SNYGGT

Snyggt med mössa. Svart enkel!

HOPP IN I DUSCHEN

Nu är man hemma igen.. Kom precis hem från en liten tripp på stan. Köpte bla en söt eller tuff liten väska rättare sagt. Nu är det bara att promenera mot duschen och sedan börja lite smått med maken.. Trevligt och mysigt med Bränna ikväll, ta en öl och bara surra lite..

STEEEEEK NEXT

Ut i det friska.. Nu ska här stekas så gott det går..



I min nya bikinaöverdel..
Usch vad jag MÅSTE inhandla massa bikinis nu
med tanke på att det är Alanya om typ lite drygt en vecka


Ha ha det är lika bra att se värre än verst ut..
Fortsätter i samma spår som igår ;D

Ha det fint ute i solen. Om den är här för att stanna..
Alder sen kanske

YESTERDAY

God morgon alla pigga och glada!

Det vart som sagt en liten tripp till Luleå Idag.. Mycket trevligt. Träffade inte allt för mycke folk vilket jag kännde var ganska skönt när man var nykter, körde och bara ville ha en mysig stund. Det var ju inte allt för mycke till kalas heller om man inte skulle vara på öltälten. Jag körde så inget öltält för våran del inte. Men på lördag i think. Men jag och Sandström hann i alla fall se Stenmark och han e ju gode söt och sedan vandrade vi lite och sist men inte minst tog vi oss lite käk.. Muma!

Ikväll blir det ännu mer mys med Sandström.. Vi hade tänkt hänga på Bränna och ta oss EN öl. Myssss! Snacka lite strunt och bara njuta av de goda i livet!

Måste nu passa på och säga att min "lilla" kusin fyller 18 idag!! Grattis Vanessa min lilla prinsessa!
Hoppas att du får en suuuuperfin dag.. Drick inte ihjäl dig som min far brukar säga! ;)

Tog lite kort igår också, såklart! Tog ju lite kort här hemma innan jag åkte som jag la ut här och ni vet ju alla hur jag lyckades med dom. Mm, tror ni det blev bättre, blev snarare värre när jag tog kort senare på kvällen.. Haha!

Varse!



Outfit..
Måste kolla läget med kameran.
Den tar verkligen inte bra bilder just nu


Moma!


Läckert, verkligen
Ha ha ha


Lite ögongodis fick vi då se i alla fall


Lill söt Sandra


På väg mot vår bil..
Peace out! Som alltid

HOHOHA

Haha ja man måste ju tåla att lisslyckas lite ibland också.. Kolla bara nedan så kan ni få se riktiga misslyckanden, ;D







Kan som sagt inte alltid lyckas ;D
En okej av sex möjliga ;D

Ha en trevlig kväll! Puss

NYA SKÖNHETER

Weeei! Nu är jag ledig i så mycket som tre dagar.. Inte illa! Och mina älskade skor har kommit, var förbi och hämtade dom när jag gick hem från jobbet.
Jag måste bara få berätta vad jag fick veta igår. När jag kom hem från jobbet så satte jag på mig träningskläderna som vanligt, då frågade PG mig, Ska du gå ännu mer och de frågar dom som sagt varje dag. Haha. Men i alla fall så, äh! Jag är så fruktansvärt dålig på att berätta så, saken var den att jag typ har ca 7 kilometer till jobbet och dom 7 kilometrarna traskar jag var dag, 7 dit och 7 tillbaka hem. Det tycker jag var riktigt kul att höra men det gör verkligen inte att jag kommer sluta med mina promenader.. Det gör mig bara gladare och mer på hugget.. He he. 

Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan ska jag firra mig för att åka till Luleå med ho Sandström. Trevligt!





Mina nya älsklingar som just kom på posten..
Vackra!

BY H&M

Dessa kängor ska ligga på min skohylla innom kort kan jag ju bara säga!
Supersnyggt om man har rätt kläder till.. I love! Nu när det börjar bli lite små kallt om kvällen. Perfekt när jag kommer hem från Alanya och kommer känna att jag håller på att frysa ihjäl.. Ha ha!


Till ett par jeans och en t-shirt och hatt på de kanske
Super snyggt!

REDO


Nu jäklar! ;D


Peace out

POWERWALK

Dags för en powerwalk! :) Skriver lite mer när jag kommer hem sen..

Puss så länge

NOW

Snyggt JUST NOW!


Shorts istoppad T-shirt, hatt, tuffa skor.
Skulle dock rekomendera en kavaj till detta med uppvikta ärmar.
Enkelt men så sjukt snyggt!


Later!...

LATER

God morgon!

Hmm. Joggat?.. nopp! Så klart inte. Skyller på vädret men det vet vi ju alla att jag bara varit lat.. Nä men jag får ta och ta en heldag på fredag om det inte blir någon Luleåtripp. He he. 
Jag har en svag kännsla av att mina älskade nya skor kommer komma imorgon.. Weei! Ska bli kul att se vad man har beställt för någe. Längtar som en galning tills dom där skorna kommer in, dom jag bloggade om för inte så länge sedan.. Sjulkt härliga skor. Skulle behövt få mig lite fina saker för helgen, lite smått och gott som jag brukar säga.


Nää, nu är det då upp och hoppa i alla fall!

Ha en superfin dag!

ÅNGESTDAG/NATT

Usch! Nu ligger jag här och har världens ångest över att det inte vart något joggande eller promenerande på väldigt länge! Känner hur jag sväller om magen och låren och allt! Nä Jämansh nu måste jag ta mig i kragen och ta ett riktigt härligt joggingpass väldigt snart! Jag blir så seg och trött i kroppen när jag inte rör mig nog mycke.
Imorgon blir det nog kanske en runda innan jag ska göra mig i ordning för work.
Idag känns det somm att det är en liten ångest dag för mig. Jag har som sagt ångest över att jag rört mig så lite som jag gjort på senaste och sedan över att jag har världens tvätthög som jag inte rört på gud vet när och ja över de vanliga, att jag inte har kläder och så vill jag bara ha mer skor.. Men det är nog som vanligt bättre imorgon :)

Ni kanske har märkt att det har varit mycket nattbloggande på senaste tiden. Jag har haft lite svårt att sova om
nätternar. Men det som är så galet är att jag är fruktansvärt pigg från de jag vaknar (07.00 typ verje dag) till de jag somnar och det är oftast vid 2 tiden. Kanske börjar få lite resfeber. He he. Kan vara.

