PROMENADDAGS

Hittade mig lite grejer jag kan ha på mig i helgen så det får nog bli utgång.. Jag känner bara att jag är extremt sugen på att dansa, det är ju dock inte säkert att man är lika sugen på lördag men det tror jag.
Idag köpte jag mig i vart fall en kjol, imorgon ska jag försöka hitta en topp till det och kanske lite smycken.. hehe. Tror att det kan bli ganska bra. Ja ja nu tror jag att jag ska ta och gå på en liten promenix. Är lite frusen men man får ha på sig kläder efter väder. Ha en fin kväll! ♥

DONE

Då blir det på med vinterkläderna igen, nu när man är tillbaka här i norrland. Nu ska jag ut och ta mig en promenad i det extremt härliga vädret. Sen på stan.. hihi




090331

God morgon!

igår var jag så pigg så det går inte med ord att beskriva, övertrött som bara den. Funderade på att ta en promenad klockan 23 men sen helt plötsligt var det som att någon slog mig i huvudet, minns att jag slog av datorn och sedan måste jag ha slocknat direkt..haha! Men det var skönt att sova ut för en gångs skull.

Idag ska jag tvätta massa kläder, packa upp och sedan ska jag en sväng på stan för att se om det kanske finns något man kan ha på sig i helgen, alltid lika svårt. Hittar jag någonting så blir det i vart fall utgång, hittar jag inget att ha på mig så får det bli en sväng till luleå över helgen istället.

Nu ska jag sätta igång! Ha en superfin dag ute i det härliga vårvädret! ♥

SNÖIGABODEN

Har precis kommit hem nu. Usch vad jag inte vill vara här! Man blev nästan på dåligt humör så fort man såg marken från planet. Men men nu är jag hemma i alla fall och ser i alla fall fram emot helgen som kommer, hoppas på lite partey! hehe.. Men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag sätta igång och städa och tvätta lite kläder här hemma och sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen lång.
Hoppas att jag kanske kan få tag i bilderna från i lördags till ikväll,. hoppas hoppas! då lägger jag in dom här direkt. Ska ni få se hur kul det var, det syns verkligen på korten..
Nu kom mor min in med lite smörgåstårta här, mmm! nu ska jag njuta av den.. Ha en bra kväll.. Kram

LÖRDAGEN

Ja, då var jag tillbaka.. hehe. Jag har haft sååå mycket att göra inför festen att jag inte har haft någon tid över för något annat. Men nu! Festen var superkul. Det började komma folk vid 5 tiden, jag tror att det kom ca 60 personer mycke singaleser, men det var riktigt kul. Härligt med singales fester. 
Det var ganska kul, när vi skulle sjunga för födelsedagsbarnet så tog vi det på tre olika språk och varje sång två gånger så det blev en hel del sång. Lite senare på kvällen åkte jag, kuin Alex och Alex kompis Peter iväg på krogen. Dansade under hela krogbesöket som vanligt.. KUL! Sedan efter krogbesöket så åkte vi tillbaka hem och fortsatte fira morbror. Jag tror att dom sista åkte hem vid 6 eller 7 på morgonen.
Men det var riktigt härligt att få gå och lägga sig sen efter att ha fixat i ordning allt inför festen. Härligt att sova!;) hehe. Ojojoj vad man fick höra dagen efter om att man blev lite på fyllan, om jag känner singaleser rätt så kommer detta få följa med mig in i graven.. Haha! Men men vad ska man göra åt saken, vissa saker behöver man bara göra ibland helt enkelt. hehe


Idag är det i vart fall Måndag vilket betyder hemfärd för oss från norra sverige. Inte kul alls! Nu ska jag sätta mig och fortsätta packa här. Det är alltid så himla kul när man ska packa för att man ska åka någon stans men så fort man ska hem så är det så fruktansvärt tråkigt!. Men men.
Imorgon kommer det finnas bilder från i lördags i alla fall, om jag fått tag i dom. Ha en bra dag! Vi ses i norrland! hehe

SÖRGÅSTÅRTATONIGHT

Tårtan var superb! nu blir det nog att fixa i ordning allt för festen på löradag, kommer en hel del folk! Men jag känner att jag borde röra på efter den här dagen.
På morgonen vakande jjag typ vid elva tiden och efter det så blev det frulle och sen åkte vi iväg till morbror, vart vi åt lunch och sen hem för middag.. Haha! Så har i stort sett min dag sett ut, heeeemsk! jag vet!. Ja ja men ibland får man faktiskt frossa lite granna. hehe.. Jag tror att det får bli några övningar innan sängdags.
nu ska jag gå och kolla om det behövs någon hjälp i köket. ni vet singalesisk fest, it´s all about the food.. haha! Men härliga är dom! Hoppas att ni haft en bra dag och att kvällen fortsätter på samma sätt! Kram

UTIFRISKLUFTEN


TORSDAG

SMÖRGÅSTÅRTOR

WATCH THIS! Kolla in våra masterpieces! haha


 Är dom inte bedårande?! haha.
AV: Maya, moster och Elaine ;D

IWOULDLIKE!

Gladiator super hett även i sommar! ♥


 http://shop.hm.com

Och ett par superduper snygga och härliga rosa mocka pumps som också finns på H&M.
Men verkar dom inte säljas på nätet längre.
Men jag vet dock att dom finns i butik. Super snygga, kolla in på ditt närmsta HM.

TIPSOMTÄVLING

Måste bara tipsa lite om en härlig tävling som nu finns på http://therezz.blogg.se . Vinn ett härligt nitarmband genom att bara kommentera.. Supersnyggt! Lycka till!


 Detta nitarmbandet kan du vinna med bara en kommentar! go fore it!

