HOH

Ikväll kommer det släckas ner väldigt tidigt i mitt rum kan jag säga. Är lite sliten efter gårdagen. Tur att jag inte blir bakis då skulle det vara kört.. Haha! Imorgon blir det upp i tid och sedan på eftermiddagen ska det bli mysfika med Brallan.
Det är ganska skönt att sitta och fika på Opalen, dricka en kaffedrink och låte munnen gå i ett.. Haha. Borde kanske finnas en stoppknapp på mig ibland kan man tycka.

Ja nä nu ska jag mysa framför tvn ett tag och sedan är det tack och god natt

Nattinatti.. Kisses

SÖNDAG I "ÄLSKADE" BODEN







Smutsspegeln igen


Trevligt var det igår.. Först supermysigt hos Brallan och sedan gick vi vidare till Lotus. Ja vad ska man säga om stället. Jag tyckte att det såg ut som det gjorde förut, då det var tc. Jag tror att jag ska ta och gå ut för att inhalera lite friskluft..


Ha en bra dag!


SUPERGEEK



Hoh det var inte de lättaste att komma in här inte! Men nu jämansh! Nu är jag helt klar för kvällen. Ska bara hämta mina skor hos Jessikus och sedan ska jag vidare till Bralllls och mysa med några glas rött.. Hehe. Gott!
Bilder gick tydligen inte ens att tala om.. Har väl kanske ett större urval imorgon hur som haver.


Ha en underbar kväll!

NU DAG NYA TAG






God morgon!

Då var det lördag då.. Min plan för idag är att ligga kvar i sängen till ungefära 13 14 tiden och sedan hoppa in i duschen och efter det är det bara att börja firra sig för utgång. Ikväll blir det Lotus. Det kan ha blivit lite väl överskattat men vi får väl an se. Jag har inte hört något om stället än så jag/vi får väl sätta våra egna betyg på det sen. Men som sagt finns det ett dansgolv så trivs jag ALLTID! Ska bli trevligt ikväll i vart fall!

 

VARMA SKÖNA SÄNG LJUVA SÄNG!

Nu är det dags att sussa. Jag tror aldrig att jag har vart med om något värre! Helt rätt jag har inte vart med om allt för hemska grejer så det här kän räknas dit.. Haha. Att gå till Bränna och tillbaka i den här kylan var det versta jag har vart med om! jag trodde att jag skulle få amputera foten när jag kom hem för inte så länge sedan men det var inte riktigt så illa som tur var.. haha! Nu ligger jag i vart fall i min varma sköna säng och myser framför tvn. ska se klart filmen som är på 4:an den är gode rolig och sedan slocknar jag nog..

Imorgon blir det Lotus om vi kommer in.. Hehe får på känn att det kan vara gode mycke folk där imorgon också. Men ett försök blir det i vilket fall som hels!

Nattelinatt!

KVÄLL PÅ SANDEN




Hoppas vi får vakna till samma solsken imorgon också..


Så då har man sovit under kvällen och blir uppe heeela långa natten.. Underbart!! Haha. Typiskt. Ja ja. Då kanske jag hinner göra ansiktismask och så kanske jag orkar mig på några situps. Haha. Jag är ganska så extremt sugen på utgång denna kväll men nu ser jag ju ut som jag gör för det första och sedan så sparar jag mig nog till imorgon. Då blir det trevligheter.

Ha en fin kväll ute/hemma i soffan! nu ska jag firra naglarna.. Haha jag har redan hunnit ändra på schema under tiden jag har skrivit detta.. Haha!

SOLSKEN I HUSET






Galet seg dag idag känns det som. Jag har till och med hunnit vara på dåligt humör och hela köret. Vad skulle man ha gjort idag. Jag tror att jag tränar lite sen och så kanske man skulle hyrt sig en film till kvällen och bara myst. Imorgon blir det utgång och det är nog sista utgången på ett bra tag. Vill inte att det ska bli tråkigt att gå ut vilket det blir om man gör det allt för ofta, tycker jag i alla fall.

Nu är jag i alla fall på mycket bra humör och blir på ännu bättre när jag kollar på bilden jag tog när solen strålade på morgonen.. Härligt!!

 Ha en superbra dag!

KLAR FÖR START





 





GLASÖGONORM









LILLEBROR HELA 7ÅR IDAG!







Ännu en dag avklarad.. Hoh. Idag fyllde/fyller min älsklingsbror 7år så det har firats med massa gott.. Inte bra.. Hehe. Dags för lite träning innan läggdags. Imorgon öppnar Lotus, frågan är bara när man skulle ha gått dit.
Jag börjar ju faktiskt bli lite less på lördagar för det känns som att det är samma folk som går ut alla lördagar och det har alltid vart lördagar man har gått ut.
Men det lutar i vart fall mot att bli lördag i alla fall beroende på vad Bralls har att säga om saken.. Call me girl! Eller så ringer jag dig/henne nu, kan ju vara ganska smart. Har inte testat.. Hahaha!!


