SKYNDASKYNDA

Lite ändrade planer för kolla på min lilla plutts (lillebrors) hockeyträning sedan Luleå efter det. Ska bara höra en bra låta på Mtv först. haha!


 Exakt NOW! Bye bye..

UPPE FÖRE TUPPEN

Haha, ja då var man uppe då, vaknade redan 06,30 om man ska vara exakt.. hehe. Nu återstår barar att se vad det blir av den här dagen, möjligtvis blir det en sväng till luleå för att hjälpa mamms och PG att kolla ut ett nytt kök kanske.. Kul! alltid roligt med lite förändringar.
Fast jag hoppas ju på mitt egna lilla kök snart kanske. Ja men i alla fall, först och främst så blir det väl en Luleå trip och sedan funderar jag på en härlig promenix om det inte är allt för kallt, vilket det verkar vara, åtrstår att se helt enkelt.
Men sen ikväll är det dags för melodifestivalen i vart fall.
Det verkar inte gå allt för bra för kära melodifestivalen i år. Allt jag har hört är bara att det har varit extremt dåligt varje gång, jag har faktiskt missat alla gånger. Men den här gången har jag bestämt mig för att se om det verkligen är så dåligt som alla säger? Jag tycker i vart fall att det är ganska så mysigt med melodifestival även fast det kanske inte riktigt är min smak av musik som spelas.. haha..

Nu är det kanske dags att hoppa in i duschen i alla fall.. Ha en trevlig dag och var rädd om er ♥ Vi höres!

TRÖTTER

Det vart en väldigt tidig mysmiddag med Vannessa och hennes Ivan ikväll. Har redan kommit hem, hade kunnat ha det trevligt med att kolla på film med Vanessa och linnea, men jag är så fruktansvärt trött så det blir en väldigt väldigt tidig kväll för min del. Men imorgon tar vi nya tag.. hehe. Det var helt underbart med suchi men lite snåla tycker jag ärligt talat att dom var, jag har nog aldrig ätit så små suchi faktiskt. Blev faktiskt väldigt besviken på det.. Nu ska jag kolla lite på tv och sedan är det bara att sussa. Ha en supertrevlig kväll,ska du ut så drick med måtta ♥  Var rädd om er!..



Jag ser väldigt nöjd ut i väntan på min suchibeställning
 ♥

SUCHIFREDAG

Nu sitter jag här nyduschadtter och väntar på att håret ska torka så att det går att göra någonting av ruffset.. haha! sitter och lyssnar på lite härlig musik på Mtv medans.
Ikväll blir det en mysig suchi middag med min käre kusik.. Längtar!
Suchi måste vara bland det godaste som finns! Ska bli mysigt i alla fall. Det är första gången jag äter på suchi stället i Biden så vi får väl se vad det blir för betyg på det. Tänk att det redan är helg, det är helt sjukt! tiden går så extremt snabbt, är det bra eller dåligt?.. Det kan ju som vara både bra och dåligt ju.
Jag vill ju som på något sätt inte bli äldre allt för snabbt heller.. usch för det! Men ibland är det bra som när man längtar tills helgen t ex.  Hoppas att tiden går fort till sommaren börjar i alla fall sen när den har kommit så får det gärna gå väldigt extremt sakta.. hehe.

Nu känner jag att mitt hår börjar bli ganska så torrt. Som jag skrivit tidigare så hatar jag att nöta på håret mer än nödvändigt. Hata kanske var ett starkt ord men jag ogillar det VÄLDIGT mycket. Utom när jag är väldigt stressad. Nu ska jag i alla fall börja fixa mig litegranna. Ha det super så länge! ♥




 Jag med mitt trollruffs till hår.. haha!

MYSPYS

Nu är cv:t klart.. skönt!  Eller det blev klart för ett tag sedan. Nu ligger jag och kollar på How I Met Your Mother, det är så fruktansvärt roligtså det är inte sant.. haha. älskar det!
Surplar på lite te och en ruta av min älsklings choklad, älskar den! Ni får ha en superfin kväll.
Nu ska jag surpla vidare. haha!