GICKSOMJAGHOPPATSPÅ

Nu äe jag hemma från bilturen och den gick bra, hoh! Usch det var ju riktigt kyligt ute idag. När man kollade ut på morgonen så var det strålande solsken så jag klädde mig ju efter det så dum som jag var. haha! 
Nu ska jag koka oss en kopp et och sedan ska vi mysa med en film-kväll, Beck blir det igen.. hehe. Älskar Beck! Hoppas att ni haft det bra och ha en fortsatt trevlig kväll..  varma Kramar!

TUESDAYINLOVLEYSTOCKHOLM

Ojojoj idag ska jag köra bil för första gången i Stocholm, somtur var så blir det inte ända in i själva stan.. hoh!  Just nu så sitter jag här med Elaine och pratar lite hemlisar.. Hihi I väntan på att moster ska komma hem så att vi kan börja bege oss. Sen vet jag inte riktigt hur resten av dagen kommer se ut men jag tror att det kommer vara ganska så lugnt.
Ikväll blir det i vart fall att se Beck, såg det i förrgår och har man sett en Beck så blir det ju oftast så att man måste se resten också.. hehe, till och med mormor och moster blev helt såld i Beck så nu ska vi i alla fall se en Beck ikväll och säkert imorgon kväll också och resten av tiden vi är kvar här också.. Haha! Goooo Beck! hehe.

Åhh nu stter jag här uppe på övervåningen i soffan, vårsolen lyser in och det är så varmt och härligt! Myspys!
Näää, nu är det dags att finslipa lite och sen är det dags att åka in till stan.. Ha en superfin dag ute i det oerhört fina vårvädret! ♥


 Härlig vårbild med solen som skiner in genom fönstret

MYSMEDFILM

Ja, det blev lite shopping idag i alla fall.. Hihi! Härligt härligt! Man blir ju som så glad när man har hittat sig något nytt fint. Tyvärr.. hehe.

Nu sitterjag här med lilla sjuka Elaine, vi har just sett en film, Good Luck Chuck blev det. Har sett den förr men det var ett bra tag sen, den är ju faktiskt ganska så skum skulle jag vilja säga sammtidigt som det är ganska så rolig.

Jag har fortfarande inte hunnit träffa Sabina och kommer nog tyvärr inte hinna göra det nu när jag är här den här gången.. TRÅKIGT! Men jag lär ju vara tillbaka snart igen.. Hehe! om jag känner mig själv.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitt på men jag tror att jag skulle behövt träna lite granna faktiskt, har vart riktigt lat nu, aldelens för länge! inte bra.. Så nu är det dags. Hoppas att ni haft en bra dag och att den fortsätter i på samma vis!

villhatoday!

NICE!


 Sitter alltid fint med en blå-rutig skjorta.
 Från http://nelly.com

MÅNDAG I STOCKHOLM

God dagens!

Idag ska jag åka in till stan en sväng och sedan kanske det blir att åka till Sabina, saknar henne så. Från att ha umgåts med henne varje dag till kasnke en gång var tredje månad känns inge vidare:( Men nu hoppas jag i alla fall att vi hinner träffas innan jag säger bye Stockholm igen. Men jag ska i alla fall börja med en sväng på stan och sen får vi se vad som händer.. Trevligt! Ha det super! Kram


Idag ser ho Maya ut på detta viset

HÄRLIG UTGÅNG FÖRRA HELGEN

Här har vi några bilder som jag lånat av Maria eftersom att jag inte hade någon kamera med mig förra helgen.
Men kul som attan hade kan jag ju säga!





Jag och superbuper söta Maria




Söta Sandra!
Hade gjort illa sig riktigt mycket men märktes då verkligen inte!
Är inte det vad man kan kallar partypingla!?




Glada och härliga Malin som jag inte träffat på ett riktigt bra tag.
Hoppas att det inte tar lika länge den här gången gumman!:)

KÄRLEKPÅFÖTTERNA

                      
Jag har själv blivit het kär i dom svrta längst ner till höger.
Men skulle helst av allt, om jag fick välja haft alla fyra i min skohylla!
                       
             
  

 Dom två översta kommer från http://topshop.com
Dom två nedersta kommer från
http://nelly.com
Så sätt igång och klicka hem!;)

LÖRDAG

God morgon!

Vad blir det av den här dagen? Jag tror att den kommer så ut så att jag och min kära lillkusin Elaine ska ta en lite promenad och efter det har jag mina små planer på att åka till Vanessa gen, men inget bestämt.Men det är fruktansvärt fint väder idag så jag måste då komma mig ut idag på något vis! Hoppas bara att det inte är lika kallt som det har vart sedan jag kom hit, jag vet inte om det stämmer men jag tycker nästan att det känns kallare här än hemma. Men det är i alla fall skönt att man slipper slasket! hehe.

Nu ska jag börja göra i ordning mig lite granna.. Först ska jag bara lysna lite på dom hohär härliga tjejerna på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=DeXgQko708I&feature=related så jäkla duktiga! kolla in dom! Ha en superb dag! Puss

WEEI

Äntligen är ett par gladiator mina! Hade sån fruktansvärd tur alltså.
Till och med snyggare än på bilden
ME LOVE!



http://nelly.com
Finns tyvärr inte kvar

TRÖTTER

Kan man vara tröttare än vad jag är nu?! Näpp.. Det vart i vart fall lite shoppning idag, inte mycke men lite ni får se imorgon. Nu ska jag i vart fall gå och lägga mig.. Skönt! Nattinatti på er! ♥

