YESTERDAY











Haha! Ida gjorde en härlig pose!

TILLRÅNEÅ

Nu är det dags.. Först in på systemet för att köpa en liten present och sedan blir det att köra mamsi till Råneå på 50-års fest..

Ha en fin kväll!



MYYYYCKETBRA

Älskar de senaste shampoot och balsamet jag köpt. Mycket bra produkter!.. Det är verkligen något jag rekommenderar. För såna som mig, som fönar och nöter på håret en hel del är det här underbara produkter. Efter några gångers användning så märker man stor skilnad på håret..
Men då måste jag dock bara tillägga att som med alla andra produkter så är det olika från hår till hår hur pass bra en produkt funkar. Men i mitt hår är denna superbra! För torrt och skadat hår.. Älskar det!






Mycket bra!
     

SOMMARSOMMARSOMMAR!

Tre härliga helger framför mig! Imorgon blir det en sväng till Råneå, ska köra mamsi till en fest och sedan ska jag försöka kika förbi hos ho Sara. Kul! Var ett bra tag sedan jag var där sist.
Sen på lördagen blir det att åka till Kalix för att hälsa på han Mackan 2 och så blir det ju lite fest så klart.. hehe! Kul kul. Vad ska man ha på sig imorgon då? ett problem som vanligt! Men det löser sig alltid.. Hehe.
 
Nu är jag på super toppen bra humör här! Solen lyser in genom fönstret, man kan inte bli något annat än glad då! Det är så fruktansvärt härligt med sommar! Ska även vara fint väder imorgon och på lördag och det passar ju perfekt! Happy happy happy!

Ha en suuuuperfin kväll!

LUGNAPUCKAR

Idag har jag vart en aväng på stan med min kära mor och min kära vännina Ida.. Mysigt! Hittade mig en söt klänning till helgen. Weei! Nu är den här helgen räddad i alla fall.
Kläderna gör allt kan jag bara säga, känner man sig inte fin så är hela kvällen bara skit.. Tyvärr så är det så.
Men nu är i vart fall min kväll räddad tror jag!

Nu ligger jag här i min säng och tar det riktigt lugnt.. Skönt. Men snart ska jag hoppa in i duschen och fixa håret och så, så att man blir lite piggare, ska bara vila en liten stund först.

VILA HELA DAGEN LÅNG

Idag blir det bara att ta det riktigt lugnt kan jag ju bara säga! Jag har inte sovit med än fem timmar på en natt sedan gud vet när.. Illa! Men nu i natt ska jag sova ut.. Jag ska bara ligga och mysa under en filt hela dagen och kvällen lång, fast det är ju inte alltid det blir som jag säger. Brukar inte kunna sitta still en hel dag så.
Jag börjar redan känna mig lite smått rastlös. Som vanligt! Men nu ska jag i alla fall börja med att äta lite lunch/middag, starkmat.. Mmm!

Kommer bilder snart igen;)


Ha en superfin dag!

FILMTIME

God kväll!

Idag/ikväll blir det att se en film med lillgumman min och sedan blir det att vandra hem till mig för att natta över.. Mysigt! Promenad är också ett måste som vanligt. Tänkte först kanske ta en liten själv med lite musik i öronen och bara tänkta och njuta och sedan kanske man kan få med sig ho Ida på en liten sväng också.
Men nu blir det i vart fall film till att börja med, it´s all about THE WOMEN.. Tror att det kan vara en riktig Ida och Maya-film.. hehe!


Ha en fin kväll!