 Mmmm... Mummsi! I love dark chocolate!

SNYGG, SNYGGARE, SNYGGAST

Himmelriket är vad jag kallar detta!
Dom första tre från Nelly.com, SKA i alla fall bli mina snart hoppas jag.. De tre nedersta kommer från Top shop..
Finns det något bättre!




Även i år kommer det  mycket gladiator inspirerat.. I love it!

090225

God morgon!

Idag är det verkligen en god morgon. Solen skiner och det är varmt och skönt ute. Mysigt! Jag tror att det är en perfekt dag för en lite längre promenad... Härligt!
Jo, idag har jag faktiskt hunnit med att gå in på ett bageri för att köpa mig.. mhm, kan ni gissa? haha min efterlängtade semla!..Weei! Jag har även hunnit trycka i mig den så här på morgonkvisten.. Det var då den godaste semlan jag någonsin ätit.. Äntligen!

Nåja.. idag blir det att umgår med mig kära Vanessa, vi ska börja med att mysa vid köksbordet och dricka en kopp te och sedan blir det att ta en härligt promenix i finvädret, för mig i alla fall, Får se vad min lata kusin hittar på, haha.
Sedan blir det att fixa med CV:t. det kommer nog ta ett bra tag kan jag tro.
Sen så ska jag fixa lite mat åt dom hungriga bestarna som kommer hem vid tre tiden. Tänkte även städa lite tror jag..

Ha en superfin dag i ute solskenet!

EN SEMLA TACK

Varför har inte jag fått någon semla idag? nu sitter jag ju här och är jätte sugen. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra imorgon, imorgon ska Maya gå och köpa sig en semla, själv!.. Hm.

Nu ska jag kila upp och koka mig en kopp te, skulle inte sitta fel med en semla till de.. Men ja, haha! Allt jag begär är en ynka liten semla, åh! Ja ja hoppas alla andra semmelälskare fått er någon eller kanske till och med några mumsiga semlor..

Ha en fin Fettisdagskväll.. Kram

SAKNAR STOCKHOLM

Nu ligger jag här och funderar lite granna. Jag vill så extremt gärna åka till Stockholm, jag är såå sugen just nu! Sabina ringde också här om dagen och frågade, kan inte du komma till Stockhom i helgen? det gjorde mig bara mer sugen. Men samtidigt är jag väldigt sugen på att åka och hälsa på Louise i Mora.. Vad ska man göra?! Ja ja vi får se vart jag hamnar om typ två veckor.

Nu ligger jag i alla fall och kollar på kära vänner, det får man absolut absolut inte missa, hur många gånger man än sett avsnittet..  Sen måste man ju kolla in den rätte för Rosing! haha får se om det är något nytt man kanske ska börja följa, kan vara bra. Börjar nu!

Ha det bra tillsvidare




  Saknar vackra Stockholm EXTREMT mycket!

Yes man

Har precis suttit och sett på film med min kära bror och hans kwinna. Mysigt! det var i alla fall Yes man, med Jim carrey i huvudrollen. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den filmen, den var som inte dålig men samtidigt inte den bästa han gjort heller.
Den var helt enkelt okej, men jag håller mig till Ace Ventura när det gäller Jim Carrey, dom e nog dom roligaste filmerna som gjorts, haha! måste köpa dom.
Alla fem eller hur många det nu är! haha. Nu är det i vart fall läggdags för min del.
Imorgon ska jag nämligen sätta mig och söka lite jobb i bl a uppsala och stockholm. Kul!..