UT I SOLSKENET NUNUNU

Nu ska jag äntligen snart få ta mig ut i Solskenet! HÄRLIGT! jag tror att jag skippar bussen och tar istället en HÄRLIG promenix i finvädret. Jag har nu väntat sedan 10 på att få komma mig ut.. Haha!
Jag har suttit och sett på det senaste och sista avsnittet av the city. SISTA! tråkigt värre men skit bra var det och längtar
redan tills de kommer nya avsnitt vilket jag tror kommer ta ett bra tag, tyvärr.
Men då börjar ju istället the Hills, men jag vet inte jag tycker som att det är snyggare people i the city och snyggare kläder så jag tror faktiskt att jag röstar på att the city är bäst.
Det är nog bara jag com tycker det dock. Åh jag blev såå irriterad på olivia så jag ville bara skrika rakt ut och sen sammtidigt så vart jag så ledsen och ville bara gråta när whitney pratade med jay. USCH! Älskar the city! Jag rekomenderar att ni ser det om ni inte gjort det och passa på nu medans det inte går så hinner ni tills det börjar igen (http://mtv.com) LOVE IT! Nu ska jag snart dra. Ha det super! Puss

ZEBRAÄRSNYGGT





 Denna supersnygga zebraklänning har jag nu sett lite var stans
och tänker kasnke slå till på den, vi får se.
Ska i vart fall finnas på H&M

MYRORIBRALLAN

Shit nu börjar jag verkligen få myor i brallan! jag vill till stan och det har fortfarande inte kommit hem någon så jag kan ju verkligen inte gå någonstans och snart slutar ju Vanessa och då är det ju som inte någon större ide att åka in. Tragiskt! Jaja.. Jaha, vad ska man hitta på nu då?.. 
Jag får nog helt enkelt kika runt lite här på nätet istället. Vad deppigt det kändes.. Det blir nog bättre när Vanessus kommer hem. Ni lär ju höra mer av mig aldelens strax kan ni ge er på.. Hahaha! Puss 

VILLUT

Nu sitter jag här hos Vanessa och ingen är hemma, jag har ingen nyckel så jag kan inte lämna huset.. Jag vill ut!
Men nu får jag helt enkelt ta och göra det bästa av situationen.
Jag hade tänkt börja med att se twlight om jag fattar hur man gör här för att slå igång det och efter det ska jag göra mig i ordning och hoppas på att någon har hunnit komma hem tills dess. Sen drar jag mig in till stan!
Jag vill bara komma ut i vårvädret nu känner jag.
Jag vet, det är lite tråkigt att läsa min blogg just nu eftersom att jag inte lägger upp så mycket bilder, älskar själv att läsa bloggar som ägs av folk som lägger ut mycke bilder.
Men det är bara lite svårt just nu eftersom att jag inte har med mig min sladd till kameran, men jag lovar er, så fort jag kommer till Norrtälje så ska jag lägga in lite härliga vårbilder från stockholm. Jag tror faktiskt att det blir en sväng till norrtälje imorgon. Lyckades även glömma min laddare till mobilen där.. Mm jag vet, lyckas med det omöjliga och så är det alltid. Nä, nu vill jag ut känner jag! jag skippar nog twiligt och går över till att göra iordning mig med en gång!
Ha en superfin dag. Det är inte allt för vackert väder här i Stockholm idag ser jag så jag hoppas på att ni har det finare;) Kram på er!

NU ÄR DOM MINA!

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här daden.. Haha! Jag trodde i min vilda fantasi att den skulle bli bättre än gårdagen, låter jätte negativ nu jag vet men det började med att jag skulle följa mormor från Norrtälje till Stockholm för att göra ett ärende som tog ca 5 minuter på sin höjd. Bara det känndes ju lite tungt att åka dit för de. Sen efter det skulle vi tillbaka till norrtälje för att lämna mormor och för tt hämta lite kläder till mig. Efter det var det bara att åka tillbaka till Stan igen, tnugt! SEN går jag till H&M för att köpa ett par skor, där får jag köa för skorna i en timme! inte klokt! Men nu har jag dom i alla fall och det var värt det.. Äntligen mina! Super bra att ha bara en dag på stan.

Men nu är det i alla fall lugnt. Ikväll ska jag och Vanessa ha det jätte mysigt och kolla på twlight.. myspys. 

Kolla in dom här gobitarna nedan! Ha en trevlig kväll Kram kram!



There mine!..
Köpte lite grejer till men det får ni se när jag kommer tillbaka till Boden

   
 

SMÄRTTTTTAA

Nu sitter jag här hos en av mina kära kusiner och har extrem mensvärk! Jag får så extremt ont så det går inte med ord att beskriva! Och så blir jag så himla söt sugen när jag får mens också men jag tror att jag ska trippa iväg sen och köpa mig lite candy eller jag måste rättare sagt. Hela den här dagen har bara känts fel.
Det börjar med att jag fixar håret på morgonen som alltid och sen så promenerar jag och mormor iväg.
Då är det ju så klart så att det ska dugga ute så mitt hår blir helt förstört och det är INGEN bra början på en dag och sen ska jag ju så klart få mensverk på det också.. Extrem smärta!.. usch!
Så idag är det ingen bra dag. Men imorgon ska det bli bättre, först ska jag till Stockholm och hjälpa mormor med ett ärende och efter det är jag på fri fot.. hihi.
Sover hos min kära Vanessa och efter det ska jag försöka få tag i Sabinan min och se vad hon har för sig i veckan.. Imorgon ska jag även kolla om det eventuellt finns någon tid för att tatuera mig. Kul! Hoppas hoppas, då kanske ni kan få se en ny tatuering på mig imorgon eller när det kanske har läkt lite. Men hoppas att NI har haft en bra dag i alla fall. Puss! ♥

NORRTÄLJE

Haha jag måste bara få berätta en ganska komisk grej. Just exakt nu sitter jag i Norrtälje, ja jag vet jag skulle åka imorgon men det blev idag istället. Haha! Mamma ringde och frågade, du tror inte att du kanske kan vara klar till klockan 5 idag med att åka? jag bah, what!?
Jag har inte packat, klockan är nu 14.00 och jag har nog inte ett rent plagg! Men ja ja jag får väl ta och åka idag då. Så det var bara raka vägen till kalax, Ida fick köra mig och mormor.
Så nu sitter jag här.. Haha! Men imorgon ska jag skriva lite mer och så kan ni säkert få lite mer bilder och så då också.. Nu ska jag vara trevlig med min släkt här. Men natti natti på er alla! ♥ Puss

SUCHITIME

Nu har jag tyvärr lite brådis här. Jag ska luncha med Ida, blir suchi idag ska även lära Ida att äta det.. hih kan bli en utmaning.. Haha! Vi får se hur det går. Åter kommer lite senare.. Ha en superduper fin dag.. Kram




Maya=pudel-lock haha!