SLARVMAYA

Då var man hemma igen. Har vart en trevlig helg. Började med att vi i Fredags åkte till stugan i Niemisel där vi grillade och tog oss ett glas vin, hade det riktigt mysigt. Fick även lite besök där mitt ute i skogen.
Först kom min far och lillebror och hälsade på en sväng, sedan kikade Nordan (Idas papi) och Klas förbi sen lite senare kom några andra. Trevligt trevligt! Men sedan på lördag morgon så lyckas jag med det tokigaste!
Jag råkade låsa in nycklarns till en sovstuga, i sovstugan fanns även en mobil som inte var min så det var ju inte så bra att den var kvar där.
Men i alla fall, det kunde vi ju inte göra så mycke åt den dagen så vi åkte hem. Söndag, idag med andra ord ringer personen som äger telefonen och frågar hur vi ska göra och då tar jag med Pg (lillebrors pappa) och åker till stugan och bryter upp dörren. Förstår inte riktigt hur jag lyckas med sånt där.. haha! Men nu är allt som det ska vara i alla fall, allt är på sin plats.. Hehe.

Nä nu är det natti natti för min del.
Sov gott!

STUGMYS IMORGON

Hemma! Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Super! Jag har hunnit vara en sväng till stugan, joggat, solat och sedan har jag handlat med Idis.. Lite har jag i vart fall hunnit med.
Nu har vi handlat och fixat i stort sett allt till vår lilla tripp imorgon.. Kuuuul! Det ska bli så mysigt så det är inte sant!

Nu ska jag skriva en liten lista på vad som ska tas med imorgon och sedan ska jag äta lite middag, därefter blir det att möta upp en kompis som jag inte träffat sedan gud vet när!.. KUL!

Imorgon blir det Niemisel för hela slanten! Det ska bli så kul! Prata strunt, spela kort och  kubb så klart! weei!
Det blir jag och mina girls som åker dit och sedan kanske vi får lite fint besök senare på kvällen (party party) hehe.


Ha en superfin kväll!

SMOOTHIETIME

God morgon!

Igår vart det en timmes jogging och lite över två timmars promenad, så jag var hemma vid 22.15 kanske.. Härligt! Var lite sliten sen när jag kom hem, med tanke på att man inte har sovit allt för mycket den här veckan och veckan innan.

Idag bär det iväg till stugen. Det är ju tyvärr inte det vackraste vädret idag men det ska nog bli bra i alla fall.
Nu ska jag kila upp och göra mig en smoothie.. Gott!

Ha en superfin dag!

JOGGAJOGGAJOGGA

Blev inget Gunnarsbyn för mig idag i alla fall. Jag ska ta mig en härlig jogging tur nu och sedan en lååååång promenix! var en evighet sen jag gjorde det. Men nu är det i alla fall dags igen.
Sedan har jag även sagt att jag ska börja med mina härliga smoothies igen, det är ett måste! Jag har vart så fruktansvärt onyttig den senaste tiden nu. Så nu har jag inte tid för det här längre;) Sluta grogga börja jogga! ;).. haha!

Ha en superfin kväll!



TILLBYYYYN

Idag bär det iväg till Gunnarsbyn, kanske blir kvar över natten. Jag och Ida ska ska förbi ho Emelie och mysa och sedan ska vi till Idas papi och äta middag och efter det bär det kanske iväg till min papi för att natta över.. Mysigt!

Imorgon blir det en sväng till stugan i niemisel med mor and The gääääng.. hehe. Härligt. Det är så frukansvärt mysigt och vackert där ute. Dit ska jag även ta med mig mina tjejer på fredag. Då blir det grill och vinkväll.. Längtar!

Nu är jag hemma hos Ida igen så det betyder att jag inte har så mycke bilder att bjuda på. Tråkigt!

Ha en bra dag!

IDAG, IGÅR & LÖRDAGEN

Idag var jag, Ida och pojkarna ut en sväng så dom fick hoppa och trixa lite med små hojarna.. Så fruktansvärt gulligt!
Efter det har det inte hänt så mycket.. Nu städar vi lite hos Ida och tvättar kläder, en hel del kläder! Men på något vis så känner jag mig ändå VÄLDIGT rastlös!
Vill hitta på något!

Ha en superhärlig kväll ute i finvädret!