Nattinatti


MINI





Vårat lilla lilla minigym hemma.. Det är lite härligt. Nu ska jag göra lite annat pyssel sen ska jag hoppa in i duschen och stå där minst en timme! Härligt!


SOMMAR






H&M


CATWALK MEN 2010




CATWALKEN 1010







MOT LJUSARE TIDER



Precis när jag är galet sugen på en promenad så ska det vara sånt här väder. Bror och Bella vill ens inte gå hem från skolan, fråga om jag kunde hämta dom. Jag ska nog ta mig en lång härlig dusch och sedan ska jag nog kolla på någon mysig film eller så.. Fast jag vet hur rastlös jag brukar bli när jag ska ha såna här myskvällar. Det brukar inte gå så bra om man säger så.. Tvätta lite kläder ska jag göra. Oh shit vad tusiken ska man ha på sig på fredag då?! OKej nu kommer stressen. hoh. Men det firrar sig alltid!

Nu ska jag kolla läget där uppe. Ha en bra dag i ovädret! Vi går mot ljusare tider.







WE LOVE MAYER


Stanna inne och lyssna
istället för att gå ut i ovädret






TILL KILLEN







God morgon!


Såg igår när jag var i Luleå att dom hade fått in en ny herrklädes butik i shopping med galet snygga kläder, lite dyrare och så var den väl inte allt för stor men det fanns en hel del snyggt där inne. Dom hade en stil jag gillar på killar i alla fall. Det behövs faktiskt lite mer herr/pojkaffärer. Så inne på shopping finns den nu. Nu ska jag snart gå och ta mig lite spicy thai soppa till Lunch..

Ha en superbra dag!



WHY WHY WHY!!?









Nooo why Cimon!!! Detta kan inte vara sant!!




VI TAR BUSSEN






LULÄÄÄÅ







Då ska jag och mami ta och pallra oss till Luleå en sväng.. Mysigt. Weei! Alltid lika trevligt.

Ha en superbra dag!

VINTERMYS






HÄRLIG







SNYGGT HÅR!







Har fast för den här stilen.. Tycker fortfarande den e galet snygg!!


Bilder: http://google.se


LINDEX MY LOVE




Lillebror i glajjer som jag var tvungen att köpa mig


LÖÖÖÖV!







KEVVAS DAG

Då var de mysfikan klar nu ska jag och mami åka och handla bilen full med gosaker till Kevilevvas födelsedag och så ska de lilla pyret och kutta sig. Han kommer bli så snygg! Sedan ska jag tvätta hela kvällen lång kan jag säga!

Grattis till körkortet Bella lilla!!

UPPE SJUKT GALET FÖRE TUPPEN


God morgon!

Ja jag har klivit upp redan. Nu ska jag hart ta mig en dusch så att jag piggnar till på riktigt blir nog en timme i duschen vill jag tro. Eller mer. Jag har valt att kliva upp nu för att jag hade tänkt vända tillbaka på dygnet igen så nu gäller det att hålla sig vaken till klockan 21 ikväll i alla fall. Men idag har jag lite att göra så jag kommer nog inte tänka så mycke på att jag är trött. Först ska jag nog ta mig en härlig kopp chai och bara njuta av den när alla där uppe har klivit upp och sedan blir det duschen. Med andra ord ska jag hålla mig till mitt bo ett litet tag till och kanske fundera på vad jag ska köpa till älsklingen som fyller 7 hela år!


Vilken sida du än vaknar på så är det du som avgör vilket humör du ska vara på.. Skyll inte ifrån dig

Ha en supermysig morgon.. 
                                        

KAPPAHLS 5PACK MVG



Nu ska här sussenussas. imorgan ska det mysas med fika på stan, sökas en present till älsklings bror min som fyller 7 och så ska det tränas

Sussa sött!

TopMen











TYPISK HÄRLIG SÖNDAG





NU BLIR DET SNART MAT!! Underbart.. Måste bara vänta på att mami ska handla klart och sedan kamma hem och göra den, hur länge kommer inte de ta?! Haha

Gårdagen var mycket trevlig speciellt hos Palm. Känns dock som att man inte hinner vara ute när krogarna numera stänger två. Men det var trevligt i vart fall. Sände även ett sms med 50kronor till KATASTROF igår vilket jag tycker alla borde göra. Hojja så hemskt ddet är!

Nu ska jag fortsätta vänta på mamis underbara mat.

Ha en bra dag!




BLACK AND BEAUTIFUL

SHIT 17.22!

