KLAR FÖR START

Såå då var man klar för start! Nu ska vi bara se om min kära mor vill komma hem så att jag kanske kan få ta bilen beroende på vad hon hade tänkt att vi skulle göra. Det blir förmodligen Boden och då måste man ju väl ändå promenera.. Sedan blir det nog att gå till Brallan och mysa i soffan och kolla på idol. Nu lät det som att mams trampade in..

Ha det bra! Höres







På med örhängen och superstora ringar!
Stora ringar är fortfarande något att satsa på, om man tycker det e snyggt förstås!

090930

Ligger här i min ensamhet och myser under täcket.. Ligger och läser en extremt hemsk men bra bok. Har det så mysigt. Lite senare idag hoppas jag på att kanske få med mig mams på stan. Blev aldrig av igår eftersom att jag så klart inte kunde hitta någon jacka att ha på mig. Men idag kanske, Boden eller Luleå. Luleå hoppas jag på.. Hehe.
 
Ha en bra dag de tänker då jag!


Ser lite sliten ut och
sedan e bilden kanske inte tagen från den bästa vinkeln.. Haha

ALDRIG BITTER

Okej.. Idag blir det nog en sväng på stan med mams. Skulle behöva åka till Luleå och köpa mig lite nytt men det får jag nog kanske ta imorgon om jag hinner..  Ja ja nu ska jag ta och put some clothes on. Sedan e jag redo

Först måste jag bara få skriva en rad eller två om hur sjukt irriterad jag kan bli på människor som går omkring och är bitter hela tiden! Var glad att du lever och att du är född frisk.. Allt blir vad man gör det till. Tänker du att du har det dåligt och att allt är skit så blir det inte bättre än så! Det är ingen annan än en själv som orsakar det!

Okej nu förstår jag om folk mår dåligt av någon riktig anledning och visst måste man få må dåligt och vara ledsen men det finns så många som bara tycker otroligt synd om sig själv och bara gräver ner sig själv över ingenting. Nää sånt tycker jag inte om.

Upp med hakan och tänk positivt så blir allt mycket bättre det kan jag lova! Och vi alla vet att det stämmer..

Peace!

LITE HOCKEY TODAY

Då var jag på fötterna igen.. Hehe har vart lite sliten och så. Men nu är jag på G. Idag hade jag tänkt haka på lillebror och hans far till Luleå för att se hockey.. Kan vara riktigt kul att se hockey och fotboll live. Så nu blir det att firra lite med hår och make, slänga i sig lite god mat och sedan raka vägen till Luleå..

Nu ropar dom att jag ska skynda mig och komma upp och äta! Ha en superfin dag!




Bjussar på två bilder från i lördags resten ska vi inte prata om


lilla MallanBrallan

VILSTUND

Hemma igen.. Blev ingen sushi. Dom öppnar ju fasen inte förän 13 och jag tänker inte äta så sent, klänningen jag ska ha ikväll sitter redan nog som ett korvskinn på mig.. Haha! Så det blev en sallad istället.. Nu ska jag i vart fall vila lite innan jag och mami ska hör och häpna, ta en tur på stan här i Boden..
Måste bara skryta om lillebror lite också. Han var så galet bra idag på hockeyträningen! Han gjorde hela 3av5 mål.. Min lilla fotbolls och hockey nörd till prins!

Nu ska jag vila och sedan blir det kanske lite shopping.
Hörs! Kram




Ligger och myser i min nya stickade kofta från http://hm.com
Inhandlades igår i kära Luleå..
Ser lite sliten ut just nu

VILL HA SUSHI NUUU

God MORGON!

Blev endel shopping igår.. Köpte bla ett plagg till ikväll och sedan köpte jag mig en mysig halsduk och en mysig stickad kofta. Sedan lite mer snyggt.