Nä nu ska jag sova så att jag kan kliva upp vid 7, slänga kläder i tvätten och kanske eventuellt ta mig ett jogging pass.. Härligt. Beror på väder och vind.


Nattinatti!




Sankar redan Fjällen!
Längtar till nästa äventyr

SNART ÄR VÅR ÄLSKADE SOMMAR SLUT.. HUVVA!

Tiden går så sjukt fort nu! Det är snart helg igen och jag kom JUST hem från Fjällen ju! Ja men i alla fall, vi gillar ju helger så mig gör det inget. Det är ju bara lite tråkigt att sommaren bara springer iväg.. Men då får man försöka hinna göra så mycket som mjligt innan den är slut också.

I hegen blir det i alla fall, bränna-mys på fredag med Sandström och sedan blir det mys hos Malin på Lördagen för att sedan dra vidare till öltälten i Luleå.. Kommer nog bli riktigt trevligt. Enda kruxet är väl kläder. Men det löser sig alltid. Man hinner ju åka till Luleå en sväng på fredagen kanske.. He he. Nää nu ska jag kika på lite kläder och bloggar och å ska jag se hur långt mina skor har kommit. sedan blir det tack och god natt!

 Kisses



Snacka dålig hållning! ;D
Finns det något mer underbart än doften av nya skor?!
Skor kan göra världens tråkigaste outfit till världens snyggaste..
Mycket viktigt!

SPURTAR MOT JOBBET

God morgon!

Då var det dags att stiga upp då. Idag är det raka vägen till jobbet som gäller.. Börjar bli LITE segt att jobba kvällturer nu. Men man ska nog vara glad att man har jobb. Snart är det dags för Alanya! WEEEI! 9/8 är det packat och klart.. Längtar som en galning kan jag ju säga.

Till helgen blir det också skoj, då blir det en sväng in på öltälten på Luleåkalaset innan de blir det att hänga hos Malin och firra sig och ta några glas.. Mysigt..

Nu ska jag dra mig iväg mot jobbet.. Ha en superbra dag! Puss



Mina nymålade glittriga naglar.
Jag ska försöka börja ta bilder med min kamera istället

LITE LULEÅ, LITE SHOPPING

Tillbaka till vardagen då.. Kom hem från Fjällen igårkväll och idag började jag veckan med lite shopping i Luleå, kan det bli bättre?! He he. Shoppade en heldel kul. Hade med min Sandström dit. Mycket trevligt. Nu tänkte jag avsluta dagen med en liten jogging/promenad.. Sedan ska jag tvätta massa Fjällenkläder. Sedan blir det lugna puckar..

Ha en fin kväll!


Så här hemsk ser benen ut efter en helg i Fjällen ;D
Såriga och uppätna av myggen


Myste lite på Waldorf..
Muma! Blev Tandoori kyckling. Det absolut bästa som finns




Testing testing..
På härliga Monki som vi tycker om


Och shopping kan man säga att det blev ;)


"outfit"

MAYA´S BACK IN TOWN

Hemmmmma! Både skönt och riktigt tråkigt på samma gång kan jag då säga.. Det började dock riktigt illa. Såklart så ska jag ju glöma någonting! Vi hade hunnit åka riktigt långt mer än halvvägs tror jag det var, så kommer jag på att jag har kvar all min mat i kylen hemma. typiskt mig! Så jag var tvungen att handla massa ny mat i Abisko. Dagen innan had ejag ändå handlat för ca 300 kronor men det var bara att göra om samma handlingslista igen då.. Huvva vad jag var irriterad då.. Haha!
 
Men i alla fall, Fjällen var helt underbart! Jag skulle vilja säga att det är precis så vacker som på biler man kan se i tidningar och så.
När man är i Fjällen så känns de precis som att titta på ett vykort. Fruktansvärt vacker! Vi var även ett underbart gäng som åkte dit. Jag, Mallan, hennes bror, Viktoria och Boman. Mycket trevligt hade vi.
Jag har fotat som en galning för att verkligen kunna bevisa hur vackert det var där men det är vid såna tillfällen man verkligen skulle haft en liter bättre kamera, så nästa inköp inann jag far på nästa tripp blir en riktigt bra kamera (syrrekamera)

Det känns faktiskt riktigt tråkigt att vara hemma. Det var helt underbart att vakna upp och ta ett steg ut ur tältet och hamna i ett vykort varje morgon. Frisk och härlig luft och massa mys bara!
Vad har jag hunnit göra i Fjällen då?.. Hmm, jag har hunnit Fjällvandra över till Norge, tappat typ alla grejer jag haft med mig och sedan hittat dom lika snabbt, fiska (med kastspö) få upp en riktigt bra eld på egen hand, försökt föra ett samtal med en som talade svensk-engelsk-tyska och sist men inte minst har jag hunnit ta mig ett dopp i det rena och friska fjällvattnet. Mitt betyg på resan är MVG.. He he

Nu ska jag göra mig i ordning för natten så att jag orkar med en liten shoppingdag med sandström imorgon. Åker till Luleå vid 10 tiden. Skoshopping tomorrow! Weeei!
Först ska jag bjussa på lite bilder

Nattinatti.. Puss!





Galen turist ute i vildmarken



Turist i Abisko


                                                                                  Fjällvandring? Ha ha!


Norge!


Söta syskon


Frulle


Slappar in the rubberboat


Vackra
Fjäll


Utanför tälten.. Vackert!


Grabsen


Leker inte stöta sjukt-strömt-vatten ;D


Mys med Brallan


Jag och Viktioria på Fjällvandring..
Jag bar galet röda kläder,
skulle inte gå att tappa bort mig även fast man ville.. Mohohaha! ;D


vacker natur <3


Sist men inte minst, eller jo sist och minst.
 Våra tält som vi sov tre i

HARDWORKWORK...

Okey. Då har man vart och handlat som en galning. Men jag säger bara de.. Jämansch så sjukt svårt det kan vara! Jag fick lite smått panik när jag inte alls visste vad jag skulle ha så jag vet ärligt talat inte vad jag har handlat och jag tänker inte se efter heller. Vågar inte.. He. Nu ska jag i vart fall skriva en liten lista så att jag har med mig allt sen när vi åker och sedan ska jag börja bege mig mot my work!

