IGEN



Nya bloggen!

FLYTTAT UT



Som sagt jag är inte kvar på denna sida längra.. Jag har flyttat till Bubbleroom och finns på Maya Nilsson

NEW



Jaha då var det dags att byta blogg! Nu bloggar jag på Maya Nilsson.. Superbra!




STAN NEXT




Då var det raka vägen mot stan här i Norrtälje och sedan ska jag till STAN (Stockholm) tror jag. Men nu stan


Ha en superbra dag!

GODMORGONLÅT

 

Underbart att vakna upp med denna superaxtremt fina låt.

Ännu en Alicia Keys låt som är etta på min list

 

IN NORRTÄLJE





Idag kom jag till Norrtälje igen. Hur har veckan sett ut? Jo, på tisdagen åkte jag in till stan (till Alex) Vart jag lagade middag och sedan knatade vi vidare till ett ställe vart vi staa oss och tog en öl och babblade på och så kom även Ida förbi, supertrevligt. Sedan gick vi hem och fixde med lite grejer och efter det var det läggdags eftersom att jag skulle upp tidigt. Sedan dagen där på hälsade jag på hos Vanessa och Mehmet, supertrevligt utom att lillgummsi vart sjuk och mådde inte alls bra men dagen där på (idag) var det bra i vart fall. Så det betyder att det imorogn, på lördag och kanske på mångda blir utgång. Trevligt!


Just nu sitter jag och Elaine vid var sin dator och knapprar för fulla muggar.. Snart läggdags. Imorogn ska lillgummsi till skolan sedan ska vi umgås lite och efter det ska ajg firra mig för att knata vidare till nästa kusin och sedan för att gå ut i Stockholm.. Galet kul! Nu ska jag surra lite med lillkuzzz innan jag lägger mig

Jag ser KRITVIT ut jämfört med lillkusin!!! Shit det är galet! HAHAHA
Trodde jag var black ju för tusiken.. Hahaha


Ha det GLAET bra!

HIT OCH DIT


God morgon!


Jag har just gjort mig iordning för att ta ent ur på stan här i lilla Norrtälje sedan ska jag vänta på att gänget kommer hem från jobb och skola vid 15 tiden och så ska jag umgås tills jag sedan åker vidare till stan (Stockholm) för att köpa mig två par converse på Nk-street.. Sedan åker jag med Alex när han för att ha det trevligt med mat, film och babbel babbel. Så ser min dag ut.. Jag har varken med mig kamera och vet inte heller hur denna cam fungerar så denna blogg kommer på de viset vara galet tråkig tills på torsdag elelr onsdagväll i vart fall.

Ha en superbra dag!

HOHOOO JAJAAA



Så där då var jag på plats. Just nu befinner jag mig i Norrtälje och ikväll blir det bara att ta det lilla lugna. Har äntligen fått duscha efter tågresan och de hela.. Haha det började tusan inte bra! När jag på morgonen kollade i väskan upptäckte jag att jag hade glömt den delen av sminkväskan vart det sminket jag använder låg! Så det första jag fick lov att göra var att knata till Make Up Store för att investera i nytt smink som gick på några lappar. Ahh när jag hade pustat ut där kom jag till nästa problem som var att det inte gick enligt planerna med att stanna hos Vanessa så det var bara att vänta på att Alexander skulle börja jobba så att jag kunde ta ett snack med honom där. Sedan gick vi och lunchade och pratade ihop oss om hur vi skulle göra. Vi kom fram till att jag imorgon skulle stanna i stan, hyra film och bara had et mysigt och så ska jag få laga middag åt oss.. Trevligt! Ahh nä det låter inte allt för illa men jag har i vart fall vandrat i stan från 09 på till klockan 17 såå ahh jag vet inte.. Haha
Nu är det ju så att jag är van att liknande saker händer mig och det är även alla som känner mig. Ägaren till denna bligg är en RIKTIG otursmänniska! That´s my life and I like it! Hahaha!

Imorgon ska jag käpa mig två par converse hade jag tänkt.. Men vad tusan ska man ha för färg, finns ju hur många olika som helst. Jag tror i vart fall att det blir ett par låga marinblå (jeansblå) och ett par höga hallonröda.. Galet snyggt!