Idag är jag vaken den här tiden för att jag ska gå på lillebrors första hockeyträning för iår.. Dom e så galet söta när dom åker omkring på isen dom där små pluttarna.
Sedan på hemfärden hade jag tänkt köpa med mig lite sushi. Jag bara måste ha sushi idag, känner suget!

Ikväll blir det som sagt utgång. Vi börjar hos Brallan och gör oss iordning och sedan går vi vidare till Elin och Kimpan och efter det blir det troligen ice.. Måste ju få dansa och sedan så tycker jag inte att det är någon idé att hänga på Bränna nu när det börjar bli så kallt. Det är ju inte kul att sitta med jäkla overall för att det e så kallt när man är ut och det är ju det som är så speciellt med Bränna, att man kan sitta ute och mysa när det är sommar. Nää nu vill jag dansa när jag är ut inte sitta och "sna-cka"


Nu hade jag tänkt stiga upp så att jag kan kolla när Kevin åker skrillisar och så att jag får mig min älskade sushi
Ha en supermysig lördagsmorgon.. Höres! 




Mmm m mm!

GALEN MAYA

Haha måste bara få visa den här galna bilden jag just tog innan jag går.. Haha!





Tänk och vakna mitt i natten och ligga brevid någon med den minen,
då skulle i vart fall jag bli rädd.. Haha!

EN SWÄNG TILL LULÄÄÅ

jag har just gjort mig klar för en shopping tur i Luleå med Brallan! Shit vad glad jag blir när jag ska ut på såna här härliga äventur! Hohh jag blir helt skakis.. He he. Nu ska jag bara vänta in Brallan och sedan bär det iväg.. Finns en hel del saker jag behöver köpa nytt av nu när det börjar nalkas vinter. Myssslunch på waldorf när vi kommer till Luleå hoppas jag och sedan ikväll blir det bio i Boden, (flickan som lekte med elden) Tror att den e ganska så bra. Lät som det på lillebror och hans bryyyd som har vart och sett den.

Men i alla fall nu ska jag slå en signal till Mallan och säga att jag är redo! Ha en superduperfin dag!!




Men vad skulle man ha haft på sig
Hojja vart försvinner alla kläder man köper?!
Ah nä, jag får helt enkelt gå med rumpan bar!

MIN CALLE PONKE

Min älskling gick vidare!! Weeei! Älskade Calle ponken.. I löööv! Hade han åkt ut så var det då sist gången jag såg idol. Han är ju bara för go MIN Calle. He he.



 


Baby...

UPP Å HOPPA

Hoho!

Idag har jag börjat dagen med att ta det väldigt lugnt men hade nu tänkt ta tag i den här dagen!.. ska nu hoppa in i duschen och sedan firra mig lite och sedan vänta på att Brallan ska komma förbi. Imorgon blir det Luleå och shopping! Då ska jag hitta mig

Ett par snygga vantar
Snygg tjock stickad halsduk
Ringar i mängder!
Kläder, så klart

De blir det till att börja med och sedan på kvällen blir det mys med bio (flickan som lekte med elden) Jag, brallan och Fridis.. Myyyspys!

Nää nu ska jag firra mig här så att jag kommer någon vart! Ha en superfin dag!

SMYCKEN I MÄNGDER

Jag bara älskar STORA ringar och vet ni vad! i höst/vinter stannar de härliga modet kvar.. Allt ska vara stort och det ska var mycke av allt. Kedjor i mängder och stora ringar plus tumring det är ju de bästa som finns!! Sweet!







STICKAT IS THE SHIT

Äntligen höst.. Älskar hösten när man kan börja ha på sig massa stickade mysiga koftor och mysiga stickade halsdukar.. Älskar älskar! Nästa är alltså att fylla på i garderoben med massa stickat..





tänk denna i grått eller vitt med en mysig halsduk ett par tjocka strumpisar och
snygga mysiga höststövlar till.
Kommer från http://hm.com

SNART PÅ G

God morgon!