HOMESWEETHOME

Nu är man äntligen hemma igen.. Jag hade en superkul och härlig kväll igår. Den började hos Sandra och sedan gick vi vidare till en annan tjej och där var vi inte allt för länge, men det var trevligt efter det gick vi till ett annats sälle vart vi verkligen inte stannade länge men sedan var det i alla fall dags för ice och det var superkul. Dansade hela kvällen lång! Jag känner bara så att ska man ut så är det för att dansa och inget annat. Jag går verkligen bara ut för att dansa loss sen skiter jag i allt annat.. Hehe! Så är det bara! Men det var så härligt bara för att det var så där lagomt med folk ute, man kunde dansa utan att bli mosad sönder och så, det var super hela kvällen utom när Sandra ramlade innan vi skulle till ice i en stentrapp och slog ryggen extremt hårt, hon har fortfarande riktigt ont stackars lillgumman. Hoppas det blir bättre gumms!! Kram på dig!  efter ice så gick vi hem till Sandra och lagade oss lite pasta och baconsås, inte visste väl jag att Sandra var versta mester kocken! skit gott var det.

Nu är jag i alla fall hemma. Ska bara ta det lugnt och så ska jag tvätta lite kläder efter som att vi drar till Stockholm på tisdag.. Kul! Men lite sugen måste jag säga att jag är på att gå ut, vi har ju världens vackraste väder idag. Men jag känner mig lite lat efter som att jag kanske har sovit i typ 4 kanske 5 timmar¨.. Ja ja nu ska jag bara lata mig och ikväll MÅSTE man ju se gossip girl! det får ni inte missa!;) Ha en superfin dag ute i vårvädret! ♥ 

TONIGHT

Ikväll är det utgång och jag råkar faktiskt redan vara klar.. Haha! Det råkar vara så att min mor också ska ut och¨då ville hon ha lite hjälp med smink och så. Så jag stressade ihjäl mig bara för att hinna med både henne och mig för om jga känner min´mor så är hon inte den lättaste personen att sminka, hon blinkar och blundar för hårt och allt vad man kan tänka sig som en man sninkar absolut inte ska bete sig. Haha! MEN det gick faktiskt bra, så nu sitter jag h'är helt färdig i väntan på att börja promenixa till söta Sandra.. Supper pepp är jag!! PARTEY! Weeeeei! Lägger upp lite bilder imorgon om jag hinner få Sandra att skicka sina som hon kommer ta ikväll eftersom att jag har glömt min kamera hos Ida:/ Men men nu ska jag bara göra en liten finputtsning på mitt smink så ska jag snart börja trippa iväg mot Sandris:D

Ha en superduper härlig kväll. 
And remember, don´t drink and driver!  Puss♥




Black/ white/brown

FREDAGKVÄLL

Fredag kväll. Jag har precis krypit ner under täcket. Min kväll spenderade jag på det viset att jag tröck i mig en hel del BEN & JERRY´S.. I love!! så fruktansvärt gott.
Efter massa gottande så satte jag mig ner och funderade på kläder och smink för imorgon och kom på en super bra utstyrsel. Blir nog bra:) Det var så länge sedan man var ut och tog sig ett glas så vi¨får väl se hur detta ska gå.
Jag tror att nyår var senast jag drack, ett glas vin har jag tatt sedan dess och det var förra fredagen.
Imorgon ska jag i alla fall börja med en trip på "stan" med mor min och efter det ska jag träna litegranna sen ska jag börja göra i ordning mig vid tre tiden..
Sen måste jag prata med min mormor om Stockholm eftersom att vi åker på tisdag och sen kommer vi inte hem förän den 30 mars. Ska bli super kul. Och inte bara det jag ska även på en intervju i Stockholm någon gång under den veckan jag är där.. Jag börjar redan bli lite smått nervös även fast det är ett bra tag kvar.. Haha! Hoppas hoppas! Ja ja me nu ska jag nog lägga mig, börjar bli lite trött..

God natt och sussa sött! ♥

 
 Mmm m! En STOR favorit!

I´MHOME

Nu har jag kommit hem efter en sväng på "stan".. Hittade lite saker som jag kan ha på mig imorgon.. hihi. Och det får även NI se imorgon. hehe..
Kan det inte bara bli lördag nu! eller i och för sig så är det ganska okej med fredagar också och söndagar för då är det ju gossip girl och massa bra på tv, tisdagar är super för då kommer det ett nytt avsnitt av the city.
Men nu är det sista avsnittet som är på tisdag, då tror jag att the hills börjar igen men det är ju också bra så:) älskar alla serierna som gå¨r just nu!! finns nästan alltid någonting att se på. Nu ska jag äta litegranna och se det första avsnittet av the city på mtv. weeei! kan se dom avsnitten om och om igen!.. Bye bye ♥




Hehe.. Gissa på ni;)
Det roliga är att inget i påsen är från vila men jag fick en vilapåse.. Haha

  

HOHOOO






Hihi. We love lego!! ;D

090313

God morgon!