Ha en superfin dag!




Det är inte en smutshög som ligger till
höger.. ;) he he

SKORSKORSKORSKOR

Kommer hem från Fjällen på söndag kväll/natt.. Då är det raka vägen in i duschen kan jag ju lova och sedan efter de är det bumms in i säng för att sedan orka med en Luleåtripp med Sandström.
Har hittat en del måste ha grejer där.



Dessa Ska beställas


MYS PÅVÄG TILL JOBBE

Det var riktigt härligt idag och jag känner att jag har vart harmoniskt hela dagen. Jag började med att kila iväg till jobbet en halvtimme tidigare än vad jag hade behövt så att jag skulle kunna ta det riktigt lugnt. Efter vägen satte jag mig på en parkbänk och tog det lite lugnt och passade på att sola litegranna och sedan fortsatte jag i lugn tackt till jobbet.. Nää det har vart en härlig dag även fast det hänt saker och vart mycke att göra.. Allt löser sig ju alltid till slut.


Nu ska här packas för fulla muggar, inför helgen i Fjällen!!
Ha en fin kväll. Natti natti!




I pausen..
Hips don´t lie..Hahaha!
ja, jag skrattar alltid åt mina egna skämt ;)
Jag har riktigt snygg jobboutfit.. Usch! skäms nästan. He he


Älskade sommar!

OH MY GOD!

Kolla in skorna som kommer för hösten på din sko! Dom är då ett måste för mig i alla fall. Måste bara hålla koll på när dom kommer! Kommer vara mycke i den stilen i hörst och en hel del knähöga stövlar. Snyyyyg! men jag tror att jag kommer hoppa över knästövlarna med tanke på att jag är ganska kort och kurvig så sitter det inte allt för fint på mig. Men ooh så snyggt det är på rätt person och till rätt kläder!




din sko snart

HÄRLIG MUSIK SÅ HÄR PÅ MORGONKVISTEN

Ohh, det verkar som att det kommer bli ganska bra väder idag. Solen lyser in genom min små fönster. Det är det som gör vår sommar så underbar!

Ikväll kommer det bli att packa en hel del. Jag är så himla dålig på att packa med mig rätt saker, tar oftast med man för mycke.. Det jag tänker är oftast, ja men det här kan vara bra att ha och det här tror jag kanske inte att jag behöver, äh jag tar det i alla fall. Men vad fasen ska man ha med sig till fjällen, jag har ju ingen aning efter som att jag aldrig vart där och jag vet inte nåå om stället. Jag hänger ju typ bara på och ser vart jag hamnar helt enkelt. Ha ha.

Nu är det dags för påklädning här. Höres ikväll! Puss





Nej, jag är inte efter tycker bara fortfarande om den

GOODNIGHT!

Nu har jag och brallan planerat massa inför helgen. Men jag vet inte om jag blev såå mycket smartare av det.. Haha! Fjällen till helgen i alla fulla fall.
Jag vet inte, jag har ju som aldrig vart där man jag får som för mig att det ska vara ganska kallt och mycke mygg och de vet ju de flesta, att jag hatar mygg, de absolut hemskaste jag vet.. 
Jag ska ladda upp med massa myggmedel! Jag tror i vart fall att det kommer bli riktigt kul och mysigt. Nu ska jag även få inviga mina nya gumistövlen ju. weeei!

Imorgon har jag sovmorgon, börjar 12. Skönt!
Men nu är det i vart fall tack och god natt!




Right here, right now. He he.
 Såå mycket bättre skärpa.. Hmm, jag har då inte fixat de.
Spökar kanske lite här. Hoho

VG

Ett litet tips till er som är lika galen i modebloggar som jag. http://mogis.se/ en tjej som bloggar om mode eller ja snygga kläder och som är lika galen som jag i tunikor ;) hehe. Men i alla fall gillar ni mode och videobloggning så är den superbra!


Självaste http://mogis.se/
Och brun är hon så man blir nästan arg när man kollar på
hennes blogg (riktigt sotis)

YESTERDAG

Vaknade precis "på riktigt" Jag har ju faktiskt hunnit vara upp en gång och åkt buss från Luleå-Boden och sedan promenerat hem från stan. Men jag var hemma redan vid 9 tiden efter som att Shenki började jobba klockan 7 och sedan ska jag börja 16. Det kändes alltså lika bra att åka hem och sova vidare.. Borta bra men hemma bäst! Nää, men jag älskar att vakna upp i min egen säng. När man har vart ut en kväll då vill man verkligen vakna upp i sin egen säng! Det är nästan ett måste, på tal om ingenting.. Haha!

Men i alla fall. Gårdagen var mysig.. Det är bara så tråkigt när man bara hinner stanna en dag så här. Jag och Shenki är van vid att jag stannar en hel helg när jag kommer. Men nästa gång dåh!:)
Vi hann i alla fall gå en liten runda på stan men jag gick ju ett bra tag själv innan jag mötte upp Shenki också. Ännu en Sabo länk fick lov att bli min. Sedan åkte vi bara hem tog det lugnt, pratade på och såg Lipstick jungle.. Härlig tv-serie! Ja det var väl min lediga Måndag.

Ha en bra dag! Kisses





Min andra söta tunika från Lindex

Sånt här koltter är inte fint. Men annars tycker jag faktiskt att
det är ganska trevligt/snyggt med graffiti i tunnlarna.
När det inte bara står massa skit och fula ord vill säga.


Igår var det sommar

LULEÅTODAY

Okey! Nu blir det först att kika förbi hos Sandra och babbla på lite sedan blir det raka vägen till Luleå.. Wihho! saknar Shenki såå!

Då drar jag nooow!