Precis stigit in genom dörren och nu ska jag ordagrant springa in i duschen och sedan göra mig iordning! Känner mig lite lite stressad en aning bara.. Haha. Ja lite shopping blev det idag i vart fall och det gjorde mig glad så nu är jag nöjd och galet glad någon dag.. Weei!


Nä nu har jag brådis! Synes!

KÄRLEK






HOS SANDRIS






Hänger hos Sandis just nu och myser i mörkret.. Ska snart trippa vidare till födelsedagsbarnet, Bräls! Nu ska jag slå in mett lilla paket till ho Bralls och umgås lite med Sandström och sedan är det bara ut i "kallvädret"

Ha det superbra!

BAKLÄNGES

Haha idag gjorde jag mig visst iordning baklänges.. Haha! Har sminkat mig och så så nu är det bara att hoppa in i duschen sedan ska jag möta upp Sandstöm+lillasyster för en liten fika och en liten titt på stan. Ska ha en present till Bralushka och så.. Kul! 


Så nu dusch.. Ha en superbra dag!

LAGOM ÄR BÄST





GRATTIS BRALLS!!





God dag!

Idag är det Brallans dag!! Grattis Bräääls gumms! ♥ Fika hos Brallis efter 4.. Myspys! Haha nu fick hon tre namn bara under be här inlägget och jag har säkert tio till ;P haha.. Ja, jag har mitt egna språk som jag alltid använder mig av.. Hehe

FIN MAYERSÅNG







VACKERFÅGEL

3 LUGNA FAVORITER









LULEÅHOCKEY


LULEÅ NEXT

Då var maten klar nu är det bara att jag ska göra mig iordning för att åka och kolla hockey i Luleå. Hockey är väldigt bra och kul live faktiskt. Nä nu ska jag göra mig iordning!

Vi höres!

TORSDAG


Då var man äntligen hemma en snabbis.. Haha. Jag sussadeöver hos min älskade mormor inatt och blev väckt klockan halv sex för att hon ville att jag skulle handla. Haha. Eftersom att jag inte hade planerat att vara kvar där så fick jag lov att låna mormors smink och allt och det betyder att jag såg ut som jag gjorde sen när jag trippade iväg för att handla det e ju lite tur att det typ bara är lite äldre folk i farten före klockan 13. Hoh! Hehe!

Nu ska jag laga mat till gänget sedan ska jag ta en härlig dusch och efter de ska jag få på mig lite av min älskade make! Skönt. Det låter lite hemskt när jag säger att jag MÅSTE ha smink på mig men det är i stort sett bara för att jag älskar att sminka. Det är någonting jag tycker om att göra. Jag har ju inte allt för tjockt lager på mig helle. Mitt drömjobb är ju faktisk att bli make up artist och det ska jag bli!

Ha en bra dag!




Mitt smink. Haha




UPP UPP OCH IVÄG

 







Då var jag och lillebror klara för att starta vår bakdag. Vi ska börja med att kila iväg till mromor och lämna lite grejs och sedan går vi vidare för att handla resten som behövs. Sedan är bakkalaset igång! Weeei! Hehe.


Ha en superbra dag!

EN HÄRLIG GRUPP


Blev väldigt glad när jag säg den här härliga!
Så inte svenska.. Hehe




TOMORROW




Så glad är jag när jag får ha sommar!

Idag fick jag då inte mycke gjort! Men imrogon då! Jag ska börja med att träna en timme på morgonen i alla fall sedan ska jag vara med lillebror hela dagen så då blir det att firra frulle till de lilla pyret sedan trippar vi vidare till coop för att handla saker till vår lilla bakstund vi ska ha. Super kul ska det bli!

SEGT MEN HÄRLIGT






Så känner jag för att tvätta.. Haha!


Idag får det lov att bli en tvättdag för mig. Det behövs VERKLIGEN! Det hade behövts shoppas lite också men det gör det ju i och för sig alltid. Hoh!

Nu är det dags att sätta igång.

Ha en superfin dag!

PINK DREAM

ISI BYN





Jag har kommit fram till att jag inte kan kolla i kors.. Haha

Sitter på Blåbärsvägen 8 och har precis ätit tornfisksallad och ska snart pressa i mig glass med vama hallon. Muma! Hur gott ch onyttigt är inte de?! Sen ska ajg försöka få mig ett kort på Saras kagge i smyg.. Mohohahaha!
Vi har det så mysigt här isi Gunnarsbyn så


Ha en superfin kväll!


MOT PAPI

God dag!

Nu är jag färdigklädd här för att börja trippa iväg mot stan och köpa lite småsaker och sedan ska jag hoppa på bussen som går mot min älskade papi. Idag ser jag gode trött och hemsk ut. Men vad tusan! haha..




Ha en superbra dag



Saras babykagge för tre/fyra veckor sedan
Undra hur stor den är nu!!?