Nu ska jag firra håret och sedan blir det nog att sussa..

Ha det galet bra!


KLÄRT







Så nu är det i stort sätt färdigpackat här! Nu firrar jag mig själv lite till och sedan ska jag nog ta det lilla lugna ett tag sedan DRAR JAG.. haha det låter som att jag aldrig kommer tillbaka, ska faktiskt bara vara en vecka men om man känner mig så vet man att det inte alltid blir riktigt som jag säger när det gäller sånt så jag har packat och planerat shopping för ungefär en månad, ifall att! haha

Ha det galet bra!

PAUS



INTE PACKAT OCH INTE KLART!



I löööv den här bilden! Haha

Nu blir det att packa och firra hela dagen lång, planen är att stanna en vecka men som sagt med mig vet man ju ALDRIG. 20.55 lämnar jag Boden och är framme klockan 09.00.. Underbart! Hoh.. Där hör jag hemma! Så nu är det bara så att jag får sätta fart här jag har ens inte tvättat kläder, jag vet itne alls vart jag ska börja men tror att det kan vara ganska smart att börja med att tvätta först så att jag har något att packa ner i resväskan.. Haha! Så nu ska jag slå igång musik och börja dansa mig fram till tvättmaskinen..

Ha det superbra!

DONE!





Då kör vi!

SHIT POMMES!



Har pracis haft Anette på besök så nu ska ajg fortsätta firrandet av make och det kan ta sin lilla tid innan jag är riktigt nöjd och innan jag bestämt mig för vad jag ska ha.. Jag kan liksom sminka, ta bor, lägga nytt och sedan komma på, fasen det första kanske var bra i alla fall.. Haha kanske inte riktigt så illa men på ett ungefär. Tror att det kan bli en utgång med gummsi i alla fall och så får vi se om vi får med oss de andra människorna också.. Blir trevligt i vilket fall som helst.. Imorgon drar jag! Härligt.. Men helskotta.. Jag har ju tusan inte tvättat kläderna!! Jäklar jag har inte ett plagg att ha med mig dit ju! Hoh nä jag måste jämansh gå och trycka in klädernar i tvätten nu!


NYA HÄRLIGA TAG



Man såg inte allt för mycke rörelser i den här underbara kreationen (tältet)

Gårdagen var mycket trevlig hos Joel och sedan fortsatte det trevliga på dansgolvet på Lotus som vanlig, alltid lika kul att få ta ut svängarna lite på dansgolvet.. Ikväll blir det att ungås med folket innan jag åker iväg, sedan får vi se om det kanske fortsätter på dansgolvet ikväll också. Börjar lite lugnt i vart fall.

Idag vaknade jag redan klockan 08.30 då jag gjorde mig iordning för att gå på stan med mami , ett måste för mig/oss på lördagar.. Haha. Vart lite shopping och sedan lagade jag god nyttig mat till mami och mig. Nu hade jag tänkt tvätta lite kläder och sedan ska jag ta mig en härlig dusch och göra mig iordning för kvällen mys/party/trevligheter. Jag ska även hinna boka biljett kom jag NU på. Attans! Ahh nä, jag får börja med de ganska så exakt NU!

Ha en superbra dag!

JAG DRAR





Så där då jag klaaaar
Underbar bild! Haha

SÅ ÄR DET

Nu ska jag göra mig iordning för lite mys hos Joel med gänget. Skulle inte gå utanför dörren ikväll men tror ni att jag kan hålla mig?! Nää.. Haha. Så nus ka jag firra mig lite och sedan knatar jag mot stan..

Imorgon bokar jag biljett.. Weeei!!!!!!!!!!!

Bloggar nu mer från FashionNord.. Där skriver jag mer om mode, smink och kläder!

 Min Mami is back!




LILLEBROR-PEPPARKAKA SNART HEMMA!




Nu är mami snart hemma så ikväll blir det hemmamys troligt vis. Men man vet som sagt var aldrig med mig. Nu ska jag städa lite innan gänget är på plats.. Synes!


UPP UPP OCH IVÄG





Morning morning!

