UPPDATERAR BÄST PÅ JOBBET

Nu börjar det bli dåligt med inlägg här då min älskade sambo kommer hem och säger att hon tänkte kommentera på bloggen men kände att jag inte var värd de då jag vart så dålig på att uppdatera. Det känns som att jag är bäst på att uppdatera då jag befinner mig på jobbet för mig själv, då tankebanorna svävar härs och tvärs i h hjärnkontoret mitt. Med de vill jag då ha sagt att jag nu sitter på jobbet med en snarkande farbror bredvid mig som jag strax ska följa till sitt rum. Min ledighet har vart mycket mer än superduper bra. Vi var som jag i förra inlägget skrev en aväng till outletten i vart tusan det nu var. Och den var extremt dålig, det känns nästan som att dom hade samma saker som då vi var där sist, för två år sedan. Men det var absolut inte fel att åka dit då man har roligt på vägen dit och hem. De vi fick med oss där ifrån var ett par träningsbyxor till mig, trollor och massa fika som vi ens inte aka eller kan äta som vi till och med fått frysa in. Outletten i Barkarby är tusen gånger bättre må jag säga. Ohh, Vingåker heter den vi var till som jag inte rekommenderar alls. 
Nu har vi fått klart för lägenheten så 5/5 skriver vi på papperna och hoppas på ett godkännande. Hoppas för allt i världen att vi snabbt får veta så att vi kan börja köpa nya möbler så som soffa, säng, matbord, vardagsrumsbord och allt i stort sätt.  
Jag är förresten väldigt ledsen just nu och det beror på att nästan alla serier jag ser har bestämt sig för att ta ett uppehåll just nu och det är yvertråkigt, speciellt då jag jobbar och vill se alla.
Nu måste jag ta mig ett bloss och gå och hälsa på i alla rummen och se till att dom har det bra dom små vännerna. 


åh vad söt hund!
Kom ihåg mig?