Samuel & Noel, idag :)

                                    
   






Gårdagen

   




Lördagen

       

   

               

RASTLÖS

Kom precis hem från en härlig promenad.. Det var så fruktansvärt varmt ute när jag gick och man kanske inte är så smart när man sätter på sig en svarta byxor, en topp och en svart adidas jacka på det! haha! Men men skönt var det i alla fall. Snart ska jag och Ida åka iväg på lite äventyr som vanligt, ska bara vänta på att kvinnan ska stiga upp någon gång. Ida kan nog sova hur länge som helst efter utgång och jag är en sån som typ vaknar 8 på morgonen dagen efter och är väldigt rastlös..

Nä, nu ska jag snart försöka få upp henne ur sängen så att vi kan få någonting gjort här!





Hittade precis supermysiga biler på mig och lilla Jimmy..
Han är då alltid glad den lilla gullungen

RIGHTNOW








SKYNDASKYNDA

Då var man hemma igen. Nu ska datan packas ner och sedan blir det raka vägen till stan och köpa ett par strumpisar och sedan till Ida..

Ett par RIKTIGT snygga skor till ikväll fick följa med mig hem från Luleå. Får ni se imorgon;) hehe! Skit snygga om jag får säga det själv!

Ha en fin dag/kväll. Kankse ses;)

LULEÅNEXT

God morgon!

Jag skulle vila ut idag men så blev inte fallet.. haha! Nu blir det en sväng till kära Luleå med mor min. Man kanske skulle försöka hitta sig en topp eller så till ikväll i alla fall.. Hehe.
Just nu försöker jag hitta något att ha på mig i röran här hemma och som jag skrev igår, har precis alla kläder jag äger och brukar ha på mig hos Ida.

Nu är det snabba puckar här! hoh. Får se om jag hittar något, men det ska viäl kanske inte vara något problem.. Haha!

Ha det riktigt fint!

EN LUGN KVÄLL FÖR HO MAYA

Nu är jag hemma. Men det var inte så skönt som jag hade fått för mig att det skulle vara, vad ska jag hitta på nu?! Rastlös som man alltid är. Jag kanske borde ha följt med Ida och Markus till Gunnarsbyn i alla fall.. Ja ja nu är det i alla fall LITE för sent.. hehe. Man får väl göra det bästa av situationen! :) 
Jag är faktiskt extremt sugen på att ta en joggingtur men då har jag ju så klart inga träningskläder här hemma, alla mina kläder är fortfarande kvar hos gumms.
Nä, det får bli lite små övningar och sedan får det nog bli att hoppa ner i sängen, har ju vart uppe sedan 05.00.. Jobbigt!

Imorgon blir det en snabb sväng på stan för att hitta mig ett par strumpbyxor och sedan lite andra små saker.. hehe. Sedan blir det raka vägen till gummsan!

Nattinatti. Ha en underbar fredagskväll!

FREDAG 15 MAJ

Nu är det dags att åka till stan och fixa lite saker. Sen blir det att åka till klubben och städa lite. Sen är det hemfärd för mig, byta om och sedan blir det en sväng ut i friskaluften, jogga eller promenera. Härligt!

Idag (flyttar) jag ju hem också föresten.. Tråkigt men skönt på samma gång!

Ha en superfin fredag! btw Imorgon blir det olivers! weei. Det var ett bra tag sedan sist

SOVTIME

Då var man hemma.. Hoh vad skönt! Nu är det verkligen bara att krypa ner i sängen och sedan ska man upp klockan 05.. Galet! Men men lite sömn hinner man ju i alla fall få :)
Har i vart fall varit väldigt mysigt att ta hand om lillebror och småkusinerna i Luleå



Nattinatti!

TORSDAG 14 MAJ

God dag!

Idag Blir det en sväng till Luleå för mig och lilebror (Kevin).. Vi ska och hälsa på småkusinerna.. Mysigt! Kommer inte hem där ifrån förän vid 23.00 tiden. Ska blir mycket kul att träffa och ta hand om småtjejerna.. hehe.