Vilken vecka alltså... Underbart väder var morgon man stiger upp.. Underbart för mig är alltså när det inte är regn eller snö. Inte så många plus idag men det är fin.. Nu ska ajg ta och pallra mig iväg..
Det ska bli ett stopppp på det här med cambilder så fort jag fått mig en syrrekamera!

Ha en superbra dag!

Btw idag kanske mami och dom kommer hem! Weeei
!

MAMIII KOM HEM!







Kan mami vara vänlig och komma hem.. Jag vill se hur pepperkaka lillebror har blivit och jag ska inte ljuga, jag vill se mina presenter! Älskar presenter, det är de bästa som finns! Jga är som ett litet barn när jag fyller år och när det är jul, struntar i vad som är i det är bara kul att få något och att öpnna paketet.. haha! Så kom hem mami&gänget!
Dom sa dock att alla bilar från Stockholm är uthyrda och alla tåg är fullbokade så ja dom har inte mycke till val än att vänta liksom.. Why, why meee! Hahaha det är så synd om mig. Nä det är det verkligen inte för denna dag har vart galet extremt bra och detta kommer jag kunna leva på i flera dagar!

NY KUTTAD!


Ser en aning sliten ut today..
Skit fjantigt JAG VET! Men vad tusan!

Ny frisyr, eller ja det är ju itne precis så att vi aldrig sett mig i något liknande förr.. Haha. Men nu har ajg i vart flal fått den fixad efter att papi var med saxen i mitt hår så nu är det jämt och bra.. Nu ska det sparas ut lite lite inte för mycke bara lite så får vi se vad nästa drag blir.. Mohohaha!

Idag skulle mami komma hem från Sri lanka men jag vet inte hur det ligger till, hörde att planen itne flyger i norrbotten just nu på grund av vulkanutbrottet så vi får väl se när människorna behagar att komma hem.. Dom har inte hört av sig vilket jag tror att dom skulle gjort ifall att de inte blev som planerat.. Vi får an se.. Kul ska det bli i vart fall att få se dom igen och att få se alla bilder och vad dom shoppat.. Wohoo.. Hoppas dett går bra och att dom kommer idag!  Nu ska jag äta upp min middag som faktiskt idag består av torkade katrinplommon.. Muuummms! Det kan man bli gode spruttig i magen av, hahahaha galet roligt ord! Love it haha!!

IDAG BLIR VI PEPPARKAKOR!


God morgon!

En halv hårdbrömacka och en smoothie är det jag får i mig till frulle idag.. Haha vi hade tusiken inget mer än ett halft knäckebrö kvar.. Om man nu inte äter ljust bröd, vilket jag inte gör.. NU ska jag slänga i mig detta i vart fall och sedan ska jag knata iväg.. Ut i solen! UNDERBART väder har vi här upp i norr idag..

Ha en superduper bra dag!

ROLIG TRÄNING




Ahh träningen blir roligare om man själv ser rolig ut.. Hahaha!

SNART PÅ G



Mycket lite bloggande på senaste tiden men på måndag kommer jag igång igen troligt vis från Stockholm. Underbart! Men nu vätar en eller två härliga träningstimmar!

Kika in på FashionNord

NEW





Ingen träning blev det idag.. Ska hoppa in i duschen och sedan blir det situps och efter det bums i säng.. Jag och lillBella har istället suttit och firrat lite på vår nya gemensamma blogg, FashionNord 
. Kul! fattar inte riktigt hur man gör men vi har kommit en liten bit på vägen i vart fall! Så där kommer vi blogga lite om smink, kläder och mode. Kommer också ge massa smarriga tips! Kika in där!


GOD MORGON!


REDAN FINT VÄDER KAN DET BÖRJA BÄTTRE?!





GO MAYA GO!





Så, nu har jag haft besök av underbara människor och så har jag även hunnit med en timme på orbi tracen men där väntar en timme till.. Jag har världens bästa taktik när det gäller träning! Mycket bra! Nu ska jag fortsätta en timme till! Go Maya go!!!!!!!
 Pepp pepp pepp!

SNART SOMMAR!