Natti natii sleep tight! ♥

TV-BEROENDE

Jag är så fruktansvärt tvberoende så de är inte sant! Nu ligger jag och tittar på gamla avsnitt av The Hills här och jag har säkert sett det här avsnittet tre gånger. Älskar det!.. Hoppas att det snart kommer nya avsnitt.
Jag tror att jag följer i stort sett alla serier som finns just nu.
Inte bra att vara så beroende av att se på tv.
Usch vad man blir irriterad när man ser spencer i the hills! Hanns manipulerande leende gör en så förbannad! 
Såna klorna som Heidi har hamnat i, vill man aldrig komma i närheten av. Usch!
Tänk att det finns så sjuka och manipulerande människor. Såna som beter sig så kan verkligen inte må bra, så samtidigt är det ju som synd om dom, men ändå inte. Äh jag tycker bara att det är hemskt.. I alla fall, nu är det senaste man ser på The City. Kollar varje onsdag på mtv.com.
Kan inte vänt tills det börjar sända på tv här i sverige. Det är minst lika bra som The Hills kan jag ju bara säga, längtar tills på onsdag;) hehe..



Whitney från The City.
Hoppas att det finns fler så genomsnälla människor som hon verkar vara

090223

Hej på er.

Idag fick jag mycket trevligt besök till frukostenav Ida. Jätte mysigt. Men sen så vart det inte lika trevligt. Vi gick och lade oss för att "vila" en "liten" stund, vad tror ni händer. Jo, det versta som kan hända en human being, vi somnar och sover enda tills precis för 30 sedan, alltå tre.
Hemska! nu är i stort sätt hela dagen förstörd. Men vad ska man göra, hehe
Det är bara att sätta sig och planera nästa dag helt enkelt, haha!

Ha en superfin dag. Sov inte bort hela;)

NATTINATTI

Finns det något bättre än Bridget Jones dagbok på en söndag kväll?! så fruktansvärt härlig film. Nu är det i vart fall lägg dags. Har vart en seg men härlig dag, men så här får den då inte se ut imorgon, haha!
Imorgon ska jag planera veckan hade jag tänkt. En sak jag vet är i alla fall att min kära kusin Vanessa har planer på att göra ett besök här i storstan, ska bli superkul! Sen får vi se hur man lägger upp denna vecka som kommer..

Natti natti, sleep tight!

LAT

Idag är det bara lugna puckar som gäller. Jag har legat i sängen HELA dagen, haha illa! nä men riktigt så illa är det väl kanska inte.

Nästa vecka hoppas jag på att kanske kunna åkt till Mora en sväng och hälsa på en kompis, Louise. Men det skriver jag mer om sen, ifall att det blir av. Skulle vara riktigt kul, var ett tag sen jag var där senast...

Ha en mysig söndags kväll!

LOVE IT

Hann göra ett litet ärende inne på shopping i luleå innan gårdagens festande började.
Blev inte nitväskan som jag skrev att jag ville ha tidigare, fanns tyvärr inte kvar..


 
Blev en annan söt liten nitväskan från gina tricot 129:-
och ett fint hårband 59:-

SLUT FESTAT

Jag har inte hunnit uppdatera allt för mycket i helgen och det har berott på att vi har haft vårt storfrämmande plus min kusins 18- års fest. Det här helgen har verkligen vart superhärlig!

I fredags kom Elisabeth och hennes mor och far hit. Jag har inte träffat dom på flera flera år, så det var verkligen superkul!
Dom skulle dock på begravning här och det var ju mindre kul. Men det var i alla fall kul att ha dom här..
Men då var detmindre kul när dom stte sig i bilen för att åka hem för bara några minuter sen..

Igår var jag på min lilla älsklings kusins 18-års fest som inte innebar att det skulle vara massa alhohol och fylla, alltså alkoholfri 18-års fest och det tycker i alla fall jag ver aldeles utmäskt.
Det var jätte trevligt igårmed massa skratt och spel. Man träffade kusiner som man annars inte treffar varje dag precis och sen så älskar jag ju att köpa och ge presenter. Kul!
Jag hade i alla fall köpt en fin klocka som hon hade vart och kollat in i flera verckor, tror att hon blev ganska nöjd faktiskt, hihi. Hoppas att alla har haft en lika trevlig helg som jag! ♥

vart försvann sminket!
Glömde såklart lägga på en bra base, då går det så här, haha


                                                                                   

Här har vi några av mina kära kusiner och min  lillprins till höger ♥



Bjöds på extremt söta och minst lika goda cupcakes

Min kusin hotade min tyvärr med att jag inte fick lägga in någon bild på henne på min blogg, haha!