Nä nu är det bara att hoppa in i uschen och sedan börja bege sig mot bilensom är på sanden (hemma)..
Har btw min andra bror (Shen) här på besök han har vart är och fått sig en kopp kaffe och en lite present... Hehe


Ha en superfin eftermiddag!

HOMESWEETHOME

Nu är jag hemma hos mor min igen. Funderar på om jag kanske ska vara hemma hela nästa vecka.. Ja, vi får se hur det blir med den saken. På lördag eller natten till söndag blir det då att sova hemma, när man har vart ut och så.

Nu har jag i vart fall just sett ett senaste The Hills! Skit bra! Fast det hände inte allt för mycket den här gången.
Om en liten stund ska jag hänga med Ida till Harads och lämta någonting, sedan får vi se om vi åker på nått äventyr eller vad vi gör. Vi har ju som en förmåga att bli väldigt rastlösa om kvällarna.. Haha!


Mitt i The Hills tittandet. En riktig närbild.. Haha!



Sen kom lillebror hem ♥

STAN NÄSTA

God morgon!

Fast jag vaknade faktiskt för typ fyra timmar sedan.. Nu är det en sväng på stan som gäller för mig, Ida och Emelie som är på desök.. Kul! Sedan ska jag hem en sväng för att hämta lite saker och sedan är det raka vägen till klubben för att fixa lite saker.

Men nu först en sväng på stan! Idag är det ju också lite solglasögon-väder, kan det bli bättre?!

Ha en superfin dag alla glada!



Igår var det inte allt för soligt

TISDAG 12 MAJ

Idag har jag spenderat morgonen hos lilla jimmy med Ida.. mysigt! Men nu är jag i alla fall hemma, har hunnit ta en dusch och ätit lunch. Nu bär det iväg hem till min mami och sedan ska vi åka iväg på lite äventyr.. Hehe.
Imorgon kommer jag troligt vis vara hemma hos mamma lie längre så att jag hinner se The Hills och så att jag hinner fixa med lite bilder på min dator.. 
Det är så tråkigt nu när man inte har sin egen dator, man kan som inte göra de man vill och så vill man ju inte hålla på och röra för mycket dland andras datorer heller.
Men men nu ska jag i vart fall ta med mig min hit igen så att vi kan fixa lite med bilder vi tar och så

Ha en superfin fortsättning på dagen!

HEMMA EN SNABBIS

Då var man hemma. Men nu är jag snart på väg igen..Hehe. Ska till att börja med gå ut och kolla när lillebror cyklar.
Min lilla snorunge! haha!







Jag och lillebror, Kevin ♥

God dagens! ...

God dagens!
 
Idag har jag och Ida spenderat halva dagen med att vara barnvakt, kom hem för typ en timme sedan kanske. Lagade lite mat och nu har Ida precis åkt iväg.
Det som nu står högst upp på listan är att hoppa in i duschen och sedan göra min i ordning för att ta en promenad till mammsi för att kolla lite på min dator och sedan ska jag ta en härlig långpromenad!
Det känns som att det var år sedan, fast det var det dock inte, igår promenerade jag ju säkert nästan en mil i mina 13cm höga klackar.. Haha! Fast då stannade jag ju kanske 500 gånger efter vägen också. haha!

Kalix-Boden

Äntligen hemma igen! Det var en härlig trip till Kalix med tjejerna.. Vart inte alls som planerat men vart ändå riktigt bra.. Haha! Nästa utgång blir nog i kära Luleå och sen hoppas jag väl kanske att det blir en lite längre tur någon gång .. Hehe.

Men det är i vart fall skönt att vara hemma nu, har hunnit ta en lång skön dusch och nu sitter jag och Idis är och kollar på one tree hill och äter av min stora härliga godispåse. Gott! Är riktigt sliten efter helgen..
Lägger upp lite bilder imorgon..

Ha en fin och mysig kväll!