Haha! Hojja vilken hemskt dålig skärpa..
Men jag och ställa in sånt, ganska så omöjligt!
Ja, jag har i alla fall på mig min söta nya tunika från Lindex

ÄNTLIGEN

Äntligen!! Imorgon är jag ledig hela dagen lååång! Och då blir det Luleå hela dagen lååång också.. Jag ska nämligen knalla runt på stan några timmar och sedan ska jag dra mig till min älsklings kusin på eftermiddagen.. Mysigt!
Det var ju ett tag sedan jag var där sist nu och så.. Äntligen får man klä sig i normala kläder.
Jag har bara känt mig som ett slusk hela den här veckan.. Huvva! Men nu får jag äntligen se normal ut och ha en ledig och härig dag på stan.. Imorgon ska jag även försöka sova ut. Sen kommer jag vara som en ny människa.. Låter väl bra. Nu är det duschen som lockar för mig och det ska bli en lååång och härlig dusch och sedan ska jag bädda ner mig och tända lite ljus och dricka en kopp te, se lite tv och bara njuta och känna lugnet.

God natt och sov gott!

PEACE

Haha! Peace.. Jaa, det har som sagt kanske blivit lite min grej de där.. Jag kan som inte rå för det.. Jag har suttit och kollat igenom lite bilder här nu och så gjorde jag och Malin ett litet collage till varandra och då inriktade jag mig lite på just peace haha efter som att det inte var allt för svårt att hitta bilder vart jag gjorde det tecknet..
Många har nog sett mig göra det ett antal gånger.. Haha


PEAS OUT.. HAHA!

HUUUUUVVVVA!! MED TVÅ UTROPSTECKEN

Vilken fruktansvärd dag.. Ja jag vet jag skulle aldrig prata om jobb på bloggen min och inte heller vara så här negativ. Det händer faktiskt inte alls ofta.. I stort sätt aldrig! Men nu kommer allt på en gång här.. Hehe. jag har aldrig vart med om en så hemsk dag som idag! Allt har gått fel och det har bara vart extremt jobbigt och jag vet inte hur många timmar jag har jobbat, om det är 13 eller fler! Huvva.. Nej inget med bloggande för min del ikväll och sedan tror jag att det blir lugnt på den fronten imorgon också eftersom att jag har ett sånt monsterpass imorgon också.. Men det var som sagt inte det som var det jobbiga. Det var allt som hänt idag på alla avdelningar och allt. Mer än så får jag tyvärr inte säga och sedan så vet jag inte hur pass intresant ni skulle tycka det var att jag bara skulle skriva ner allt hur som helst.. Näää nu ska jag sluta ojjja mig här det blir verkligen inte alls bättre av det! :) Nu tar vi nya tag imorgon och försöker göra det bästa av situationen :)

Hoppas att alllla haft en bra dag i alla fall och ha en fortsatt trevlig kväll!
Märk väl, står det MASSA konstiga saker så beror det på att jag är ganska så slut i huvudet idag och att jag aldrig  var med om en värre dag än denna.. Puss

Natti natti

UT I FRISKA LUFTEN NU

Hoho idag har jag fyndat på som en galning.. Hehe. Säger inge mer än så ;) Var förbi hos Bella och lillebror innan jobbet och nu sitter jag här.. Haha. Mer än så har inte hänt idag. men nu ska jag i alla fall ta mig en jogging sväng. Hoppas på att hitta någon annan bra runda nu. Det börjar bli ganska så tråkigt att bara se samma saker hela tiden när man promenerar eller joggar. Ja ja vi får se vart man hamnar..

Hoppas ni haft en bra dag.. Ha en trevligt fredag kväll!

SUPERDUPER BRA BLOGG

http://www.fashiontoast.com/  Älskar älskar den här bloggen!! Så fruktansvärt like Kenza utseende mässigt på vissa bilden. Men den är super bra. Värd att kika på.. Vill man hänga md i modet och få lite tipps så är den suuuuper!! Love it
Har själv följt den i några veckor nu.



http://www.fashiontoast.com/

MYSPYS

Haha nu hör jag här att det är superfint väder ute, av min bror som just kikade in.. vad skönt.. jag tycker att det är så himla mysigt när det har regnat för efter regnat kommer solen ;) hehe.. Ska nog gå till jobbet tidigare idag så att jag kanske hinner ta mig en liten härlig promenad innan..

Ut och mys i finvädret nu! <3

ÄLSKARKVÄLLSPROMENADER

God dagens!

Ja jag har faktiskt för en gångs skull legat i sängen tills nu.. Hehe. Men nu e jag på förrterna igen.. Det vart ganska sent igår. Var på en mysig långpromenad med mallan-brallan i 1 ½ timme sedan fick jag mig en kopp te hos dom och efter de joggade jag hem vid 12 tiden.
Sen tog jag mig även tid till att ta en dusch så jag var nog i säng vid 2 3 tiden. Men det var i vart fall trevligt..
Jag vet inte hur vädret är ute nu men det kåter verkligen inte som att det så det är val bara på med gummistövlen! Och jag som just lånade ut mitt paraflax till Sandström igår. Ja ja det kanske inte ens regnar jag har inte kolla ut än, gjorde bara en vild gissnang.. Haha!

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning för work!

Ha en superfin dag! :)





 


Vi är så hurtiga.. Haha! Snobbe lite bilder av Mailn.
Är lite lat idag.. Hehe

MÄTT OCH BELÅTEN

Tjosan!

Nu kom jag precis hem från Luleå här. Började ju dagen med att umgås lite med Sandström, äta sushi och lite shopping på Lindex.. Hehe. Sedan ringde min kära mor och frågade om jag inte skulle med till Luleå en sväng och det tackar man ju inte direkt nej till. Så lite shopping blev det idag. En fin herrklocka, tre härliga tunikor, har blivit som besatt av tunikor nu! och så blev det lite annat smått och gott. Härlig dag på stan idag..

Ha en fin kväll!




Köpte en härlig sko till mitt Thomas Sabo armband.. Älskar skor!


TRIPPAR NER PÅ STAN

Då bär det iväg mot stan. Har lite små saker som måste firras.. Först ska jag i alla fall kika in på Lindex så att jag får min dagliga dos.. Haha! Sedan ska jag gå och visa att jag är undersköterska så att man får pengar för de man gör och efter det blir det en sväng till Sandström.. Weei! Sedan blir det min promenad som jag tar varje dag.. Då får jag var hur sliten som helst men promenaden SKA jag ha i alla fall! Men den här gången ska jag ta med mig ho Ida och så ska jag visa henne vart jag alltid brukar jogga.. En superbra vända.