Idag har jag verkligen sovis ut.. Men nu känner jag hur det börjar krypa i hela kroppen på ett sätt känner jag bara hur skönt det skulle vara att inte göra någonting idag men på ett sätt så vet jag att jag inte kommer klara av att bara ligga här hemma en HEEEL DAAAG. Jag ska nog börja med att kila upp och stoppa i mig lite frulle så får vi se vad man hittar på sen. Någonting måste jag nog göra..

Nää frulle, dusch + make och sedan är jag på G!




Yesterday
Tumring is back!




Detta är dock inte vackert!
Varken på killar eller tjejer!

MYSIGT HÖSTVÄDER PERFEKT FÖR EN DAG PÅ STAN

Godagens!

Gud så fint och mysigt höstväder det verkar vara! Ska nu hoppa in i duschen och göra mig i ordning för denna dag.. Jag är så rastlös att de kryper i hela kroppen! Så nu är det dags. Hade tänkt ta en liten tur på stan, finns ett gulligt halsband inne på Lindex som jag vill åt. 
He he. Så nu är det bara att hoppa in i duschen och sedan klä sig och firra lite.. Vill försöka få med mig Brallan också men det är inte varje dag man lyckas få med henne på stan.

In i duschen.. Höres!!

RASTLÖS SOM ALLTID

Härlig dag idag...Men nu är jag rastlös som vanligt!

FINFINT

Då var vi hemma från en mysig stugtur.. Himla härligt var det hann även förbi hos min far som är borti Gunnarsbyn.. Haha! Nu ska jag i vart dall börja firra mig för kvällen.. Blir utgång med girlsen + kusin Alex. Trevligt trevligt!

Nää nu är det dags! Ha de bra!

FREDAGSMYYYS PÅ RIKTIGT..

Nu har äntligen lin lilla älskade kusin kommit!  Vi har precis firrat oss för att åka iväg till Luleå hela tjocka familjen.. Kul! Sedan om vi hinner vilket jag inte tror ska vi åka till stugan och mysa.. När vi sedan är hemma ska jag, Elaine och Alex se män som hatar kvinnor. För mig blir det tredje gången jag ser den men jag tycker att den var så bra att jag kan se den hur många gånger som helst. Men nästa vecka ska jag Brallan och Frida se flickan som likte med elden hoppas den är lika bra om inte bättre.

Men i alla fulla fall så ska jag och Elaine pallra oss upp nu så att vi kan åka mot Luleå..
Ha en superfin fredag!

btw min säng har äntligen kommit!!! Weeeei! Ska bygga på den ikväll innan filmtime.. Hehe





Harrima Seexiii anne-eeee!
(singalesiska med svensk brytning)

BAGGEMYS IKVÄLL MED BRALLUS OCH FRIPPA



Nu ska vi kolla Idol och få se vår mysBagge i rutan! Weeei.. Haha! Han är go och gla kexchoklad!


Ha en fin torsdagskväll!


HEMMA EN STUND

Hoho! Home sweet home! Nu sitter jag och andas ut några kilo här ska snart ta mig mot duschen och sedan får vi se om min nya älskade säng kanske kommit så ska det firras lite med den.
Fast jag är ruskigt sugen på en sväng på stan men samtidigt.. Mhh.. Äh jag vet inte. Vi får se när min kära moder kommer hem så kanske vi kan trippa dit eller så kanske man skulle slå en signal till Mallan och kolla läget.. Känner mig som vanligt rastlös och kom i stort sett just innanför dörren.. Haha men det är ganska så typiskt mig...

Åhh! Imorgon kommer mina kära kusiner på besök. Dom ska bila hit från Stockholm så på fredag är vi fullt hus.. Kul! Vi har redan en halv familj här som är på besök från Stockholm men dom fyller mormors lägga istället.
Det ska bli kul att se hur innitusiken vi ska rymmas i lillhuset.. Haha! Finns det hjärterum så finns det stjärterum!  Nää men jag tror att det kommer bli supermysigt!