BLIR FEST IDAG

Nu har man kommit halvvägs i alla fall, hehe. Ska bli superkul ikväll..

Skriver mer när jag kommer hem.. Kram ♥



Min make för to night. Intre riktigt klar ännu

090220

Idag ser lite sliten ut, har stressat ihjäl mig.
Trodde att folket skulle komma vid 8 ikväll, men riktigt så var det inte, dom kommer typ... NU! haha
Vi hörs lite senare. Massa massa kramar!




ÄNTLIGEN FREDAG

Nu är det äntligen fredag igen, men jag måste ju bara säga att den här veckan har gått fruktansvärt snabbt...
Häsligt vill jag påstå! Idag ska jag ägna mig åt att göra en sista rensning här hemma och sedan så hoppas jag kanske på en liten tur i "storstan" haha!
Nä men jag tänkte att min lilla mammsi kanske skulle vilja ta med mig på en tur i friska luften inne på Lindex eller åhlens kanske, hihi. Skulle sitta väldigt fint faktiskt.
Men dagen dörjar i alla fall med städ, sen ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kanske fixa i ordning lite lunch/middag till alla hungriga monster som kommer hem sen, haha!.. 
Så ser mina planer ut för dagen i alla fall, än så länge. 

Jo förresten! Idag har jag skickat min kära lilla 18 åring  till kusin (Shenki) på att kolla om väskan som jag skrev om i förra inlägget finns i luleå. Så det ska bli kul, återstår att se!.. kul kul kul! Men ni får ha en superduper fin dag så länge!

Kram♥

LÄGGDAGS

Nu är det läggdags för min del i alla fall. Måste bli frisk så att jag orkar med morgondagen ju.. Hoppas att jag frisk och pigg imorgon

Ska väl se någorlunda fräsch ut i alla fall. Jag har sjut pysslat med lite härlig ansiktsmask och grejer här hemma. Det kanske vlir bättre om jag börjar med en rejäl härlig frukost imorgon bitti också.. Ja vi ser ju som sagt. Jag kommer ha så mycket att göra imorgon hur som helst, så jag kommer nog inte mäska av att jag är sjuk om jag är det, haha! Ni får ursäkta ifall att jag bara pratar om hur sjuk jag är, för riktigt så illa är det inte heller. Jag blir bara lite fjantig när jag väl är sjuk, så det blir bara gnäll och gnäll då, haha! Nä nu ska jag lägga ner med det.. 

Måste bara visa denna SUPERSNYGGA nitväska!



Från gina tricot.. SKA HA!
 

VILLHAAA

Älskar modet som är nu.
Finns det något som är häftigare än nitar..



Är dom inte sjukt coola! Vill ha dom i min skohylla, NU!
Från Topshop

TIDEN GÅR SÅÅ SNABBT

Herre gud, snart är det helg igen! tiden går så fruktansvärt snabbt. Imorgon är det fredag, tycker att det känns som om det vore igår det var fredag senast.
Jag tycker nästan att tiden går lite för snabbt nu för tiden, det kan vara lite obehagligt tycker jag.

Jag har verkligen sovit hela dagen och nu ska man nästan gå och lägga sig för natten, haha! Nu har jag i alla fall börjat känna mig lite bättre. Vilken tur.
Det enda jag har fått i mig idag är en liten kyckling burgare utan bröd och allt, en plane burger..
 
Imorgon får vi ju massa besök och på lördag ska jag ju på storpartey. ska bli sååå kul! längtar!
Tänk att min lilla kusin som just var jätte liten, nu är 18 hela år. sjukt! Hopps hon tycker om presenten jag köpt. Det tror jag att hon ska göra..  Nu ska jag se Joey och sen Vänner, så klart! Ha det bra tillsvidare..

Kram!