ÄLSKAR LIVET

Såg just en bild på en människa som var väldigt lik, blond, stor ljusa ögon, det högg till lite i hjärtat måste jag säga.. Men det gjorde inget. Livet går/har gått vidare och kan bara bli bättre! ♥

TUFF KVINNA






POSITIVITET



Jag anser att positivitet hjälper mot allt. Visst, är man ledsen så ska man få vara de, man ska få gråta eller hur man vill ta ut de men man ska vara lite försiktig med hur och vem man tar ut det över. Men är man positiv så blir allt mycket lättare, man kan sköta saker smidigare. Men det är vad jag tycker. Sen så finns det ju folk som inte tål folk som är positiva, såna som "hatar" positiva människor. Alla är vi olika och tur är väl de men det hjälper för mig och det skulle det göra för många andra också kan jag lova.

Positiva tankar!

Nog om de. Imorgon blir det en sväng till min papi. Det kan vara ganska mysigt att vara i Gunnarsbyn ibland. Sara skrev och frågade om jag inte kunde ta mitt pick och pack och komma dit imorgon. Why not liksom.. Haha.





Jag och Bräääls..
Två positiva pinglor.

NIGHT
&
 DAY

SÖNDAG= I EN ANNAN DEL AV KÖPING.. WEEEI

Ligger fortfarande i sängen men hade nu tänkt ställa mig upp efter det här inlägget.. Hehe. Jag har exakt nu i detta ögonblick kommit på att jag tycker att skoteråkning är lite lite lite överskattat. Visst det kan vara mysigt men så extremt galet kul är det inte. Hehe.. Nä nu är det fasiken dags att ta sig upp. Hojja så seg jag är.


Ha en superbra dag!

WHAT TO DO WHAT TO DO




Det är nackdelen med när man har vart ut dagen innan att man kan sova till 13 eller längre och sover man till 13 så kan man inte sova natten efter de. Så nu ligger jag här och är väldigt pigg.. Hojja. Ja ja det är inte hela värden.. Hehe. Imorgon är planen att laga middag hos älskade mormor och sedan ska jag och lillebror nr2 baka lite gosaker. Men den stora frågan är väl vad jag ska göra nu. Har myror i brallan för att jag är så rastlös just nu..

Imorgon är det I en annan del av Köping det får man inte glömma! världens mysigaste program



HEMMA




Skönt att vara hemma på en lördag

VACKERT SPACKEL

HÄRLIG I SOMMAR





ÄLSKAR

Gårdagen var trevlig.. Ska snart kolla igenom kameran det är alltid lika kul! Haha. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och hänga med lillebror och Bella. Ska bli mysigt. Planen är att se film och äta morötter och dipp, hur gott är inte de?!

Men vad jag längtar till imorgon, då är mitt favvo preogram på tv, I en annan del av Köping. Älskar verkligen de programet där är det aldrig några sura miner.
De gänget är då alltid på topp och altid glada. Speciellt Tobbe han är ju bara för underbar!

nåja nu vill jag ha lite mat för första gången idag eller jag har vart hungrig sedan jag steg upp men jag har inte kommit så långt på den tanken bara.. Haha. Men nu är det dags.


Ha en supertrevlig kväll!

 

I´M ON MY WEH






Nu trippar jag iväg.. Ha en superduperfin kväll! Kisses

LUGN







Tar de lilla lugna till den här gamla godingen innan stressen börjar.. haha
Den är ju bara för underbar Dawson´s Creeklåten

STRESSAD

Nu är det dags att hoppa in i duschen för att sedan göra sig iordning för kvällen.. Ikväll blir det middag med girlsen, ska bli galet mysigt! Tacos, något glas rött och sedan blir det utgång. Hur mysigt låter inte de?! Men innan de (kl.18) ska jag hinna duscha, firra håret, lägga på något lager spackel och sedan ska jag hinna köpa mig  strumpisar. Känner mig lite smått stressad faktiskt.. Hehe


Återkommer om jag inte stressat ihjäl mig.. Haha!

GOSSIP GIRL




Vad tycker man?
Hon är då vacker i alla fall..

NYTTIGARE OCH GODARE MED FRUKT

Det vart ingen kaloribomb till middag även fast jag inte lagade den. Vilken tur dom kanske äntligen har börjat inse här hemma.. Hehe vi får väl hoppas. Jag har just pressat ner en smoothie för att snart ta fram hopprepet och köra några hopp och sedan övergå till maskiverna eller om man kanske skulle ha gjort de andra först.. Ja ja det är i vart fall träningsdag.. Haha. Härligt , hoppas att smoothien gav mig lite mer energi.. J
ag har faktiskt väldig ångest nu eftersom att jag faktiskt gick och stoppade i mig någon ruta choklad men det var fasen sista har jag bestämt och då är det bara så. Inge godis nu på ett riktigt bra tag! Hojja känns som att man sväller så fort man äter en liten godis och om man nu inte mår bra av det varför ska man då äta det. Nä tacka vet jag frukt känns bättre och är minst lika gott om inte godare! Så nu är det fram med hopprepet!