Sedan på lördagen blir det en utgång med MASSA dans hela natten lång kan jag ju bara säga! Jag är så fruktansvärt sugen på att röra på höfterna så det går inte med ord att beskriva!
Men på lördag blir det i vart fall troligtvis ice.. Skulle dock rekommendera Luleå men det är så jämansh jobbigt att ta sig hem efter krogen, de där med tider när man är lite smått berusad fungerar inte alltid som det ska.. He he.
Ähh, bara jag får dansa så blir det galet bra!
När jag dansar så bryr jag mig inte allt för mycket i allt runt omkring mig jag blir ganska inne i "dansandet".. Men med de menar jag verkligen inte att jag är något dansproffs eller så utan det är bara galet kul!

Nää nu är det dags att slänga in lite kläder i tvätten,
duscha och sist men inte minst kanske en sväng på stan om jag hinner.

Ha en superfin dag!

AFFORDABLE LUXURY

Mitt älskade Lindex blir bara bättre och bättre läste tidigare idag på Klings blogg att Lindex nu ska börja samarbeta med Ewa Larsson, designar för vårt kära Acne. Kan det bli bättre! De har inriktat sig på festkläder i färgerna svart och beige.. Mycket bra val tycker jag!

Släpps i November dock inte i Boden antar jag




Litet tjuvtitt




Bild lånad av:
http://stylebykling.tv4.se

SÄNGEN HELA DAGEN LÅNG

God morgon!

Idag blir jag nog sängliggandes hela långa dagen.. Vaknade just och känner att jag mår galet illa! Inte kul.. Jag kommer få panik av att ligga inne hela dagen, sånt klarar jag inte av. Men så får det lov att bli idag.. Behöver verkligen vara hemma en hel dag jag har som inte riktigt hunnit bli helt frisk sedan jag blev sjuk första gången.
Det får bli starkmat (singalesisk mat) för min del idag vilket jag inte tycker skadar.. Hehe och de blir man även frisk snabbare av. 

Igår hade jag, Sandström och Jessica supermys hela kvällen lång. Pratade massa strunt, drack supergott te och sedan åkte vi iväg på äventyr. Men var för en gångs skull hemma ganska så tidigt.. De var härligt..

Nää nu ska jag ta och sova resten av dagen hade ajg tänkt.. Hahaha! Typ.. Kanske.. Ungefär

Ha en fin dag alla pigga och glada!

ÄLSKAR SKOR!

Vill ha ett par riktigt snygga kängor! känns väldigt rätt nu under hösten och vintern. Skulle inte skada med ett par Dr Martens.. Kan bli. Jag 'r bara lite rädd att mina fötter ska se ut somm trollfötter med tanke på att jag har storlek 38 och är 162 lång.. Får se, om jag inte minns fel så kanske min kusin kan firra ett par åt mig fårn NK.. Mabybaby! Ska ringa och kolla med honom snart.. Så har man kanske kanske ett par på fredag:P Får väl an se..

Nää nu ska jag firra håret och sedan försöka ta mig ut och kanske köpa mig ett fint halsband.. Hehe!

Ha en superfin dag!

FÖRE & EFTER

Då var det dags igen.. Vad skulle man ha gjort på en tisdag? jag vet inte alls vad jag känner för idag om jag vill hitta på något eller om jag bara vill vara hemma och kanske träna lite.. Ja de tror jag att jag ska ta och göra! Och sen lite senare ikväll blir det idol, ansiktsmask och nagelmålning.. Mysigt.


Skulle visa resultatet på håret igår men de fick bli idag istället..
Skit snygg vart bruden!




                                          
                     Före                                           Efter


Snacka om skilnad! är man en bra frisör så är man ;)
Brallan vart väldigt nöjd!




Ha en superfin dag!