INTE SÄRSKILT PIGG IDAG

Hej och god morgon. Idag vaknade jag av världens smärta i magen. Jag mår inte alls bra idag, har jätte ont i magen och mår väldigt illa. Kan det vara vinterkräksjukan?kanske.. Hoppas inte!
Jag ligger i vart fall i min säng med både täcke och filt för att hålla mig varm.
Det känns inte som att dagen börjar bra alls.. suck! ja ja, man får väl hoppas på det bästa, att man är frisk till imorgon i alla fall.

Imorgon får vi nämligen storfrämmande av fyra personer som jag inte träffat på kanske 5 eller 6 år. Det ska bli superkul. Så jag har ju i alla fall någonting att se fram emot i alla fall. Nu ska jag dricka upp min smoothie och sen ska jag försöka vila lite. Ser inte så fräsch ut om jag ska vara ärlig..

Ha en superfin dag <33

RESULTAT


Då var det klart, fick göra om det två gånger, så det tog ett teg.
 så här dlev de i alla fall..



FIXA NAGLARNA

Nu ska jag visa er att det går att fixa sina naglar hemma också.
Det är inte så svår som det ser ut och alla kan göra det, bara man lägger manken till det. Det tar ju lite tid..
Lägger in en bild på resultat senare. Det blir det vanliga, fransk manikyr men kanske med något litet extra den här gången;)..

I LOVE MAKE UP

Jag älsker verkligen smink! Många tror att, om man har smink på sig varje dag, så innebät det att man har dåligt självförtroende. Men jag kan i alla fall säga att så är inte alltid fallet!
Jag skulle nästan mer vilja kalla smik för konst, för mig är det konst. Det är ju superkul att kunna se helt olika ut  varje dag beroende på vad man har för smink på sig, vem tycker inte det!.. 


Smink jag föredrar, på absolut första plats är mitt favorit smink Lancome! det är ett måste för mig, speciellt Lancomes juicy tubes, på andra plats har vi smink från make up store, LOVE IT!
Men vill man inte lägga allt för mycket pengar på smink så funkar loreal, Max Factor och Maybelline också bra, men då föredrar jag att man lägger lite mer pengar på en bra base..





Superbra Mascara! Förlänger fransarna..

HEMMA

Ojojoj, hur mycket kan man handla egentligen, det vart säkert 5 kassar med mat!
För mig räckte det men en liten chokladkaka, mummms!



Men det får man inte äta idag! hihi..

STORHANDLA MED MAMMSI

Idag har jag stor städat i köket, tro mig det behövdes verkligen! det tog flera timmar! Ja ja, men nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, skönt! sen ska jag köra mammsi så att hon får storhandla. Jag älskar att handla, allt fråm mat till kläder, fråga mig inte varför, haha!

Nu ska jag rusa, hon börjar göra sig i ordnin där uppe hör jag..
Hörs senare.. kram kram

HOPPASHOPPASHOPPAS

Nu sitter jag och Ida här och planerar lite om en evcentuell flytt, hääärrrrligt! Är så fruktansvärt sugen på att flytta nu! Jag tänkte börja lite smått, så mitt förta steg nu blir till Luleå, sen förhoppningsvis Stockholm.
Men jag vill käna lite money innan jag tar det steget, igen! haha.. Men jag ska i alla fall börja med att söka jobb hela veckan nu och några dagar frammåt, tills jag hittar något. Hoppas hoppas hoppas! Jag känner som att det är dags nu.

Det som kan vara lite svårt när man flyttar med en kompis är att ens bild av hur man vill att det ska se ut kan spricka lite. Men jag tror att det ska ganska så bra i alla fall, Ida har en fin lägenhet nu och jag tror och tycker att vi verkar ha samma smak i alla fall. Jag älskar när det är stilrent men ändå avslappnat, det får absolut inte vara stelt. 
Men först ska jag ha ett jobb innan jag börjar tänka på lägenhet! jaja, vi får se hur det blir med den saken..


Detta är min stil!

STÄD TIME

Idag är det städning som gäller, hela dagen! Som jag sa så skulle jag städat hela huset redan i söndags men det fick lov och vänta, men idag är det dags.
Jag känner mig faktiskt riktigt pepp på att göra fint här hemma idag och då gäller det ju också att passa på. Nu är det ju så att jag hade måsta göra det hur det än var, men ja städ hela dagen som sagt..