SEGMAYA

Idag blir jag nog sängliggandes i stort sett hela dagen så att jag orkar ta mig till stan imorgon och köpa mig något nytt till kvällen. Känns som att jag har mycke att göra imorgon. Men det känns bra eftersom att jag bara ska ligga i sägen hela dagen typ. Men imorgon är det som sagt andra bullar.. Jag känner lite att det börjar krypa i benen så jag tror ändå, även fast jag e sjuk att jag lite senare på dagen ska göra lite små övningar i alla fall, inget tungt bra lite lätta övningar. För inmorgon ska jag trycka i mig massa gott och sedan ska det drickas gott rött till. Idag gör inte jag middagen här hemma så vi får väl se vad det blir för en fettbomb.. Haha. Hojja just precis nu känner jag hur rastlös jag börjar bli! Men idag ska jag fasen ligga hela dagen kanske bara upp och tvätta lite och kanske göra lite situps i alla fall men inge mer. Där får det räcka!


Ha en superbra dag!

SMOOTHIEFRULLE BESTÄMD REDAN NU!





Hmm kan inte sova.. Nu ligger jag här och bara funderar. Typ, vad ska man ha för smink på fredag, hur ska jag firra håret, vad ska jag ha för färg på naglarna, jag har till och med hunnit tänka vad jag ska göra med mitt hår när det har växt ut och blivit lite längre. Haha!  och då har jag lite att göra efter som att det är ett bra tag kvar tills dess haha.. Haha jag har till och med nu under tiden jag skrivit detta hunnit tänka vad jag ska ha i min nyttiga mat som jag ska göra imorgon/idag.. Haha! Illa illa. Vad skulle man ha gjort den här tiden på dygnet. Kanske
tvättat lite kläder... Mmmm ne det får blir senare idag haha. Jag får väl ligga här och googla runt lite. haha!
Imorgon har jag bestämt mig för att återgår till min smoothiefrulle som jag alltid åt innan den där jäkla underbara Alanyaresan.. haha! Haha ja fasen så skuma saker man hinner tänka under natten medans man inte kan sova.

Men nu är det i vart fall dags. Har faktiskt ställt larm på 06.30


 

TEMYS



Skalade mig precis en morot som måste vara det godaste som finns att knapra på på kvällarna framför tvn de som kan vara lite lite jobbigt är att man inte alltid hör vad dom säger på tvn mitt i allt knaprande.. Haha!
Har hunnit göra några övningar och sedan har jag hunnit ta mig en härlig dusch så nu är det bara att vänta in alla tvprogram som är ikväll. Det är helkväll framför tvn, 21:00 the real housewives, 21:55 So you think you can dance, 23:45 Vänner.. Vänner mitt älskade vänner, finns inget bättre!
 Sen är det susselisuss..



Sov gott alla underbara..









 

CANON





Tänk om man kanske kunde hinna få sig en syrrekamera innan man ska fara ut på äventyr.. Det är ju det versta när man kommer hem och har tatt massa massa bilder och så ser man kanske på hälften av bilderna vad det föreställer.. Haha. Riktigt så illa är det väl inte men det skulle vara så himla mycket roligare att fota då även fast man kanske inte är värsta fotografen. Det är ju visserligen väldigt klumpigt att bära omkring på en men när man redan har en vanlig så kan det ju vara kul att ha en sån till natur och semesterbilder i alla fall.
Kanske inte är en party kamera men en sån har man ju redan som sagt.. Hehe


SKÄMMER BORT DE YTTRE





Lunch/middag bestod av CousCous sallad tummen upp för de! NU återstår träning av rumpa och armar
och lite mage som jag gör varje kväll. Just nu i början så här känns det nästan bara som att jag sväller men så känns det alltid för mig när jag börjar träna men jag älskar de verkligen! Träning är underbart!

Resten av dagen/kvällen kommer att gå till att tvätta i stort sett hela min garderob. Sedan ska jag nog bara njuta med att göra ansiktsmask och allt annat som verkligen verkligen behövs!

Ha en superbra dag!



I WOULD LIKE!





Dessa beauties kommer från http://topshop.com

MYSTISDAG MED FLICKORNA OCH FAVVO KAFFEDRINK



Tjohej!