Nu har jag precis proppat i mig middagen hän, oooh det låter alltid som att jag äter världens lyxmiddag när jag skriver PROPPAR/PROPPAT, som att ajg måst tvinga i mig maten. Men jag måste medge att jag är en ganska bra kock så så är inte fallet.. Haha! Nu väntas besök av gärngänget Sändstorm och Dany-boy och sedan blir det att se en film och efter det blir det träning eller så vänder vi på det, träning, dusch och sedan film tror jag blir bättre.. Idag ser jag galen ut så jag har inte tänkt tanken att slå igång kameran! Hahaha hojja mardröms senarie!


EN TRÖTT NISSE




Nu är jag hemma efter en sväng till Bralls och gänget, mysigt som alltid att hälsa på Norbergarna! Nu ska jag dricka en kopp vart härligt te och läsa lite bloggar innan jag lägger mig och sussenussar.. Jag skulle köra ett tränings pass när jag kom hem men jag orkar tusiken inte det denna kväll får räcka med lite situps innan jag lögger mig och sedan kommer jag slockna som att någon slagit mig med en stekpanna i huvudet känner jag.. Jag har nu noll koll på vad jag skrivit här men ähh.. Haha. Fy jag tror att jag slänger mig i sängen nu typ.. Jag DÖÖÖR! Jag har nog ätit för mycke idag, måste vara därför jag är så utslagen.. Soffpotatisen Maya.. Hojja så hemskt det låter! Nä nu blir det hårda tag imorgon!

Sov galet gott!

NYDUSCHAD





Tänkt vad dofter kan få en att komma ihåg olika platser, saker och personer.
Jag satte just på mig en deo som jag lånade av Pg, ahh precis en herr deo orkade inte springa ner och ta min egen.. Haha!. Det fick mig i vart fall att tänka på en viss person, fick mig att sakna lite.. Haha.
I och för sig så jag har drömt och tänkt på den personen en hel del sedan hon åkte hem men nu kom tankarna tillbaka igen.. Mysigt!

HÄRLIGT VÅRSTEK!




Har precis legat ute och stekt lite lite i solen.. Ja, jag blev ju inte just precis pepparkaka men pyttelite färg fick jag nog i vart fall.. Nu ska jag ta och städa lite och sedan ska jag göra i ordning till middgaen idag som kommer att bestå av ugnspannkaka.. Galet gott och aedan blir det nog en härlig promenix i finvädret och en sväng till födelsedagsbarnet Frida som fyller 18 idag.. Grattis lillgumms!

UNDERBART VÄDER




Fruktansvärt underbart vårväder idag.. Lillebror ska hjälpa och skotta upp en väg snart så att jag kan få lägga mig i solen en stund nu när man blir så brun.. Underbart! Så nu ska jag ta och borsta tandsningen och sedan lägga mig i solen.. Ha en extremt underbar dag bakismänniskor! Haha!

MYS PÅ SANDEN




Myskläderna ÄR på! Oooh så galet extremt mysigt jag har det här hemma.. Sitter och kollar på film och bara njuter av lugnet för en gångs skull.. Jag har klarat mig två helger nu med att bara ta det lilla lugna och umgåts med mig själv. Har funderat en massa.. Underbart! Ska ha fler såna helger lite då och då.. Man kommer fram till en hel del när man tar en sån här "paus".

Men nu ska jag fortsätta med någon mer underbar High school film, det är min smak!.. Kul, man behöver inte tänka så mycke och så kanske man även känner igen sig en aning i dom.. Haha! Det tror jag alla gör, vad ni än säger! Haha

HELDAG MED LILLA BELLA







Blir även ikväll en hänga hemma kväll med torkade katrinplommon som jag snart ätit upp. Alltså jag dör av glädje idag över hur extremt fruktansvärt fint väder det är idag! Det är galet hur fint det är.. Jag och bella har precis vart på en promenad till coop för att då köpa mina plommon och ja, det är verkligen lika varmt som det ser ut! Extremt vacker vårkväll!
Folk som inte vart ut idag, gnäll inte sen när det är dåligt väder! Haha

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA!





Hinner inte alltid med i svängarna.. Haha

Ohh, nu är det inte länge kvar tills jag får åka dit en sväng i vart fall!.. Jag längtar så galet mycke tills jag får skutta omkring på Stockholms gator och bara njuta bland alla underbara kläder, skor, krogar, affärer och sist men inte minst släkt och vänner.. Underbart!