Har redan hunnit med en snabbsväng på stan, eller Lindex kanske man ska säga, haha! Vi hörs lite senare! 
Ha en fin dag. Kram


        
Blev såna här bra-att-ha plagg, från Lindex 
En grå kofta och en vanlig vit skjorta som passar bra till pennkjol eller bara till enkla jeans


Och även den här söta lilla fransväskan, också från Lindex


I LOVE HIGT HEELS

Man kan aldrig få för mycke skor.
Skulle inte skada att ha dessa sötnosarna i skohyllan.


Supersnygga pumps med nitar, från Topshop.
Vill ha!..   

Singalesiskt

Har precis ätit en extremt got portion singalesisk mat, finns det något bättre? älskar det! resterande skulle bestätta maxmat, men jag föredrar faktiskt singalesiskt framför max.

Just nu sitter jag och kollar på senaste avsnittet av top model sammtidigt som jag pratar i telefon med Sabina, saknar henne!.. och saknar Sergej så fruktansvärt mycke, usch! Nu ska jag tvätta lite kläder, vill ha nya kläder! men men..

Gårdagen

God morgon!

Det kan verka som att jag e världens piggaste person nu, men riktigt så är det inte, har bara inte hunnit gå och lägga mig än, haha! Igår blev det först en förfest hos Erika och sedan så drog hela bunten till ice.
Jag vill inte påstå att det var allt för kul, man kan ha kul även fast man e nykter, bara inte lika kul, skulle jag vilja säga.
Jag var nykter och lite nere eftersom att jag inte kunde spendera den dagen med Sergej plus att han nu har vart borta i tre månader, inte kul alls! Det vart en hel del drama igår också som jag måste berätta!
Två ev mina kompisar blev bestulna på sina mobiltelefoner. Sandra som var en av dom sprang omkring till alla vakter och poliser och frågade om dom hade hitatt en telefon, ringde till sin telefon från min ett antal gånger.
Sen helt plötsligt så ringer det från Sandras telefon till min, då är det polisen som har hittat telefonen och tagit fast skuskarna. Dom hade inte bara hittat Sandras telefon dock, utan två till och en av dom visade sig vara En annan komis, Amandas! sjukt komiskt att två kompisar blir av med telefonerna samma dag och att polisen får fast skurkarna som tagit dom, helt sjukt!..

Nu ska jag ta oh vila en liten stund innan jag tar och sätter igång med att städa hela huset, knasiga jag har lovat mammsen att göra det, blä! Hörs lite senare... Kram


Så här såg jag ut igår, inte särskilt förgglad, hehe



Erika & Petra



SötSandra när vi var på väg hem vid sju tiden, haha!

ice ikväll

Nu har jag gjort mig klar för partey! Ska dock hålla mig nykter ikväll, men det skadar ju inte, kan ha lika kul utan alkohol, eller vad säger ni? Jaja, nu ska jag fixa den det sista och packa med mig lite läppglans och så, läppglans beroende som man är!..

Ha en superfin kväll och en fin alla♥dag!

kram kram

Alla hjärtans dag

Idag är det alla♥dag! mysigt! inte för att jag har min käslek hos mig=( han befinner sig inte ens i Sverige, vi tar detta när han kommer tillbaka. Men det är ändå som en mysig dag på något vis.Har fått en del fina sms av Sregej, så jag nöjer mig med det.

Idag tog jag en superlång sovmorgon till att börja med, och nu ska jag snart börja göra mig i ordning för kvällen, sitter fortfarande i pyamas här, haha
Börjar känna mig lite smått stresad faktiska. Det tar ett bra tag att göra sig i ording när man ska ut, även fast det inte behövs, kan man ju tycka, men men. Först ska man duxcha och på det vill jag oftast låta håret självtorka om jag hinner med det, tycker  vekligen inte om att slita på med hårför, det slits nog när man håller på och plattar det för jämnan, usch det tycker vi inte om!.. Sedab ska man bestämma sig för vad man ska ha på sig och sist men inte minst ska man lägga på en fin passande make på det. Jag brukar vilja börja redan vid ett för att slippa stressa.