Idag började jag dagen med att SPRINGA till min mormor för att hjälpa henne med ett ärende och då menar jag springa! fem minuter hade jag på mig att ta mig från mig till mormor som bor bakom coop.
Efter de gick jag hem i stort sett direkt efter gjorde mig iordning för en mysfika på stan med kära Sandström och Jessica.. Alltid lika mysigt sedan kollade vi läget i affärerna och alla hittade något nytt till helgen som kommer då et blir mysmiddag och utgång där efter.
Sedan blev vi bjudna på middag hos Jessica som inte ville släppa taget om oss.. Blink blink.. Haha!! Sedan gick jag vidare till mormor igen för att möta upp mami och gå och handla lite och nu sitter jag här och ska snart dra på mig tränings outfiten..

Mysig dag!














Alla dagar är mysiga!


MIN ÖNSKAN OM SOMMAR










Vem vill inte ha sommar nu?! hehe jag blir bara mer och mer sommarsugen för var dag som går och speciellt nu när Brallan har vart här och planerat lite för resan och så.. Just nu pekar det på att vi ska försöka satsa på en en månader lång 2semester".. Skulle sitta galet fint! Vill ha sommar nu! så härligt att bara ta en joggingtur och bara vara i bikini hela dagarna! underbart!

Jag och Brallan har idag tränat, ätit svamp och sambal oelek och planerat lite jag vet dock inte hur långt vi kom i planeringen men lite grejer fick vi i alla fall sagt.. Haha

Nu ska jag i vart fall göra några övningar till och sedan blir det sängen..


Natti natii sov gott!







FEELING SICK TODAY

Idag har jag inte rört mig ur fläcken.. Börjar bli ganska förkyld så jag har bar legat under täcket hela dagen och tänker nu bara gå och lämna tillbaka en film efter de ska jag ska mig en stooooor kopp te och sedan blir det att göra lite små lätta övningar. Sen är det det nog bara att kurera sig igen men en kopp te till..
Ingen händelserik dag precis.. Men imorgon kommer jag då inte kunna ligga still som idag jag känner mig hängig idag men på samma gång känner jag bara hur jag behöver röra på mig (myror i brallan) Så därför har jag ändå bestämt mig för att göra övningar eller kanske till och med hoppa lite hopprep..
Hopprep är så sjukt mycke jobbigare än vad man tror och det känns att det tar på kroppen sen är det ju faktiskt lite kul också. Den lilla flickan i en kommer fram igen.
Jag fattar inte hur man orkade hoppa i timmar när man var yngre utan att flåsa ihjäl sig nu gör man nästan de från de att man börjar hoppa och när man är klar med hoppandet så är man ju för tusan nästan död.. Hahaha!
Men alltså mitt lilla lilla schema för den lilla lilla stunden som är kvar av dagen, lämna tillbaka film, dricka te i mängder, göra övningar plus hoppa hopprep, duscha och sedan är det bara att lägga sig igen..

Ha en superbra dag! Kläder efter väder!

BRA KOMBINATION




BRALLAN OCH SOMMAR, VILKEN BRA KOMBINATION!
Snart drar för hoppnings vis jag och brallan till ett somrigt land.. Väääldigt snart! Weeei!
Imorgon kollar vi resor Braloshka and me. Hah!




Brallan, de är en skojig brud de!


Ovan har vi Natt (Maya) & Dag (Brallan)






THIS IS LIFE








HÄRLIGT

SÖNDAGSMYS

Nu var jag tillbaka i sängen en liten liten snabbis igen.. Hehe. Lillebror och jag ska se lite tv sen är det dags att trycka ner lite oxfilé och klyftpotatis.. Sitter aldrig fel! Hehe.
Men sen efter det fått sjunka då blir det då jäklar håååård träning!
Sedan kanske man skulle ha hyrt en film och haft lite mys. Det e ju faktiskt söndag så söndagsmys är högst upp på listan..

Imorgon är det måndag, då tar vi nya tag!! ;)

Ha de bättre än bäst!









PRECIS SOM JAG TRODDE

Haha hmm vad var det jag sa om att stanna inne. Det gick fasen inte. Anettes sms fick mig att bryta "löftet".. Haha! Så nu blir det en sväng på Bränna.. Snart klar





Red lips

VILL DU SÅ KAN DU!




Livet är jäklar till för att levas! Alla som vill må bra mår bra, alla som vill ha kul har kul och alla som känner sig snygg är snygg ;)





På topp




CLABBE IS THE SHIT

Precis kommit hem från en galet bra match i Luleå.. Jag var riktigt inne i den satt nästan och tuggade naglar.. Haha!

På vägen hem sen hörde vi på clabbe den absolut bästa radioprataren som finns. När han spelar musik då snackar vi verkligen bra musik, riktiga gammla godingar från då det var disco som gällde! Underbart! Sånt blir man glad av!

Det blir faktiskt en riktigt lugn helg nu och det känns faktiskt gode bra! Brukar inte kunna hålla mig till de jag säger när det gäller de men nu är det bara så det är.. Hehe. Nästa helg däremot då blir det Kul!