LÖRDAG

God morgon!

Nu är det hemfärd för mig.. Ska springa iväg till bussen om några minuter. Senda är det raka vägen till Boden.. Men det härliga är att jag inte behöver vara i Boden allt för länge idag.. Hehe

Nä nu är det mot bussen och sedan på nästa buss..

Ha en fin dag och kväll! kram

KAN INTE FÅ NOG AV DENNA!

En fruktansvärt vacker låt!...



FILMKVÄLL

Nu sitter jag här hos kusin vitamin och har precis ätit lite sushi.. muma! Snart ska vi kila ner till Ica och köpa oss lite gotta till ikväll, då blir det filmkväll hela natten lång.. Myspys!

Imorgon blir det hemfärd redan vid 10 för att hinna göra allt som ska göras innan kalix tripen..
Ska bli så fruktansvärt kul att åka iväg med mina girls! ♥

Ica nästa!
Ha en superfin kväll och njut av det goda i livet!..

LULEÅ TONIGHT

Idag är det Luleå som gäller för mig. Jag ska hälsa på min älskade kusin Isabella (Shenki).. Vi lär ha en hel del att prata om, har inte vart hos henne på ca 3 månader och vi som brukar försöka träffas en gpng i månaden i alla fall.
Men nu är det i vart fall dags! Nu kommer jag min lilla gummsi!.. Sen så hade jag även tänkt hitta mig något att ha på lördag när det är Kalix som gäller.. Hehe!
Ojoj, vad jag kommer vara stressad imorgon.. Men blir säker skit bra! hehe..

Imorgon får alla som ska köra mellan Boden och Kalix passa sig, för då ska JAG köra till Kalix och det är som sagt inte varje dag jag kör bil.. Ja ni kanske förstår vad jag menar med det då.. Haha!

Nä, nu ska jag packa lite och sedan är det shopping nästa!.. Weei!

Ha en superfin dag!

LIVE YOUR LIFE

Till alla deppiga och ledsna människor vill jag bara säga en sak. Sluta upp med det och lev livet! Man lever bara en gång, livet är till för att levas och pengar är till för att spenderas! Hehe.. Gör det som faller dig in,
det kanske låter lätt för mig att säga så, som mår extremt bra! Men det blir vad man gör det till, jag lovar!
Ställer du dig in på att du SKA må bra och ha kul så blir det så! Passa på medans du lever! Hehe.. Jag ÄLSKAR spontanitet och framförallt LIVET!

Detta är absolut inte riktat till någon speciell person, tycker bara att alla bör tänka så.. :)


Live Your Life!

TORSDAG 7 MAJ

God morgon! hehe

Kom precis ut ur duschen.. Idag vaknade jag en aning för sent, klockan 12 typ.. huvva! så ska det inte vara! Men nu är jag i alla fall vaken. Ska börja med en sväng på stan idag.. Först Lindex och sedan blir det väl en sväng på systemet eftersom att jag inte hinner på varken fredag eller lördag..

Någon roadtrip blir det tyvärr inte.. Tråkigt! Men vi får väl ta det någon annan gång.

Ha en fin dag!

min dag idag



Idag har Maya Rita Florence Nilsson namnsdag :P Hihi.



Jag och Idas papi (Han Nordan) Haha! ;D





RIKTIGT RASTLÖS

Nu sitter jag och väntar på att Ida ska åka iväg till tandläkaren, då ska jag börja med maten så att den är klar tills då hon kommer hem. Jag är så fruktansvärt rastlös just nu! Vill hitta på något!

På fredag ska jag i vart fall åka till kusinen i Luleå och stanna över där, hem på lördag och packa för att sedan på lördag eftermiddag någon gång åka iväg till Kalix för lite fest och sedan har jag, Ida och Emelie lite små planer på att dra en liten roadtrip.. KUL! Får se hur allt blir. hehe.. Någonting ska i vart fall ske!

Ha en fin dag!

SINGELISTHESHIT!