IDAG ÄR JAG FRISÖR

Nu sitter jag hos Braloshka och ska firra hennes hår lite.. Ska bli jätte kul! från superblont till raka motsatsen.. Nu sitter jag bara och väntar på att hon ska bli redo för förändring.. Måste få bjussa på före och efter bild sen.. Hehe. Och frisören kommer givet vis vara med på efter bilden.. Haha!
Nu blir det att ta en före bild här.. Höres!! 

HÖSTMYS

Ohhh så fruktansvärt underbart det är att var singel.. Just nu skulle jag verkligen inte alls kunna se mig själv i ett förhållande. Man ska aldrig säga aldrig men det är verkligen inte alls något jag strävar efter på något sätt!
Det är bara så skönt att slippa tänkta på någon annan och bara unna sig själv massa saker och få göra exakt vad man vill när man vill och hur man vill ;) Hehe!
Nu låter det nästan som att jag försöker intala mig något här men så är det VERKLIGEN inte.. Jag trivs bara galet mycke med att vara singel, just nu.. Underbart!

Okej, vad skulle man gjort på en måndag då? Kanske blir en sväng på stan med brallan efter att vi gjort oss i ordning.. Känns som en seg dag idag verkar inte vara allt för fint väder ute.. Men man får väl dra på sig något varmt och mysigt.. Älskar hösten när man får/kan ta på sig en tjock stickad mysig tröja och ett par snygga stövlar. Jag har tyvärr inte kommit så lång så att jag hunnit inhandla det men snart har jag mina mysiga höst/vinteroutfits.. Hehe!


Ha en underbar dag.. Kläder efter väder så är hösten underbar!

STÄD TILL ATT BÖRJA MED

Nu tror jag att jag har kommit på vad jag ska göra av den här dagen.. Städa rummet skinande rent och sedan kanske ställa mig på orbi tracken och köra några varv si sådär en timme eller så.. Hoh jag kommer avlida nu när jag inte tränat sedan gud vet när man när jag kom tillbaka från Alanya så var jag galet sjuk och sedan höll jag på att bli frisk men nää då, då ska jag så klart få uvi på de men nu håller jag på att bli frisk från de också.. Skönt!! Sista dagen på antibiotika nu. Men städ och träning hade jag tänkt.
Och först och främst ska jag ta och sätta min kamera på laddning jag har inte laddat det sedan Alanya och det har även vart slut ström sedan dess så nu känns det som att det är dags för de.. Hehe så kan jag kan bjussa på lite andra bilder än på mig själv hela tiden, nog för att jag vet att de är dom bilderna ni tycker om men ahh;) haha!

Nä nu ska jag göra ett litet ombyte.. Ha de!




 

WHAT TO DO

God morgon!

Då var det söndag då.. Vad kan man göra på en söndag, ingenting. Inget är öppet folk är sega efter gårdagen och ja nää inte ett skit.. Ja nä nu ska jag i alla fall börja med att ta på mig lite kläder och sedan får man väl se vad söndagen har att erbjuda. Hör att vi har lite folk hos oss där uppe kanske får bli en myssöndag här hemma bara eller kanske hos Mallan.. Vi får se..


Ha en riktigt fin söndag!!

IM IN LÖÖÖÖÖÖÖVVVVVVV


Rör du så DÖR du!!!!!!!!!!!! His maaaaaaaan!

HEMMA EN MIN

Hemma! Vi hade med oss lite barn så det vart inte allt för länge i Luleå.. Men jag hann i vart fall hitta mig något litet.. Hehe. Det är inte ofta man har kommit hem utan någonting när man vart på stan.. Den här gången vart det bara en söt liten väst med lite "päls" på riktigt mysig!