Ha en superfin kväll. Slå int ihjäl er! ;P



Härliga grejer!

SUMMERTIME

jag tror och antar att jag inte är den enda som vill ha sommar just nu! Så underbart det skulle vara att precis nu kunna gå ut i bikini typ, sitta ute hela nätterna och grilla varje dag..
Väcker inte de lite myskänsla i alla när man tänker på allt som har med sommar att göra? Längtar galet mycke! Visst, skoter kan vara mysigt och det kan vara fint, sitta på isen och pimpla och där efter göra upp en mysig brasa och kul att få bära snygga pälsjackor men nog finns det mer positiva saker med sommar än vinter om jag får säga det själv i alla fall. Men det är ju faktiskt inte allt för länge kvar.. Hehe. Tiden går ju snabbt när man har kul... Weei!


























SNART SOMMAR IGEN

DÅLIG HUMOR

Så nu har man gjort de roligaste och viktigaste på dagen. Hehe. Nu är det dags att sätta sig vid tvn och se den underbara reprisen på victoria secret fashion show 2009. De gillar vi! Sedan är det hopp in i duschen och efter de är det lugnare puckar.. Haha! Vad kul att i stort sätt alla på facebook har skrivit samma, kallt idag, -33, -35, -32 och allt som har med kylan idag att göra.. Haha trevligt. Men nog har vitern sin lilla scharm också även fast jag klart föredrar sommar året om. Underbat! Men snart drar vi Brallan! Frågan är bara vart man skulle ha åkt om två månader. Men det firrar sig alltid bara det är varmt så än jag supernöjd!

Nu måste jag släcka ner för att se tv i 30 minuter.. Hehe

Nattinatti! Frys inte ihjäl ;) hahahahahahaha!






Skulle nog föredra den idag, med tanke på kylan.. Hahahahaha!!!!!!!!!!!

DÅ VAR DET DAGS FÖR TORSDAGENS

Dags igen.. Härligt! En sån här kall dag finns den ingenting att göra så det blir lite träningsprat igen. Och gud gissa vilken hemsk tid jag vaknade idag fast då har jag vart upp fem gånger där mellan i och för sig men jag klev upp på riktigt och hoppade in i duschen klockan 14.20 hojja!! Det e galet sånt erkänner man väl kanske inte.. Hehe. Men det gör, jag har inga hemligheter för någon.

Nä men nu är det i vart fall time för lite träning.. Weei!


Ha en superbra dag!




Jag är sååå på G! haha

VILL HA SNYGGINGARNA!





Synggare än snyggast!





This is my style






GOSAKER SÅ HÄR INNAN LÄGGDAGS


oliver och soltorkade tomater..
Gott och bra för kroppen!!

TRÄNING ÄR UNDERBART!

Så då var det snart färdigtränat för idag.. Fortsättning förljer imorgon.. Haha! Har precis tagit en lite paus för att trycka ner lite middag som destod av Keso.. Godare än godast! Nu är det bara några övningar som återstår.
Mycke roligare att träna om man har lite finare träningskläder kan jag även säga.
Tror att det kan var dags att inhandla nya för min del då blir man lite mer pepp till träningen också.. Men det är ju faktiskt underbart att träna. Men känner sig som en ny människa efter.. Hehe






Dagens träningsoutfit
I en inte så ren spegel.. Haha
Skyller på att det e i Lillebrors och Bellas rum. Hehe


Vattenflarran hade jag i högsta hugg










HÄRLIGARE ÄN HÄRLIGAST


Superextremt härlig låt. Inte de senaste men fortfarande superfin





MYSKVÄLL MED JESSICUS

Då var det dags för en liten vinkväll/myskväll/brännahängkväll haha! Ska förbi och mysa lite hos Jessica sedan drar vi nog vidare och myser på Bränna ett litet tag. Haha försökte ta en liten bild på min outfit men jag vet inte jag tror att det är dags att slutan med dom här knasiga halvtaskiga cambilderna.. Haha

Ha en superfin kväll!





De ni ser är min kjol, en rund kula till mage
och mitt favvohalsband som jag håller upp
Jag ska sluta med cambilder
Gravid svar: nej! ;D haha


MOT FIKET




Nu drar jag! Mys!

KÄNNS SOM


Fortfarande bra...

TISDAG

God dagens!
 
Idag blir det att ta en fika med GullAnette var evigheter sedan. Sen ska det göras några ärenden på stan eller ja det ska göras förs av allt men i alla fall och efter de blir det raka vägen hem för att röra lite på dökötte! Haha.
Då blir det på med träningskläderna.. Hehe Sen är det lugna puckar resten av dagen eller ja vi får väl se om jag kan.. Haha

Ha en superbra dag!