Stockholm
Där trivs och passar jag som:
 Fisken i havet
Mandeln i gröten
Handen i handsken
Läppglanset på Mayas läppar

Haha

UNDERBART!


IDAG WE LOOK LIKE THIS









En sväng på stan har jag och Lilla Bella hunnit med idag.. Uttagning av money till hennes nya tatuering Bella ska göra imorgon.. KUL! Och sedan var vi en sväng på Gallerian. Alltid lika mysigt men nu tror jag att jag ska hålla mig borta från affärerna här tills mami kommer hem och tills jag åker till Stockholm.. Längtar så galet mycke!

Ha de!

BTW




Det är en GOD morgon! Jag hade dock hoppats på finare väder eftersom att jag igår hörde någon stans att det skulle vara jätte bra väder idag men detta funkar också om man tänker att det är varmt och att det tinar upp till sommar snart! Woohooo! Nu har jag i vart fall precis ätit lite frulle och ska snart hoppa in i duschen och firra mig lite och så ska jag se om man får något samtal av lillebror om hur det gått/går på högskoleprovet som han gör idag! Han är så duktig min lilla gullunge till lilltbror! Ahh nä nu hoppar jag in i duschen som sagt!



Igår gick jag omkring och såg ut som på bilden ovan, som att jag skulle övernatta i en igloo typ. Haha! och in på coop, kan ha vart därför folk kollade lite extra.. Haha!
När jag gick på morgonnen så snöade det ochs edan mitt i allt börjar det regna och blir massa plus grader.. haha! Ahh vad tusan det är mysigt..

Hojja så galet rastlös jag blev nu btw! Hahaha!


SKOR SKOR SKOR...





Så nu har jag smakat på lite vin, tills jag fick ångest för allt jag stoppat i mig idag så nu blir det några situps och sedan ska jag bara mysa framför tvn med mormor som är på besök..

Hojja vad jag MÅSTE ha dom där skorna! (i förra inlägget)
För att se hur snygga som är på kika in på Lisas blogg!


VÄRLDENS VACKRASTE SKAPELSE JUST NU!







Aaaaaaaaa! Dessa ska jag försöka hitta i Stockholm! Ska ha!
Bild: Acne

BLOGGAR


Jag som är glaen i bloggar och MÅSTE "läsa" (kolla bilder) varje gång innan jag lägger mig och några gånger.. Om man är lika mycke bloggälskar som jag och om man har några man kollar varje dag så är
detta superbra att skaffa sig för att hålla koll på uppdateringar. Det är även bra med tanke på att man slipper spara massa bloggar i hjärnkontoret. Super..

Mina favvo bloggar jsut nu! (bara modebloggar)

# Angelica
# Lisa
# Elin Kling
# Cimon
# Kenza


Detta är några av mina favoriter
Nu ska jag kolla runt på nätet efter vad jag ska ha för skor i sommar.. JAG ÄR SHOPPINGSUGEN!!

GIRLPOWER!


Kommer vara GALET snyggt i sommar till högklackat!

Så där då har jag tvättat bort klägget från den nya tatueringen.. Nu är alltså detta den fjärde tatueringen och jag älskar den! Tecknet betyder kvinna
och hur bra är inte de?! För mig står denna för tre saker.. Love it! Det tar typ hur många dagar som helst för att få bort den där jämansh tejpen helt, sååå irriterande.. Haha!


FREDAG UNDERBARA FREDAG!



Så då var denna dag avklarad.. Nu ska jag snart ta en härlig dusch och sedans ka jag göra en underbar skinksås och pasta till det sedan blir det att slappa med film, ett glas rött och torkade katrinplommon.. Underbart!

GOD NATT!




Nu ska jag söka fram ett par sköna skor att ha på mig imorogn som är lite mer öppna än vad de jag har framme är sedan blir det att sussa.. Galet trött!
Imorgon är det fredag! Skönt!

Sov gott underbara människor

GALET BRA BIT



Vem älskar inte the knife liksom?!