Nää nu ska jag kika förbi hos mormor och sedan ska jag köpa lite gott till ikväll ifall att det inte blir Brännamys.. Vi får se vad som händer jag vet inte alls vad jag är sugen på. Men det brukar oftast bli bra hur det än blir:)
Kom bara hem en snabbis för att byta om till något lite varmare



Just exakt precis nu! Haha


HELG

Min helg kommer nog se ut följande, fredag mys lördag mys och sedan söndag hmmm, mys tror jag att det blir på söndagen. Haha.. Nä men det blir i vart fall en lugn och mysig helg för mig denna gång.. Ska bara ta det lugnt och ta hand om "mig själv" Hehe 

Nu tänker jag börja med att tvätta lite kläder och sedan ska jag byta om till myskläder och efter de blir det nog att krypa ner och se en film eller kanske inte riktigt än men snart:D Först av allt ska jag nog åka och köpa dip, morötter, paprika och gurka och göra oss här hemma lite gosaker till kvällen och sedan efter de ska jag krypa ner och kolla massa tv! Så härligt och sedan ahde jag tänkt ta mig en riktigt härlig och lång sovmorgon så orkar man kanske hitta på någonting på dagen på lördagen sedan.. Haha jag kan verkligen inte hålla mig. Måste ha någonting att göra varje dag annars får jag lite smått panik.. Hehe.

Nää nu ska jag åka iväg.. Ha en superfin Fredag!



En vad jag skulle kalla, riktigt närbild! Haha!



Nu är jag gode trött..
Men ska icke sova ännu! :)

IDOLCALLE

Alltså erkän han var galet mysig han IdolCalle! Går han inte vidare så strejkar jag! Im in lööööööv! Utan pollisar tack dock.. Haha! Nu sitter jag här och lyssnar på min calle;D Vilken vacker stämma pojken har och så mysig han är. Nåå, kom i alla fulla fall just hem från Smallan.. Vi hade det lika mysigt som alltid.
Kollade på våran nya Idol Calle och tuggade på lite NATURgodis..
Mallan är också lite smått betuttad och samma säger vi om mysiga Bagge.. Han är ju som en stor mysig nallebjörn hela han! Jag och Malla ♥ Bagge och Calle 4-ever.. Hahaha!

Haha. Nä nu ska jag kolla lite bloggar här och sedan blir det läggdags.. Nattinatti!

RASTLÖS.. BRALLAN NU!

Har precis duschat och gjort mig i ordning för att promenera till mormor och sedan vidare till Brallis. Ojojoj.. Känenr mig så sjukt rastlös just nu så därför tänker jag inte skriva så mycke mer än detta ;D

Ha en superduperfin dag! Nu ska jag hitt på nå! Puss







Kär på enkelt idag med min favorit kofta och Madonnalinnet

Då drar vi
Höres!

NEW

Hoho! kom precis hem från Mallan.. Har haft det riktigt mysigt, målat naglarna, bubblat och åkt lite bil. Älskar att åka bil det är så himla härligt!

Idag var jag en sväng till Luleå med min älskade mamsi. Blev lite lite shopping och sedan blev det faktiskt en säng åt oss var också, så lite kanske man inte riktigt kan kalla det.. Hehe. Kanske borde bli Luleåbo i alla fall. Åker ändå dit MINST en gång i veckan så det kanske är lika bra.
Men i alla fall, en ny säng! hur härligt är inte de.. Ska bli så skönt att slippa trängas i den lilla jäkeln jag har nu!.. Weei!

Nu ska jag sussa och må gott! God natt och sov gott
 

EN SWÄNG TILL LULEÅ

Har precis tatt mig en härlig dusch och gjort mig i ordning för ännu en dag. Dusch, hår och lite make går fortare än man tror.. Nu hade jag tänkt åka iväg mot Luleå med mor så kanske man kan få sig en ny säng kanske men först ska jag ta mig lite omega-3 och lite annat bra sedan är jag på språng igen. Efter Luleå blir det troligtvis Mallans rum som gäller beroende på när jag e hemma..