Nu är jag vaken.. Jag ligger och kollar på vaknamed the voice.. härligt program, man blir som glad när man ser på det. Jag ska i vart fall vara hemma med min lilla plutt till lillebror. Han ska på vårdcentralen för att ta en spruta.. aj aj!:( det kommer han inte tycka om. Han har pratat om den hela veckan nu.
Hur gör man? hur känns det? är det som ett myggbett? och allt vad man kan komma på.. haha!
Han är så söt min lilla plutt! Nu ska jag snart ta och koka mig en kopp te och sedan blir det som sagt vårdcentralen och efter det blir det en sväng på "stan" haha.. Är oerhört shopping sugen, var ett bra tag sedan jag shoppade sist.. Illa!

Ha en bra Fredag morgon! Kram

MÅSTEINHANDLAS

Idag var ju jag som sagt en sväng till luleå och där fann jag en hel del ting som jag bara MÅSTE ha!


2 ögonskuggor från Face
1 eyeliner borste
1par Jeans leggins (superbra att ha)
1par solglasögon från gina
1 par solglasögon från H&M
1 topp på MQ

På måndag tänkte jag ta en Luleå-runda om det inte blir en sväng till Stockholm, vi får se hur det blir.. Hehe
Ser såå fram emot den här helgen då man ska få träffa Sandris och Malin igen, var så frukatnsvärt länge seda. Men det ska blir super mysigt och imorgon ska jag ta en runda här i Boden och se ifall att jag hittar någon att ha på mig nu i helgen.. Hoppas! Men jag brukar ju alltid hitta någonting på Lindex i alla fall.. Weei! ha det super nu för nu ska jag i alla fall sätta mig och pyssla lite granna och sedan ska jag sätta mig och se kära älskade Vänner! love it! puss bye

TODAY

Idag blir det en trip till Luleå med Ida.. Kul! Alltid kul att åka till luleå.. Nu ska jag skynda mig och fixa det sista och sedan skicka iväg ett CV och sen bär det iväg, hihi.. Kram på er alla ♥




Black and gold

ENKOPPTE

En kopp te så är kvällen räddad.. Nu är i vart fall planerna för helgen fixade. Utgång på lördag med sköna-Sandra.. Kul! ska verkligen bli superkul. Var ett bra tag sedan man var med henne. Men nu!:)

I alla fall, nu sitter jag här i mitt nyduschade "affro".. Ni anar inte hur jag ser ut i min nya kallufs när jag inte fått fixa i ordning den.ingen vacker syn! haha. Nu ska jag fortsätta njuta av min kopp te och sedan ska jag se lite the hills och sedan efter det ska jag sussa gott i min säng.. Sov sött! ♥ Puss



 MYYYSS!

MAKE-UP BRUSHES

Idag kör jag på en make-up free dag och med det passar jag även på att göra mina smink prylar rena. Det är väldigt viktigt att hålla borstarna rena, samlas en hel del bakterier på borstar som man sen ska använda i ansiktet..
Inte bra! Mitt tips är att använda shampoo och en dutt balsam när du rengör din sminkborste. Man behöver absolut inte slänga en borste så fort den börjar se lite smutsig ut.
Om man regör borstarna regelbundet (en gång i veckan om man använder dem varje dag) så kan man ha dom ett bra tag längre. Många av er använder er säkert redan av den här tekniken om inte så tycker jag att ni ska börja nu för er ansiktes skull!  Ha det super!!



Låt borstarna vila på en handduk under natten
      


STOCKHOLMILOVE

Idag började min dag med att göra ett ärende åt min kära mormor. Efter det traskade jag till stan och kollade in ifall att det fanns några nya snygga glasögon.. Snart sommar ju!;) hehe..

Om två veckor blir det en härlig Stockholmtrip.. Jag är  så glad! Hoppas på att det kanske till och med blir lite tidigare. Stockholm i mitt hjärta! haha mhm that´s right!.. Nu ska jag se klart våra bästa år sen skajag städa lite här hemma och efter det ska jag hoppa in i duschen.. Härligt!

Ha en superbra dag! 

                                                                         
                                                                  



LÅTDENRÄTTEKOMMAIN

Kom hem för en liten stund sedan. Har vart och myst framför en film hos Ida... Trevligare än trevligast! Vi såg i avrt fall låt den rätte komma in.  Ännu en film som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad jag tyckte.
Den var som bra-dålig, och jag är ju en sån som tycker att hemska filmer blir mycket hemskare ifall det är barn inblandade och såna filmer vart det är mycket psukiskt och så.
Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, konstig men ändå okej, jag vet inte. Ni får helt änkelt avgöra det själva.. Det är i vart fall ingen film som jag känner att jag skulle vilja se flera gånger. Men är det någon fler än jag som sett den och tycker att pojken i filmen påminner om Johan palm från Idol ruskigt mycket?!

Nu ska jag lägga mig så att jag hinner sova NÅGONTING i alla fall:)
Good night and sleep tight! ♥

SOMMAR/VÅR09

Skor som blir en hitt i sommar



 Här har vi 2in1.
Både kilklack som aven i år kommer få ställas i skohyllan,
plus den härliga gladiator inspirationen..
http://nelly.com



Ett par gamla hederliga converse,
alltid bra att ha speciellt NU när det börjar bli vår.
Helst ett par enkla vita..

http://nelly.com


Gladiatorskor, tummenupp! MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha!

THECITY

Weei!.. Äntligen har det kommit ännu ett nytt avsnitt av the city! http://mtv.com.. Love it! Nya avsnitt varje tisdag, tror att jag nämt det förr men det är värt en påminnelse, hihi..