Som ni kanske förstår så älskar jag Lindex i Boden! Alla andra Lundex i Sverige kan slänga sig i väggen kan jag ju säga! Haha. Sabina säger också att det bara är Lindex i Boden som har snygga kläder! Mohohaha
Älskar Bodens Lindex



En tunika som jag har på mig idag som jag inte använt på gud vet när.. älskar den
Från Lindex
;)

Syns tyvärr inte allt för bra i cam..
Varför ens ta bilder med cam när man har kamera. Hm, man är väl för lat

TOMORROW

Imorgon får det verkligen inte bli en så här seg dag som idag! imorgon blir det att göra ett litet ärende på stan och sdan ska jag kika förbi hos Sandström.. Trevligt! Men först hoppas jag på att det ska gå att ligga och sola lite på morgonen.. Idag har jag vart sugen på sushi hela långa dagen så jag hoppas på att det kanske kan bli sushimiddag..

Nu är jag riktigt riktigt shopping sugen kan jag säga!!! Skulle kunna göra vad som helst för en liten shoppingrunda just nu i detta ögonblick! Men de e ju LITE sent..
Imorgon ska jag i alla fall kika in på Lindex, mitt älkade Lindex en snabbis också.. Då kanske jag blir lite lugnare. Hehe

Hoppas på sol imorgon! Så det blir tidig uppstigning

Nattinatti!


HEMMAMYS

Vädret höll inte i sig allt för länge idag.. Tråkigt. Imorgon ska det tydligen bli samma. Men det kan vara bra för mig i alla fall för då har man en anledning till att stanna inne och bara ta det lugnt.. Hehe. Fast nu tänkte jag städa och tvätta lite kläder och sedan tror jag att det blir på med träningskläder för lite småövningar.
Annars kommer jag börja klättra på väggarna kan jag ju säga! Nu kom lillebror in här. Han kanske vill hjälpa mig med städningen.. Mohohaha!

MEN jag fick då lite färg idag i alla fall.
 


Nu ska här städas! Ha det mycket bra!

JIMMY CHOO 14 NOVEMBER!

Jag säger bara de, detta kan bli riktigt bra! 14 november då gäller det! Jimmy choo för H&M.. Jag som tycker att H&M redan ryckt upp sig när det gäller skor. Men NU! Nu slår dom till stort här.





Verkar som att dom kan sin grej!

"LUGNT"

Idag ska jag bara ha en hemmadag då jag bara tar det lugnt och vilar ut.. Men vi vet ju hur det brukar sluta. Är ju ganska så mycket för rastlös av mig för att kunna sitta still så länge som en hel kväll.. Haha!
Tänkte börja så i alla fall så får vi se hur länge det varar.. Jag är ju faktiskt ledig imorgon och på torsdag så en jogging runda ska man väl hinna med ikväll kanske.. Haha. Ni ser jag kan verkligen inte ta det lugnt en hel dag.. Hehe.
Det höll inte ens inlägget ut, att jag skulle ha en lugn kväll. Exakt nu råkade det bli så att jag ska promenera till Ida efter det också.. Haha. Hm, ja så det kan bli. Ja det är väl lika bra att byta om med en gång då.

Hoppas VERKLIGEN på lika fint väder imorgon också. Skulle int skada om det kanke kunde bli typ 10 grader varmare också.. Hehe.

Ha en supernice dag! Puss

MYSKVÄLL MED IDA

Såå nu! Då var det tack för idag.. Hehe. Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kila iväg till Ida och ha myyyskväll.. Var länge sedan sist. Har vart en riktigt lugn men skön dag idag.

Nä nu ska jag skynda mig här så att det inte blir allt för sent.. Ringer nog och efterlyser mig snart.. Haha.

Ha en fin kväll och natti, sussa sött!

JAG BRINNER UPP!

Hoh! Då var man hemma. Jag höll ordagrant på att avlida när jag gick hem från jobbet. Svart trekvart tröja och långbyxor.. Usch! Men nu ska jag ta mig en svalkande dusch och sedan blir det en joggingrunda.. Sedan en dusch på de. Hah


Ha en fin dag!

PERFECT

Igår han jag ju även med en runda på Haparanda. Blev lite Ikeashopping och klädshopping. Det var riktigt kul.. Blev en söt klänning från H&M och sedan så fick jag mig äntligen min "garderob" som jag väntat på.
Mycket nöjd med mina köp.







Perfect!

YESTERDAY

Gårdagen var trevlig.. Blev lite mer än en öl på Bränna igår i alla fall.. haha Sedan hamnade vi på en efterfest av något slag också.. Mycket trevligt! Inte precis vad vi planerat men man brukar ju väl säga att det oftast blir bäst om man inte planerar.

Nu sitter jag här och bubblar lite med Sandris och ser film



Myyyys



Sockersöta Sandström i solen




Girlsen


Trevligta Eva

Bränna next

Nu är min kära Sandra hos mig.. Vi sitter och pimplar lite turkiskpeppershot och öl.. Hehe... Mysigt värre! Nu ska vi babbla på och bara ha det trevligt.


Later!





M/S Bränna next! ;)

LACKAD&KLAR

Så.. Då var naglarna klara, ser förhemskt ut men då har man ju så klart inget borttagningsgrejs så det får vara som det blev.. Haha. Typiskt mig! Jaja syns inte så mycket på håll.. Haha.
Nu återstår bara att låta lacken torka sedan ska jag fixa lite annat sedan e det läggdags för ho Maysi. 
Hoppas som sagt på Ikea imorgon, får se vad som står på vårt schema.
 
Imorgon kväll, M/S bränna! Mys med Sandström. Ta en öl, babbla på och bara ha de göööööt!


Nattinatti!


Ja!.. Mina fingrar ser ut
 som bullens pilsnerkorv! Hahaha ;D

IKEA,MAYBEBABY

Såpp.. Nu var det sista gången man såg Sabina på ett tag.. Tråkigt!:(  usch!.. Nu är mina planer för kvällen att ta det lilla lugna, firra med naglarna och lite sånt mysigt.. Imorgon blir det kanske för hoppnings vis Ikea, men är det superduperfint väder så vill nog kanske inte ens jag åka.. Måste verkligen få lite färg nu innan sommaren är slut ju! hehe.. Men är det inte TOPPEN väder så blir det troligt vis Ikea tomorrow.. Weei! Men nu ska jag börja med målandet..