Ha en superfin dag! Possss




Höres

RIKTIGT GALET TRÖTT

Idag har jag hunnit med en hel del grejer. Jag har hunnit gör ett viktigt ärende och efter de hamnade vi på stan vart det blev lite shopping och seadn åt vi middag på stan.. Hamnade till sist hos Sandström vart jag inte var allt för länge innan jag började känna mig galet trött.. Så jag promenixade hem. Ikväll blir det en tidig kväll.. Jag är helt slut och vet inte alls vad jag just suttit och skrivit kan jag ju säga.. Haha
Nää nu ska jag lägga mig och bara ta det lilla lugna och äta lite naturgodis..

Sussa sött!



Mysig bild på mig och Brallan 
från senaste stugtrippen

ICE CREAM

Nu sitter jag här hos ho brallis och tjattrar om allt och inte ett skit.. Men sjukt galet kul har vi i alla fall.. Brallan håller på att dö av garv! Hon är galen den kvinnan.. Nu ska vi gå ner och käka lite ice cream jag och ho Brullsan.. muma!




Myyyyys.. Peace out!

NATTETID

 Ligger och kollar lite film. Ska snart sussa. Om kvällen/natten åker dom på (mina miu miu)! Då kommer den lilla nörden i mig fram.. Haha!




Det bor en liten nörd i oss alla ;)

MYYYYSIG

Gårdagen var faktiskt riktigt trevlig. Började dagen med lite shopping i Luleå, kom hem och hoppade i duschen. Sedan kom Sandsröm och så tog vi oss ett glas och babblade på som vanligt.. Sedan gick vi vidare till Jessica för att hon skulle få göra sig i ordning och efter de var det då Bränna.. Där var det till en början dött och sedan gick jag på toa en sväng och när jag kommer ut där ifrån så är det genast 100 gånger mer folk än när vi kom dit. Galet att det hann komma så mycke folk på så liten stund. Men vi hade i alla fall riktigt trevligt där.

Idag har jag bara slappat hela dagen. Först var jag förbi hos Sandström och uppdaterade lite;) och sedan gick jag raka vägen hem mot sängen. Nu har jag legat och sett män som hatar kvinnor.. Äntligen! Och jag tcyker att den var riktigt bra faktiskt. Jag tror nästan att jag skulle rekomendera den. Fast de flesta har nog sedan sett den skulle jag tro.. Jag är lite efter, ja!

Nää nu ska jag slå igång en film till och bara ha det mysigt..


Sov gott!



Myyyyshumör!

KLAR FÖR MYYYS

Nu är jag i alla fall klar. Få se nu om hon dyker upp. Jag känner mig redan riktigt rastlös här.. Huvva! Vad ska man ta sig till.. Haha. Nu dyker Sandström upp vilken minut som helst här..

Ha en superhärlig Lördagskväll! Kisses




En mysig och enkel outfit ikväll

SHOPPAT OCH KLART

Då var man hemma.. Skönt.. Det vart en lite resa till Luleå. Började med middag på vårt älskade kebabhuset och efter de var det bara shopping i tankarna. men det inte blev det mycke sohpping den här gången men någonting fick jag då med mig hem i alla fall. Bara man får gå och kolla bland kläder så blir man glad. He he.
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan kommer ho Sandström och så blir det troligt vis en sväng på Bränna ikväll.. Mysigt! Fast det lär ju itne vara mycke folk där ikväll inte men man vet ju aldrig.
Blir bra hur det än blir..

Såpp, nu dusch sedan make.. Sedan klart!

SOVDAGS

Nu är det susstime. Imorgon blir det uppstigning vid 9, hade tänkt ta oss en tripp till Luleå och inhandla lite nytt, aksnke till kvällen..




Sov gott!

NEW

Hej hej!

Tänkte bara visa upp min nya frippa lite.. Ser inte så bra ut nu på kort men vart riktigt nöjd!


En nöjd Maya

SHOPPINGSUGEN GALNING.. GOD NATT!