MYSKVÄLL

Ikväll blir det en myskväll med käraste Ida (Idagnordkvist.blogg.se).. Vi ska börja kvällen med en stor och saftig parisare.. Hahaha! och sen ska vi se en härlig film. Ska bli ätte trevligt eftersom att vi inte riktigt vet hur pass länge jag blir kvar i sen här staden. Nu ska jag kila iväg och hjälpa till med maten.. Ha en mysig kväll., Kram på er alla! ♥

IVÅR/SOMMAR

Jeansjacka kommer bli en sommarhitt så en sån måste finnas i min garderob!
Jag hoppas i alla fall på att kunna fylla min garderob med alla  dessa snygga produkter




Den snygga jeansjackan är från http://shop.hm.com


Söt väska, också från http://shop.hm.com


Supersnygg "finsko".. Alltid bra att ha. Denna kommer från http://Nelly.com



WEEEI

Hockey hockey hockey! Nu ska jag åka iväg och hämta ut biljetter till hockeyn! Härligt, då var den här kvällen räddad! Skriver lite sen när jag har vart och hämtat ut det.
Tänkte visa lite grejor som jag hade velat beställa:P Brb! Kram så länge ♥

DAGENS

Eftersom att jag tyvärr inte har någon mysig rosa tröja så får det bli den här istället :/




 Blommig tunika till svarta jeans

VILLHAIDAG

Måndagens, VILLHA!


 En mysig och stilig rosa tröja
med ett par snygga tighta ljusa stuprörs jeans
och ett snyggt svart flätat "hippiehårband"
 
och kanske ett par tygskor till det (converse)

090309

God morgon!

Vaknade för typ en timme sedan, har bara legat i sängen och dragit mig sedan dess.. Mysigt! Men nu är det dags, nu ska jag utt och hoppa in i duschen efter det ska jag fixa i ordning en smoothie och sen är det bara att göra i ordning sig för dagen. Idag hoppas jag verkligen på att få åka och se ännu en luleåhockey match.
Skulle sitta superfint.. haha! "hockeyNÖRD" som jag blivit. hihi. ja ja vi får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall.

Ha en superhärlig dag nu! ♥

FILMTIME

Det enda som finns att göra på en söndag är typ att se film och jag klagar verkligen inte, hihi. Jag kan ligga inne en hel söndag och bara se film hela dagen och kvällen lång.
Mina stor favoriter som jag kan se om och om igen är Bridget Jones dagbok 1 och 2, älskar dom! och sen älskade Dirty Dancing, cant get enaugh of it!. haha och ja tro det eller ej, men jag är även ett stort fan av transformers! haha! det är sant och jag erkänner det.. haha.

Idag har jag i vart fall hunnit vara en sväng till Luleå och kollat lite i dom få affärerna som var öppna och sedan lunchade jag och La familia där på vårat favvo ställe, kebabhuset. Finns inget godare! Till efterrätt provade jag den nya Magnum Temptation Caramel & Almond. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Jag tror att jag skulle tycka om den mer om det var lite mer caramel i den, ska det va så ska det va tycker jag!

Känner mig inte alls pigg idag. Är lite förkyld så nu ska jag bara mysa och kolla vidare på Bridget Jones 2, har just suttit och sett 1:an.. Hihi.. Ha en trevlig söndagskväll ♥





Superduper tired!

         
 

   



Bästa filmen som gjorts.
På något jäkla vänster så tycker jag att Colin Firth är ganska så snygg och charmig..
 And we don´t know why.. haha!

 

ANDRACHANSEN

Jag är inget riktigt fan av melodifestivalen men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att det var helt okej det här året vilket jag vet att inte så många håller med mig om. Jag har bara hört att alla tycker att det var skit dåligt i år osv.

Jag tycker dock att det var hemskt att don skickade vidare dessa tre som gick vidare idag!



Star pilots
 skit bra ju! älskade hans härliga röst.
Borde verkligen gått vidare, tycker jag!

Caroline Af Ugglas
Personligen så är jag verkligen inget stort fan av henne.
Tycker att henne musik var ganska bra faktiskt men jag ska nog inte gå in på vad jag tycker om henne.
Hemskt att hon gick vidare till globen! 


Amy Dimond
Hon är ju bara sååå söt. Men ja precis, SÖT!
 hon är ju faktiskt 16 år och när man ser henne så tror man typ att hon förtfarande är 11.
Det är lite synd att dom alltid ska göra henne så "ung" eller vad man nu ska säga


Lili & susie
Haha jani! Jag tycker faktiskt att dom var ganska så härliga dom där pantertanterna,hehe..


Scotts
Nja.. Sångaren är ju söt:) haha


Rigo
Kan inte yttra mig om dom, missade deras framträdande:/ synd!


BWO
Den har man ju hört några gånger, och den var helt okej


Sarah Dawn Finer
Den här tycker jag faktiskt var sämst..
Jag tycker att den var seg och jobbig men hin har ju som så gullig personlighet och jag tror att det var hennes personlighet som lyste igenom tvr-utan

Bilder:   http://svt.se


Mina favoriter av alla som vart med i år var i vart fall Star pilots och Alcazar. Ärligt talat Alcazar med Stay The Night är ju sjukt bra! i love it!

Nu ska jag se kvälles lördagsfilm på 3:an, Min stora kärlek.. Ha en super rolig/mysig kväll och natti natti på er! ♥

TIPS

Nu var man hemma igen.. Kul med fotboll men väldigt kallt! Jag måste bara tipsa om en härlig tävling vart man kan vinna ett supergulligt och fint namnhalsband. Vem vill inte ha ett fint namnhalsband gratis?! Allt man behöver göra är att kommentera.. Så do it now! tävlingen finns på http://carolinelundh.se. Om inte jag vinner så lycka till! ;)


 



 Fint!..
Fast kasnke med andra bokstäver för min del:)

FAMILJE-LÖRDAG

Idag är det en rriktig familje-lördag för mig. Kom precis hem från att ha varit på Kevins sista hockeyträning för den här terminen sen for vi och köpte oss lite mat, alla köpte olika, haha. Vi har lite olika smak i den här familjen, jag köpte suchi, Pg pizza och mamma ska laga singalesiskt till sig själv, kevva tog också lite pizza. Men i alla fall sen när dom har ätit färdigt så ska vi ta en sväng till Pg:s mamms och fika och efter det ska jag, Pg och kevin åka och kolla lite fotboll.. Ja, jag säger ju det! jag har blivit lite av en sport nörd, men hockey är bäst.. Haha! Japp. så ser i alla fall förmiggaden ut för mig sen får vi se what´s next! Ha det super tills dess!