Ha en fin/festlig kväll! Puss

SHOPPINGSUGEN

God dagens!

Idag känner jag att ajg på en liten stund kommer känna mig extremt rastlös. Blir i vart fall middag med Frallan (Sabina) ;D senare på ett tag. Men jag är så fruktansvärt sugen på Ikea idag så det går inte med ord att beskriva! Jag vill ha min "garderob" ju! Ja man vet aldrig med den här familjen, kan hända att man sitter i en bil på väg dit på ett tag.. Haha. Sugen på sushi som bara den! Men jag vet inte, Sabina ville ha mammas mat (singalesiskt) får se vad kvinnan har planerat.. haha. Åh kanske blir en Luleåsvän kanske.. Hehe. Brukar ju bli det varje fredag eller lördag, eller fredag och lördag.Haha! Skadar ju inte.

Nu ska jag i alla fall tvätta lite kläder och sedan ska jag hoppa in i duschen. Sköööönt!

Ha en fin dag!... Later!

JOHN MAYER

Mysig version av MJs Human nature



John Mayer

NÄSTA FRIPPA

Hej hopp alla glada!

Jag sitter nu här och funderar på hur man skulle ta och klippa sig nästa gång, tror att jag har kommit fram till att det får bli en rak page.. Sedan tror jag att det får bli att spara ut håret litegranna.. Gynning har en superfin längd nu när hon inte har extensions i..




Superfin längd och passar Gynning perfekt..
Får bli min nästa frippa I think..

MERMERMER!

Så sött





Även detta från http://nelly.com

OOOOH

Ska snart springa iväg i alla fall.. Hehe. Men först...





Skulle sitta extremt fint att få hänga dessa
utsökta klänningar i garderoben.

Från http://nelly.com

HEM OCH IVÄG

God dagens!

Kom precis hem en sväng nu för lite ombyte och så.. Men nu är jag snart på vandrande fot igen. Har vart så fruktansvärt kul att umgås med Frallan (Sabina) Kommer sakna henne såå när hon åker hem igen.. Huvva! Men det är ju tur att telefonen är uppfunnen. Hehe. Vi hade det riktigt mysigt och trevligt igår med ett glas vin och lite musik i bakgrunden när vi pratade på som galningar, som vanligt.. Haha.

Nu ska jag klä meg och sedan trippa iväg mot Erikslund..

Ha en superfin dag.. Hoppas på lite finare väder någon gång!

LIKEI!

Detta är vad man kallar ögongodis mina vänner!.. Jag och Sabina kommer nog ha goa drömmar inatt;) hehe



Robert Pattinson, mummmmmma
FAN VAD FIN!

SABINA´S IN THE HOUSE!

Idag är det bara häng med sabina som gäller! Mysigt! Snart ska vi dra vidare till Sabinas place för lite sen middag och filmmys.. Kanske blir lite gotta på de eller sushi eller ben & Jerrys eller alltihopet.. Hahaha!!! 

Frallan uttrycker stor faschination för bloggande.. Haha!

- kan jag få se hur det ser ut när man bloggar??   *efter tre minuter* - Spännande! (hahahahahaha)






Frallan & moi

DONE

Nu är jag snart redo för en dag med Sabina.. Weeeei!!! Ska bli så sjukt kul!




       
Efter några drag med plattång.. Kanske man inte kan tro,
att jag har extremt lockigt hår och på den första bilden är håret ändå blött.. hehe 



                              

ILIKE

Herrklockor är nice!



Själv dras jag nog lite mer till den i guld..
Gillar att den var riktigt gubbig.
Tror fakiskt att min far har något liknande.. Haha

ONSDAG 8 JULI

God morgon!

Okej, Vaknade precis.. Det var länge sedan jag sov så här länge! Men härligt var det.. Nu känner jag dock att jag har lite brådis här. Jag måste städa undan lite och sedan måste jag hoppa in i duschen så att man kan göra någonting av dagen! Idag blir det att umgås med Sabina hela dagen lång.. Kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

He en bra dag!

SNYGGT MED HATT

Hatt är snyggt!


Kolla bara på Mischa Barton

Har klickat hem en liknande för inte så länge sedan.. Hehe.
Väntar på den med spänning

UNDERBART!

Mina två favoriter med michael jackson! Lugna.. Är inte riktigt vad jag brukar tycka om.. Får t ex lite smått panik av att lyssna på lugnafavoriter. Men dom här älskar jag!







Jag tror faktiskt itne att man kan hitta en mer underbar röst än den! Jag har nog aldrig tyckt om hans musik så mycket som jag gör nu.. Nu när karln är borta.. Segt! Usch!

BODENSHOPPING

Kom precis hem från att ha vart på en mini shoppingtur här i Biden med mor min.. Hehe.. Köpte mig lite smått och gott. Imrogon är jag ledig och då ska jag bara umgås med Sabina hela dagen lång! Mysigt! Har saknat henne som en galning. Men jag tänker börja med att ta en riktig sovmorgon och sedan bara ligga och dra mig, sen är jag redo för dagen. Hehe.

Nu sitter jag här och kollar på filmen om hur michael jackson växte upp, på 4:an.. Superfin film.
Tänk att han är borta nu. Det har inte riktigt slagit mig förän nu. Usch jag tycker det är så hemskt! Jag som på något vis väntade på att han skulle göra något nytt eller så. Men det kan ju vara lite svårt nu.. Huvva!




Tycker dock att han förstörde sitt ansikt en hel del under livets gång..
Men de kan jag ju tänka mig att jag inte är ensam om att tycka.
Men musiken var/är underbar!

IM IN LOVE!

Finns det något bättre?! Nu sitter jag här och studerar mina nya älsklingar här..
Love love love är det jag kan säga om dom!



 


Ingen förstår hur länge jag har suktat efter de här hetingarna!
Im in love!
Från http://nelly.com

VILL HA!!!!

Kolla in den här underbara!! Man kan verkligen fynda på Second hand! VILL HA!






Hittade den på http://colorelle.blogg.se/
En härlig blogg!