SNART MOT OSKAR




Nu är jag färdig duschad och färdigklädd.. En sväng på stan och sedan blir det att promenera vidare till den underbara tatuernr´n Oskar för att få bli lite inkad.. Kommer bli galet bra, den här gången är det en väldigt liten men med bra betydelse och på ett fint ställe nu när det snart är sommar och hela köret..


NU ÄR JAG GALET SHOPPINGSUGEN!

SEGARE ÄN SEGAST



GOD DAGENS!

Idag består middagen av hårbröd och till de andra två blir det lättlgad mat.. Undra om jag kanske skulle ha tagit mig en härlig dusch nu eller efter att jag städat undan lite här hemma.. Idag är det i vart fall en mycket lugn dag utan stress, tråkigt.. Hahaha!

Men lite småsaker har jag i vart fall att firra..

MORNING!




God morgon!

Ha en galet underbar dag!

BLOGGLÄSAR´N





Så, nu ska jag läsa igenom alla bloggar som jag prenumererar på vilket är MÅÅÅNGA och sedan kör jag plankan och efter det blir det en härlig lång dusch!

Ett bra tips om man tränar hemma, träna vid 19 tisden och slå igång kanal 5, då kan man se bigest loser och det gör en verkligen mer pepp åt träning!

TRÄNING




Galet extremt ocharmig bild!!
På tränings"cykeln"

Har precis gjort ett pass på 1 timme på orbi trecen och nu är det fortsättning, situps och hantlar som gäller

++++--





Nu är det dags för en mysfika på stan.. Länge sen sist.. Haha!

Ahh på tal om ingenting! Igår cyklade jag för första gången på VÄÄÄLDIGT länge, jag trodde fasen inte att man kunde vingla så mycke som jag gjorde alltså!! Det såg galert ut men efter ett bra tag började det gå bättre igen och då kändes det som första gången man släppte händerna från styret.. Överlycklig! Hahahaha!!!

CUPCAKES, GALET GOTT OCH MINST LIKA ONYTTIGT!





Gott och minst lika onyttigt!
Men vad tusan!

Nu ska jag fortsätta träna lite till cougar town! Galet härligt!

EFTER-CUPCAKE-TRÄNING






TRÄNING.. Har just proppat i mig två cupcakes.. Hoh! Haha
INTE BRA och så har jag även fikat med gullungen Anette tidigare idag
Stenhårt ska jag köra nu!

SKÖN DAG



Nu har jag gjort allt som skulle göras idag.. Härligt att bara vara hemma idag. Imorgon blir det en sväng på stan, ska inhandla en hatt till hade jag tänkt eller två.. Älskar hattar, i sommar.. Haha! Nu är det dags för en skön dusch efter att ha gått omkring i träningskläderna som VAR rena och nu känns ganska så snuskiga!

Outfit: Tränings kläder

BRA MAT





Min underbara middag och sedan en kopp kaffe på det för att sätta igång förbränningen..
Är verkligen inget kaffe fan men det är bra att dricka en kopp om dagen, inge mer. Det är ju inte bra för tänderna och sedan så tycker jag inte alls om det.. men vad tusan och nej jag kommerinte bli beroende, jag har druckit det i säkert 5 år.. Haha!

BORTA




Äntligen tog jag mig mod och tog ut den jäköln!
Pörfis.. Haha
Navelnsmycket pratar jag om.

Nu fick jag en sån extrem längtan tillbaka till Alanya så nu kommer jag spela Alanyamusik hela dagen lång här hemma.. Och när jag tänker på Alanya så tänker jag på bikini och när man tänker på bikini så tänker man genast, shit! Träna träna träna.. Jag har flottat så galet mycke nu ett tag så nu är det träning som gäller! Hojja, vill verkligen inte börja om från början.. Så nu ska här tränas tills jag är HELT slut!




MYSDAG VID TVN



Snart är den borta.. Härligt!


God morgon!

Nu ligge jag i soffan här hemma och kollar tv och bara njuter.. Önska att det kunde vara lite sol ute så att man hade kunnat lägga sig och sussa där.. Hade vart galet härlig men soffan är inte helt fel den heller just nu..
Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt!

Ha en superbra måndag!