 Är lite risig idag (snuvig)

LOOKINGGOODLOOKINGGOOD

Kan man hitta ett par snyggare glasses?!





 Dessa ska bli mina om en vecka! yes!

090306

God morgon!

Idag har jag inga planer whatsoever. Segt men jag funderar lite granna på saken om jag ska börja med att våldgästa Ida och sedan kanske försöka få med mig min mor på något, jag vet inte varför men jag har fått något slags knas i huvudet att jag måste hitta på någonting med mamma hela tiden, myspys! hihi.. 
Nu är jag i alla fall gjort i ordning mig för vad jag nu ska hitta på.. Haha..
Jag har också lyckat bli väldigt sugen på utgång på lördag efter som att ajg nu har vart ut ca 5 gånger den senaste tiden och vart nykter var enda gång så känner jag som att det börjar bli dags för  PARTEY! Men såklart så var ju alla ut förra helgen så det lär ju vara ganska så dött ute den här helgen så där sket det sig.

Nu ska jag springa in i min lillebrors och Bellas rum och hoppa i deras säng och få upp dom! Mohohaha!! haha kanske inte riktigt men upp ska dom i alla fall på något vänster! hihi Ha en superduper fin dag gott folk. Oj, nu kom lillebror in här haha




 God morgon, eller? haha! 

HAR JAG BLIVIT "HOCKEYNÖRD"

Kom hem för typ en timme sedan. Det blev ingen sväng på stan, men det blev en resa till Luleå. Men av en helt annan anledning, hockey! det var ungefär, men måste jag följa och efter som att inte mamma ville åka så tvingade hon ju ¨så klart mig då så jag var ju som tvungen.
Men i alla fall det versta med det hela var att jag gillade det! helt sjukt, jag visste ju som att det var okej när man ser hockey live men så jäkla bra trodde jag absolut inte att jag skulle tycka att det var! Jag vart helt inne i matchen.
När PG, när det var ca 20 minuter kvar sa, ska vi börja ge oss? så sa JAG, tio minuter till?  och sedan så vart det kanske tio minuter till på det också.. haha!
men frågan är. Har jag blivit "Hockeynörd"?! Kan man kalla mig det nu när jag vill till Luleå och se nästa match också? Och sen skadar det ju inte att se hetingarna som åker omkring på isen heller. SNNNYGGGA! Har ni tänkt på att hockeyspelare är fruktansvärt heta i sin hockeyutrustning? Mmm m! Mumma. haha!
Alla ser ju likadana ut, vilket betyder att det typ alltid befinner sig 10 eller 8 supersnygga män som man följer med blicken när dom jagar en puck. haha! inte illa vill jag säga.

Nu är det dags att börja tänka på refrängen. Natti natti! ♥



 Go Luleå go!.. haha.Mmm m I like!

VÄRLDENSBÄSTIGASTE!

Vem har världens bästa och sötaste småbröder? jo jag!

 

Lillebror Nr:1 Shen (Chille) ♥




 Lillebror Nr:2 Kevin, mitt lilla hockeyproffs! ♥

SEGT ATT BO I BODEN

Usch vad det kan vara segt att bo i Boden! vi har inga bra affärer, förutom Lindex då, som till och med råkar vara en av mina stora favoriter, hehe... Hoppas att det blir bättre när det nya shoppingcentret kommer. Men när det är klart så har jag för hoppnings vis hunnit flytta.

Nu, idag hade jag i alla fall tänkt försöka DRA och då menar jag verkligen dra, med mig min bror ut på stan eller något sådant eller så kanske man ska vänta tills Bella kommer hem så kanske vi kan åka en sväng till luleå, det är ju som lite bättre där plus att dom har Lindex där med.. Hehe ochså kanske man ska försöka få med sig mor också. Vi får se hur dagen blir. Jag känner mig då väldigt rastlös i alla fall som ni kanske märker. 
   

Idag ser jag ut like this
  

 
Ja jag är en poser! haha

ÄRDETVÅRNU

Är det vår nu eller inte?! jag försår inte riktigt, ena stunden känns det verkligen som att det är versta vårvädret ute och sen helt plötsligt är det kallt.. Hm, ja ja.. Det var då fint idag, på dagen

Jag kom i alla fall precis hem från att ha sett knattarnas hockey träning. Det är sjukt att 6 åringar är tio gånger bättre en mig på att åka skriller.. Haha! Ni ska se hur min lillebror svischar omkrigt. Jätte duktiga är dom, det är så kul att se och supergulligt!:) Nu hade jag i alla fall tänkt kolla på vänner och sedan ska jag kolla in nelly.com osv. Ha en fin kväll! ♥




 Min gullunge med klubban i högsta hugg!:)
Han ska bli hockeyproffs när han blir stor! hihi

NYA MAYA

Ja det är precis som det ser ut... hahaha!! jag vart faktiskt ganska så nöjd!:)




                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

   Före




                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
  Efter

 Vad  tycks? hihi

NU SKA DET SKE!

Idag exakt klockan två kommer det ske, im going short! Jag ska klippa mig, resultat får ni se sen. Jag säger inte hur kort det ska bli men jag lovar att det blir en förändring! haha.. Vi höres efter frissan.. Kram kram på er alla! håll tummarna för mig nu! ♥

TÄNKTÄNKTÄNK

Alltså jag måste bara börja med att säga att jag tycker att det där Linda Rosing programet är en riktig flopp! haha. Jag vet ju inte hur hon är som person men det man får se är ju att hon verkar vara väldigt ytlig och sen så tycker jag inte att hon är med så mycket. Man ser typ vad alla andra tycker och tänker men inte hon det handlar om.