2009 MOT 2010

Idag ska jag börja med mitt andra nyårslöfte ett har jag redan "avklarat" och det ska jag fortsätta hålla också. Jag brukar hålla mig till de jag säger och de jag vill brukar jag klara. Fast det skulle i och för sig alla göra bara de verkligen ville. Men nu är jag i vart fall inne på att börja med mitt andra.. Galet bra och galet kul!


Nu tänkte jag bjussa på lite bilder från året som gått, alltså 2009 till se sista minuterna av 2009.. Weei! hehe




Stockholm 2009.01.18
Min första chai latte.. Haha


Första gången jag klippte kort


Ola pratar vett i mig på Helenas 40-års fest
Det behövdes.. Haha!
Jag plus lagkamrat Josefin


Super härliga Pida
2009.05.30


Midsommar i Kalix.
Träffade på Marika mitt i allt


Lite 60-tal haha.. I samma veva fyllde lillebror 18
2009.07.04







Alanya 2009.08.21
Haha peace Sweden



Solades en hel del under rasterna i på Allén (jobbet)



Luleå kalaset next


Halloween 09




Ny frippa igen




Nyårsbilderna är på telefonen och den förstår vi oss inte på än.. haha!

Nästa äventyr blir not med barllan som ringde och sa att vi skulle åka utomlands så snart som möjligt och självklart är jag på! Weeei!!







MMMM

Det blir bara en myskväll hemma tonight. Hänger i lillebrors rum just nu. Vad äe det med att alla ska gnälla om att jag använder för mycke toapapir hela tiden.. Haha.. Undra om jag inte kommer få en årsförbrukning av toapapper i födelsedags present nästa gång. Eller ja en årsförbrukning för en annan människa.. Haha en Maya årsförbrukning kan bli en hel del så en för en vanlig människa som betyder en halvårsförbrukning för mig, tydligen.. Haha!

Skönt att bara ligga i soffan i lillebrors rum just nu och kolla tv, känner mig lite trött och mm ja jag vet inte.. Men i alla fall

He det underbart fint!
Nattinatti

HEMÅT MARSCH

Så då har jag firrat mig och sedan har jag hunnit gå en liten liten promeix. Men efter som att jag inte hittar allt för bra här plus att jag har världens världens dåligaste lokalsinne så vågade jag inte gå hur långt som helst.. Hehe. De med mitt lokalsinne är faktiskt riktigt illa.
Jag gick raka vägen en bit och sedan kom en liten sväng till vänster och en till höger och då fick det vara nog, då vände jag om för att inte sedan bli för förvirrad sedan när jag skulle hitta tillbaka från att ha svängt åt något håll. Haha!!

Snart ska Ida Köra hem mig till Boden, vi får väl an se hur länge jag blir kvar hemma den här gången.. Hehe
Hoppas inte mer än en/två timmar.. Hehe

KALIXHÄNG

Snart blir jag själv här hemma ett tag.. Skööönt. Haha! No offence gummish men jag vill lägga mig och nörda lite med en bok.. Haha Sen ska jag väl försöka få lite annat gjort också hade jag tänkt. Jag har så galet ont i magen och ryggen nu att jag bara vill kapa av mitten av kroppen, bara kapa av rubbet!!

Idag blir det bara lugna puckar och imorgon blir det att en tripp tillbaka hem till Boden. Då har jag gjort mitt i Kalix för den här gången..

Nu skriker Idapida från toan att jag använder mycke toa papper eller hon säger att det går mycke papper och det kan inte annat än vara en pik till mig.. Haha Jag ska ta med mig en egen Wcrulle next time skrek jag tillbaka.. Haha!

Ha en supertrevlig dag!

MITT I NATTEN HOS IDA OCH SMÖRÄH

Fortfarande vaken.. Jag och Ida pida sitter i två olika rum och har tetris turnering mot varandra, vi spelar så att fingrarna snart börjar blöda.. Smöräh sussar, jag fattar inte hur det går till med tanke på att jag och iIda har pratat som galningar tills för en liten stund sedan då vi bestämmde oss för att stänga dörren för att vi inte skulle prata med varnadra plus att det går bättre för mig att spela när jag e tys men jag har ganska svårt att vara tyst om jag har en människa mitt emot mig..

Nu ska jag fortsätta på bästa spelet ever liksom.. Haha!!

Nattinatti



                                                           

2010!

Fortfarande hos Supersnälla silver Ida och StålSmöret. Jag har det så mysigt här så. Idag har vi bara degat hela långa dagen och nu ska vi snart se en film hoppas jag.. VERKLIGEN.. Hehe. Blir nog att jag åker hem imorgon eller på söndag tror jag och då lägger jag nog in lite bilder från 09 och de senaste från 2010.. Haha

Nu ska jag kolla film med Supersnälla SilverIda och StålSmöret!!


Ha det bra!