TVMYS NOW




Okey! Åter till video bloggen.. Jag tänker vara ärlig och säga att jag försökte ta bort den men vette tusiken hur man gör alltså! Hahahahaha!! Ahh ja ja vad tusan.. Int gör de nå! Haha.. Nu ska ajg lägga mig framför tvn och bara mysa resten av kvällen!


++++---





Tonight

Inte så ren spegel nr3




VIDEO ÄR KUL





Hundrade gången gillt?! Hahaha
Pörfis!

Underbart väder!

++++--





Nu går jag ut i vacker vädret! HÄRLIGT!
Först en liten promenad och sedan kilar jag vidare till Sääändstorm...
Ut i vårsolen


Otfit; Stor skjorta, leggins och en 5m lång halsduk


GOO OO OOD MORNING



Snyggbrallena! Hahaha!


God morgon god morgon!

Nu bär det snart iväg hem til Boden.. Underbart att vara i Gunnarsbyn MEN man har ju faktiskt inte alltid något att göra och då äter man istället som en gris om inte värre! Men nu är det slut med de. Så snart hemfärd då.

När jag kommer hem ska jag slänga in klääder i tvätten, städa lite, PLATTA HÅRET! och måla någlarna sedan är jag redo för dagens bravader.. Om någon är på G så här på en söndag vill säga.. Haha! Jag är i vart fall galet pigg today!

I WOULD LOVE





Ho L skulle inte suttit helt fel.. Lite små förälskad är jag faktiskt men det är så mycke som inte 
klaffar liksom! Får fortsätta drömma. Men det är inte helt fel de heller. Tror inte att man skulle vara lycklig om man fick allt man pekade på.. Eller ja vi kör på den i vart fall.. Haha!


Men livet är ändå superduper underbart!
Snart Stockholm!
LOVELY!


MÅSTE I SOMMAR!





Detta kommer från H&M och Lindex


Detta tänker i vart fall jag införa i min garderob i sommar!

PAPIS VERK.. I LIKE IT! HAHA






Haha papi har just kuttat mitt hår, jag var så galet less på min hemska frippa så jag la min halvblinda far på att klippa det.. Hahaha! Lite snett och lite ojänt och ingen frisyr, inte urtunnat och bara galet tjockt.. Hahaha! Men det blev tufft! Haha jag hade ens ingen plattång med mig så han klippte i mitt lockiga hår.. Haha Jag dör.. ja men vad tusan, det är de senaste! Hahahaha!
Han tog saxen och firrade det på, ja vad var det kanske 3 minuter.

UNDERBAR FRIPPA! haha

SOLSKEN!




Nyduschad! Galet skönt! Och jag märkte under duschandet att jag verkligen MÅSTE göra extremt många situps idag! Hahah! Shit vilken sälis jag fått! Ahh men det firrar jag! Nu jämansh kollar tittar solen fram här! Nu smälter snön snabbare än snabbast, galet härligt! Sommar sommar sommar! Wohoooo!

I natt "fortsatte" jag på min dröm, den var galet skum men underbar på samma gång! Fortsatte vart jag avslutade igår.. love it!
Fortsätter i natt också. Mysigt!

FIRRAR´N





Så där jaa! Det var en snabb sväng, men härligt var det! Massa snorgärsar fick vi.. Haha! Nu ska jag göra lite situps och sedan ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort rök och skoterlukten!


Undetbara vår!

MYS PÅ ISEN!


NU ska jag klä mig! Vi ska nämligen och firra (pimpla)!!!! Hur galet kul och mysigt är inte de?! Det var galet länge sedan, inte en enda gång förra året! Så nu är det dags för lite pimpling.. Mysigt!



GUNNARSBY MYS HELG





God morgon!


Nu är det då snart sommar i Sverige.. Hur underbart som helst!

Ska jag snart klä mig, stoppa i mig lite frulle och sedan ska jag nog ta mig en liten promenad..
Det är inte riktigt lika fint väder som igår, men det kommer!

Underbart!


MISS ALANYAAAA!!!



Shit vad jag saknar Alanya när jag hör den här UNDERBARA sommarlåten!! Love Love Love!!
Den tänker jag spela var dag var eviga sekund i sommar!