NÖTSUGEN

Hemma! Hoh.. Ja nu ska jag kila iväg till godisarenan och lämna en film som skulle vart inne för ett tag sedan.. Men som alltid så är jag för sen med att lämna in den.. Jag tror aldrig att jag har hyrt en film och lyckats lämna in den i tid. Hehe.. Nu har Sabina kommit till "stan" äntligen får man träffa den underbara människan igen! På onsdag ska vi ha en heldag.. Vi ska bara prata, prata och prata.. Haha! Vi har alltid lika mycket att säga varandra när vi träffas och nu var det ju verkligen ett tag sedan sist också.. Ska blir sjukt kul. Shenki min älskade kusin har även kommit hem idag.. Hon har nu vart borta i hela en månad. Hon har vart i härliga USA och jag är sååå sotis över de! Men nu ska det i alla fall bli kul att få träffa henne igen också.. Saknar, längtar!

Nu ska jag lämna filmen och så är jag väldigt sugen på nötter.. Kanske plockar med mig lite sånt också.. Hehe ska försöka stå emot

Ha en fin kväll!


FILM

Filmen var kanske inte den bästa men den gick att se.. Rekommenderar den dock inte.. Hehe




Muma med film, goda nötter och coca cola..

Promenadtime, nu

SÖNDAG 5 JULI

Kall men härlig dag på samma gång. Har precis sett film och ska nu röra mig mot garderoben för lite ombyte av kläder så att jag kan ta en promenix.. Härligt!




Fick inviga mina nya älskling skor.. weeeei!


Idag bar jag min älsklingväska, mina nya älsklingsskor,

min älsklingsskjorta och mina älsklingjeans





ATT GÖRA IDAG

Kom precis hem från att ha tagit en härlig lite promenad.. Sen kom jag på vad jag skulle göra idag.

Tvätta massa kläder
Till min kära lilla kusin
Städa
Hyra fim (kom jag på nu) hehe
hamdla med mamsi

Så nu ska jag ta och springa upp och ta ett snack med mor.. Men först ska jag lägga upp lite bilder från gårdagen för er:)







Lillebror.. och han sitter och röker den arme! Fy!


Natt&dag


Lillebrors kwinna, sååå go tjej!:)


Mallan och festfixaren


Här har vi galningarna. Haha


Why?!! Varför sand?

Var inte så flitig med kameran igår tyvärr..
Tråkigt. För det är ju så kul att ta bilder! och sedan se på dom dagen efter. Kan vara riktigt kul.. Haha. Det är dock inte alltid det är en vacker syn..
Nu ska jag följa min lista du ser ovan och sist toppar jag med en härlig promenix.. Haha

Ha en fin dag!

KVÄLLENS LOOK

Då var man klar. Ska bara smörja in mig lite.. Haha "allt" solande har gjort min hud riktigt torr, värre än jag redan är. Usch!



Hehe lite somrig med blommor i håret.
I övrigt så älskar jag att bära svart och ni kanske kan gissa varför ;).. Haha



MERMERMER VILL HA MER!

Shoppade lite i Luleå idag.. Kul! Finns det något bättre?! NEJNEJNEJ!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag gör mig i ordning för kvällens partey! hehe

Ha en fin kväll!





Älskar den! Men uppvikta ärmar
Från Lindex,
älskade Lindex




Härliga och sköna sommarskor från Din sko
Inte varje dag jag tittar in där



Mycket sköna
från H&M



LULEÅ NOW

God morgon

Mamsi kom precis ner och sa att det itne blir Ikea idag men i veckan kanske.. Då blev jag glad! Jag skulle ändå inte hinna föja idag efter som att vi ska vara hos Jenny typ vid 6 tiden. Men så sa hon att det blir en snabbsväng till Luleå IGEN.. Haha! Den här familjen älskar att åka till Luleå. Vi åker i alla fall minst en gång i veckan. BRA!
Så nu ska jag göra mig i ordning för en tripp till Luleå, skulle åka dit med Malin idag men hon ska dit vid 12 så jag får möta upp henne där sen när dom kommer istället..

Nu är det fort upp och göra sig klar och sedan blir det KANSKE lite shopping:P hehe..

Ha en superfin dag! Puss



I min älsklingströja från Monki i Luleå

GÄNGET&JAG

Kom just hem, har vart på bio "med lillebror" hehe.. Jag, lillebror.1. lillebror.2, Bella och Malin. Mysigt värre! :) Vi var och såg Ice age3. Den var rolig, fast jag måste säga att tvåan var mycket bättre.. Idag började jag dagen med att sola ett litet tag och sedan gick jag till Vanessa och hälsade på. Där var även Ivan som just bestämt sig för att snagga håret och vem fick äran att ta bort rubbet? jo jag.. Haha! eller mohohaha! det var riktigt kul kan jag ju bara säga er. Men det vart faktiskt riktigt bra också. Min lilla kusin Vanessa har fått ögoninflamation så henne tycker vi väldigt synd om. Så det var väl kanske lite därför jag skötte friseringen. Sen vart det som sagt bio efter de. Har vart en ganska härlig dag idag faktiskt. Men imorgon blir det kanske först Luleå och ssedan blir det de vi alla tycker om, TUGÅNG! ska bli riktigt kul och den här gången hakar lillebror och frugan hans med också.. Kul!

Men nu ska jag fixa fram de jag ska ha på mig imorgon och innan de ska jag städa . Sen blir det att sussa för mig och länge ska jag sova! Ska vara riktigt pigg imorgon! Dansa från de jag kommer till Ice tills dess att det stänger kan jag ju bara säga!
Natti natti! ses imorgon;)




Dagens outfit, gårdagens fynd
Och lite färg fick man i alla fall idag

UT OCH SOLA I DET KALLA

God morgon!


Idag är jag hemma.. Riktigt härligt! Och idag är det fredag, älskar fredagar! Då har man hela helgen framför sig. Imorgon blir det som sagt utgång med ho Malin, en kompis till Malin vid namn Jenny, lillebror;D och bruden hans, Bella. Vi ska börja i sävast hos Jenny och mysa lite sen blir det Ice, jag är inte allt för förtjust i stället om jag ska vara ärlig men vi har ju inte så mycke mer här i Boden att välja bland. Men det kan vara okej där ibland.
Det blir ju vad man gör det till.  Idag ska jag se om man kanske kan ligga ett litetet tag i solen i alla fall och om man inte fryser ihjäl. Det var riktigt kallt ute. Men ska man vara fin fårman lida pin ;)

Ha en superfin dag!