Singel is the shit! Alltså vad härligt det är att vara singel!
Har inget mer att säga just nu.. Haha!

TISADG 5 MAJ

God morgon!

Igår städade jag lägenheten och blev klar klockan 01 så jag vaknade på tok för sent idag!.. hehe. Idag ska jag ta golvet och sedan ska jag fixa mitt hår och efter det får det bli en sväng på stan..
Idag kommer gummsi hem till en ren och fin lägenhet, inte helt fel va!

Det är lite tråkigt nu när man inte sitter vid sin egna dator för det blir som så mycket svårare att lägga upp bilder och så och jag brukar ju vara super noga med att lagga upp en bild för varje inlägg.. Men men det kommer väl när jag lärt mig hur gumms dator fungerar..

Nä, nu är det sista rycket här sen vill jag ha friskluft!



En härlig promenadbild från i "våras" (3 veckor sedan) haha!






Ha en superfin dag!

KVÄLLSPROMENAD

Idag har jag vart en sväng till härliga Luleå. Följde med Mallan för att vara lite smakråd.. Mycket trevligt!

Idag är jag hemma själv hos Ida, kvinnan har åkt iväg till Piteå och ska vara där tills imorgon.
Så ikväll är min plan att först ta en härlig promenad med min kära kusin (i telefon).. haha! och sedan tänkte jag vara lite snäll och storstäda här.. Håller just nu på och tvättar våra kläder.. 

under bilturen till och hem från Luleå råkade jag och Malin planera ice till helgen, precis vad jag just sagt att jag inte skulle göra på ett tag men vi får se hur det blir med den saken, är faktiskt lite sugen om jag ska vara riktigt ärlig, men vi får se..
Men det jobbiga är att hitta nya snygga kläder att ha, eller det är ju faktiskt ganska kul men det gäller ju att hitta något!
Nu ska här tas en härlig promenad!


Ha en fin kväll!

LÖRDAGENSOUTFIT


Jag bar en vanlig simpel svart topp och supersnygga nitar..
Nitarmband & Nitskärp: Lindex barnavdelning.. riktigt bra grejer. haha!



 Mina snyggingar!
 Från topshop

HELGEN SOM VARIT

Så, nu är det slut partat på ett bra tag känner jag. Igår blev det ice och där var det faktiskt väldigt trevligen.. Var lite hos Ida först och fixade oss och sedan kollade vi in i klubben och efter det vart det en sväng till Moa som råkade bo riktigt nära ice, sjöng lite sing star och sedan var det dans på ice resten av kvällen.. Härligt!
Det är så det ska vara när man är ut.. Tycker inte om att bara sitta och hänga, det måste vara dans annars är det inget för mig.. Men nu blir det i vart fall lugna puckar ett bra tag.. 


                                                                                              


Detta var ganska så väldigt gott! ;D


Lite mys.. hehe


Hmm...

Lördag 2 maj

God morgon alla pigga och glada!

Idag vaknade jag redan vid 8 tiden.. Ganska skönt faktiskt men då var jag ju hemma redan vid 11 igår vilket också var väldigt skönt. Jag vet inte men det där med att åka, vad ska man kalla det, "raggarbil" är inte riktigt min grej.
När jag åkte den i torsdags och fredags så mste jag nästan ha vart i någon slags 20-års kris eller så och vad gör man inte för illa Ida. Alla kan ju inte tyca om att göra samma saker men ibland får man ju faktiskt ge med sig ör någon annans skull..


Nu har jag i vart fall fixat mig för en tur till Luleå. Först blir det att kolla på lite bilar och så man vet aldrig med mor min hon kan å för sig att köpa en bil åt en när som helst så det är lika bra att följa med.. Haha!
Sedan blir det en tur på stan, om det e öppet vill säga.. Älskar verkligen Monki, där har dom snygga ting.. hehe!

Nä nu är det bara att finjustera lite och vänta på mor..

Ha en superfin dag!