast) lätt att "tvätta" bort
6. Och sist men inte minst min FAVORIT Juicy tube läppglans (finns i alla färger man kan tänka sig)


090403

Idag är det fredag.. Weei! Fredagar och lördagar det gillar vi! Idag ska jag börja med att försöka få med mig min mor till luleå.. Hehe. Vi får väl se hur det går. Hon lät inte allt för pepp på det men vill hennes enda lilla dotter det så brukar det gå för sig. hehe.

Men jag ska börja med att laga lite mat, singalesisk mat blir det, hett och gott! hehe. Sen promenad. Ha en superb dag! ♥

DANSSUGEN

Kom precis hem från att ha vart en sväng hos Malin. Gud så dans sugna vi är nu! Det var typ det enda vi pratade om, hur mycket vi ska dansa i helgen. Det ska bli riktigt kul! 

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna igen för att börja röra mig mot Ida ska se film och bara prata prata massa strunt ikväll.. Hehe. Mysigt! Hoppas att ni haft en bra dag och att den fortsätter så! ♥

SÖTT

Två såna söta armband blev mina igår.. Finns i olika färger
 
 Från Lindex

FILMKVÄLL

Idag vart det en filmkväll med lilleboro och hans flicka.. Mysigt. The ex hette filmen. Den var ganska så rolig faktiskt men extremt irriterande, mer än så säger jag inte. hehe.

Idag var jag även in på Lindex och hittade mig lite härliga saker, kanske för helgen som nu snart är här.. hehe. Jag ska i vart fall ut med supersöta Malin, vi hade ju så kul sist vi var ut så jag hoppas på en favorit i repris. Kul kul!
 
Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla lite tv och sedan är det tack och god natt. Natti natti.. kram!

UTISOLSKENET




Promenad dags.. Härligt!

090401

God morgon!

Idag har jag vart hemma med lillebror.. Mysigt! Vaknade väldigt sent, för en timme sedan om jag ska vara riktigt ärlig. Hehe. Nu hade jag i vart fall tänkt börja göra i ordning mig för att ta en härlig promenad i det härliga vårvädret, samma vända som jag altid tar den här tiden på året, då solen börjat skina. HÄRLIGT! 

Jag känner mig på topp humör idag. Så nu ska jag klä mig och sedan ska jag bara vänta in mamms här och sedan är jag redo för att ta världens promenad. Man blir så glad när man kollar ut på morgopnen och möts av solsken.
Sen ska vi se ifall att jag kanske senare på dagen hinner titta in på Lindex och Åhlens för LITE shopping. Love it!

Ha en superfin dag! Puss&Kram