Ikväll blir det i vart fall utgång med tjejerna. Ska bland annat träffa söta Amanda ikväll, det var ett riktigt bra tag sen. ska bli superkul! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en super duper fin alla hjärtans dag så hörs vi senare!

Kram


Jag och min kära Amanda för ett
bra tag sen..

Tired

Har precis sett klart filmen, Seven pounds blev det, med Will Smith i huvudrollen.
Den var jätte bra, man fick verkligen tänka för att riktgif förstå den, en mycket sorglig film.
Rekomenderara verkligen att se den! Will Smith, alltid lika snygg! hehe..




Hade lite tid över mellan lets dance och filmen, passade på att fixa naglarna.
Rekomenderar detta nagellacket om man vill ha fräch och fin fransk manikyr som håller länge. Kostar ca 100 kr.


Mysig hemmakväll

Ikväll blir det mys framför tv:n. Ska börja med att se lets dance, så klart! Sen ska vi kolla vidare på någon rolig film, myspys! hehe

Ha en trevlig kväll! ♥

Ändrade planer

Kom precis hem från stan nu, vart ingen alla hjärtans dag present, det finns så dåligt med sånt här i Boden och Sergej e inte i Boden just nu så jag tänkte att jag gör en mysig middag när ha kommit tillbaka från ryssland istället, längtar!..

Mina planer för helgen blev ändrade, ska stanna kvar i "storstan" haha! Började dagen med en sväng på stan med min mor. Hittade inte riktigt det jag skulle ha, men kom istället hem med en söt stickad väst från Lindex.
Resten av dagen kommer jag nog att ägna mig åt att tvätta lite kläder, ta en promenad och träna litegranna, härligt!
Imorgon blir det utgång med söta Petra och några till, var ett tag sen jag var ut nu. så nu e det dags!

Ha en bra dag!

Visst ser den mysig ut?..

En lugn dag

idag fick jag inte mycket gjort, promenaden vart av på morgonen men sedan vart det raka vägen mot sängen igen. Sitter fortfarande kvar i sängen och har i stort sett inte rört en fena, haha! näså så illa e det inte riktigt men nästan. Det enda jag har ägnat mig åt idag har vart promenerat, ätit och tvättat kläder, lite seg dag. Men imorgon ska det bli andra bullar. Imorgon ska jag ta en vända på stan och kolla efter någon fin alla hjärtans dag present till min älskling. Det tråkiga med alla hjärtans dag i år är att jag inte kommer kunna spendera den med min honom, Sergej. Han befinner sig för tillfället i ryssland och ska vara där ett tag nu, längtar verkligen tills han kommer hem igen! nåväl, efter stan så är det raka vägen hem som gäller för att packa ihop lite grejer, sedan är det bara att sätta sig på bussen till Gunnarsbyn. Alla hjärtans dag blir hos min far i år, det skulle inte skada ifall Sergej var här nu dock, saknar honom såå! Nä nu är det lägg dags. God natt på er!

 

Jag och min älskling
Jag och min baby

Shoppingsugen!

God morgon!

Jag ligger fortfarande under mitt varma gosiga täcke och myser och kollar på super gamla avsnitt av top model. Men nu känner jag att jag börjar få lite smått panik! Har inga planer för dagen, vad ska jag hitta på? Jag är fruktansvärt shoppingsugen! Nästa helg fyller min lilla älsklings kusin Shenika (Isabella) så mycket som 18 år!! så jag skulle verkligen behöva köpa mig en fin klänning och kanske lite nytt snyggt smink, men det får nog tyvärr vänta tills nästa vecka, tråkigt! Men nu ska jag börja göra mig i ording, hade tänkt börja dagen med en härlig promenad ute i friska men kalla luften.

Ha en superfin dag!

Välkommen till min nya blogg!