Kom hem från Mallan för inte allt för länge sedan. Jag och Sandra for dit en sväng med Dennis bil medans han var hos Simon.. Hade lika kul och mysigt som vanligt.. Inte en tråkigt minut med de där gänget kan jag ju bara säga!

Hojja nu ligger jag här i sängen och kan verkligen inte sova! Jag är så sjukt sugen på att åka till Luleå imorgon. Det finns så mycke jag vill ha där just nu.. Vill fylla på med massa ringar och armband och sedna har jag hittat två par skor som jag är gode sugen på! Men det är nog bara jag som är sugen på det skulle jag tro.. Därför skulle jag bott i Luleå! Ska se om man kanske kan få med sig mor, bror och Pg dit kasnke.
Det är ju trots allt fredag och då brukar vi ju ta en sväng förbi Luleå. Mohohaha! Hoppas hoppas..
Ska försöka med, maaaamaaaa det är fredag idag vad brukar vi göra på fredagar, eller någonting i den stilen. Kan funka.. He he. Men först ska jag umgås med tjejerna lite och sedan får vi se vad som händer och sker.. Nu ska jag sussa så att det blir imorgon snabbt så jag kanske kan få min lilla shoppingdos. He he..

Nattinatti





God natt och peace som alltid

MADONNA IS THE SHIT

Då hade vi torsdagen här.. Igår vart det mys med tjejerna hos Jessica sedan var det bara hem och "sova" mycke mer hände inte igår. Handlade lite saker för min förkylning eller svinis som man kanske har lyckats få men det är väl något alla tror så fort dom blir lite förkyld.. Hah.

Idag ska jag i vart fall börja med att åka lite bil med Sandström och efter de ska vi kanske kika förbi hos Brallan, kan bli en sväng på stan.. Hade dock mer än gärna åkt till Luleå.. Funderar stark på att flytta dit och bo där ett tag innan Stockholm.. Men jag vet inte riktigt vad jag vill än. Hojja! Ja ja det blir nog bra hur det än blir.

Nu är det dags för mig att dra! Höres.. Kisses




Idag bär jag min superhärliga Madonnatopp



Och söta peacehängen


Enkelt och bra

TISDAG

Då var det en ny dag.. Jag vaknade inte förän klockan 13 idag men då somnade jag heller inte förän vid 5 tiden tror jag det var.. Är riktigt sjuk! Men det gör verkligen inte att jag kan sitta still.. Nu är lillNordan på vag hit och ska hämta upp mig för lite lunch på stan och efter de ska jag mötaupp Sanström för en liten tur på stan, tänkte kika in på see me och se hur det går på jobbet för Jessica.. Har inte vart där på ett bra tag men nu när Jessica jobbar där måste man ju kika in och någonting fint måste dom ju nästan ha där.. He he.. Sedan på kvällen blir det mys hos Ida för min del.. Bara ta det lugnt och vara sjuk. Så ser min dag ut.

Ha en bra dag!



Riktigt ball text om jag får säga det själv

Ha ha

PÅ VIFT

Hallå!

Har inte skrivit på ett tag.. Men nu tänkte jag i vart fall uppdatera litegranna här.. Igår vart det som sagt en liten shopping runda med tjejerna i Luleå. Efter att vi hade vart i Luleå så åkte vi till fröken Sandström för en kopp te när Malin och jag mitt i allt kom på att vi skulla åka till stugan och bara ta det lugnt dricka ett gals vin och så.. Så en kopp te sedan var det bara full fart hem för att packa.. Myyys!
När vi kom hem idag hoppade jag in i duschen och efter det var det fullfart på mig igen.. He he. Den här kvinnan kan inte sitta still hur sjuk hon än är.. Är fortfarande riktigt sjuk sedan Alanya resan.. Jobbigt! Men rastlös hela tiden som vanligt!



Mysigt med frulle på bryggan idag