BEHÖVER NY FRIPPA!



Nä nu jämansh!! Nu ska jag beställa klipptid på måndag! Det är tusiken dags nu. Håret ser tusan ut som hej kom och hjälp mig och ingen jäkla jäkel kom! Haha som ett skatbo liksom! Hoppas att det kanske finns en liten lucka på måndagen till och med, jag vet exakt hur jag vill ha det! PERFA!
Något kul skulle inte sitta fel men jag ska nog vara lite tråkig den här gången. Ahh men vi får se, de som känner mig vet hur jag funkar och hur jag kan ändra mig när det gäller sånt i absolut sista sekund.. Typiskt Maysi! Men nu ser det för taskigt ut så det kan inte bli värre vad man än gör i stort sätt.


Skit bra!

KÖR FFFÖÖÖÖRSIKTIGT SHEEEN!





Jag lär mig tusan aldrig hur man ska hålla luren för att det ska bli åt rätt håll..
Oooh så arg lillebror blev! Haha!
Och vilken extrem och härlig norrländska jag fick in.. Mysigt
men jag tycker att jag är en superbra körskolelärare i vart fall.. Haha!

MITT HÅR DON´T LIKE




Nu mår icke mitt hår bra! Jag har just kladdat med Eldorado schampo i mitt hår! Det är illa!
Inte nog med de det var ett "volym" schampo och hur mycke mer volym behöver jag egentligen? Haha har så det räcker och blir över! Och inget balsam på de.. Hojja! Haha

Nu ska jag ta en prommis i byn. Mysigt!




UN-DER-BAR!



Jag har inte hunnit ut än.. Shit vad snäll och underbar människa Isabella Löwengrip (BlondinBella) verkar vara! Allt katrin zytomierska sagt om henne. Att hon ändå är välkommen i hennes show. Det är precis såna människor som förtjänar de hon har. Eget företag 
Bellme, klädmärke och allt vad hon har! Mycket bra! Gillar dock inte att hon är höger, men vi alla tycker och är olika liksom. Tur är väl de



Hoh ja tusiken. I natt hade jag en GALET underbar dröm som jag inte tänker tala om men jag kan säga att den var UN-DER-BAR! Shit det var länge sedan man ens kom ihåg en dröm. Den här har jag NÄSTAN NÄSTAN lust att skriva upp, de lilla jag kommer ihåg.. Haha

Jag gör det!

UTGÅNG ISI GUNNARSBYN







Ja, jag vet inte jag lyckades nog se ut som en häxa även fast jag inte hadde klätt ut mig.. Haha
Ida var i vart fall galet söt i sin klädsel! Haha
Inte kul att behöva sminka sig i en guppande bil, resultatet blir förtäskigt som man kan se ovan! haha! Men hade kunnat vara värre.

Nu sitter och och njuter av friska luften hos papi i Gunnarsbyn och ska snart klä mig och ta en härlig promenad, behöver röra på dötjöttä.. Haha!
Men föörst ska jag se superhärliga Bella och Tyra show
Är man blogglover så måste man se de! Mycket härligt. Då får man som veta lite hur alla större bloggare är utanför sin blogg och att de flesta inte är så fjantiga och överdrivna.Tror att det kan vara bra för dom, tror att dom får fler läsare på de sättet, Amir var med här för inte så länge sedan och han verkar verkligen vara supergo in real life.
Ja nu ska jag kika in de senaste avsnittet som kom igår. Längtar tills det kommer nya avsnitt av Glamourama.. Hojja bloggar är beroendeframkallande tusiken!







GALET EXTREMT FRUKTANSVÄRT TRÖTT



JÄTTE sliten!


Slut som artist!! Nu ahr ajg vart p en galet mysig middag med dans och massa mysigt folk! Men nu är det tusiken läggdags!
Jag är btw i Gunnarsbyn nu. Galet mysigt!

Sov gott! Höre tomorrow


Love life!

GOOOD MORNING!




Pigg och gla kexchokla!
Man dock inte vacker den här tiden på morgonen måste jag säga
Örhängena upp och ner, sminket INTE på plats (sitter inte fint) och blodsprängda ögon.. Kan det bli bättre?!


Längtar!