Aa.. men i alla fall så har jag haft ganska så mycket tid åt att fundera.. Kanske till och lite för mycket!.. Jag började till och med för en stund sedan fundera på att klippa en riktig äkta page!
Hujja vad jobbigt, när man alltid har haft långt hår och sen helt plötsligt så kanske man vill klippa av hela och sen så vet man verkligen inte alls hur det kommer se ut fsörän man gjort det. Jobbigt, haha!
Sen har jag tänkt en hel del på massa andra saker också som jag nog kanske måste fundera en hel del till på. vet inte, får se hur allt blir.

Annars har det vart ganska härligt idag, utom att jag känner att jag bara blir sjukare och sjukare, känns som att jag har rostat bröd i halsen... Hahaha! Hoppas att det är bättre tills imorgon i alla fall. Nu ska jag krypa ner under täcket och se klart på Rosing. Imorgon tar jag nya tag!

Natti natti!



Bild från helgen, på en frisk och pigg Maya

                                                           

LITE KRASSLIG

Jag känner mig lite smått krasslig idag. Inte kul alls! Usch det får mig bara att längta till sommaren fruktansvärt mycket mer.

Får bli en mys-tisdag idag. Just nu ligger jag och kollar på våra bästa år. Det är så himla komiskt att man kan missa massa avsnitt och sedan kolla efter typ ett halv år och ändå fatta allt.
Dom kan vara på samma fest under ett års tid.. haha! Nu ska jag kila upp och hämta lite choklad och sen ska jag sätta mig och kolla på the city Ep.11.. Weey! kolla in mtv.com där kan man hitta de allra senaste avsnitten av the city och även av andra serier som går på mtv som t ex the hills.. Love it!



 Perfect!

HIMMELSKA

Skulle göra vad som helst för att få ett par av dom här hetingarna i skohyllan!
SNYGGGGA!



 


Bild: tagen från http://kanal5.se/web/stylebykling/1

SNÖOVÄDER

Usch vilket väder! Var ut en sväng för ett tag sedan och vilkade hejdå till Vanessa och sedan så var jag iväg och lämnade bilen som jag hade i helgen till Ida. Efter det så bestämde jag mig för att promenera hem från Ida, i snöstorm. Huvva!
Det är så hemskt att det aldrig kan bli vår.
Men det kan ju faktiskt vara så att snön som kommer nu kommer för att ta bort den gamla snön.. Hoppas hoppas! Snart ska det då i vart fall vara vår och sedan efter det kommer ju.. SOMMAR!! herre gud så man längtar tills det blir sommar,sol och massa bad!

Innan Vanessa åkte idag, satt vi och planerade på en resa. Vi kom fram till att vi kanske skulle ta och åka en sväng till Alanya (Turkiet) under två veckor i slutat av juni, början av augusti. Skulle inte sitta fel va?.. hehe.. KUL!. 
Just nu känner jag i alla fall att det är ganska så långt bort jag vill först och främst ha mysig vår och sedan kommer det bli mycket mer funderingar kring resor osv.




Skulle inte skada va?!




By night.. Inte illa!
Skulle åka dit imorgon om det gick, utan att tveka! haha

 

SMOOTHIE+TRÄNING, EN BRA KOMBINATION

Nu jämansh! I början på förra veckan ungefär, bestämde jag mig för att jag verkligen måste börja ta tag i träningen och börja leva ett hälsosammare liv.
Så nu har jag föjt detta väldigt flitit i ungefär en vecka nu, och jag har faktiskt om jag ska vara ärlig börjat märka lite resultat, ytterst lite med fortfarande ett resultat i alla fall, vilket gör det hela mycket roligare.
Nu har jag i alla fall börjat min morgon med en stor, god och härlig smoothie.. Mummma!
Nu ska jag bara byta om till lite skönare och mer passande kläder till att sätta i gång med lite övningar som är superbra och enkla och jag menar det tar ju ändå bara 10-20 minuter av ens dag, det är väl inte helt fel. 
Säger bara beach 2009;) visst? do it! Lycka till och ha en superfin dag!



Plankan. extremt bra, känns i hela kroppen.
Perfekt att göra framför tv:n eller varför inte på stranden. haha

TV-SÖNDAG

Från och med nu så älskar jag söndagar. Det är ju hur mycket bra som helst på tv ju! Repriser på i stort sett alla serier som gått under veckan plus gossip girl.. Inte illa! Och nu har jag även öppnat upp ögonen för Americas Best Dance Crew.. Skit bra! Alltså det är helt sjukt hur bra dom är på att dansa! Ser ni inte det så kan jag verkligen bara säga att ni går miste om något sjukt bra! Nu ska jag i vart fall förtsätta min tv-kväll med mer gossip girl.. weey! Sedan massa massa gamla avsnitt av the hills och the city. I LOVE IT!




Mm mmm... Mums!

GODARE ÄN GODAST

Mitt nyttiga liv fortsätter nu.. Haha eftersom att det vart utgång igår så vart det inte an allt för nyttig natt, men NU! nu jämansh!




 Min superduper goda lunch/middag.. Super gott!

Sallad
olivolja, sallads krydda, honung
soltorkade tomater
koriander
vit fisk

YESTERDAY

Igår vart det ingen mysig hemmakväll med melodifestivel. Vilket jag ångrar lite, var så inställd på mys men så vart det western farm istället. ja ja så här såg det ut igår i alla fall.. hehe



Hahah.. Vad tycker ni om den härliga mössan?! haha




Mina älsklingar. Från Top shop



Kvällens absolut bästa DJ! hehe



Med supersöta Ida



Sista stoppet, på rönnbäcks... Så klart!