DAGENS FYND

Kom hem från Luleå för inte allt för länge sedan. Del blev världens fynd kan jag ju bara säga. Kikade in på kapahl, brukar aldrig göra det men nu gick mamma in och kollade en sväng och det råkade visst vara 75% på allt där inne efter som att dom ska stänga den. Fyndade en härlig oversize kjorta (på herr avdelningen) alskar den och sedan blev det ett par shorts och en klänning som jag tror att ajg ska ha på mig på lördag kväll, vet inte om jag blev allt för nöjd med den dock men skit i de.. Hehe. Men jag är i alla fall ganska så nöjd nu när jag har fyndat och allt.

Nu sa jag bara lata mig och se lite tv och tvätta lite kläder mellanåt.
Men först ska jag gå upp och ta mig något gott..

Ha en superfin kväll! Puss









Med söta små itar på fickorna

VAD SKER DEN HÄR DAGEN DÅ

Halllå!

Ja, få se nu vad som händer idag. Igår nämde mamsi att hon ville att vi skulle åka till Luleå idag och jag sa att jag ville åka till Ikea så antingen blir det Luleå idag eller så blir det Ikea på lördag.. Hehe. Jag är ju faktiskt väldigt sugen på att göra något idag men jag vill ju som åka till Ikea också så jag jag vet inte. Kanske kan göra båda delarna kom jag på.. Hahaha! Nu ska jag i vart fall börja med att ringa till mamsi och sedan ska jag hoppa in i duschen så får vi se hur det blir. Hade velat kolla om det finns några snygga Ray Banisar.

Hoh det är mulet ute men man varmt som attan är det i alla fall! Men det ska vi inte gnälla över. Vi vill ju faktiskt ha en fin sommar det här året.. Än så länge har den ju faktiskt vart väldigt bra! Har jobbat varje dag då det vart riktigt fint väder men bara vi får sol någon gång så är jag nöjd:)

Nu ska jag in i duschen!

Ha en duperfin dag!

SOMMARFINA NAGLAR

Nyamålade och härliga naglar. Passar perfekt nu i sommar. Innan jag åker till Alanya ska jag försöka få mina naglar fixade på ett ställe där dom kan sin grej.. Hehe. Det ska ju alltid vara så att det ska vara så svårt att göra höger hand! Jag blir alltid lika irriterad då jag måler naglarna.. Haha. Därför gör jag typ aldrig mina naglar så här.
Men men nu är det för sent att ändra sig för nu har jag inget att ta bort nagellacket med. Två fingrar vart helt galet fula men de får jag firra imorgon.. Nu ska jag bara låta det torka och sedan ska jag fixa mig för natten..

natti natti Sov gott! Hoppas ni haft en bra dag.





Lite dåliga bilder..
Ides inte ladda kameran så jag tog med cam




Depend har massa härliga sommarfärger
Som den här rosa jag har på mig nu.

TOKMAYA

Hej

Idag var jag så sjukt dum på morgonen och satte på mig helsvarta kläder när jag gick till jobbet och inte bara de, långtröja också! Jag höll ärligt talat på att avlida i värmen!

I natt har jag sovit ca 3 timmar och inte nog med de! Jag råkade även komma en timme för tidigt till jobbet! haha! Nu är man då snurrig.. Förstår ni inget av de jag skriver nu så kan jag säga att ni inte är ensam om de för det gör inte jag heller. Är riktigt snurrig och virrig idag, mer än vanligt och då är det illa.. Haha!

Känner mig riktigt pigg även fast jag nästan inte sovit något så nu ska jag ta mig en LÅNG joggingtur och sedan ska jag städa och tvätta.. Vet inte vart jag  fått all energi från idag.. Men det skadar ju inte. Behöver verkligen jogga nu, känns som att jag har laggt på mig några kilo.. Illa!

Hoppas ni haft en fin dag!



I NATT ;D haha!

ROTAT FRAM LITE "GAMLA" BILDER

Har lite svårt att sova.. Så jag har tagit mig tid att rota fram lite gamla bilder. Kommer dock inte allt för långt bak i tiden efter som att alla dom riktigt riktigt gamla bilderna finns i dom gamla datorerna.. Tyvärr :( Men här har jag i alla fall lite bilder som är 1-2 år gamla.




2006 med OP folket


Jag och mina älsklings små kusiner för ca ett år sedan...
(ser väldigt ung ut på den bilden) ;D



När jag bodde i Mora för nästan precis ett år sedan


Jag och Amanda på Jokkmokksmarknad


Jag och Sandström,
kan ha vart första året eller så var det endra på Björknäs



Lindmans 18-års dag


Maya 19år


Avslutning för två år sedan


Exakt now! På minuten :)

Nää, nu ska här sovas! Ska upp på ca 3 timmar..
SOV GOTT! Massa pussar på er!

ROMANTISKT SOVRUM

På lördag vill jag att mamsi och jag kanske ska hinna på Ikea eller till luleå en sväng, antingen så vill jag shoppa lite för kvällen eller så vill jag verkliegn köpa lite saker på Ikea till mitt rum.
Vill få det lite fint här nu och jag vet precis vad jag ska ha för stil! Jag vwt precis hur det ska se ut i mitt sovrum/lägenhet när jag tar mitt pick och pack och skaffar mig något eget.. Hehe.
Jag vill ha lite prinsess stilrent aktigt hemma hos mig eller nu i mitt rum med vita och ljusrosa färger..
Jag är så sjukt extremt shopping sugen nu så det går inte med ord att beskriva!!
Måste shoppa lite nytt i helgen. Behöver nya snygga jeans, klänningar, Massa solglasögon och massa massa annat också! Vill shoppa NU!! Men vi får väl se hur det blir med den saken.. Haha! Min mor tycker att jag har shoppat nog men det syns ju aldrig i min garderob ju, den är alltid lika tom!
 
Huvva!






Så här ska det se ut i ett rum! Vackert


Till mina klädet och skor och sen så vill jag ha en fin lite romantisk spegel men de hittade jag inte på Ikea så det får jag ta och kolla efter sågon annan stans.




Det är ungefär en sån spegel som ni ser på bilden som jag är ute efter,
fast i ett lite mindre format:) Eller som speglarna på bilen högst upp (dom grå)